- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A botrányos fejlesztésű Duke Nukem Forevert a 3D Realmstől a Gearbox (Borderlands) vette át, a játék pedig 200 június 10.-én jelent meg. Egyszerre mindhárom platformon/PC, Xbox, Ps3. A játékban van többjátékos mód, visszatérő fegyverek garmadája, sok humor és millió interaktív geg, azaz nagyjából minden, ami miatt a Duke Nukem 3D anno sikert aratott. A DNF-ből demó is megjelent. Noha ezzel a címmel kapcsolatban hajlamosak vagyunk a szkepticizmusra, a 2010-es PAX kiállításon bárki kipróbálhatta a játékot, ezzel gyakorlatilag megvásárolva a bizalmunkat. Hajrá Gearbox, szorítunk!
3 DLC elérhető a játékhoz,amit az Xbox live, playstation network és a steam rendszerén keresztül tölthetünk le.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordjancso
senior tag
válasz
Vistaboy #286 üzenetére
Egyébként meg volt egy videó tavaly októberben. Érdemes megnézni.
Ezért sem vonnék le nagy következtetéseket a demoból, mert ezt már több mint fél éve bemutatták, ergo kész volt ez a verzió. Ráfogták hogy ez lesz a demo a kiadás előtt és kész.
Utána még jó ideig fejlesztették a játékot, mivel az aranylemez kb 3 hete van csak kész.
Azt mondom, várjunk még az elhamarkodott véleményekkel 10 napot, vagy mennyit. -
lordjancso
senior tag
válasz
Vistaboy #275 üzenetére
Szerintem te sem tudod egészen hogy mit akarsz.
De, hogy ne legyen off:
Szerintem minden megvan a demoban, ami elvárás volt a játéktól.
Hentelés, malacok, ufók, nők (és nem csak pixeles melleket kaptunk, hanem "pajzán" és mégis poénos jeleneteket).
A grafika jó és ötlettelennek sem nevezném.
Pl a focizás a szörny szemgolyójával szerintem eléggé ott volt, és biztos lesz még jópár hasonló érdekes dolog a játékban.(Az meg hogy nem írsz róla cikket, elég szomorú szerintem. Duke Nukemről van szó ember.
)
-
Jakesz
addikt
válasz
Vistaboy #272 üzenetére
Komolyan azt gondoltad, hogy 14 év elteltével ugyanaz a hangulat fog átütni, mint anno? Ennyi idő alatt a te elvárásaid is megváltoztak, a fejlesztőké is megváltozott, akiknek ráadásul semmi közük az eredeti Duke-hoz.
A "MOD" részlegedben viszont furcsállom, hogy zavarnak a poénok, amik megmaradtak az eredeti játékból. Előtte pont az volt a bajod, hogy elveszett a régi Duke feelingje. Legalább ezt megtartották és akkor ez sem jó? A Duke, az Duke is marad, akit a nőkön és disznóvágáson kívül más semmi nem érdekel. Ez így jó, hogy a stílusába nem matattak bele. -
polonic
félisten
válasz
Vistaboy #267 üzenetére
Hu, láttam már ezt a problémát a steam topikban valakinél. De nem tudom, mi volt a megoldás. Nézz be oda.
Egyébként meg szerintem nagyon is jó a steam. Szinte minden játékom ott van, pár dobozos van csak.
Bizony, majd a játékhoz is kell ez. Meg kell szeretned, de úgyis meg fogod majd.
-
-
Gyusz
őstag
válasz
Vistaboy #180 üzenetére
Nem csak a legtöbb ideig készülő játék címét fogja a Forever elnyerni, de valószínűleg itt változott a leggyakrabban fejlesztőcsapat összetétele is. Különben is, mi az hogy álláshirdetést dobnak fel? Komolyan mondom elmegyek oda dolgozni és talán 20 év múlva lesz megint egy másfél perces videó, talán
-
alien_
őstag
válasz
Vistaboy #158 üzenetére
Most komolyan, hogy képzelnél el egy Duke filmet?
Hatalmas robbanások, lobogó cicik, "Hail to the King, babay!", kifogyhatatlan fegyverek meg mentsd meg a csajt és nyírd ki az összes rohadékotVérbeli "amerikai akciófilm". Szvsz még jó rendezővel is lapos film lenne, KIVÉTEL, ha nagyon eltalálják a Duke fílinget a poénokkal.
-
alien_
őstag
válasz
Vistaboy #153 üzenetére
Hú, ezt nem is láttam, baba!
Új "hírek".A Shacknews kapott egy fél órás bemutatót a játékból, viszont kommentálni semmit nem kommentálhatnak... De ők azt mondják, hogy szép és jó.
"Elmondásuk szerint a prezentáció abszolút meggyőző volt, és hiszik, hogy a Duke Nukem Forever megjelenésekor (....) a játék mind grafikailag, mind pedig játékmenetileg kitűnhet majd a tömegből."
-
Archer
őstag
válasz
Vistaboy #147 üzenetére
"Azért Miller gyorsan hozzátette, hogy egy-két hónappal elcsúszhatnak a végső megjelenési dátumhoz képest" Hát igen, megértem őket ha 11 év alatt nem tudják befejezni és kénytelenek csúszni egy-két hónapot(évet)
Ha tényleg 96-óta készítik, minimum két blue-ray lemezen fog megjelenni
-
Gyusz
őstag
válasz
Vistaboy #144 üzenetére
Milyen 3D enginet használ a játék?
Broussard: Unrealt. Ha jól emlékszem valahol az Unreal 2 idején, a static meshek beépítésekor kezdtük átírni a motort. Azóta teljesen újraírtuk a renderelőt, mostanra pedig egy teljesen modern motor lett belőle.Nem is váltogatták olyan gyakran a grafikus motort, mint ahogy azt mindenki hitte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest