-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
medvegy
aktív tag
válasz
vandor01 #30854 üzenetére
Akkor nézd csak meg jobban: 10 dodó a táska + 2 dodó a szállítás, lepontozva 10 dodó alatt megáll
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
vandor01 #30855 üzenetére
Úgy is árulják, hogy fq777/e010-hez van.
Nekem úton van, csak hát addig abból élünk, ami van.Nem bírtam már várni, amig megjönnek a mini racerhez a cuccok, úgyhogy összehánytam gyorsan valamit.
Hungarocell váz, x100 motor és propeller, e010 board, mjx x800 aksi.
Meglepően jól repül. Mondjuk a légellenállása elég nagynak tűnik. Kamerát még nem kapott, csak egy 650/25c-s aksit. Nemsoká ki is viszem az x100 mellé. -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
vandor01 #30730 üzenetére
Hol lesz akció, mert azért még mindig bennem van, hogy kéne mégegy.
Aki ismer, tudja hogy nem repülök los-ban, csak nagyon-nagyon ritkán, mert már nem szeretem/unalmas. A 951et mégis szívesen vezetem (kamera nem megy rá, mert majdnem hogy kissebb a gép).
Igen lehet cserélni aksit, ilyen kis pöcök a csati.
Pl. Ez nem az ő kategóriája, mégis vitte. -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
vandor01 #30648 üzenetére
Én most ilyet rendeltem az x100-hoz.
De nekem már bármilyen aksi belemegy.(#30652) Telda: Én meg vagy egy hónapot vártam az rcmodell-re. Aztán regeltem megegyszer, és megkerdezem tőlük, hogy ez a normális eljárás alá tartozik-e. Aztán megkaptam gyorsan a reget (bár nem a legjobb kedélyemben íródott az a levél
).
-
Allien
veterán
válasz
vandor01 #30641 üzenetére
De ez a cikk is kamu cikk, óriási ferdítés! Ahhoz, hogy PONTOSAN oda menjen a drón, ahova KELL, arra pont nem jó a hobby toys kategória. Több száz méterre kamerás platform, és még értelmes mennyiségű robbanó tömeget tudjon vinni, az gondolom Phantom kategória minimum. Egy MJX X600, vagy Syma 5-s kategória erre ALKALMATLAN. Annak ellenére, hogy az X600 ható távolsága azért lehet talán 200-300 méter is, de pl a C4005-s kamera wifis, annak a jelével navigálni kb esélytelen, más kamerával persze jobb az esély. De, hogy mondjuk még fél kiló robbanó cuccot tudjon vinni, hát, az erősen kétséges. Ergo, nagy a ferdítés benne, ez tuti...
-
Vertigo18
addikt
-
Vertigo18
addikt
válasz
vandor01 #30416 üzenetére
Azért "vergődök", mert még nincs kezemben a gép...
Ha itt lenne, akkor annyival egyszerűbb lenne a dolgom, hogy méricskélnék, és olyat rendelnék, ami méretben megfelel és minél nagyobb kapacitással bír.
Addig viszont valaki linkelhetne egy méretben stimmelő, minél nagyobb kapacitással bíró akkut! (nem lesz kamera). 220-ast már linkeltek.
Előre is köszönöm!
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
vandor01 #30253 üzenetére
Az a régi/komoly futaba (FASST, FASSTest). Custom chipre épült, a protocol is zárt volt tudomásom szerint.
Az FHSS és az S-FHSS az olcsósított verzió, sőt nem is brandelt Futaba cucc, csak a Futaba is használja. CC2500-as filléres rádióra épül.
(Frequency Hopping Spread Spectrum vs . Futaba Advanced Spread Spectrum Technology) -
Jackal2
senior tag
válasz
vandor01 #30253 üzenetére
háromféle futaba protokoll van:
- FASST
- FHSS
- S-FHSS (ezek az XK modellek, kivéve az X250)A chipeket én nem tudom, mert nem érdekelt annyira, hogy kinyomozzam, de a lényeg, hogy a Taranis pl. ha jól emlékszem FASST-t használ, ezért sem mennek az XK modellek vele (persze mókolni, modult cserélni, meg hasonlók, lehet)
-
Saccco
nagyúr
válasz
vandor01 #30039 üzenetére
Ilyen ragasztópisztolyt lehet kapni bármelyik barkácsboltban is, nem nagy összeg, ha nem akarsz rá várni.
-
Zsee75
tag
válasz
vandor01 #30046 üzenetére
nekem az első oldal alján lévő 5,55$-os van teljesen jó mindenre.
ajándékot is evvel csomagolok karácsonykormobbo: nekem a h31-nek sincs hatótávja, tettem rá 7db antennát avval most jó lett. (egyébként a távirányítót szétszedve még egy darabka antenna kábel sincs a nyákra forrasztva)
a syma x5 gyári távjával nem volt hatótávom nekem se, viszont a sokkal egyszerűbb x11-es távjával kipróbáltam, 150 méterre "kényszerleszálltam" a géppel mert elvitte a szél de végig tudtam irányítani.
-
koko 959
csendes újonc
válasz
vandor01 #29860 üzenetére
Nem kell kicserélned a dugót, én jobb híján az x5c kameráját dugtam rá. Az xk x251 nél a 4. láb nincs bekötve ez első 3 láb szükséges. Én a kamerában cseréltem át a vezetéket hogy helyes legyen a bekötés. Így a távirányítóról a képet és a vidót is lehetett vezérelni. Az egy más kérdés hogy fos volt a felvétel minőssége. A csatlakozót meg úgy dugod rá hogy az orra felől kezded a tüskékre feldugni.
-
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
vandor01 #29844 üzenetére
Annyi a difi, hogy van olyan quad, amin 3 pines a dugó, van olyan, amin 4.
Mindkét esetben az első pin a +, a második a föld.
3 pines esetén az utolsó szálon megy a fotó és a kamera vezérlése is, 4 pinesen általában külön dróton vannak.
Ha akku is van a kamerában, akkor a pozitív szál nem kell, így egy kábellel kevesebb megy a géphez, mint amilyen a dugó. Ezért látsz 2 ill. 3 eres kábelt.
(a föld az továbbra is kell az egyenpotenciálhoz) -
Arti1
aktív tag
-
kriszbon
őstag
válasz
vandor01 #29723 üzenetére
Ahogy nézem, az sokkal jobban kell hogy illeszkedjen mint amit vettem, mert körbe ki van fordítva a perem ami felfekszik aránylag rendesen.
Elég vastag szivacsot látni rajta, ezen csak egy vékony vacak van, és ha jól látom az orr résznél is eléggé illeszkedhet, mert nincs akkora hely kihagyva mint ennél, ráadásul szivacs nélkül.
Na meg automata keresés van annál az olcsónál, úgy mint nekem a másiknál(de manuálisan is állítható).
Tudod milyen kényelmes hogy se perc alatt megkeresi a csatornát?
A felbontásáról sajnos nem tudok sokat, így azt nem minősíthetem. -
medvegy
aktív tag
válasz
vandor01 #29635 üzenetére
Oké, köszi. Akkor lehet nekem is ez lesz a befutó.
Úgy látom nem fogom megúszni hogy egy egész kazallal kelljen venni
Sebaj, majd a maradékot felaggatom télen a karácsony fánkraTeréz Atya: Nem rossz gondolat. De egyelőre nincs rá nagy szükségem. Ui. 100-200 méternél nem megyek a géppel messzebb, plusz leginkább los-ban repülök. A 7"-es FPV monitort csak néha használom, akkor is tripodom csak úgy néha ránézni alapon.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
vandor01 #29636 üzenetére
Vettel volna X1-et, ott meg tudnam mutatni.
Viccet felreteve, gyanitom h az also board csak egy 4 in 1 ESC halmaz. Valahonnal kapnia kell vezerlojelet. Az X1-nel ez egy 6 tus dugalj, esetedben kb szalagkabel. Meg kell merni, melyiken van PWM jel es valahogy odaforrasztani a lost plane buzzert. -
kriszbon
őstag
válasz
vandor01 #29620 üzenetére
Ha jól rémlik, talán neked írtam hogy feltágítottam a furatot rajta, és úgy hangosabb lett.
Amúgy [ezt] átforrasztottam arra, de nem működik vele, viszont faragtam egy hasonló kupakot rá másik hibás buzzert használva hozzá, és ráragasztottam a feltágított furatra.
Nemes egyszerűséggel "tixoval".A papírt leszedted a furatról?
A múltkor több mint 100m-ről már hallani lehetett(inkáb 150), pedig gazba esett bele, igaz utána nyílt terep volt, de a gépet sűrű gaz vette körül.
Az aksi buzzer amit linkeltem, az nagyon jól szól, épp ezért akartam kicserélni. -
_X10Dead_
aktív tag
válasz
vandor01 #29427 üzenetére
- A mérési bizonytalanság miatt akár alul is tervezhetik
- Az i6 nem megy 4.20 fölé. Mivel a töltési ciklus 2. fázisában a töltő fix feszültséget tart (nem emeli a töltőfeszültséget, mint az 1. fázisban), a cellák szép lassan felzárkóznak, majd a töltő lekapcsol (nincs csepp töltés, mint a nimh-nál). Ha megszűnik a töltőáram, a cellafeszültség gyk. azonnal el kezd csökkenni.A gyári balancer vsz néhány századdal később fejezi be a töltést. Azon a 2x0,02V-on te nem vesztesz semmit, de az akkud nagyobb biztonságban van, mint az occso gyarival.
-
kriszbon
őstag
válasz
vandor01 #29282 üzenetére
A [25-200mW-os] megjött, ma tudtam kicsit próbálni is.
Amúgy árulás van a dologban, mert az oldalon ahogy hirdetve van, nekem az jön le hogy bárhogyan állhat a kamera, átkapcsolható a kép.
Nos én eddig bárhova kapcsolgattam, csak annyit tudott a kamera, hogy letükrözte a képet, tehát állhat felfelé vagy lefelé az antenna.
Még egy módon tükröz, a tükrözött képet fordítja jobbra vagy balra, de itt szó sincs arról ha oldalt áll az antenna és úgy van a kép, abból csinálna álló képet.
Tehát vagy én értelmeztem rosszul a hirdetés leírást+képet, vagy még nem jöttem rá hogyan lehet azt a funkciót elérni.
Valóban átkapcsolható 25- és 200mW között, 25mW-on kb addig kaptam képet mint előtte [ezzel] néha szétesett elment a kép, talán 150m-ig lehet használni ideális körülmények között, de akkor is szakadozhat fordulásnál, kanyarodásnál.
A 200mW-os résznél elmentem a táv határáig, és volt rendesen kép, azt nem mondom hogy végig tökéletes zavarmentes, de elfogadható(a Runner 200mW-ja jobb).
Képminőség elmarad a Runner mellett, de jobb mint [ez] a kamera és az előbb mutatott 200mW-os adó kombóval.
Kicsit fakós volt a kép, de nem akartam elállítgatni a szemüveget ami a Runner kamerához van állítva.
Az utolsó repülésemnél viszont volt egy malőr vele, mégpedig úgy 250m környékén egyszer csak elment a kép, vissza sem jött, na meg a gép is elment, hogy azt sem tudtam hol keressem pontosan.
Most jól jött a csipogó, mert elég nagy volt a terület, halottam már halkan több mint 150m-röl(mintha hallanék valamit), de az irányt nehéz volt megtalálni.
Na szóval, utána néztem a szemüveggel, és más csatornán találta csak meg ismét a képet, 5870 helyett 5850-en.
Hogy ezt rendszeresen csinálhatja a kamera vagy sem, az még felderítést igényel.
Nagy csalódás hogy csak lefelé fordítható az antenna, mert így nem helyezhető el jól, az antenna kábel ha picit hosszabb lenne akkor kihajtható lenne oldalra rendesen, de így nem.Nah.. pár kép hogy hogyan hajtottam hátra az antennát, így kb. egy síkban van a talpakkal, de ez így nem az igazi, jó lenne picit hosszabb antenna.
A hátára nem akartam rakni, mert ha dob egy hátast a gép, akkor szerintem az egésznek annyi lenne, így csomagolás nélkül.[kép] [kép] [kép]Ja igen, a keresési terület ennek a 2/3-a volt, mert magasan voltam, szél is volt, meg sokat tököltem mire lekapcsoltam a motorokat, mert szabad szemmel az istenért nem találtam meg a gépet.
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
vandor01 #29164 üzenetére
Kuka.
Lehet, hogy nem ment tönkre teljesen, még az is lehet, hogy sovány amper mellet a kapacitása is jórészt megmaradt, de az valószínűsíthető, hogy a rugalmasságának lőttek, vagyis nem képes áramot se felvenni, sem leadni elég gyorsan.
Talán egy transmitter / receiver vagy kisebb moncsicsi etetésére talán még használható egy darabig, de szerintem ott is túl nagy a kockázat. -
kriszbon
őstag
válasz
vandor01 #29164 üzenetére
Nem értek hozzá, de valamit olvastam hogy nem igen javasolt megszurkálni az ilyen aksikat.
Gyári töltővel nekem is kicsit pufi lett az első aksim, alig akart beférni a tartóba.
Érdekes módon későbbiekben mikor Balancolva is volt, meg többször töltve, teljesen lefogyott. -
Jackal2
senior tag
válasz
vandor01 #29140 üzenetére
Nem akarok rosszmájú lenni, de erről írtam egy komplett cikket, ami kint van az indexen
Akárhogy állítjuk, ez akkor is csak rattitude marad, hiába állítgatod szét a gépet. Ha meg leviszed az érzékenységet, akkor még szarabb is lesz, mert a 125% sem elég. Néztem is, hogy miért nem csinál a bal vállon lévő kapcsoló ha átkapcsolom, csak előtte feltoltam 125%-ra, de az is gyenge. Szóval sajna V1 vagy bele kell törődni a dolgokba.
Bomba cucc mára: Walkera Devo F18, 18 csati 28.000, 4G LTE online streaming FPV? Jól hangzik nem? Aztán meglássuk, milyen lesz élőben.
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
Jó tervnek tűnik, de kétségeim vannak.
Én - még az elején - játszadoztam a gyro ide-oda állítgatásával, de nem igazán vettem észre, hogy azon túlmenően, hogy a lámpa vörösre vált, változott volna valami.
Persze, lehet, hogy csak túlzottan el voltam foglalva a szaltók előli meneküléssel, hogy észre vegyem, vagy csak túl türelmetlen, hogy megtaláljam a varázs-beállításokat...Ha jutsz valamire, feltétlen osszd meg velünk.
-
qqzs
őstag
válasz
Jo kerdesek, probald ki.
Nekem mar eszembe jutott valami olyasmi is hogy rakunk ra valami megvezeto sikot mint a repulogepek fuggoleges vezersikja hogy sokkal jobban kanyarodjon, persze kell hozza egy extra csatorna meg szervo de meglehetne csinalni es akkor lenne egy jo kis erdei racer. azaz kb repulo lenne ami tolatni is tud
Ha még nincs ilyen akkor pöpö en adom be a szabadalmat -
Jackal2
senior tag
válasz
vandor01 #29084 üzenetére
mrrr74: még nem, nem mélyedtem még el a témában, pedig érik már egy XK 100 /XK380/XK X251 haladó cikk(ek), és persze a táv
Vándor: ezt még lehet bepróbálom a vevő oldalon: Aomway Panel antenna, csak ugye ezzel mindig irányban kell állni.
Még annyi, hogy az adó oldalon mindig lóhere antennát használj, ott nem jók az irányított antennák.
-
Jackal2
senior tag
válasz
vandor01 #29078 üzenetére
A következő a tapasztalatom:
- gép XK Detect X380, vevő TS840 és 5802 OSD (600mW mind a kettő)1. a gyári bot antennával fele akkora a hatótáv állandó zavarok
2. kevert antennával, ha a diversityn volt bot és lóhere, akkor mindig a lóhere vett (ezt mutatja a vevő)
3. nem Aomway gomba a gépen kb. 600 méterig volt kép
4. Aomway és nem aomway gomba egy Aomway antennával az adón, az Aomway vett végig
5. 3 Aomway antenna (2 a diversityn) 1 az adón, hatótáv 700 méter de már nem láttam egyáltalán a gépet és egy erdő fölött álltam és fák zavarták a jeletAmi még fontos, hogy milyen szögben áll az antenna. Ha egyenesen kifele, mint egy farok, akkor a gép teste a visszahozatalnál betakar, egyből elment a kép. Ha lefele lóg, akkor sokkal jobb mindig a vétel, de akkor is bele tud takarni egy kicsit, szemcsés/csíkos lesz
Másik tapasztalatom, hogy az Eachine adók iszonyat szarok, úgy ahogy vannak. Az Eachine 180 adóját 5 azaz ÖT csatornán fogtam be. Az 5802 OSD már egész tűrhető, de az árral hatványozottabban kevesebb a zavar. Az sem mindegy hogy 12 vagy 5 V-n van-e
Amit még nem próbáltam, de szeretném:
1. Patch+lóhere antenna a vevőn és mindig irányba fordulni
2. Patch+lóhere és egy drágább 12V-s adó, ami nem EachineSzerintem ezek még tudnak egy 30-40%-ot javítani, de 1000 méterrel elégedett lennék (telemetria szerint 1000 méter, nem a saját méréseim alapján).
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
vandor01 #29074 üzenetére
No, akkor ezt az izgulast kifejtem. Van F3 normal meretben es F3 minim is. Az F3 minire csak a legszuksegesebb portok vannak kivezetve, azok is micro-jst-vel, mig a normal meretun akar ra is forraszthatod az FCB-re a vezeteket. Ez nagyon jol jon, ha pl. 3.3V-s vevod vagy GPS-ed van. Meg aztan nincs USB port, csak FTDI konverterrel.
Azonban egy-ket gyarto van annyira elvetemult h meg a buzzer portot is lesporolja a mikro FCB-rol, a la EMAX Skyline. -
Benjami
csendes tag
válasz
vandor01 #28881 üzenetére
Ma szolidaritásból nekem is sikerült felakasztanom a kis FPV-sített H8 minit az udvaron a diófa tetejére, így muszáj volt fára másznom hozzá. Mivel a 3méteres léccel még így sem értem el, előkaptam a műanyag sátorrudakat, ami vagy 5méteres is lehet összedugdosva. Ezzel szerencsére már sikerült letaszigálni.
-
koko 959
csendes újonc
válasz
vandor01 #28792 üzenetére
Ajanlom masz fel a fara annak az agnak a tovehez amin a koptered van es razd mag mint ha diot szuretelnel.En 3 x sedtrm igy le az x5c t pedig akkor meg a biztonsagi keret is rajta volt. Ha tul vastag az ag akkor meg a talpaddal toppants rsjta parat. Nekem mindig bejott. Sok sikert a razashoz
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
vandor01 #28721 üzenetére
Hat en belemokoltam az X1-be. Ja, ize, az a 2. resz. No, mind1, lenyeg ami lenyeg h keszen van, mar csak a PID-eket kell helyre reszelni. Az F3-ak sajna meg nincsenek "kulcsra keszen" mint a naze32-ben. Majd talan a 3.XXX Betaban.
Ja, amugy a beferes nagy titka h meg kell pucolni a muanyag toktol a vezerlot. Ennek alul meg szerencsere csak a feher csatik vannak, nincs az aljan USB, igy az sem galibaz, -0.1mm -
Teréz Atya
senior tag
válasz
vandor01 #28716 üzenetére
Innen kb 15 a micro F3 RC20 kupnnal. Barmilyen kisebb vevo belefer 15 dolcsiba. Es van is egy magassagtartos iranytus gep, mert az F3 10DOF.
Sot, meg a GPS-t is be lehetne uzemelni 8 dolcsibol, hogy necsak disznek legyen ott.
De kerdem en, mi a tokert nem F3-al szerelik eleve ezeket a gepeket? Kevesebb mernokora, hamar kesz van, meg mi sem hapognank. Ok, kb 10-15 dolcsival lenne dragabb. Tegye fel a kezet, aki nem fizetne erte!
A walkera CC3D-t hasznal, nekik nem budos? -
_X10Dead_
aktív tag
válasz
vandor01 #28706 üzenetére
A lábakon kívül nem óccsósítottak semmit. Azon is nyertek vagy 2 dollárt.
Az FC kiherélése tisztán szoftveres.Az elején még jöttek a dumák, hogy a "vásárlók érdekében" lett "rugalmasabb" a láb, a szoftvert meg azélt nerfelték, hogy nehogy össze törjük magunkat, meg könnyeb legyen flippelni. Aztán, mikor túl sok lett a panasz, akkor ment a Community pont, meg az X251 sheetje a levesbe.
Az egész szopatás az X252 miatt van.
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
vandor01 #28599 üzenetére
A V1 kb az, amit írtál.
A V2/V3 ugrik, amint 100%-os inputot kap, és pörög, ameddig tartod, majd szintez magától (rattitude-szerű).
A baj csak az, hogy 100% előtt nem dől be rendesen. Szóval, dől-dől, de kb 45-50 fok után hirtelen ugrik.
Ilyenkor elég sok magasságot veszít, és 1-2 másodpercre össze is zavarodik. Nálam legalábbis rendszeresen seggel előre jön ki a mutatványvból és mindketten nézünk, hogy akkor hol is vagyunk? Hova is akartunk menni?Az X100-on át lehet kapcsolni 6-ról 3 tengelyes módra.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
vandor01 #28593 üzenetére
Jajj, hagyjuk ezt az onostorozast. En tok faszan elvagyok angle-ben, igaz nem is az akrobatika a celom.
Ez nelkul nem tudnek 6X-os barell roll-t tolni, mert a vegen elszedulok.BTW, kikapcsolt gyro-val aztan vegkep senki nem tudna repulni, mert ez kell a szogtartashoz. Az acro az accelerometer-t nem hasznalja.
BTW2, acroban sem a gyorsulasmerot kapcslod ki, hanem a mod nem hasznalja a szogtartashoz. Angle mod mukodhet siman a gyrora alapozva, de bunrossz.
@ _X10Dead_ - varjunk, az X251 autoflippel, mint az MJX X600 vagy magad tudod a szoget allitani, mint egy racernel? Pl. Lehet 90 fokban csak ugy lefele nezni, vagy mindenkepp atfordul?
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
vandor01 #28584 üzenetére
A V1 giro 44 felett úgy viselkedett, ahogy Te most szereted. Alatta meg úgy ahogy én, meg (meg kábé mindenki, aki az elején rendelt) szerette volna.
Az, hogy ki lehet kapcsolni a stabilizációt, még nem jelenti azt, hogy Neked is ki kell.
A V1-nél volt választási lehetőséged, most meg nincs. Tényleg ennek örülsz?Ja, persze, kaptunk helyette auto-flipet, hurrá...
De most komolyan, kezét lábát törném annak a baromnak, aki egy negyed kilós brushless gépet így programoz fel. Qrvára nem vicces, mikor a nyakadba ugrik egy éles forduló helyett...vandor01: hiába veszed le nullára, az auto-levellinget nem tudod kikapcsolni. Igazság szerint én nem igazán érzek különbséget 0 és 50 között.
A rep.mód kapcsoló gyakorlatilag funkciótlanná vált. Persze, programozhatsz rá más görbét, de minek? 1-2 repülés után úgyis csak felhúzva akarsz vele menni, mert ereje az van, de fordulni az istennek se akar egyébként...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- Előrendelői előzetest kapott a Painkiller
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook White 13" unibody
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged