- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
A botrányos fejlesztésű Duke Nukem Forevert a 3D Realmstől a Gearbox (Borderlands) vette át, a játék pedig 200 június 10.-én jelent meg. Egyszerre mindhárom platformon/PC, Xbox, Ps3. A játékban van többjátékos mód, visszatérő fegyverek garmadája, sok humor és millió interaktív geg, azaz nagyjából minden, ami miatt a Duke Nukem 3D anno sikert aratott. A DNF-ből demó is megjelent. Noha ezzel a címmel kapcsolatban hajlamosak vagyunk a szkepticizmusra, a 2010-es PAX kiállításon bárki kipróbálhatta a játékot, ezzel gyakorlatilag megvásárolva a bizalmunkat. Hajrá Gearbox, szorítunk!
3 DLC elérhető a játékhoz,amit az Xbox live, playstation network és a steam rendszerén keresztül tölthetünk le.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Ez ilyen. viszont nem a tesztelőket kéne büntetni, hanem egy normális játékot kellett volna kiadni. Ha csak ennyit tudtak felmutatni ennyi év után, akkor inkább ki se adták volna.
Mondom ezt úgy, hogy nekem egyébként tetszett a játék ( bár ez a ro@adt akadozása nagyon idegesít ), de ennyi év után sztm ennél azért nem ártott volna többet felmutatni.
Olvastam a történetet, ahol írták, hogy rengeteg pénz elment a fejlesztés során, folyamatosan cserélgették a motort a játék alatt, meg a fejlesztőket is és lényegében ezért volt a csúszás. Most meg már kényszer helyzetben voltak a kiadással.
Minden esetre ez akkor is elfogadhatatlan.
Ennyi várakoztatás, meg reklám után kiadnak egy olyan játékot ami 5 éve is gáz lett volna, nem még most és akkor még ők vannak megsértődve az alacsony pontszámokon, hát azért álljon már meg a menet! -
-
KubanitoS
veterán
Azért ekkora láma nem vagyok.
Viszont érdekes módon a második indításra mintha megjavult volna a dolog. Talán nem volt annyira vészes az elmosódás. A menüben viszont ugyanazt a pixeles Duke-ot lehet látni. Szinte meg lehetne számolni a pixeleket.
Kb így néz ki, mint ezen a képen. Itt is látni az átmenetet a barnából a feketébe, csak jó nagyban. Valami ilyesmit látok a DNF-ben is, csak nem annyira feltűnő, de észre lehet venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest