- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
A botrányos fejlesztésű Duke Nukem Forevert a 3D Realmstől a Gearbox (Borderlands) vette át, a játék pedig 200 június 10.-én jelent meg. Egyszerre mindhárom platformon/PC, Xbox, Ps3. A játékban van többjátékos mód, visszatérő fegyverek garmadája, sok humor és millió interaktív geg, azaz nagyjából minden, ami miatt a Duke Nukem 3D anno sikert aratott. A DNF-ből demó is megjelent. Noha ezzel a címmel kapcsolatban hajlamosak vagyunk a szkepticizmusra, a 2010-es PAX kiállításon bárki kipróbálhatta a játékot, ezzel gyakorlatilag megvásárolva a bizalmunkat. Hajrá Gearbox, szorítunk!
3 DLC elérhető a játékhoz,amit az Xbox live, playstation network és a steam rendszerén keresztül tölthetünk le.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Igen sajnos ez van, ezért is utálom ezt a fajta megoldást...
Egyébként sikerült végre kijátszanom!
Sajnos fogalmam sincs mennyi lehet a játékidő, mert nincs benne statisztika, de úgy érzem a 8-9 óra simán megvan. Egyébként nekem tetszett a játék. Viszont most, hogy vége lett, szerettem volna 1-2 pályát újra megnézni, de nem lehet, mert csak a 3 utolsó pályát lehetne kiválasztani a fejezetek közt, nekem meg az elejéről kellenének bizonyos pályák.
Így viszont akkor kezdhetem elölről... -
BandiHUN
veterán
hát ja,ilyen ez.
Vígasztal,hogy a régi duke remekül fut a Dingoo A320-amon,lehet nosztalgiázni...
De hogy ezt miért pont Duke-nek nevezték el...a főhős+a duma,ami Duke,a többi lényegében semmi....na jó,az ellenfelek is.
Furamód konzolra volt pl.a Time to Kill és a Planet of the Babes TPS nézetű Duke,ezek érdekesmód még ígyis képesek voltak 50x jobb hangulatot felmutatni még PS1-es konzolon is,arról nem is beszélve,hogy a multi is jó volt,szóval nem értem...voltak titkos helyek,beszólások,minden...
Egyébként,persze,végigjátszom én is....de remek ötlet volt a Steam is,ami arra jó,hogy a sok marha,aki megvette,el ne adja,úgy látszik trend marad ez,de azt érik el vele,hogy tényleg torrent és kész,mert amennyi szenny idén kijött,többet már egy petákot se vagyok hajlandó fizetni,jelenjen meg bármi...multira már csak a mw3 és a bf3 esélyes úgyis,de a bf3 szerintem helyből csak egy BC2 megtoldva egy mappakkal(ugyanaz a motor lesz...),a CoD megha nem lesz szerós,hanem megint iwnet...akkor lesz alterIW
Szóval ennyi,örüljenek,hogy a hc gamerek is már itt tartanak...Minden fejlesztő tehet róla,szégyen,hogy régebbi,tavalyi-azelőtti címekhez kell nyúlni,ha az ember jót akar játszaniPedig ezek csinálták a Borderlands-ot is,amit a mai napig játszok...főleg neten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videós, mozgóképes topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 3
- iPhone topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest