- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
Saccco #52567 üzenetére
Neked legalább már elküldve...én meg csak:
"The item is pre-advised"-nél járok ...Még a q6plus-ra leszek kíváncsi...azt ebay-rol tracking meg mindenféle "extra szolgáltatás" nélkül rendeltem
Eléggé rulett, a magyar postát ismerve... meglátjuk
Van egy tattu aksim amit ugyanígy rendeltem banggodrol...nem jött még meg pedig már az abban az időben rendelt trackingesek is beestek azóta
Dec.15 körül rendeltem....várok még kicsit, aztán elkezdek nyünnyogni náluk.... -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Saccco #52471 üzenetére
Alig várom a távot, hogy ideérjen.
Engem is meglepett, a 450esnek gyakorlatilag 2x akkora a súlya, mint ami erre a gépre való.(#52472) Geller72: Én meg azt hittem, arra érted, hogy nincs különbség a gyári motorhoz képest... Mert mint írtam ez már nem a géphez kapott(14.000kv), hanem egy kicsit jobb BetaFPV(17.500kv).
De az acro-n kívül azért jól fog esni neki a hv aksi, mert azért így is be tudja magát ejteni néha. És éreztem is, hogy hiányzik még egy kis kraft. De lehet, hogy ezt az érzést már a 210es gnb-k is pótolni tudják... -
Geller72
veterán
-
-
válasz
Saccco #33065 üzenetére
Érdekes ez a kicsi Wingsland, a banggood-on épp akciós. De jól nézem, hogy a kamera nem stabilizált/nem is mozgatható, és csak a nem túl hasznos előrefelé tud nézni?
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Saccco #52323 üzenetére
Az a baj, hogy már én is dillemmában vagyok, de pont azért mert már berendezkedtem a 716-osra. Különben a másikat választanám. Bár még bármi kisülhet belőle...
Egyszerre rendeltem hozzá a cuccokat (a propellert később), töltő tegnap jött, motor ma. Hátha holnap megérkezik az aksi is...
Azt már látom, hogy egy komolyabb lap kell bele (f3/f4), vagy át kell vernem a gyro-t. Mert így nem lehet vele föld felett, párhuzamosan repülni nyél gázon...
Persze, írok majd róla bővebben.Viszont legalább igényes, kipárnázott dobozban jöttek a gravírozott motorok. Jó érzés volt kibontani.
-
choco01
addikt
válasz
Saccco #52162 üzenetére
Most van az 5. töltése, kíváncsi vagyok meddig bírja.. Sajnos néha koppan 1-2 méterről
Néha már kezdem érezni, elvileg valahogy tud valami automata landolást is? Az sokat segitene...
Baku:
Na azt lehet valamivel megpróbálom, nem rossz ötlet!
Mennyibe kerül kintről a legolcsobb használható távirányító?
Másik :
Ez a DJI Tello vajon tényleg ilyen "olcsó" lesz a többi modellhez képest? 30 ezer körül?
Annyiért gondolom bestbuy kamerás dronnak fog számítani?!
-
Geller72
veterán
válasz
Saccco #52103 üzenetére
Na most ez a reklámban írt 60k rpm az e011-re ugye nettó baromság,. Amit találtam ilyen motort, a GB-n 40k rpm elvileg. A racestar 8520-ak és a jobb fajták is megpörgik az 53.5k rpm-et. És még ott van +-12%. Szal sztem jobbak a 8520 mocik, de ettől függetlenül igazad van. A súly miatt hiába pörögnének egyformán, ha a propok adottak. Azt kellene megnézni, hogy valóban ki tudnak e pörögni a mocik, vagy csak a felét tudják a defaultnak.
De valami lehet azért, ha vágott propokkal mennek többen is. Azaz a 4-ből kettőt levágnak, mégsem esik le.
.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Saccco #52093 üzenetére
Ha van lehetőséged, próbáld ki a 150\45-el, az a legjobb bele (nekem és eddig, de úton már hv-k is). Már ha nem akarsz 6 percet repülni vele... De megéri pihentetni a gépet, legalább egy aksi cseréig biztosan (de ezt tudod is
).
Aztán gyia, gyia! Hajtsad a lovakat!
(#52099) defy456 :
E010/h36 = 615-ös moci
E011/h67 = 716-os moci(#52098) helltp:
A zöld töltő ilyen..... Ha "feltöltött" az aksi, húzd ki az usb-t és dugd vissza, akkor lesz 4.2v is. -
alpe1503
csendes tag
válasz
Saccco #50844 üzenetére
Szia/sztok!
Köszönöm a segítség(et)eket.
Megjött mind a 3 kicsike (E011, F36, H801). Szobába, mindegyik jó kis móka. Akik kapták nagyon örültek, mivel kezdőknek is nagyon jól, és könnyen repülhetőek.
E011 FPV-sítés is megkezdődik lassan.
Meddig bírhatják a motorjaik, és milyen csere motorokat javasol(sz)/tok? -
helltp
aktív tag
válasz
Saccco #52059 üzenetére
Megérezte a vesztét, estére ki is égett az egyik motor, most akkor egy hónap szünet.. Mindegy, úton a BeeCore V2, meg a Boldclash kit, ha megjöttek, gyakorlatilag megszűnik E011 lenni. Egész jó áron vannak a dolgok boldclash-on, 8 prop 2 frame meg 4 motor 9$.
Szerk.: Boldclash motorokra 61k rpm van írva 3,7v-on, a gyárira meg 60k rpm, de nincs megadva, hogy milyen feszültségen, nem tartom kizártnak hogy ezek ugyanazok, de majd kiderül.
-
helltp
aktív tag
-
fape
senior tag
-
Saccco
nagyúr
válasz
Saccco #52010 üzenetére
A kicsi pepperF1SH böszme ám... pontosabban a pepperFIISH...
70g HD-CAM VS 29g Drone — no way!How to build a 2S pepperFIISH pocket rocket — Shopping list & Recommendations
In the end you end up with ~280g thrust on a 27g + 17g (battery) = 45g quadcopter (6.3:1 thrust to weight ratio).
szerk.: Itt van egy elkészült példány...
A new pepperFIISH is born — Successful reproduction by jaap -
Saccco
nagyúr
válasz
Saccco #52006 üzenetére
Korábban ez volt, talán még emlékeztek rá.
http://fishpepper.de/ is jó oldal, tesztek, infók.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Saccco #51879 üzenetére
Más: Ideje lenne kocka alakúakat gyártani, mert valakinek nagyon elgurult a gyógyszer.
-
Baku
aktív tag
válasz
Saccco #51841 üzenetére
Ha valaki.letöltötte, akkor kikerült.
YT videók tömkelegét sasoltam végig, ezeket használják.
Volt aki belinkelte a forrást is (deviationtx.com) de már hűlt helye ezeknek a verzióknak.
Fórumokon böngészve találtam dropboxos linkeket, de már nem élnek....
Nincs más választási lehetőség a deviationtx.com-on, az alapverzióból az 5.0.0 a legújabb,
(2015-ös ez is).legutolsó verzió. Itt-ott emlegetik az általam keresett verziókat, de sehol nem találom .... -
Watt25
veterán
válasz
Saccco #51819 üzenetére
Milyen fura, bár, nem először történik ilyen: felhívott a postás, hogy hozott csomagot, otthon vagyok-e?
Persze nem, és most látom a tracking-ből, hogy a szemüvegről van szó, így este meglesz, csak be kell ugranom a postára érte. (Jött más is, úgy is kellett volna mennem...) -
twine
veterán
válasz
Saccco #51759 üzenetére
tervben van
Banggoodon láttam először....csak még azt nem döntöttem el, piros, vagy fekete legyen a csúszásgátló...De szerintem piros lesz...nem annyira feltűnő mint az UVsárga Taranis, de kicsit feldobja a távot is, meg talán hasznos is...
fekete színeket ha lehet kerülöm, nyáron piszkosul "szívja a hőt"....
(#51762) vandor01 :
AZ szerintem egy raklap sz@r....már elnézést ha valakinek van ilyen....
EGyrészt kilóg alóla bizonyos helyeken a szín,,,,ha valaki olyan szép UV színeket választ....
Másrészt a szilkon tok a legszarabb telefonon is...csúszkál mocorog, de legalább alá megy a por, és faszán tökre karcolja mindazt ami alatta van...
Egy idő után megnyúlik, aztán hobbyzás közben fasza lehet egy csúszkálós tokot fogni és irányitani vele a gépet...Borzalom
-
fape
senior tag
-
cd334
tag
válasz
Saccco #51718 üzenetére
Szia!
F36 FC-t nagyon nem ajánlom, az akku érzékelő ADC-t bekötötték az 5V-ra. Használhatatlan emiatt, sose tudod mikor merül a gép.Nincs buzzer.
Kihagytál viszont egy érdekeset:
Eachine Beecore Upgrade V2.0 Brushed F3+OSD ~28$
Illetve ennek az előző változatát:
Eachine Beecore F3_EVO_Brushed ACRO ~24$Árban bajnok motor:
20pcs Boldclash CL-0615 Coreless CW CCW Motor ~20€ -
stefi81
tag
válasz
Saccco #51710 üzenetére
Nekem most jött meg a Illuminati 32 és egyből felment a legújabb BF. És elvileg még baró is van benne.
Nem terveztem repülni vele (tesztre akartam csak), de hirtelen felindulásból építettem egy 6"-os vázat törött cuccból és abba ez fog menni mivel nincs más és szerintem én nem fogok észrevenni semmit ehez képet ha egy legújabb Kiss FC-vel repülnék sem. Tudom nagyon jól hogy a Dshot1200 vagy a legújabb procis fc-k csak marketing fogások. Egyedül csak azt részesitem előnyben egy újabb fc-nél hogy egyben van a pdp-vel és esetleg van rajta fogyasztás mérő és kevesebbet kell rajta forrasztani/agyalni hogy mit hogy és hova. Pl. ennél a fc-nél még a sbus vevővel is matekolni kell, de tudja és ez a lényeg. -
NightLord
tag
válasz
Saccco #51718 üzenetére
100-as BL gépbe inkább ilyet raktam, szerintem kisebbe is jó lehet:
Mondjuk ez az ESC-el integrált cucc ma már szimpatikusabb lenne.
-
twine
veterán
válasz
Saccco #51710 üzenetére
Ahha.... értem, köszönöm
130$-ert vegye meg akinek szüksége van rá!
Akkor várok tovább a következő 85$kornyeki "akcióra"-kuponra, vagy nevezzük bárhogy...
Kb. Egy hete az egyik kedves topictars jelzett hogy van taranis kupon,,,este 10kor még élt,,reggel 8:30-kor raktam a számlámra pénzt, azonnal mar mobilon rendelés...és azt kaptam ,hogy lejárt/elfogyott....poppet mérges voltam...
-
twine
veterán
válasz
Saccco #51708 üzenetére
Azt meg hogy?
Van ismét valami kupon rá? Vagy "mérhetetlen" mennyiségű pontod volt?Elnézést az indiszkret kérdésekért,,,csak tudod egy ideje hajtom, eddig sikerült két akcióról lemaradni, vagy épp nem volt raktáron...most ráadásul GB. Nekem 38k HUf-ra írja a fehéret... érthetetlen
-
twine
veterán
válasz
Saccco #51704 üzenetére
Kérdezhetem honnan? Milyen színűt?
(#51699) Peaceliker:
A Plus verziot vettem fehérben...mondhatni nem volt különbség árban a lite és a Plus között...annyira minimális,hogy ennél az összegnél már el sem gondolkodik az ember a különbségen,hanem a plust vesziNotebook toltovel tervezem használni...rendeltem is banggodrol egy xt60-Dc(HP notebook hoz) kábelt...így elvileg forrasztanom sem kell majd...
-
Peaceliker
addikt
válasz
Saccco #51672 üzenetére
Igen én sejtettem. 2016 végén er130 nál már látszódott hogy ez nem hülyeség. Régebben nem volt kicsi, jó motor. Már van, jól repülnek, olcsón, mobilis, már csak akkor érdekes az 5 col ha ordenáré menés kell. Legtöbb ember igényeit egy kicsi gyengébb gép is ki tudja elegíteni sztem.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Saccco #51624 üzenetére
az a legnagyobb baj, hogy 3 vagy tán csak 2.5mm es a kar és így is hihetetlen nehéz a váz.
pedig amúgy faján néz ki még mindig
(#51629) kriszbon
nekem emax váz lesz x6, nemtom emennyi idős, de sztem nem sokkal fiatalabb zmr től
111g pdb vel és fc tartóval, sztem ahhoz képest nem olyan gáz
ez most nekem vicc áron volt, 2 váz (1-2 pór kar jár hozzá) +1 pdb postával 8e volt
-
Geller72
veterán
-
twine
veterán
válasz
Saccco #51546 üzenetére
Gyereknek toll a fülébe
Most apa jön
éppen elég az az alap piszolytáv a családba, amit kapott a gyerek...Tudatlanságom(feledékenységem) vicces története...:
Karácsony előtt egy hónappal megjön a szett,,,gyerek elalszik, apa kibontja...aksi töltés, "csekk",,,próba,apa szája fülig ér mert "csapatós" a gép,,, beállítás...TH D/R-t letekertem, hiszen mégis a 4,5 éves srácom lesz a "tulaj",,tanulja meg kezelni, ne egyből fénysebességgel csapja neki a falnak...Ajándék pihen egy hónapot...
Eljött az idő, jézuska meghozta, gyerek meglepően ügyesen irányítja...apa még videókat is készít, mert "hűdemegyagép"...de ahogy telik az idő, marad egy incifinci hiányérzet....Mintha, de "mintha" csak egy picit többet vártam volna a géptől...
Hát persze....mint ahogy a második videón látszik is a távon 01:11-nél...két hétig letekert TH D/R-el "csapattuk"...Azóta már kitekerem, ha hozzám kerül a gép...és nincs hiányérzet...
Hát kell a tkm-nek egy ilyen mindent tudó pisztolytáv, amikor az alap is "megviccel"...
Egyébként a multkor rendeltem én is egy LSD-s AIO kamerát,,de valszeg nem az e010 kapja meg hanem ez az autó...a Sony action cam nehéz is, és bár van wifis élő kép, nem erre való...
Kíváncsi leszek a gyerek arcára, amikor először megkapja a "kisautót" szemüveggel....Bocs mindenkitől a hosszú Offért
-
twine
veterán
válasz
Saccco #51534 üzenetére
OK.....akkor most, azért bevallom, megnéztem pár videót erről a 4in1 iRangeX-ről...
Lehet mégis inkább egy ilyen dobozt ültetnék be a QX7-be...Valóban kulturáltabb, mint az a kis TX modul
Csak hát ugye, egyből az ára volt mérvadó számomra...
Na majd meglátjuk,,először jöjjön meg a Taranis, repüljön a zümi,,,
aztán majd az efféle multiprotokol "úri hóbortokkal" kisakkozom mi legyen...A lényeg, hogy mégsem vetem én ezt el,,jó "kis" cuccnak tűnik valóban -
twine
veterán
válasz
Saccco #51538 üzenetére
És ami még nagyon fontos, már most több időt töltöttem azzal, hogy kiderítsem, hogyan vásárolhatnék Goebish-től egy ilyen kis b@szt, mint amit erre reálisan szánnék
:/
Az általad linkelt lapon, nem találom az árát, sem a vásárlás lehetőségét,,,aztán jött a Google, az első találati lapon túl nem lapoztam...de nem is jutottam eredményre...
Pedig tényleg érdekelt, a támogatás miatt is, meg a frissítési lehetőség miatt is...De ha ennyit kell "küzdeni" azért , hogy valakinek odaadhassam a pénzem
(akár a saját tudatlanságom miatt is, hiszen ezt sem zárom ki! De ne már,,nem ilyen világban élünk...elvárom, hogy tolják az arcomba a lehetőségeket,"itt van,,,itt tudsz vásárolni, itt vedd, és ennyiért"...ha ezt nekem már kutatnom kell,,,rég rossz...
)
Akkor marad a BG....két klikk és repül felém a cumó.... -
twine
veterán
válasz
Saccco #51534 üzenetére
Bevallom azt én már sokallom...annyit (közel 10 rugó) nekem nem ér meg...a gépparkom nem akkora mint "nektek", és nem is hiszem, hogy nőnék akkorára....
Ezért (lenne szerintem)jó nekem az a kis TX module, mert jó szolgálatot tesz a fent említett kicsi gépekkel,a cca. 2400.-Huf-os árával nem tétel...ha valami nem saját tulajdonú "meglepit" tudok vele irányítani öröm, de ha nem,,,akkor meg azt is lesz@rom10rugót már nem áldoznék erre,,,,
De a javaslatot köszönöm szépen -
twine
veterán
válasz
Saccco #51517 üzenetére
Múltkor mutatta itt egyik topictárs a Taranis Q X7-hez ezt a multiprotokol modult
Így nem "jobb" vásár az X7? Nem értek hozzá, csak kérdezem....mert hogy billegsz a két táv között,és az X7-et szeretnéd...így csak egy távot kellene venned/hurcolnod....
Vagy nagyon karcsú a teljesítménye ennek a modulnak?Használhatatlan?
Az a "Controllable range: about 100m"
nem hangzik túl acélosnak -
Peaceliker
addikt
válasz
Saccco #51511 üzenetére
Milyen vevőt fogsz használni? Ha frsky t (ahhoz vannak jó apró vevők) akkor taranis t venném. Flysky vevők nem olyan aprók, ahogy látom sokszor kérdéses a failsafe, dsm van még. Na azzal + devo7e nem voltak jó tapasztalataim. Lassú volt este instabil, de failsafe megy
Szóval őszintén én nem deviationöznék újra mert csak flysky al volt jó, de abból nagy vevők vannak ahogy látom. Rssi t tudja venni amúgy táv flysky esetén? -
Saccco
nagyúr
válasz
Saccco #51497 üzenetére
Tessék, csak emlegetni kellett... jött a BG email...
Eachine M80S
Van meow mode is. 8520, 1S 500mAh, Acro Mode, Angle mode, Altitude Mode can be switched freely.
Teljesen Inductrix FPV+.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest