- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
blueye #52748 üzenetére
Sajnos olyanom nincs, csak 11 és 9 fogút találtam.
Hogy Magyarisztánban hol tudsz venni azt nem igen tudom, mert ilyen területen igen csak le van maradva szinte az összes üzlet.Más.
Halljátok ez a GEPRC GEP-KX5 váz teljesen a sírba visz, hogy ezt hogy elcseszték az már hihetetlen.
Készítenek egy elég nagy vázat, jó drágán eladják, azt szinte semmi nem fér bele rendesen a szélessége miatt.
De ez még hagyján, a karok végeit is annyira összehúzták keskenyre, és odacseszték az alu elejét de kiemelve a csúcs részét, nehogy elférjen már 5"-os propnál nagyobb.Pedig találtam jó pofás [55x52x3] propokat amiket kipróbáltam volna vele, de még a kétágú 55x50-t sem tudom, mert elakad a felső sarkába.
Pedig máshol lazán elférnének, még a nagyobbak is, úgy hogy nem érnének össze. -
twine
veterán
válasz
blueye #50774 üzenetére
Én a Phantomot nem is szoktam hagyni landolni, pedig az utolsó firmware óta még lágyabban rakja le magát, mint eredetileg....(általában amúgy is kézben "landolok") !
Ha messziről rendelem vissza, mert semmi kedvem kóvályogni, RTh,,,aztán ha ott van a környékemen, átveszem az irányítást... -
Geller72
veterán
válasz
blueye #50632 üzenetére
..én az elmúlt időszakban 4 Xiaomi cuccban csalódtam, mondjuk úgy, hogy ennyi egyelőre nekem elég volt.
. Leírásban egy álom, amikor meg kézhez kapod, köpni-nyelni nem tudsz. Jobb esetben csak egy két dolog nem stimm, rosszabb esetben kuka. A telefon nem frissíthető, a power bank 2 hónap után kuka, a BT-s szobanövény figyelőhöz meg semmilyen appal nem működik. Ráadásul csak kínai nyelven van mindegyik. Se iOS, se Androidra nem működik. Lehet, hogy ez egy kínainak természetes, de én nem ehhez vagyok szokva, nekem ez nem kell.
-
defy456
aktív tag
válasz
blueye #50632 üzenetére
Én is ilyennel szemezek nagyon, de sok elrettentő videó van YouTube-on. Kieső akksi meg csak úgy lepottyanó gép.
Ha egyszer valahogy eu raktárból 100e környékére megy akkor veszek egyet.(a németeknek ma volt rá kupon 105-ért. Annyiért megvettem volna, de azt írta, hogy az én országomban nem jó ez a kupon.) -
Geller72
veterán
válasz
blueye #50628 üzenetére
Nagyon akartam egy ilyen gépet, de a a nulla support elrettentett tőle. Árban szinte verhetetlen, kuponozva 350 euró alá lehet lehozni, ami a 4k-s verziót érinti és ugye azt szabad megvenni, mert nem csak a kamera a difi, hanem sok minden más, köztük a range is. Ahhoz is kell még legalább két akku, hogy nekiállj egy jót filmezni. Főleg, ha nem igazán sikerül minden elsőre.
. Írhatnál egy összefoglalót, nem sokan mertük megvenni, de lehet hogy átgondolnám, ha meggyőző bejegyzést írnál róla.
.
-
Saccco
nagyúr
válasz
blueye #50515 üzenetére
Ebay-en lehet találni:
iSDT Q6 Lite 200W 8A ~11eft
iSDT Q6 Plus 300W 14A ~ 12eft (2db XT60 is jár hozzá)
Vagy
Gearbest-en:
iSDT Q6 Lite 200W 8A - Kupon:RC18OFF
, $41.41 ~ 10,7eFt
iSDT Q6 Plus 300W 14A - Kupon:ISDTQ612
, $44.99 ~11,7eFt -
Baku
aktív tag
válasz
blueye #50380 üzenetére
Szerintem EGYSZER kell megvenni egy JÓT, és soha nem lesz gond sem a töltés, sem a balance-olás, sem a tárolásira helyezés.
Én MINDENRE azi SDT SC-608-at használom a 150mah ás micróktól a 2500mAh- ás 3S- ig.....
Le kellett gyártanom hozzá a megfelelő csatlakozókat, (egy napig csak forrasztottam), de soha nem lesz több gondom vele amíg a töltő működik.... -
Peaceliker
addikt
válasz
blueye #50388 üzenetére
én ezt vettem 3 féle van belőle azt hiszem, egyik tud hv akkut is, legalsó verzió meg nemtm miben más, talán amper range...
a másik amivel ilyeneket tervezek tölteni, hogy nagyobb töltőkhöz csinálok sorba kötő kábelt és akkor jó kis amperral megküldök 2-4db ot egyszerre.(#50387) varadigabor
na az jó ha nem sül meg én midnig attól fosnék
nekem semmit nem tud nyújtani egy ilyen drága adó, egyedül repülök, állítgatni sem szoktamnekem vtx02/03 tökély, mert jó könnyű és kb 2e ft, jele jó még "törhetetlen" dipole al is
-
vandor01
senior tag
válasz
blueye #50380 üzenetére
En ezt hasznalom a kis dronokhoz 1-2S hez!
USB station: [link]
1S toltesere USB bol akar powerbankbol is: [link]
2S toltesre USB bol akar powerbankbol is! [link]
azt veszel amit akarsz....
de nalam ezek jottek be foleg ha nem par darabot akarok tolteni hanem 10+!nagyobb toltesere is tobb variacio van.. mi az hogy nagyobb? meg hany darab?
ettol fuggoen van megoldas 40eurotol a csillagos egig.... -
erikke17
őstag
válasz
blueye #49807 üzenetére
Original ként írja meg ára is annyi, na jó olcsóbb 1 euróval
Baku - Csak eredetit akarok rátenni utángyártottal nem rizikózom
Igazából most új van rajta, csak szeretném pótolni hogy legyen kéznél.
mobbo - Hogy érted hogy nem? Utángyártott lenne? Ezt hamarább mondanám utángyártottnak:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Olcsóbb lett! Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Ninebot by Segway F25E II
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest