- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
A botrányos fejlesztésű Duke Nukem Forevert a 3D Realmstől a Gearbox (Borderlands) vette át, a játék pedig 200 június 10.-én jelent meg. Egyszerre mindhárom platformon/PC, Xbox, Ps3. A játékban van többjátékos mód, visszatérő fegyverek garmadája, sok humor és millió interaktív geg, azaz nagyjából minden, ami miatt a Duke Nukem 3D anno sikert aratott. A DNF-ből demó is megjelent. Noha ezzel a címmel kapcsolatban hajlamosak vagyunk a szkepticizmusra, a 2010-es PAX kiállításon bárki kipróbálhatta a játékot, ezzel gyakorlatilag megvásárolva a bizalmunkat. Hajrá Gearbox, szorítunk!
3 DLC elérhető a játékhoz,amit az Xbox live, playstation network és a steam rendszerén keresztül tölthetünk le.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbchris
senior tag
válasz
AthlonXP #731 üzenetére
Igen , köszi
- pontosan erről a részről van szó . Áhh már valahogy elszoktam az ilyen ügyeskedős játékoktól pedig a Half Life 2 is tele volt ilyenekkel . Aztán pofonegyszerű volt az egész megoldás . Most már a konyhában vagyok ahol ki kell kapcsolni az áramot ahol az a csaj van .
-
AthlonXP
őstag
-
mephi666
nagyúr
válasz
AthlonXP #685 üzenetére
már nincs mire várni: itt a box, szívtam is vele sokat, mert usából jött és a táp nem volt jó hozzá (110V-os), aztán ma szereztem másikat... ehhez viszont átalakító kell, ami holnap jön
úgyis évekig jönnek még erre a címek, jó lesz ez... meg gondolom pár év múlva az xbox720 (vagy mi lesz a neve) is elég kemény áron fog érkezni és nem ugrok rá azonnal
-
VGYke
addikt
válasz
AthlonXP #650 üzenetére
Szóval a Doom3 szebb
Én is sokat panaszkodom magamnak a játékra és sokat szidom magam hogy 10e-ért megvettem. Ez kb. Tesco akciós turkálóban 1999Ft-ot ér, legalább is számomra, aki ezidáig fanatikus Duke rajongó voltam (évente játszottam az előző verzió, mostani pc-re feljavított változattal).
-
BandiHUN
veterán
válasz
AthlonXP #642 üzenetére
Hát azért nem igaz,hogy megrekedt a '90-es szinten...El se éri azt!Mert ugye a régi Duke-ben sok fegyvered lehetett,az extra cuccok,mint pl.a holoduke sokkal nagyobb számban voltak találhatóak,rengeteg titkos hely,kirobbantható falrepedés,stb.volt,és a pályán is sokkal jobban szét lehetett nézni.Nekem sokkal jobban tetszett a kulcskeresgélős,de jobbára azért már az elején is nagy területbejárást biztosító játékmenet,a jetpack kihagyása meg utal is rá,hogy lényegében ez már csak egy 2d-s játék,tulajdonképp minden továbi nélkül átültethető lenne egy sima oldalra scrollozós platformgémnek,BÁR azokban azért megvan,hogy fent mész-lent mész,stb,szóval még annyit se ér a pályatervezés.
Ha már lineáris,lehetne érdekesebb...érdekes,hogy egy CoD ennek ellenére végigjátszatja magát,nem próbálnak megzavarni végülis jó,de talán erőltetett nehezítésekkel,sőt ott pl.ha nem mész,nem fogy az ellen,és kampec sok helyen,így legalább a sztorit vitetik veled előre,itt meg egyszerű marhaságokon is be lehet akadni,amiből pár elsőre egész jó,de pl.a fizika kimerül abban,hogy pakold a hordókat a konténer végébe,hogy tovább mehess,a pálya többi része statikus,ahol nincs feladat,nem is lehet semmi extrát csinálni,akárcsak valami eldugottabb helyre felugrani vagy más utat választani. -
BandiHUN
veterán
válasz
AthlonXP #619 üzenetére
én azt nem bocsájtom meg,hogy az egyik kedvenc játékomat,a Borderlands-ot is ez a brigád csinálta,ami szép,FPS is,autóvezetés is van benne,az év coop játékának választották,olyat megelőzve,mint a left 4 dead 2,stb,innentől ha csak erre tettek volna egy "modot",már akkoris 50x jobb lett volna.
Lényegében ki kellett volna dobni a címen kívül mindent szerintem... -
Ryder62
őstag
válasz
AthlonXP #539 üzenetére
Csekpointos rendszer a konzolokon van. Az más kérdés hogy a drága készítők arra sem veszik a fáradságot hogy egy quicksave-t benyomjanak. Engem inkább ebben az idegesít hogy hagynám abba játékot de nem tudom mert el kell batyognom a köv. csekpointig. Ugye ha meg kilépek akkor meg elvész amit az utolsó mentés utáni állapot.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
AthlonXP #529 üzenetére
egyébként szerintem nem volt rossz ötlet a gyógytáska elhagyása: sokkal nehezebb volt eltalálni, hogy mennyi health pack kell a pályára, aztán ha a deveknek nem jött össze, akkor jöttek a nevetségesen egyszerű és a vérizzadóan nehéz játékok. Negatív példának ott a Postal2:Apocalypse Weekend katonai bázisa, ami egy hatalmas pálya volt tele kemény ellenfelekkel és három azaz három medpackkal. vagy a FEAR perseus mandate, ahol hol televoltam medpackkal, hol kifogytam.
a Crysisben én üdvözöltem, amikor végre elhagyták, pedig a Wolfenstein 3d óta játszok fpsekkel.
-
sto1911
veterán
válasz
AthlonXP #523 üzenetére
Az nem ket iskolas csaj, hanem Mary es Kate Olsen, a jatekban Holsom
Van benne jo nehany kocka poen (~I've never liked valve (Valve) puzzles vagy I would make use of a crowbar (HL)).
Egyebkent most fejeztem be, de reg unatkoztam ennyit jatekban. Sajnos semmilyen formaban nem hozza az elvartakat, de sokszor meg a standar-det sem. Egyszer ereztem valami kis beindulas-szeruseget, megpedig a Ghost Townban, ott felporogni ereztem a jatekot, de sajnos nagyon keves.
Rossz a grafika, unalmas es lassu a jatekmenet, a fenti es hasonlo poenokon kivul a tobbi nem nagyon van a helyen, csak ugy bekopi, a "logikai" feladatok szanalmasan egyszeruek, a palyak megmint egy COD-labirintus
(~ egyszeru, mint a faek.)
Egyszerre ket fegyvered lehet, WTF?Borzalmasan sokat tolt, indokolatlanul, maskor meg alig. Neha szaggat, maskor veszett gyors. Jonehany grafikai hiba is van benne, az egyik legszebb a targoncas resznel volt: felemelem a magasba magamat azzal az emelos kiskocsival, leveszem a hordot, rateszem az emelore, leeresztenem, erre a hordo ott marad a levegoben, megalol
Csomo befejezetlen resz van benne, pl. a gatnal osszefutsz az elnokkel, aki jol kioszt, majd mondja, hogy o most surgosen lelep, mondom, ok, megvarlak. Varok, varok, semmi nem tortenik, mondom magamnban, ez tuti nincs elkeszitve, megyek tovabb. Elindulok, majd amikor kier a latomezbol, akkor hallom, hogy felszall a repuloje, hat anyadat vazzeg.
Penzt senki ne adjon erte.
Egy valami mentheti meg ezt a jatekot, ha moddolhato (es mivel UE2.5 hajtja, ezert szvsz igen), es a rajongok keszitenek hozza palyakat.
-
Źşë'
addikt
válasz
AthlonXP #517 üzenetére
nekem az tetszik még mikor kicsinál egy főbosst és bemutat
akkor a WC's jelenet + strip bár, jóez
találtam benne 3dRealms-es, Gearboxos frizbiket is, mikor be kell jutni a Duke's Burgerbe - kb félúton
am amit játékban csinálok screeneket ugye bmpben menti le őket, de mikor át akarom konvertálni jpeggé valahogy fejtetőre fordul + még mintha túloldalról lenne a kép, mintha invertálná vízszintesen - valaki találkozott ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest