- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
A botrányos fejlesztésű Duke Nukem Forevert a 3D Realmstől a Gearbox (Borderlands) vette át, a játék pedig 200 június 10.-én jelent meg. Egyszerre mindhárom platformon/PC, Xbox, Ps3. A játékban van többjátékos mód, visszatérő fegyverek garmadája, sok humor és millió interaktív geg, azaz nagyjából minden, ami miatt a Duke Nukem 3D anno sikert aratott. A DNF-ből demó is megjelent. Noha ezzel a címmel kapcsolatban hajlamosak vagyunk a szkepticizmusra, a 2010-es PAX kiállításon bárki kipróbálhatta a játékot, ezzel gyakorlatilag megvásárolva a bizalmunkat. Hajrá Gearbox, szorítunk!
3 DLC elérhető a játékhoz,amit az Xbox live, playstation network és a steam rendszerén keresztül tölthetünk le.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
-
VGYke
addikt
Nekem is onnan érkezett. És tényleg azon is van egy kód! Mivel a végződése -xDUKE, azt hittem ez megegyezik a dobozban található Stream kóddal, de most hogy felhívtad a figyelmemet, nem! Szóval ez a második kód, amivel nem tudok mit kezdeni. Első az, amit Serpiko lefényképezett. Szóval ezzel mi a teendőm? (Félig magyar a stream felület)
-
Vistaboy
veterán
A fejlesztők megváltozhattak, de akik annak idején játszottak Duke-kal, azoknak az elvárásaival szerintem még ők is tisztában lehettek.
MOD: Nem a régi poénok zavarnak, hanem hogy semmi új nincs benne. Annak idején ki nem fogytak a jobbnál jobb ötletekből, manapság már csak a "csőshooter" effekt létezik. De ebbe ne menjünk bele. Valaki kipróbálja, bejön neki és rendeli a játékot. Én kipróbáltam, nem jött be, mondom le az előrendelést. Ennyi. Az okokat meg hagyjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- OLED monitor topik
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged