- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A botrányos fejlesztésű Duke Nukem Forevert a 3D Realmstől a Gearbox (Borderlands) vette át, a játék pedig 200 június 10.-én jelent meg. Egyszerre mindhárom platformon/PC, Xbox, Ps3. A játékban van többjátékos mód, visszatérő fegyverek garmadája, sok humor és millió interaktív geg, azaz nagyjából minden, ami miatt a Duke Nukem 3D anno sikert aratott. A DNF-ből demó is megjelent. Noha ezzel a címmel kapcsolatban hajlamosak vagyunk a szkepticizmusra, a 2010-es PAX kiállításon bárki kipróbálhatta a játékot, ezzel gyakorlatilag megvásárolva a bizalmunkat. Hajrá Gearbox, szorítunk!
3 DLC elérhető a játékhoz,amit az Xbox live, playstation network és a steam rendszerén keresztül tölthetünk le.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AthlonXP
őstag
Többen keresték a magyarítást, hát most már az is meg van, lehet szedni
-
AthlonXP
őstag
Hát igen, egyetértek a tesztelővel. Valóban megragadt az egész játék a '90-es években, ami egyrészt jó, másrészt viszont ma már nagyon kevés és béna. Az meg, hogy tényleg ennyire optimalizálatlan, az egy vicc!
Nekem is akadt rendesen, pedig 100+ FPS-em van benne, de sokszor akad és így baromi idegsítő a dolog. Most, hogy feltettem az új 11.6-os drivert a helyzet sokat javult, viszont továbbra is akad még, sztm ehhez meg kell várni a javítást, már ha lesz neki egyáltalán, mert simán el tudnám képzelni, hogy az után, hogy ennyire lehúzta a szak sajtó a játékot, inkább hagyják a fenébe az egészet.Azt meg nem is tudtam, hogy a végén megnyílnak új videók, ezeket hol nézhetem meg, mert a menüben nem láttam semmit... Sajna már újrakezdtem az egészet, most a DukeBurger résznél vagyok, szóval lehet emiatt nem tudom most megnézni, amíg újra végig nem viszem..
-
Źşë'
addikt
én személy szerint nem hiszem el h unreal engine1 es lenne a motor alatta, rákerestem és most a wiki nekem ezt dobta ki, jobb oldalt írja h Modified Unreal Engine 2.5 (valamennyire igaz lehet, csak ez még egy kezdetleges stádiumban leledző Unreal Engine 3, mert effektek terén (fények, árnyékok, tükröződés, fizika) arra hajaz
-
mephi666
nagyúr
hát azért nem túl biztató... mert ha belegondolunk, hogy a sc első része mikori és a folytatás mikor jött, azért ott hozták a várható szintet
kicsit félek én is: értékelések mindenféleképp kellenek, mert nem szoktam ekkora tételnél érzelmi alapon/hirtelen dönteni
ha jó, akkor majd beszerzem valamikor, de ha nem, akkor 1000ft-ot sem dobok ki szívesen
ui: számomra már akkor jó lenne a játék, ha a demó 2 pálya között lenne stabilan a hangulat (az első pálya király volt, de a második csak ilyen "szódával elmegy" kategória) ...ha pedig nem jön be, akkor jön majd a rage
az magasra teszi majd a mércét... a sors iróniája lesz, ha megint egy (kor szintjéhez számítva) brutális id-motor ver oda duke-nak?
'96-ban a quake azért odacsapott neki szerintem egy nagyot (de hát ezt 96-ban sem a grafika miatt szerettem)
-
Jakesz
addikt
-
-
Źşë'
addikt
de mi szánalmas?! // ok értem már
-
Źşë'
addikt
jaja, kivégezted a főbosst, kiderül h ezt a játékot (amiben te vagy a főszereplő - micsoda egoboost
) konzolon toltad, lerakod a gamepadot és ott a 2 suna
asszem ebbe a demóba sok poén került bele, a hosszúságához mérve : ) és ha valóban 16 óra lesz a játékidő sztem nem lesz egy cod "nagyobb volt a füstje mint a lángja" színvonal azzal a maga 4-5 órájával
(#279) KKaresz45 de tudod miért tette ki nem?
azért mert több mint 12 évig készült a gém
és te azt mondod h gyorsan összecsapták?
(#272) Vistaboy itt még azt mondod h hiányzik belőle a Duke hangulat
(#275) Vistaboy itt meg hogy nem a régi poénok zavarnak, hanem hogy nincsenek benne újítások - sztem totál magad ellen beszélszannak idején ki nem fogytak a jobbnál jobb ötletekből - azt is mondtad h rövid a demo, így hát nehéz levonni belőle mindenféle következtetéseket, szerintem igazából nem is tudod hogy neked miért nem tetszik a játék. Nem akarok senkit sem befolyásolni, de sokan ahhoz hasonlítják ezt a játékot mint ami a mostani '11 szintet megütné. Ne azért szeressük vagy épp ne szeressük, mert ez egy új cím a többszáz között, hanem azért szeressük mert ez Duke! Mikor a disznókat rakétavetővel szeded szét na az az igazi zúzás, és még Duke tetszését is elnyeri egy beszólás erejéig
(#281) lordjancso tökéletesen egyet értek!
-
Serpiko
addikt
Mi az, hogy kreditet adnak nem pénz ilyen nincs. Azért a vásárlási feltételeket megnéznem a helyedben. Ha nekem nem jön meg a termék amit rendeltem akkor, ha beleegyezek adhatnak kereditet, ha a pénzt akarom akkor azt kell adniuk. Mondom ezt úgy, hogy nem ismerem a vásárlási feltételeket. Meg van az úgynevezett elállási jog is, de ezt most nincs kedvem kifejteni.
Na mindegy egyszó mint száz bízzunk benne,hogy megérkezik a DUKE és nem megy el máshová.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest