- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Netfone
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDaZERG_1
senior tag
Ráadásul a képen Li-Po, míg a termék megnevezése Li-Ion. Amúgy szerintem Li-Ion 18650 és nem túl izmos kapacitással. Létezik ráhazudott értékű akku is, de van márkásabb 18650 példány. Én inkább készítenék két csoki LG Li-Ionból. E-cigihez már évek óta töltögetek 3000mAh csoki LG-ket és 2300mAh mindig belemegy. Többet is bele lehetne tolni, de nem engedi az elektronika annyira lemeríteni őket. Bár a jelzett termék árának kb kétszerese lenne!
-
AMDaZERG_1
senior tag
Az a baj, hogy nem sok kis gépbe fér bele. Kénytelen voltam ma gyorsan alirol rendelni 25mm és 30mm standoffokat a jelenlegi 20mm helyett. Gyanítom a 25mm nem lesz elég a ESC - FC - Split (2*) emeletekhez. Ráadásul elég bugyután találták ki a HAKRC F4 vezérlőt. Pont oda raktak egy csatit, ahol az ESC-n is van, így kicsit nagyobb spacert kell berakni és az egész feljebb kerül.
Vagy fejtetőre fordítom az ESC-t -
SpydeR3412
aktív tag
Köszi!
Nagyon megy...
Én ennek érdekében BetaFPV 716 17500kv-s motorokat tettem bele. De az összképhez fontos a hv aksi, meg egy multiprotokolos táv is.Ja, meg a kép...de nekem szűk látókörű (H:120/V:100) a kamerám.
-
AMDaZERG_1
senior tag
Nálam az Omnibus F4V3 esetében Gyro 8kHz, PID 2kHz... És mindenkinél így látom a bemutató, beállítást segítő videókban. Tehát bátran nyomjam fel 32kHz-re mindkettőt?
Nem írtam, hogy jobb a Lizard95 ESC... Egy vesszőt kihagytam, vagyis: Az ESC "jobb", a 95-ösben levő gyenge? De azt a 10A-t sem használtam ki, és ennek fényében kérdeztem, hogy a 95-ben lévő gyenge?
Az ok, hogy a tartalék nem árt, de részemről egyenlőre még a 95-ben is volt tartalék
Az idegennyelvű oldalakat meg azért nézem meg, hogy lássam milyen képek vannak rajta
Le tudom fordíttatni google segítségével, de ami baromságokat fordít talán jobb, ha el sem olvasom... -
AMDaZERG_1
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- BMW topik
- Xbox Series X|S
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged