- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
A botrányos fejlesztésű Duke Nukem Forevert a 3D Realmstől a Gearbox (Borderlands) vette át, a játék pedig 200 június 10.-én jelent meg. Egyszerre mindhárom platformon/PC, Xbox, Ps3. A játékban van többjátékos mód, visszatérő fegyverek garmadája, sok humor és millió interaktív geg, azaz nagyjából minden, ami miatt a Duke Nukem 3D anno sikert aratott. A DNF-ből demó is megjelent. Noha ezzel a címmel kapcsolatban hajlamosak vagyunk a szkepticizmusra, a 2010-es PAX kiállításon bárki kipróbálhatta a játékot, ezzel gyakorlatilag megvásárolva a bizalmunkat. Hajrá Gearbox, szorítunk!
3 DLC elérhető a játékhoz,amit az Xbox live, playstation network és a steam rendszerén keresztül tölthetünk le.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
-
Silenzio
addikt
Igen, de a Duke fíling elviszi a hátán, és mivel mindig is komolytalan volt. Nincs hiányérzetem. Annál inkább volt a Crysis 2. Borzalmasan potens, New York, kataklizma, stb. Mégis állati hiányérzetem támadt, kamugombóc lett az egész játék. És még a hangulata sem az igazi.
sto1911: na oké, de az u3-as motor elég gagyi számomra. A másik meg, ha ez elavult, és az a többi is, akkor milyen ma a korszerű fps?
-
Silenzio
addikt
Azt is írja, hogy szitésőn nídid, tehát ez még nem tisztázott. Eztmár olvastátok? Azért súlyosan szubjektív a csávó. Egyrészt az UE3-as játékok fele kb. pont így néz ki, másrészt provokatív kérdésem van: mit kell csinálni a Crysis 2-ben vagy a CoD játékokban? Lőni, lőni és lőni, végignézni a szkripteket meg néha veszettül nyomogatni a billentyűket, ritmusra. Még hogy elavult. Egyesek teljesen meg vannak hülyülve manapság.
-
Silenzio
addikt
válasz
antikomcsi #439 üzenetére
Ja, elfelejtettem. Kognitív diszorder ez is - magyarosítva.
Faszaság. Milyen jó, hogy feltaláltuk a mozgóképet, ugye?
-
Silenzio
addikt
válasz
antikomcsi #421 üzenetére
Epilepsziára gondolsz? Vagy valami kognitív befogadási zavar?
Amúgy szerintem a játék egyáltalán nem csúnya. Elnagyolt, elavult, de súlyosan igazságtalanok vagytok.
A poligonszám oké, az effektek jók, köszönőviszonyban nincs a Doom 3-mal. A kétkedők nézzék meg a szellőzőaknák fénypászmáit, súlyosan elbújhat a tavalyi AvP is, pedig annak aztán van gépigénye. A természetes helyszíneken gáz egy kissé, mert kevés a poligon a tájon, de sztem a Homefront se volt szebb, egyes Unreal 3 motoros játékok meg még sokkal rondábbak.
A játékmenet is fasza. A hirófless sokkal jobb mint a CoD-ok álszimulátorkodása. Tetszik, hogy minden tárgy használható, mindenhez kapcsolódik valami egyedi cselekvés. Tetszik a humor, meg hogy minden pályán mást kell csinálni. Akinek jobban bejön a Kólofdjúti féle szépen tálalt dara, az súlyosan gondolkodjon el, hogy mivé satnyult az agya az évek során, mert ez kreatív és dögös, az meg komolykodó, de szar.
(azért hangulatra a Black Ops nem volt rossz, és a multiról sem nyilatkoznék)
-
Silenzio
addikt
Az a Brink, vagy mi a tököm. Annak van id motorja. Jó szar az is. Ez az Unreal 1 motor, jó 13 éves. Ha lenne trollface itt a ph-n, most betenném a komment után.
P.S. Szerintem a Deus Ex 3-nál még így is jobban néz ki. Valami bűn az a grafika.
Źşë': nem kapsz. Az EA-tól legalábbis. Nem foglalkoznak Magyarországgal. Én se foglalkoznék. Megyünk lefelé, kevesen vagyunk, és nálunk SOSEM lesz Euró.
-
Silenzio
addikt
válasz
Wolverine #408 üzenetére
Kurta nagy tévedés. A Gearbox számtalanszor elmondta, hogy a játék tkp kész volt, mikor átvették. Csak a szkripteket fejezték be és összefűzték a pályákat. Nyilván nem a 3dsek iránti kegyeletből mondják, mert azzal maguk alatt vágnák a fát. A kód nem állt romokban. Belassulások azért vannak, mert régi a motor és nem hatékony. Mellesleg a 88gt-men, ami 3 és fél éves, jó 40 és 100 frame közt megy, az átlag meg 60-70. Azért az nem rossz max grafikán 1440*900-ban.
Ja, hogy mondjak is valamit: a játék nekem kicsit kevés, de a fíling, és amúgy az egész: kurvajó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung S24 Ultra 12/256 GB titanium kék 3 év garanciával
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ASUS RX 6750 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest