- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A botrányos fejlesztésű Duke Nukem Forevert a 3D Realmstől a Gearbox (Borderlands) vette át, a játék pedig 200 június 10.-én jelent meg. Egyszerre mindhárom platformon/PC, Xbox, Ps3. A játékban van többjátékos mód, visszatérő fegyverek garmadája, sok humor és millió interaktív geg, azaz nagyjából minden, ami miatt a Duke Nukem 3D anno sikert aratott. A DNF-ből demó is megjelent. Noha ezzel a címmel kapcsolatban hajlamosak vagyunk a szkepticizmusra, a 2010-es PAX kiállításon bárki kipróbálhatta a játékot, ezzel gyakorlatilag megvásárolva a bizalmunkat. Hajrá Gearbox, szorítunk!
3 DLC elérhető a játékhoz,amit az Xbox live, playstation network és a steam rendszerén keresztül tölthetünk le.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
mephi666 #686 üzenetére
Olvastam itt vmelyik cikkben, hogy jövőre jön, mert az MS. előbb akar kijönni az új konzollal, mint a SONY. Így jövőre, valamikor év vége felé megjelenik elvileg.
Az ára meg igen, biztos drága lesz, mint anno a mostani gép is az volt. Az meg tuti, hogy egy jó darabig még erre is fognak jönni az új címek. Hiszen még arra primitív PS2-re is jelennek meg a mai napig játékok, pedig bőven elmúlt 10 éves...
Sok helyen még most is 30-40k-t elkérnek érte újonnan, pedig a tizedét sem éri ma már, de hát ez van. -
BandiHUN
veterán
válasz
mephi666 #682 üzenetére
Hát az.Ezzel is vernek egyet az origivel próbálkozókon...de el is fogok gondolkodni a dolgon 10x jobban,mielőtt megveszek valamit...főleg az idei termés elgondolkodtató eddig.
Egyszerűen nem tudják magyarázni semmivel,hogy amit konzolra veszel,azt akár teljes áron eladhatod,érdekes,ott nem kötik acchoz,ráadásul elvileg azért drágább a konzolgém,mert a hardver olcsó,és a játékokból megy elvileg plusz bevétel.PC-n ez nincs így,leszámítva esetleg,hogy a szoftverfejlesztőt lepénzeli valamelyik videokarigyártó.Tehát innentől a fejlesztőknek kéne produkálni magukat,de ráadásul ha eladod a gémet egyszerűbben,mint ahogy most lehet,közvetett haszon,mert a havernak,stb.ha megtetszik,lehet majd emiatt újít a gépén->pénz a következő játékhoz a vidkarigyártótól,stb.
Bulletstorm meg azért van sok,mert 1-2x letolod a single-t,a multija meg mindössze annyi,hogy max.4-en nekiállhattok egy kicsi pályán fix ellenfélszámból egyre trükkösebben kicsikarni a továbbjutáshoz szükséges pontszámot...ez az egy játékmód van,mindig mindenki 0-ról kezd,a pontok rád eső részét az aktuális játékban elköltheted fejlesztésekre,van szintlépés,de csak más ruhákat tehetsz be,nem változik semmi,mindig minden alapról indul.Céltalan szenvedés,15 körig egy vadidegenekkel teli brigád ,bénákkal is eljut,20-asig ha már mindenki ismeri a lehetőségeket,de nincs annyira nagy összhang,csak spontán,25-höz már profizmus,kommunikáció(nincs a játékban ám se szöveges,se hang duma...pc-n legalábbis...) kell.De ezzel ki is fújt.Szerintem még haverok se állnak neki félórát fütyit vakarni,hogy "hátha most összejön +1 szint"...letol az ember pár menetet és polc vagy használtpiac a vége,ha a single(ami tök lineáris) nem köti le esetleg 2-nél többször is.
-
BandiHUN
veterán
válasz
mephi666 #678 üzenetére
nem is fogsz látni DNF-et,mert Steames...Jó ez a Steam,de megoldja,hogy a sz@r rajtad ragadjon,hacsak nem akarsz 10-20 accot futtatni,hogy később(jogellenesen!) eladhasd valahogy.Ráadásul ha vesz is valaki használt játékot,régen egy ezrest ledobtál az árából 1-2 héten belül a megjelenéstől,vigyáztál rá,simán elment,most meg ha féláron eladod accostól,már király vagy,főleghogy lehet félni az accal trükközöktől is.
Egyébként én csodálkozom,hogy ha már így megoldották a használt játék piac ellehetetlenítését,miért nem tudták megoldani a visszavitelét is,pedig sok országban kényesek a vásárlók a jogaikra,de a szoftver az egyedüli,ami "bármilyen" lehet mint termék,sőt a terméktámogatás és hibajavítás sem kötelező.
Bezzeg ha az ember terméket gyárt,a garancián felül pl.helyből a gyártás beszüntetése után(!!!) vagy köteles 5 évig megoldani a szervizt és a cserealkatrészt gari után is.Egyébként mivel az 576-ban 10 rongy volt,mindenhol olcsóbb,evidens,hogy ha lehetne se spájzolnának mellé még használtat is.A konzolosok persze még mindig jól járnak,mert ők eladhatták még a megjelenés napján... -
MageRG
addikt
válasz
mephi666 #662 üzenetére
"...fél év múlva jön az IGAZI duke4ever, amit mindenki megkap ingyen, aki legális serial-lal rendelkezik."
Tudod mi az a "wishful thinking"?
Ettől függetlenül nem bánnám, ha megjelenne egy normális Duke játék PC-re, ami lehetőleg FPS. Nem kell bele sok realizmus, ha a Bulletstorm féle agyatlan lövöldözés vonalon mennek, már jó az irány.
-
AthlonXP
őstag
válasz
mephi666 #662 üzenetére
Hát az nem lenne, baj, ha nemsokára valóban jönne egy igazi Duke Nukem ( mint ahogy ezt a játék végén mondja is ).
Én viszont már 2x végig vittem és nekem nem jelent meg az extra menüpont így nem tudom megnézni azokat a dolgokat.Valami nem jó vagy nem értem mi van.
De ahogy a fentebb leírtakból megtudtam, nem semmi kis játék lett volna az sem, még lehet jobb is lett volna mint ez.
Inkább azt adták volna ki vmelyik Cryengine-nel, esetleg UE3-mal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest