- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
-
Mobilarena
A botrányos fejlesztésű Duke Nukem Forevert a 3D Realmstől a Gearbox (Borderlands) vette át, a játék pedig 200 június 10.-én jelent meg. Egyszerre mindhárom platformon/PC, Xbox, Ps3. A játékban van többjátékos mód, visszatérő fegyverek garmadája, sok humor és millió interaktív geg, azaz nagyjából minden, ami miatt a Duke Nukem 3D anno sikert aratott. A DNF-ből demó is megjelent. Noha ezzel a címmel kapcsolatban hajlamosak vagyunk a szkepticizmusra, a 2010-es PAX kiállításon bárki kipróbálhatta a játékot, ezzel gyakorlatilag megvásárolva a bizalmunkat. Hajrá Gearbox, szorítunk!
3 DLC elérhető a játékhoz,amit az Xbox live, playstation network és a steam rendszerén keresztül tölthetünk le.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
-
Jakesz
addikt
válasz
BandiHUN #651 üzenetére
A Duke Nukem sosem a multiról szólt, ahogy most sem. Belerakták ezt a funkciót azért, hogy benne legyen és több legyen tőle a játék. Ennyi. Ehhez hasonló példa a Dead Space 2, amiben szintén van multi, de az sem ér sokat, mivel egy single-re kihegyezett játék. Tehát, felesleges a multiért szidni, szegény Duke elég pofont kap a single-jéért.
-
Źşë'
addikt
válasz
BandiHUN #643 üzenetére
sok játéknál ez a linearitás a jellemző - talán van 1-2 kivétel ahol a küldetéseket nem csak egy megadott úton haladva lehet véghez vinni.. és ugye emiatt is lehet hamar megunni, kvázi csak 1 végigjátszásos a dolog, mert h én még 1x nem veszem elő az is tuti.. remélhetőleg a Rage nem lesz ilyen - bízom benne
-
Źşë'
addikt
válasz
BandiHUN #556 üzenetére
én látok benne igazat abban amit ír, 12 év után sem tudták helyrepofozni, most hogy ne vesszen el a süllyesztőben gyorsan pár dolgot helyreraktak benne, magyarán kiadható formába hozták... és ez lett... am ez egy Unreal Engine 3, szóval azért ott is lehetett volna mit alakítani, egy Batman AA- elnézve, simán - és nem indok arra h gyér a külső terep részletesség, mert az nem jelent gépigényt neki - itt arról van szó h nem feccoltak bele több lét, ne bukjanak rajta még többet, csak kiadták mert már eleve sok pénz feküdt benne... ez a pénztelenség és a fejlesztők hibája... jobb is lehetett volna ez
-
->Raizen<-
veterán
válasz
BandiHUN #549 üzenetére
Túl nagyok az elvárásaid én nem csalódtam a foreverben mert tudtam hogy ue2 módosított változata lesz és nem lesz éppen egy crysis verő grafika nem ezért vártam. Az átlag fps játékoknál így is jóval többet nyújt és hosszabb is mint egy cod. A szellemváros pályán nekem is feltűnt hogy nagyon üresek a fa házikók de ez van én a hangulata miatt vártam minden nehézségi fokozaton kiakasztom legalább 4x.
Nem véletlenül van angolba most top 1-es eladáson a játék!
-
Źşë'
addikt
válasz
BandiHUN #528 üzenetére
vannak benne (igaz könnyű) logikai feladványok, és a rejtett ajtós dolgokat sztem jó hogy a vedd fel ezt, tedd oda és akkor lesz valami - dolgokkal helyettesítették. bigfootos résznél volt egy olyan mikor egy lepukkadt kis épületbe mentem be, és volt egy mikro, hm mondom vajon mit lehet bele tenni, elkezdtem keresgélni... semmi kaja, popkorn sincs a kukában, hoppá megláttam egy egeret
de először lelőttem, majd visszatermett, o mondom ez komoly céllal lehet itt
megfogtam betettem a mikroba és legrilleztem, azért ez picit durva, majd a zöldek mit szolnak hozzá
lol
amikor duke kinyírta a 3 mellű valamit, akkor kerültünk az ő Stip klubbjába - persze csak képletesen... ott is rengeteg mindent lehetett csinálni... olyan mintha 1 játékba sok pici másikat helyeztek volna el! csak tényleg néhol ráfért volna egy kis részletesség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest