- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Macrodroid
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
válasz
molnigee #36272 üzenetére
De az a baj hogy nem tudhatom, hogy maxal pörögnek-e a motorok (lehet sokkal jobban kellene pörögniük), most dobom fel a videót milyen nálam a kalibráció, szerintem nem ilyennek kell lennie.
Controlleren a throttle görbe a bal oldali vagy a jobb oldali? Most mind2ő középen van. Cleanflightban úgy tűnik felmegy a gáz.
-
syler123
veterán
válasz
molnigee #36270 üzenetére
Ilyen hangokat ad pid kalibráció közben.
Tehát nem a zenélést, ez tuti nem jó jel.
Nagyon remélem nem azért adta el a tulaj, mert rossz a power board vagy valami... -
syler123
veterán
válasz
molnigee #36267 üzenetére
Megvolt, ha az annyi hogy akksi nélkül maxra teszem a gázt cleanflight-ban, bekötöm az akksit, csippan, max lehúzom a gázt és ismét csippan.
De nekem végig pittyeg amíg max gázon van nem hagyja abba és sima pittygés, nem olyan, mint ami ebben a videóban van.
-
syler123
veterán
válasz
molnigee #36259 üzenetére
Erre gondolok. De szerintem akkor is az a ch6, amit te mondasz, tehát a 3 kábeles, mert a ch5 is olyan ami most be van kötve. Lehet nem is jó dokumentációt nézek.
-
-
-
Arti1
aktív tag
válasz
molnigee #36205 üzenetére
MJX Bugs 3
Gearbesten a leírásban az első képen az van, hogy altitude hold, tényleg tudja?Most ott vagyok, hogy burshless gép kellene tavaszra, de még nem döntöttem el, hogy kameraplatform irányába fejlődök tovább, vagy racer irányba... (mindkét irányba biztos nem, a világ pénzét el lehetne költeni egyik irányban is, ha kicsit belelendül az ember
)
Ez olyan gép, amiből még később lehet bármilyen irányba tovább menni, vagy ez már egyik iránynak a képviselője? (vagy egyiknek sem?)
-
Geller72
veterán
válasz
molnigee #36191 üzenetére
-Nem bírja.
. De még működik. Előbb lesz vázcserés, mint az a led tönkremegy. Amúgy talán most raktam fel másodszor, de most csak azért, hogy meg tudjam mutatni valakinek, hogy CF-ben csesztetve mi lesz az eredmény, valamint hogyan reagál, mit is mutat a led sor. Ezen a napon is "lemaradt" róla nem is sokkal később.
-Nem, nem zavar.
. Az sokkal inkább, hogy nincs rajta VTX, és nem látok semmit, így a videón is "szabadszemes" lekövetést voltam kénytelen alkalmazni. Kell szereznem rá egyet. Ha van valakinek esetleg egy olyan, amit felrakhatnék a zöld bogárra és nem adja drágán, érdekelhet.
-Video jöhet. Alig várom, hogy hazaérjek. Egy rakés mókolásom lesz, építgetések, meg tesztek is. Az E010-hez megjött minden, racestar mocik, F3-as FC, kameramount, kamera, 50C-s "sima" akkuk.
és ezek is, néhány darab.
Rendeltem a QX90-hez is racestar motorokat, ahhoz 50C-s, 600-as akkukra várok - mire otthon leszek talán azok is, rápróbálom őket a H31-re is.Jöttek ugye a grafén akkuk !s-ben, többféle méretben/kapacitással. Antennák, csatlakozók, fordítók, propok, töltők, parallel board.. vázak, FC-k jönnek még. Az a gond, hogy kevés lesz az az idő, amennyit otthon leszek. De már most biztos, hogy kihozok jó néhány játékszert.
. Csak BG-n 25 nyitott orderem van még.
Van GB és ebayes is függőben. Meg aztán jön a phantom is.. németből.
-
syler123
veterán
válasz
molnigee #36055 üzenetére
Nyilván hallgatok rátok, jobban benne vagytok a témában.
Amúgy senkinek nem akarom nekiröptetni, de akkor minden ilyen esetben kb szanaszét hullik a gép, ha ilyen esetekben drop-ol mondjuk 60km/h-val. Így tényleg drága mulatság lesz
Akkor túl szépet álmodtam, hogy majd szépen lefékez nekem és landol
Geller_1972: azaz, pont az a cikk ugrott be. Akkor ezek szerint csak példának szánta nem ajánlásnak És pont arról van szó amit írsz, néha picit nézelődnék fentről, nem túl magasan, de pl ház magasságból, na ha onnan zuhan, akkor kb vége.
-
kriszbon
őstag
válasz
molnigee #36055 üzenetére
"Falsafe -> drop, nincs vita"
Esetleg RTH szóba jöhet azért ha van, ne csapjuk már mindjárt földhöz a gépet.
(#36058) molnigee:
Sajnos azt nem tudom mi van olyankor, én ezekhez nem értek. Csak nekem a Walkeran van, és ha jelvesztéskor életbe lép az RTH vagy én kapcsolom be, utána még visszavehető az irányítás. -
syler123
veterán
válasz
molnigee #36052 üzenetére
Én úgy gondoltam hogy ereszkedjen (bedőlés nélkül), tehát próbáljon előtte landolni pl 5 sec-ig (egy jól belőtt fordulaton, ezt ki lehet tapasztalni), utána elengedheti a gázt. Itt a videóban meg alapból a drop-ot választotta, a landolással nem is foglalkozott. De lehet rosszul gondolom, de csak jobb ha ereszkedik valameddig, mint hogy simán belevágódik a földbe.
-
syler123
veterán
válasz
molnigee #36048 üzenetére
Biztos jó amiket csinál mond? Pl racing drone-nál failsafe beállítása, csak simán drop? Gondolom ez egyéni referencia, de valameddig nem ártana süllyednie nem igaz? Ugyan én még csak infókat gyűjtök, de érdekes. Ahogy olvastam terézatyánál, ott is valami 5sec-ig süllyed, utána drop.
Egyébként egész jól elmond mindent.
-
Arti1
aktív tag
válasz
molnigee #35682 üzenetére
Köszönöm, így már tiszta.
Ahogy egyre többet gondolkodom a dolgon, egyre több kérdésem merül fel... (közben folyamatosan guglizom őket, de hátha valakinek csípőből jönnének a válaszok)
1.) Ha felteszem a kamerát (SJ5000x elite) egy gép aljára, akkor felszállás előtt vagy elindítok egy videót, és abból kockázok ki fényképeket később, vagy beállítom, hogy bizonyos időközönként lőjön egy képet? Gondolom távirányítani normál RC távról nem lehet menet közben a kamerát?
2.) Gitup Git2-ben van Video Snapshot, ami a videózás alatt képeket is ment a videó mellett. Ilyenkor a képeket ugyanúgy a videó felbontásában menti, vagyis csak kivág egy-egy képet a videóból automatikusan és elmenti a képek közé?
Ha az SJ-nél a videó 2K (4K-t is tudna, de csak interpolálva, azt meg minek), akkor később a videóból kivágható kép max. mérete 2560 x 1440 pixel lehet max.? Ha a kamerán azt állítom be, hogy videó helyett lőjön 3mp-enként egy fényképet, akkor annak a max. felbontása fényképnél elméletileg 4032*3024 pixel (12M), ami a specifikáció szerinti fénykép felbontás maximuma?
3.) Arra próbálok rákeresni, hogy tud-e bekapcsolt AV out mellett SD-re rögzíteni.
Van olyan fórum, ahol panaszkodnak, hogy nem, de találtam ilyen véleményt is:
"It also supports HDMI HD output function as well as AV out while recording with certain USB-to-AV cable."
Az én angol tudásommal ez azt jelenti, hogy felvétel közben adja az AV out-ra a jelet. Valakinek esetleg saját tapasztalat? -
Minstrel
senior tag
válasz
molnigee #35697 üzenetére
A linked nem jó, azok az önzárós csavarok, ha a motorok tengelyei különböző menetűek, tehát CW meg CCW akkor használhatsz sima csavarokat is, azokat könnyebb leszedni. Veszel egy ilyet mondjuk és ezzel a motort is letudod fogni, mert ha van körülötte motorvédő akkor kézzel elég nehéz
[Carbon Fiber Wrench for M5 Motor Bullet] -
maximilian4
addikt
válasz
molnigee #35665 üzenetére
Igen, de nem tetszett. Még alakítok rajta kicsit, hogy jobban legyen védve. Főként az fpv vevő elhelyezésével. De rendeltem az antennának egy 5 cm-es hosszabbítót is. Még gondolkozok hogy lenne a legjobb. Lehet más helyet kap az antenna és a vevő meg teljesen a gépben lesz.
-
Allien
veterán
válasz
molnigee #35656 üzenetére
Mondjuk, én is berendeltem a TX03-t, érdekes az a sok csatorna.
De, vannak még érdekességek. Pl
FPV 700TVL 100 felvevős fpv!
Vagy, az Eachine DVR03 DVR preorderes, ami felvevős szintén. Mondjuk, fura, hogy 520 TVL-t ír, felvételre meg HD (ready) 1280x720@30 fps-t ír. -
Geller72
veterán
válasz
molnigee #35656 üzenetére
Ez a kam jó abba a keretbe, ami az épített E010-es vázba menne?
-
shaddam
aktív tag
válasz
molnigee #35653 üzenetére
A ledek milyenek? 12 volt és 12-őt kap vagy 5-öt? Nézegettem pár tesztet és ahogy nézem van pár verzió.
Más: 5 inches propok közül melyiknek van a legbitangabb hangja? Arra gondoltam a hexámnak ha már hat motorja van legyen hangja is
Meg teleszórom leddel a fétisem miatt
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
molnigee #35619 üzenetére
Beallithatod stage 1-ben h melyik csatorna milyen erteket vegyen fel, igy pedig beallithatod h melyik mod legyen aktiv, pl. kapcsoljon ki az airmode vagy alljon a gep angle-ba.
De en azt szeretem ha lesullyed es utana kapcsolja ki a motorokat, ne mindjart drop legyen belole. Persze a gyorsulasmerobol a gep tudna ra kovetkeztetni h mikor szallt le es magatol disarmolhatna magat. Ezert valtottam iNAV-ra a nem racsingolos gepekben. -
kelna91
senior tag
válasz
molnigee #35483 üzenetére
Fentebb vegyszer leírta, hogy egy épített drón tudását nem lehet így összehasonlítani egy gyáriéval. A dji drónjai nyilván nagyon jók, főleg szoftveresen nagyon erősek. De egy MILC-et nem lehet rárakni. Úgyhogy egy "butább", de erősebb épített drón jobban megfelelhet az én igényeimnek. Az ár kérdéses csak.
A bérbeadással kapcsolatban igazad van. Viszont ha pilótával/operatőrrel együtt kínálom, akkor már mindegy a hardver, csak a csapat képessége mérvadó. -
twine
veterán
válasz
molnigee #35469 üzenetére
POnt most akartam kérdezni , hogy a Chernobyl-os őrülete "megvan" e
De így már gondolom nem újdonság ...
(#35463) medvegy: F@sza lett
-
duc
aktív tag
válasz
molnigee #35399 üzenetére
Igen, addig merül. (akksi megmérve amikor kikapcsol a cucc 3,7V)
A manualban az van, hogy 4,2V az alja... tehát ha beteszem az 1S akksit akkor simán múködik a cucc még 4,2V alatt is, 3,7-nél kikapcsol.
A step down convertert akkor beállítom 5v körülire, a 3S akksit direktben nem merem rátenni. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
molnigee #35381 üzenetére
Ja, meg 2X akkora az FPS a valosagban, ugyanis valtottsoros. Sokkal nagyobb sebessegerzet, folyamatosabb atvitel, ha megszakad a jel egy pillanatra az sem zavaro.
@syler123 - Van mar digitalis Connex ProSight neven. Meg is veheted Hobbykingen cca 450 dolcsiert + szallitas + AFA + VAM .
Persze ehhez mar HD FPV headset kell asszem hdmi bemenettel. A Headplay cucca cca 200-250 dolcsi. -
syler123
veterán
válasz
molnigee #35351 üzenetére
Engem ez az irtózatos képminőség kicsit eltántorít az fpv-től. Nem kell hogy 4k-ban küldje a képet a szemüvegre, de hát szinte alig látni valamit. Ez igaz kb az összes kamerára, vevőre. Ez az analog jel valami borzalom. Egyszerűen nem tudom elképzelni hogy ebben a formában élvezetes lehet.
-
Saccco
nagyúr
válasz
molnigee #35236 üzenetére
Hát az anyjuk szemit, megnéztem ezeket a BR1103 motorokat, nem olcsó, mármint a kefés gépekhez képest, de ugyanabban a méretben ilyet, meg ilyet, meg ilyet is csinálnak... oké, nem egy 3-4S racer, de azért nem semmi.
szerk.: Vicc az, hogy motor+ESC együtt 4,4g (3,3+1,1), ehhez képest egy 8520 ~7g...
szerk.2: Legalábbis az enyém, ezekre 5,1g-ot írnak. -
Geller72
veterán
válasz
molnigee #35105 üzenetére
Ezzel a mode hozzáadással az a baj, hogy azt látod, ami a fenti képen, viszont ezt kellene:
Ki kell derítenem, hogy az altitude hold miért nem akar normálisan működni, ijesztően viselkedik. Egy méteren ad magának egy kövér gázt, és elindul valamerre oldalra. Ez egy fél kilós racernél, ilyen motorokkal, (40/30A-os Esc-ekkel) nem játék.
. Baro és iránytű is van rajta, az említett F3 10 DOF-al van szerelve.
.
-
-
maximilian4
addikt
válasz
molnigee #35152 üzenetére
A gépben lévő vevővel bindoltam. Tuti sikerült is, mert a az táv beállításában pl. állítottam a 3 állású kapcsolót és azok változtatására reagál a gép is (legalsó állásban állandóan csipog pl.). Mikor a távot bekapcsolom és a gép először van vekapcsolva akkor egy piros led tized másodperce felvillan a gép közepén és egy csipogás is hallható, valamint a vevőn már állandó pirosra vált a led a villogás helyett.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
molnigee #34574 üzenetére
Hogy nyaljad meg, most mar a DRL-t is kezdem megkedvelni.
Pedig epp kezdtem lejonni a Freerider Rechargedrol. Plane az elso hatalmas palya miatt. Az megvan, hogy a vasut egyik vegen levo alagutbol van egy gatyamadzag szelssegu, de hosszu serviz folyoso, ami az egyik fout alagutjaban vegzodik? Meg tele van berepulheto barlangokkal? Mondjukra azok nekem meg nyogve-nyelosek.
Nekem vsync nelkul microstutterel, nemtom miert. Amugy nekem olyan szim kene, amiben ekkora palyak vannak a Liftoff grafikajaval es a Freerider fizikajaval. -
Petyuska111
tag
válasz
molnigee #34785 üzenetére
Runcam üzemideje jóval több, ott nics giro szenzor. Kb. 50-60 perc körül. Illetve egyszerűen cserélhető az akku, veszel hozzá pót akkut (2e ft körül), lemerült akku ki, feltöltött be, oszt hajrá. Fénykép készítés nyilván nem fő funkciója ezeknek a camoknak, de jó tudni róla, hátha valakinek érdekes lehet. A fisheye-effektus miatt szépen görbítik a teret, nagyon érdekes képet csinálnak, akár nyaraláson, városnézéskor is érdemes lehet 1-2 képet lőni kézből (bár ez már nem a kopteres felhasználás ugye).
-
Petyuska111
tag
válasz
molnigee #34771 üzenetére
Itt megtalálható, hogy különböző beállításoknál kb. milyen akkuidő van a Firefly Q6-nál (227-es hozzászólás). 22 perc akkuidő jött ki a legfullosabb beállításnál, de más hozzászólók inkább 12-15 percet írtak, a saját tesztjeim is ennyit mutattak.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
molnigee #34716 üzenetére
Hat, nekem homalyos volt a kep, csapnivalo a tavolsag es elegett az ado, mert sehogy nem jeloltek a lapon a polaritast, de nem is epitettek be vedelmet. Valamint csunyan neztem a loherere es mar elhajlott. Ha jol latom a kulon arult eachine kamerak sokkal jobbak mint amit a qx szeriahoz csomagolnak.
Talan a kamera meg mentheto, csak be van ragasztva.
Btw nem ertem ezt a ragaszto fetist. Az nh280 kameralencsejet siman kicsavarhatom. Van egy gyuru, az szoritja meg a lencset, h ne forogjon el. Erdekes modon meg a kapufa sem okoz gondot. -
taboros
tag
válasz
molnigee #34684 üzenetére
Gellernek adott #34688 válaszomban írtam, hogy felszálláskor - amikor a legnagyobb gáz kell szerintem - nincs remegés, csak egy bizonyos magasság elérése után. Viszont akkor tartós, tehát, ha csak tartja a magasságot, vagy akár ereszkedik (vsz. akkor kevésbé pörögnek a motorok), akkor is van. Ezért nem gondolom, hogy tényleg ez az ok. De ha még az lenne is, akkor sem elfogadható. Ha 1-2 mp lenne, OK, ennyiért nem várok profi minőséget. De így használhatatlan.
-
hzx0
aktív tag
-
kriszbon
őstag
válasz
molnigee #34650 üzenetére
Azt nem tudom mit lenne érdemes venni, mert én is összevásároltam jó pár antennát, de még mindig nem tudom azt mondani hogy elégedett vagyok vele, és keresem a megfelelőt.
Engem főleg LHCP RX antenna érdekelne.
Nálam az Aomway teljes csalódás lett, mert semmivel sem tudott többet mint amit mutattál Realacc, sőt az szedte össze a legtöbb zavarást(Aomway).
Még amit úgy 300-350m-ig próbáltam, az Skyzone volt, hasonló kialakítás mint az előbbiek, csak jobb vételt/adást biztosított.
A Dal is van, de igazából szemüvegen(Kylin) mikor próbáltam, nem volt az igazi, de azt az X251 kamera rendszerével néztem, és az elég kényes a szemüveggel együtt.
Legutóbb a 600m távolságot [ilyen] antennával repültem ami a gépen volt, de ugye a VR D2 szemüveggel amin van lapát antenna is.Tehát én nem biztos hogy segítettem valamit is neked, de azért leírtam.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
molnigee #34653 üzenetére
Jaja, ez az. Ha szamit a suly kiprobalnam a realaccot. Van toluk par cuccom es elegge jol kopizzak a konkurenciat.
Amugy volt meg itt valahol egy elektromernok, szerinte semmi kulonbseg RX es TX kozott FPV antenna kozott, de ugy latszik lelepett amennyi marhasagot osszehordtunk. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
molnigee #34650 üzenetére
Van amoway meg a harom dollaros jo vastag noname FPV antennam, az a sarga szaru ebbol a cikkbol. Vetel minosege, tav nem valtozott. Az Aomway konnyebb es tartosabb, ennyi. A hurka, cernavekony szaru eachineket kerulni kell!!!
-
syler123
veterán
válasz
molnigee #34645 üzenetére
Hát egyrészt vehetjük úgy hogy az xk x250 adott, megrendelve
10k körül jött ki. Az fpv meg egy dolog amit ki kell próbálnom és minél olcsóbban akarom ezt megúszni. Lehet hogy be sem fog jönni a téma. A szemüveg meg vagy jó nekem vagy nem, elég közelről kell nézni, aztán az nem biztos hogy bejönne. A tab az adott megvan, 8", egy árnyékolót tákolok rá kartonból és ennyi.
Meg a lényeg hogy ezt az fpc kamerát átrakhatom bármelyik drone-ra.
-
Saccco
nagyúr
válasz
molnigee #34642 üzenetére
Egy szó költséghatékonyság, illetve még egy kíváncsiság. Miért csapjon el rá az ember 20 ezer forintot, mikor nem tudja, hogy bejön-e a dolog.
(#34643) syler123:
A megoldás egy másik antenna (Lantian antenna).
Egyébként a telefonnal tudnál szemüveget is csinálni. A legbutább megoldás egy cardboard.
- Arra, hogy az ember kipróbálja tökéletesen elég, ha meg bejön, akkor mehet a VR D2...-
más:
Kerestem az antennát, erre találtam egy ilyet:
Kingkong Q90 FPV Brushless Racer ARF w/Micro F3 6DOF -
Geller72
veterán
válasz
molnigee #34563 üzenetére
kriszbon kolléga önzetlen felajánlásának hála, megjött a tőle kapott kölcsön motorom, így holnap, ha a szelek ura is úgy akarja, akkor teszt napot tartunk a falconnal. :d.
Más:
-A BG-n a Teréz Atya által említett 1300-as grafénes Infinity 4S-es akku 21.40 Euró, és nincs rá akció. Viszont van ugyanebből 1500-as, ami 24.30, de van hozzá 12 %-os kupon.A BG szerint az 1300-as:
-Dimension: 26*34*80(MM)
Weight: 150gAz 1500-as pedig:
Dimension: 29*34*80(MM)
Weight: 168gTehát méret szempontjából alig van difi. Ha jól sejtem az 1500-ast megéri megvenni.
Amúgy az akkuk át szoktak jönni akkor is, ha árban a határ felett van a csomag?
-
Geller72
veterán
válasz
molnigee #34520 üzenetére
Néztem Teréz blogját is, és hiszek nektek. Elkezdtem venni őket.
. Kár, hogy csak 8%-os kuponom van. Pedig most lesz jónéhány darab rendelve a következő két hónapban. Hogy mire hazaérek, tudjam is használni egy kicsit.
. Bár, mondjuk február 15-20 környékére nagy szerencse kell, hogy tudjak repülni az alatt az egy hét alatt, amíg itthon leszek.
Azért jöhet akku tipp a wizardhoz is.. (ezeken kívül)
A táskára él a 20 %.
-
Geller72
veterán
válasz
molnigee #34470 üzenetére
Köszönöm.
A wizardra esetleg nagyobbak? Annak a tetején lesz úgy is az akku. Vagy tök felesleges nagyobba gondolkodnom? Ahogy látom, a magasabb C osztályú akkuk eleve "bazibbak"
.
..nagy dilemma, de talán jobb lenne, ha egyesével venném, hogy ne akadjon fent..
A kupon gondolom nem limites..(?)
-
Jackal2
senior tag
válasz
molnigee #34429 üzenetére
Én most a következőt szeretném összehozni áprilisra.
Venni egy közepes méretű, de egy kezes, nem háti táskát, amiben belül elfér:
- 10 akksi, a szemüveg meg a kontroller
- a külsejére fel lehet szíjazni 2 db 250-200 mm-es racert
- még egy táska maximum a másik kezembe vagy a hátamra minden másnak, tripod, szerszámok, egyéb csetreszek, propeller, velcro, ilyesmi
- írni egy checklistet, amit leellenőrzök, mielőtt kimegyekNa ez egy komplett, könnyen mozgatható egységcsomag, amit könnyű ellenőrizi, szét és összepakolni.
Munka után hetente 2x kimenni gyakorolni 1-2 órát ezzel a pakkal. Fontos hogy 10 perc alatt üzemkész legyen minden és csak repülni kelljen vele. Arra is gondoltam, hogy kiviszek egy széket és oda láncolom egy fához, meg letakarom egy nylonnal és kint lesz, egy fix helyen aztán csókolom.
Az akksival kapcsolatban meg: amit vettem rossz akksikat, azok fele annyiba kerültek mint a Tattu. Asszem 3 WSX, 3 db Zippy, 2 vagy 3 Tattut vettem. Ebből kijött volna 3-4 Tattu is, akkor megvan már a fele a pakknak. Szóval az olcsóbb sokszor drágább hosszabb távon.
Viszont a baj az, hogy most olvastam olyat is, hogy még sem olyan jók a Tattuk, de szerencsére van nálam egy rakat akksi, mindenféle típus, szóval megint fogunk próbálgatni
A teszteredmények itt vannak: https://onedrive.live.com/view.aspx?resid=AC06B68F01DD1B5E!44168&ithint=file%2cxlsx&app=Excel&authkey=!AF8VSKcKJUWLi80
Azért pl. kapacitásban a Tattu 90%-ban tudja azt, ami rá van írva. És ezek nem dzsunka gyártók...
-
válasz
molnigee #34431 üzenetére
Jaa, akkor lehet én olvastam félre valamit. Falcon után már nemigazán fog el az instant get érzés. Zoty4 még nem repül 3S géppel, neki X251-e volt és szerintem akkor gondolta azt, hogy a Nihui jó, ami igaz is, egy nagyon kezelhető, szerethető kezdő gép. Aki már átlépett a racsing kategóriába, esze ágába nem lesz venni Nihui-t.
(#34435) jozsi252: Melyik Wellpower-t nézted? Van pár ami beleesik a 45-90C-be.
-
válasz
molnigee #34416 üzenetére
Hátőő ne hasonlítsd össze a Falcont a Nihui-val! Utóbbi csak megtanulni jó az irányítást, és 1 hét alatt nem unod meg, mert több fokozat van. 2S-es kihagyható én is kihagytam, igaz kicsivel nagyobb ugrás volt. A Nihui igenis egy igazán jó agilis gép! Kéretik nem bántani! Bőven ajánlott kategória!
Ezen okán szerintem az témaösszefoglalót is lehetne módosítani!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest