Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Źşë'

addikt

válasz polonic #280 üzenetére

jaja, kivégezted a főbosst, kiderül h ezt a játékot (amiben te vagy a főszereplő - micsoda egoboost :D) konzolon toltad, lerakod a gamepadot és ott a 2 suna :D asszem ebbe a demóba sok poén került bele, a hosszúságához mérve : ) és ha valóban 16 óra lesz a játékidő sztem nem lesz egy cod "nagyobb volt a füstje mint a lángja" színvonal azzal a maga 4-5 órájával

(#279) KKaresz45 de tudod miért tette ki nem? :DD azért mert több mint 12 évig készült a gém :D és te azt mondod h gyorsan összecsapták? :))

(#272) Vistaboy itt még azt mondod h hiányzik belőle a Duke hangulat
    (#275) Vistaboy itt meg hogy nem a régi poénok zavarnak, hanem hogy nincsenek benne újítások - sztem totál magad ellen beszélsz

annak idején ki nem fogytak a jobbnál jobb ötletekből - azt is mondtad h rövid a demo, így hát nehéz levonni belőle mindenféle következtetéseket, szerintem igazából nem is tudod hogy neked miért nem tetszik a játék. Nem akarok senkit sem befolyásolni, de sokan ahhoz hasonlítják ezt a játékot mint ami a mostani '11 szintet megütné. Ne azért szeressük vagy épp ne szeressük, mert ez egy új cím a többszáz között, hanem azért szeressük mert ez Duke! Mikor a disznókat rakétavetővel szeded szét na az az igazi zúzás, és még Duke tetszését is elnyeri egy beszólás erejéig :C

(#281) lordjancso tökéletesen egyet értek!

Új hozzászólás Aktív témák