- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
-
Mobilarena
A botrányos fejlesztésű Duke Nukem Forevert a 3D Realmstől a Gearbox (Borderlands) vette át, a játék pedig 200 június 10.-én jelent meg. Egyszerre mindhárom platformon/PC, Xbox, Ps3. A játékban van többjátékos mód, visszatérő fegyverek garmadája, sok humor és millió interaktív geg, azaz nagyjából minden, ami miatt a Duke Nukem 3D anno sikert aratott. A DNF-ből demó is megjelent. Noha ezzel a címmel kapcsolatban hajlamosak vagyunk a szkepticizmusra, a 2010-es PAX kiállításon bárki kipróbálhatta a játékot, ezzel gyakorlatilag megvásárolva a bizalmunkat. Hajrá Gearbox, szorítunk!
3 DLC elérhető a játékhoz,amit az Xbox live, playstation network és a steam rendszerén keresztül tölthetünk le.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
-
VGYke
addikt
...a külföldi oldalon kell regisztrálni és beírni, ha jól értem. De ez, hogy a manóban jön össze a steamel...
Hát, én Tőled várnám a megoldást, előbb csomagoltad ki mint én
Egyébként nekem is ugyan az a füzet, végén a lengyel cím, alatta meg a kód. Próbáltam ide beírni, persze hogy nem jó. Lefordíttattam a lengyel lapot, így sem jutottam közelebb a megoldáshoz. Legalább lenne angol a lengyel lap, azt könnyebben fordítja a gugli
Itt azt írják, előrendelés esetén Big Package letöltő kódot kapunk ajándékba. Szerintem ez lesz az, csak hogyan kell használni? -
AthlonXP
őstag
Gondolom erősebb hardvered is van, bár nem hinném, hogy az lenne a baja, mert az FPS bőven meg van, ráadásul a VGA még vissza is van véve rendesen, mert a Windowsos profil volt betöltve játék alatt is ( el felejtettem átállítani ).
Mindjárt megnézem mit tud a rendes OC órajeleken, hátha, akkor változik valami... -
Źşë'
addikt
ez jó kérdés, én sem látok redeem kódot a menüben sehol... egy 5let: elképzelhető h steamben kell hozzáadni a játék/termék aktiválása steamen - részben
a poén az benne h kiaszott szláv nyelven kapjuk meg a cuccot?! ez mi? úgy mitn a crysis 2 nél egy 100ftos érme nagyságú cseh zászló díszeleg a borítón! mindezt Magyarországon.... ne kelljen már ennyire spórolni :s
olyan szinkronra gondoltam mint ami a rendes mozifilmek alatt van, vagy akár a crysis warhead-ben - csak azért ne ennyire gagyi gyerekes/poénos szöveggel
-
Źşë'
addikt
de ez milyen gáz h nem írják le magyarul a dolgot! azért ennyire nem kellene támogatni a nemzetiségeket kedves kiadó!
meg ha már azt vesszük én szívesen látnék magyar szinkronokat játékok alatt, kb olyan minőségűeket mint a filmeken... ha már ennyi dellát elkérnek a korongokért! és a kisbetűs DRM ről meg még nem is írnak... am gyúknak van?
ez a kód nem lehet h valami letölthető tartalom? dlc?!
-
polonic
félisten
-
polonic
félisten
Leírthattam volna, hogy miért írom ezt, mert abból nem tudja senki.
Régebben rendeltem a zavviról (egy angol oldal, nagyon korrekt árakkal) bioshock 2 collectors edition 7 ezer ft-ért. Ez nem jött meg, valószínű a posta lenyúlta. Aztán visszaadták az árát, de credit formájában. Ez azt jelenti, hogy náluk tudom elkölteni, ebből a pénztből rendeltem meg a duke-ot. Erre írtam azt, hogy remélem most megérkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest