- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- A karcsúság ára
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
-
Mobilarena
A botrányos fejlesztésű Duke Nukem Forevert a 3D Realmstől a Gearbox (Borderlands) vette át, a játék pedig 200 június 10.-én jelent meg. Egyszerre mindhárom platformon/PC, Xbox, Ps3. A játékban van többjátékos mód, visszatérő fegyverek garmadája, sok humor és millió interaktív geg, azaz nagyjából minden, ami miatt a Duke Nukem 3D anno sikert aratott. A DNF-ből demó is megjelent. Noha ezzel a címmel kapcsolatban hajlamosak vagyunk a szkepticizmusra, a 2010-es PAX kiállításon bárki kipróbálhatta a játékot, ezzel gyakorlatilag megvásárolva a bizalmunkat. Hajrá Gearbox, szorítunk!
3 DLC elérhető a játékhoz,amit az Xbox live, playstation network és a steam rendszerén keresztül tölthetünk le.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
jaja, kivégezted a főbosst, kiderül h ezt a játékot (amiben te vagy a főszereplő - micsoda egoboost
) konzolon toltad, lerakod a gamepadot és ott a 2 suna
asszem ebbe a demóba sok poén került bele, a hosszúságához mérve : ) és ha valóban 16 óra lesz a játékidő sztem nem lesz egy cod "nagyobb volt a füstje mint a lángja" színvonal azzal a maga 4-5 órájával
(#279) KKaresz45 de tudod miért tette ki nem?
azért mert több mint 12 évig készült a gém
és te azt mondod h gyorsan összecsapták?
(#272) Vistaboy itt még azt mondod h hiányzik belőle a Duke hangulat
(#275) Vistaboy itt meg hogy nem a régi poénok zavarnak, hanem hogy nincsenek benne újítások - sztem totál magad ellen beszélszannak idején ki nem fogytak a jobbnál jobb ötletekből - azt is mondtad h rövid a demo, így hát nehéz levonni belőle mindenféle következtetéseket, szerintem igazából nem is tudod hogy neked miért nem tetszik a játék. Nem akarok senkit sem befolyásolni, de sokan ahhoz hasonlítják ezt a játékot mint ami a mostani '11 szintet megütné. Ne azért szeressük vagy épp ne szeressük, mert ez egy új cím a többszáz között, hanem azért szeressük mert ez Duke! Mikor a disznókat rakétavetővel szeded szét na az az igazi zúzás, és még Duke tetszését is elnyeri egy beszólás erejéig
(#281) lordjancso tökéletesen egyet értek!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest