-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
defy456
aktív tag
válasz
Peaceliker #58417 üzenetére
Mezőn elég ingerszegény lenne, de kertben fák között vicces.
-
defy456
aktív tag
válasz
Peaceliker #58413 üzenetére
50-60 méter meglepően rövid ideig tart ezeknek a kis gyöszöknek.
-
válasz
Peaceliker #58414 üzenetére
Ez van nekem is, azt írták, hogy nem áll le a töltés, ha feltöltötte, pedig de.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #58407 üzenetére
Azt a részét használtam a dolognak, de már nem. Egyszerűen túltolja az irányítást.
Ezen kompenzálásra a silverware is képes, de alapból tiltva van a funkció.(#58406) KaiotEch:
A 2 óra nagyon nagy túlzás. Nekem is legalább 5-öt elment. Ha van cseregép, akkor meg nem kell megállni se, ahogyan syler123 is mondja. -
válasz
Peaceliker #58407 üzenetére
Integrált az enyém(így nincs még plusz súly) az FC-re, bár lehet csak azt a nyúlfarknyi antennát kéne nagyobbra cserélni. Bár furcsa, mert a taranisomon alapból 5dBi-s antenna kell legyen. Vagy az antenna 2dBi-s és én emlékszem rosszul
(#58408) syler123: Hát a Nihui-nál 2 óránként csere volt. Nem akarok 3 percenként modelt váltani a távon
-
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #58362 üzenetére
ok, másik progival ment...
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #58355 üzenetére
Amúgy hogy tetszik a cucc?
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #58353 üzenetére
Melyik töltőt vetted?
-
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #58353 üzenetére
Pedig érdemes az stlink-el szórakozni (pár perc alatt megvan), mert a h67 nagyon jó gép és szokott lenni 10$-ért is. Árban verhetetlen. Most is kőkemény 3eFt
Csakúgy mint az Lst s2 kamera, azzal nagyon elégedett vagyok.
-
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #58350 üzenetére
Meg ha veszel hozzá whoop töltőt. Nekem is legalább ennyiben vannak a whoopok, amit ha először kiszámolok lehet nem vágok bele
Maga a gép nem drága, nekem 6-7eFt volt a gépek darabja kamerával Canopy-val mindennel. De kell akku, kell töltő, kellett multiprotocol modul. Kell tuningolni a multiprotocol modult, abból kellett tartalék, mert le kellett forrasztanom a wifi adót, ami vagy sikerül vagy nem (hőlégfúvóval kell).
Most vettem még egy h67-et alkatrésznek, az mondjuk 3eFt, az jó vétel.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #58348 üzenetére
Jaja, én voltam.
-
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #58348 üzenetére
Jobban jártál volna lassan egy gyári kész géppel.
.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #58345 üzenetére
Ali mindig olcsóbb a BG-nal 3-5$al.
Szerk. Ja, erről jut eszembe, hogy a Turnigy 260as is belemegy a vázba, ha még nem pufi az aksi.
Igen, bf-en végletekig lehet állítani mindent, mégsem találkoztam még ennyire stabillal, mint a sw (nfe).
Kíváncsi vagyok a Snapper6-ra, mert az is bf-es lesz.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #58338 üzenetére
Alin mit találtam!? 17usd, tiny6x cucc elvileg, beépített vtx és osd meg. 4g. Azzal egyből le is jönne vagy 2g
Csak megint az hogy olcsó... Bár ahogy olvasom 27 dolcsis bg s cuccokkal is van aki szív...(#58344) SpydeR3412
Jah hogy úgy. Hát pid
Sztem ez a hk s akku csak haver leszedte csatit róla és forrasztott rá kábelt. -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #58338 üzenetére
Dobnál egy linket a 210es aksihoz?
Én is csak acro-ban repülök.
És a stabilitást is oda értettem. Ami furcsán hangozhat acro esetén, de nem tudom jobban elmagyarázni.
Azt nem tudom, hogy mehet-e rá külső vevő.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #58333 üzenetére
Akkor még jó, hogy nem rendeltem olyan vázat, mert én is szemeztem vele régebben.
BG-on láttam már pár db bf-es whoop fc-t.
De leirom én miért a Silverware-eset ajánlom.
Nekem az egész bf egy nagy katyvasz. Itt meg nem kell játszani semmivel.aksit bedugod és kész. De ez nálad nem játszik, szóval ami számodra is érdekes lehet, hogy kiba stabil tőle a gép és nagyon precíz irányítást tesz lehetővé. Bl-es gépek között ilyet én még nem tapasztaltam, meg se közelítették (mondjuk én csak kb. 10 bl géppel repültem) ezt a repülési minőséget.A csatit ismerem, az összes kefésemen ilyen van (kivéve a whoop-okat). Viszont csík aksit még nem láttam 450es alatt, az meg nem fér be a tartóba.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #58313 üzenetére
Ja, meg elég furcsa az az aksi csati. Whoop-on ilyet még nem láttam.
Ez a gyári csatija? Ehhez milyen aksit használsz?
-
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #58329 üzenetére
Nekem maradvány beecore van, ha nem akarsz flashelni..
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Grat!
Amúgy a plusz súly nálad, nem a kamerában van, hanem a vázban....
Egy 7es whoop váz 3g (max 3.5g), a tied pedig 5.9g.Látom szépen illeszkedik az fc, az hogy lehet?
A múltkor kérdezett rá fb-on valaki (lehet ismerősöd, mert a képernyőmentésen ott volt a fotód) erre az fc-re és ahogy megvizsgáltam feltűnt, hogy ennek kb. 2mm-el kijjebb vannak a furatai, mint pl a Lite fc-nek...Én most ezt az fc-t rendeltem, miután az e011-é behalt. És most akciós is.
De még nem jött meg, úgyhogy tapasztalatom nincs vele.
Viszont szerintem csatisat vegyél.
Az nem nagy súly, de egyszerűbb lesz a dolog. Ha meg veszel mellé pl. egy bc vázat is, akkor meg beljebb is leszel 3g-al csatistól.Én sem szeretem, ha belóg valami a képbe (bár nálam ez lehetetlen
).
Szerk. Részvétem az fc miatt.
Én Silverware-eset vennék mindenképp. Ha nem viszed ki lakásból, akkor a BetaFPV Lite fc is jó lehet, az 50-60m-es hatótávjával. -
Peaceliker
addikt
válasz
na, meg is döglött a lap. 3as motor nem indult és büdös is, pedig tuti nincs rövidzárlat, egyszerűen hibás szvsz.
Javaslat értelmes, megbízható fc re? Ha nem végtelen drága az sem baj -
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #58004 üzenetére
"Nekem is tetszene, csak lehetne már kapni xD"
-Lehet. -
-Ronnie-
csendes tag
válasz
Peaceliker #58278 üzenetére
köszi, kihagyom akkor. Bár 106USD jól hangzik, de nem akarok szívni vele. Amúgy is sok ez kezdőgépnek.
Várok még hátha lesz megint olcsó-Leader. -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #58227 üzenetére
Végülis, ha a gyártók ilyen 30g-al adják ki a whoop-jukat, nagy baj nem lehet a 26g-al.
(#58228) syler123: Azt a 24g-ot, hogy hoztad össze canopy-val?
Lerírnád miből áll össze a cucc? -
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #58253 üzenetére
Maga a méretes kijelző (emberi korlátok között) nem zavar,sőt.
Viszont ezidáig egy 7-8 akksis szeánsz végére szinte bezsibbadt az agyam,elfáradtak a szemeim.
Ezek a kellemetlenségek mostantól eltűntek,könnyed,kellemes lett a "műsor",mert nem kell erőltetve fókuszálnom folyamatosan. -
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #58251 üzenetére
Ezidáig szükséges rossznak tartottam az EV800D állíthatatlan fókuszát,de most,hogy meglett a távtartóm hozzá,ami 30mm-rel növelte a kijelző távolságát,egy egészen új élménnyel lettem gazdagabb.
Most érzem csak,mennyire erőltettem eddig a szemeimet.
Köszönöm ezúton is Saccco a gyors és tökéletes munkát! -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #58247 üzenetére
A Beta65-ön nekem is 25/200mw-os van.
Igazából nem tudom melyiken áll most, de már volt mindkettőn és nem volt para 260as aksival. -
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #58230 üzenetére
Milyen fc-t használsz milyen vevővel? Akkor gondolom nem silverware, ha külön vevőd van. Ha másra nem súlycsökkentésre jó a h67 board, itt viszont nincs osd.
-
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #58227 üzenetére
26g gondolom akku nélkül, nekem 24g szintén akku nélkül, kíváncsiságból rámértem. Camera és canopy van rajta.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #58224 üzenetére
amúgy minden alkatrészét a mérlegre pakolva 26g jött ki a whoopnak
közben találtam még 1 uccsó kamerát, de az egy cm275t, amit nem szívesen kaptam vna szét, de akkor lehet az lesz a sorsa -
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #58204 üzenetére
Boldclash papírja szerint:
fekete/fehér - CCW - órával ellentétes
piros/kék - CW - órával egyezőpiros+
fehér+(#58203) SpydeR3412:
Gramm-man. -
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #58209 üzenetére
Ezeket olyan gyakran kell cserélni, hogy érdemes hagyni a csatit. Mondom ezt úgy hogy utálom a csatlakozókat, a direktbe forrasztás híve vagyok. Nem hinném hogy súlyban sokat számítana.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Megjöttek a cuccok?
Szerk.: forrasztani fogod? Mindig a piros a +.
-
syler123
veterán
válasz
Nem jól mondod. A piros kék forog jobbra, a fekete-fehér balra.
Legalábbis nálam
Kiindulásnak nálam a piros kék van bal elöl.
Az óra mutató járása pedig egyikre sem hat
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #58197 üzenetére
Köszi!
Saccco: Jól megy a csávó a Boss-al nagyon.
Kíváncsi vagyok rá, milyen proppal repül, hogy túl lóg rajta a tengely. -
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #58186 üzenetére
na ha az ott egy peremecske akkor kircsi a cucc!
Már igy kellett volna gyartani az első pilanattol de akkor kivesz motort?
lehet meg par kereskedőnél nem futott ki a régi tipusu motor ezert nem cseréltek képeket?Ebbol a fajtabol lehet veszek majd egy garniturát!
-
belakiraly
tag
válasz
Peaceliker #58184 üzenetére
2m54-nél látszik, hogy hogyan oldotta meg a sunnysky. Elvileg ez a fazon indukálta a javítást.
[link]Az új motorok (idén valamikor javították) már így jönnek, csak legtöbb helyen nem cseréltek képet az eladók, és a sunnysky sem jelöli meg sehogy az új batch-et.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #58170 üzenetére
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #58168 üzenetére
Én is remélem, de a cikkben képbe került az építés is...
Bár lehet, az is csak a nyagyokra vonatkozik. -
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #58164 üzenetére
Igen igen, azt tudtam hogy a tracking nem ingyenes, csak nem tudtam kivenni a pipát, előtte ki kellett venni a biztosításról is a pipát, eddig ugye onnan mindig kivettem mert 2-300ft volt, csak most 50ft, aztán gondoltam maradjon, hát...
Gearbest az egy szemét, én is azt mondanám, hogy csak trackinggel, de biztosítással együtt 1000ft jön rá pl a 3000ft-os jjrc h67-re... Bár ha a tracking rajta van, gondolom megjön.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #58140 üzenetére
Igen, ha rosszul van valami, akkor fel sem száll.
Csak leirtam, hogyan kell állnia.Amúgy ha pörög a gép, lehet csak el lett trimmelve véletlenül.
-
Jackal2
senior tag
válasz
Peaceliker #58088 üzenetére
Nah, ez pont akkora (sajna nics, hogy mellé tegyem, de amikor anno fogtam, kb. ugyanez az érzet fogott el).
Ebből csak egy látszik: mennyire túl lett árazva a Taranis QX7.
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #58060 üzenetére
Én meg az eachinenak, hátha.. ja, biztos nem adnak
Ez miatt kényszerültem felvásárolni Vandor motorkészletét
Bár eachine mágnesgondokkal is küzd, mert hajlamosak odabent összekuszálódni. -
belakiraly
tag
válasz
Peaceliker #58057 üzenetére
Sunnysky 1104/7500kv.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #58033 üzenetére
Köszi. A Dustx58-nak mennyi volt a súlya?
Én 20-30g közé saccolom a tervet (attól függ melyik variáns lesz), akku nélkül. -
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #58017 üzenetére
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #58015 üzenetére
Nincs jelölés a lapon?
-
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #58004 üzenetére
Ami gagyi rajta az az elemtartó, szóval még meg sem jelent kb, de már jöhetne a rev2. Alig kell rajta csavarni és már ugranak is ki az elemek és olyan helyen van ahol fogod a távot...
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Peaceliker #57986 üzenetére
Hát, azért ezzel marhára nem értek egyet, miért ne lehetne ott reptetni?
1. Élő embert nem láttam a felvételen, kivéve a pilótát. Ha emberek felett reptetne, mondanám, hogy szarjon sünt, de nincs ott egy lélek sem.
Az X220S szerintem már hangos lehet a közeli panelok miatt, meg sokak már a leskelődésre asszociálnak róla, ezért én már azt ott nem erőltetném, de egy 130-as gép szerintem nem sok vizet zavar.
2. Az önbíráskodás miért elfogadott megnyilvánulási forma? -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #57984 üzenetére
Igen, az.
Meglepő, de kétszer reptettem ezt a gépet, és arra ügyeltem, hogy sétáló ember ne legyen a közelben. Ahol többször visszafordultam is drónos srácok voltak, csak ők rendetlenkedő Hubsan gépet akartak felemelni. -
twine
veterán
válasz
Peaceliker #57926 üzenetére
-
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #57889 üzenetére
Hmm akkor érdemes rámenni kicsit a témára ezek szerint,köszi!
Számomra érdekes amúgy,hogy a jóval könnyebb,de 2206-os motorokkal szerelt X215 alig több mint fele annyi repidőt tud hasonlóan hajtva mint a Wizard 220... Persze agresszívabb (gyári) prop van rajta de akkor is...
-
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #57882 üzenetére
Ez a tömeg már nagyon "kapkodós",ha érted mire gondolok,vagy még határeset freestyle esetére?
Ha másért nem is,akkuidőben biztosan értékelnék egy könnyebb gépet (nagyon ezeket sem üvegelem),de ha a kezelhetőség "rovására" (nyilván ez itt halmozottan szubjektív
) menne,vagyis elvész a kicsit sodródós jelleg akkor felesleges komolyabban belemennem ebbe a témába.
-
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #57878 üzenetére
Jaja érthető persze.
Elég durva látni hogy mit lép egy 320+ -os gép is,egy nagyságrendileg százassal könnyebb építés azonos vagy magasabb emelőerő mellett már túl van a fizikán.
Fú amúgy nekem nagyon bejön ez a némi plusz súllyal érkező,kicsit úszós,driftelős viselkedés. -
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #57868 üzenetére
350g borzasztó nehéz?
Mondjuk ha nincs lyuk a kamerán akkor szélzaj az nem lesz...
Jól néz ki ez a gép nagyon! Látom,alapvetően hasonló felépítésű mint a Wizard,ebben is jónak kellene lennie a hangnak így is,úgy is. -
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #57862 üzenetére
Látom te most nagyobbat építettél a szokásosnál, én meg kisebbet.
Elég jó a súlya, igaz se GPS se más kütyü, tehát nem is csoda.Nekem is az a gondom hogy a legutóbbi kisebb gépen a VTX02 nem továbbít hangot.
Igaz én nem hallgatni szoktam, hanem hogy a felvételen rajt legyen.
Volt már olyan VTX-em amin nem volt audio csatlakozás, de találtam hozzá leírást hogy hova is kellene kötni hogy továbbítsa a hangot, de ennél sajnos nem tudom melyik kivezetésre/lábra kellene kötni(már ha egyáltalán rá lehetne).Én már mintha említettem volna valamikor(vagy csak akartam?) hogy a Martian II szerű vázakban nem is annyira egyszerű elférni még kevés cuccal sem, hát még ha minden vackot belerak az ember.
-
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #57863 üzenetére
A tx801-es küld hangot, de hallatszik a szélzaj, így 1 próba után én felhagytam a fejhallgatózással
Gondolom a mikire kell valami szivacs és jó lehet. Magával a VTX-el elégedett vagyok, hang szerintem egyiknél sem lesz nagy extra.
-
wazo
aktív tag
válasz
Peaceliker #57856 üzenetére
Köszi akkor megcsináltam. Majd kiderül.
-
wazo
aktív tag
válasz
Peaceliker #57854 üzenetére
Erre én is gondoltam de azt tized pontosan kell blankolni különben nem lesz tökéletes nem?
-
molnigee
aktív tag
válasz
Peaceliker #57832 üzenetére
Jó mondjuk asszem nem a racer+acro+loop esetről volt szó, ott azért más a szitu, én ilyen esetben pl biztos hogy disarmolok
Más kérdés hogy asszem 2 szer volt eddig ilyenem. Amúgy jó a 2000/sec? Én 800 körül vagyok csak, de még steele sincs 2000-en
Amúgy ha már ilyen eset, akkor át kell rakni stab módba és máris van esély, már ha van stab mód, nekem pl nincs is már kapcsolón se
Inkább várnék 2mp-t hogy visszajöjjön a kép, és ha nem disarm, ha igen mák. De szemcsit egyszer nem vettem úgy le hogy a gép meg megy valamerre.. -
Baku
aktív tag
válasz
Peaceliker #57811 üzenetére
"Headlessel sosem tanulja meg az ember a LOS repülést. ..."
Ha ez így lett volna leírva, egy szavam nem lett volna, hiszen így igaz.
Annyi kiegészítést tennék hozzá, hogy (mint annyi minden mást) , a headlesst is
ÉSSZEL tanácsos használni, és mivel - a magasságtartással ellentétben - egy ki-be kapcsolható segédfunkció, - inkább csak arra való, hogy LOS-ban repüléskor, orientáció vesztés esetén bekapcsolva, vissza tudjuk hozni a gépet gond nélkül.
(Sokakkal ellentétben ezt tapasztalatból tudom állítani ....) -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #57819 üzenetére
Akkor majd megkérjük nfe-t, hogy csináljon neked egy drift verziót.
-
molnigee
aktív tag
válasz
Peaceliker #57813 üzenetére
Nem csak, még 4 esct, tarcsi mocit, teljes plusz chameleon vázat, 6 set dal propot.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #57804 üzenetére
Pedig faszán lehet vele driftelni.
Ott van ebben is a "súly", csak meg kell érezni. -
molnigee
aktív tag
válasz
Peaceliker #57811 üzenetére
Gopro mount, esc protector, led 1km kábelen, motor védő, km szigszalag
Konfig, runcam Swift, omnibus f4 pro, 30a esc nem tudom milyen dshot 600, tramp hv, tbs triump antenna, mt steele v1 mocik. És infinity race spec aksikkal érkezett. -
molnigee
aktív tag
válasz
Peaceliker #57808 üzenetére
Ma megvolt a maiden, de nem raktam rendbe, nem volt idő, inkább kipróbáltam.
397g volt a súly plusz aksi. Nem ment úgy mint a Frog szerintem, ami 357g
Viszont este kitakarítottam és 362g lett. Így szinte ugyanaz a két gép súlya. Illetve kap majd dal 5050c-t -
defy456
aktív tag
válasz
Peaceliker #57786 üzenetére
-
defy456
aktív tag
válasz
Peaceliker #57786 üzenetére
Ha az st-link v2-re gondolsz és eljössz érte a 6. kerületbe akkor én tudok adni.
-
Markizmark
addikt
válasz
Peaceliker #57768 üzenetére
A gép majdnem fél kg, 25g különbség már nem fogja izgatni.
Inkább az a bajom, hogy az EV800 nem SD kártyás.Az EV800D már az, csak sokkal drágább.
-
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #57768 üzenetére
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #57759 üzenetére
Az király, hamarosan nekem is meg kell érkeznie. November óta jön. GB forever!
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #57757 üzenetére
Vtx-et linkeld be légyszi.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #57755 üzenetére
Milyen az az 1g-os kamera?
Vagy az 1.2g-os vtx nélkülire gondolsz? -
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #57507 üzenetére
vtx az tuti nem lesz 3g mert aio most (ugyan antenna nélkül de egy kis szál kaox majdnem súlytalan)
és szereztem kb 1g os kamot is
hátha kijön marha könnyűrecsak érjenek már ide a motyók
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #57738 üzenetére
Lehet venni egy-két helyen szivacsot. Nekem mondjuk a 3D nyomtató dobozából is megmaradt.
Egyébként egy távirányító-hordtáska van benne, mellette pont elfér a szemüveg. Alul a nehéz dolgok. A nyitóoldalhoz közel maguk a gépek.
Beleférnék a közepesbe is, de a szemüveg túl magas ahhoz. Ez az egyik, amiért elkezdtem nézni a csík szemüvegeket és kérdeztem rá arra, hogy ki mivel repül.
Eléggé feltűnést lehet kelteni vele.Egy bajom van vele, hogy nem tudom a hátamra venni.
Esetleg még egy fotós hátizsák jó lenne.(#57740) SpydeR3412:
Egy 816 készlet 1.500ft
Itt vannak a méret adatok:
6mm - up to 50mm props - 80mm - * 18 grams
7mm - up to 50mm props - 80mm - * 20 grams - for 0716 motors
7mmXL - up to 55mm props - 90mm - * 27 grams - for 0720 motors
8mm - up to 66mm props - 100mm - * 30 grams - for 0816 motors
8.5mm - up to 66mm props - 100mm - * 34 grams*finished fpv build weights as light as
(#57741) Peaceliker:
Igen, hamar kilapulnak a súly alatt. A csattanást azt bírják.(#57742) Baku:
Azzá kell tenni. Ez egy DIY csoport. -
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #57733 üzenetére
De akkor maga a hangszóró hogy töltötte balanszoltan? Sehogy gondolom
Csak kipróbálni szeretném, hogy az akku jól működik-e. Ha működik egy ilyet ráragasztok a bt box-ra és vetetek velük töltőt aztán menni fog a cellánkénti töltés.
-
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #57714 üzenetére
Nabasszus.
Én ezt eddig pont fordítva csináltam,meg sem fordult a fejemben hogy van jentősége. -
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #57704 üzenetére
UAVFutures figura arra esküszik.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #57692 üzenetére
Szerintem is kevés a 15kkv. De meg kell próbálni, ha már úgy is ott van.
Azt akartam mutatni a videóval, hogy kb ugyanúgy mennek. Lehet a srácok profik, de mindketten. Tehát kijönne, ha gyengébb valamelyik gép.
Pedig tényleg könnyebb pár g-al egy bl..... -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #57689 üzenetére
Veszélyes terület ez a topik.
De ha megjöttek a cuccok féláron átveszem őket, akkor mégis csak felannyi a költséged.Igazából nekem a kefés is hangos kicsit lakásban.
Itt van pl. egy bl vs burshed whoop videó. Nezd meg a saját szemeddel, megéri-e a burshless (szerintem nem).
Szerk. Am nem rossz a 4es propp sem, itt is az van rajta....
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #57677 üzenetére
Mindenképpen érdemes 3as proppot tenni rá.
4essel nagyon picit stabilabb, 3assal meg jóval gyorsabb és még úgy is elég agilis.
A Dust-ot már el is adtad? Reggel még láttam, most már nem.Saccco: A TBS tudatában kicsit félve ugrottam a linkre. De eldöntöttem, hogy kipróbálom, aztán az ár mellé megláttam a db számot is.....
TBS mindig nagyon prémiunnak érzi magát. Persze biztos jók a cuccaik (még nem próbáltam és nem is fogom), de szerintem nincs benne akkora innováció, mint azt az ára alapján feltételezi az ember.
Lassan úgy is kihozzàk majd a Kínaiak is, csak idő kérdése.-Ronnie-: Akkor a motorokat érdemes cserélni egyesével.
Ha nem javul, akkor a motorokat még érdemes lehet másik gépre kötni, hogy kiderüljön az fc, vagy a motor hibàdzik.
Irtad, hogy nem az aksi a hibás, de igy távolból nekem a jelek alapján nagyon annak tűnik. -
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #57677 üzenetére
Az a baj, hogy nincsenek kiemelkedően jó 31mm-es propellerek. Ez a terület még várat magára.
A 3 ágú lehet a jó választás.
Illetve a TBS-nek van egy ducibb propellere, nem tudom milyen lehet, de érdekes.szerk.:
Szerintem az a baj ezekkel a kicsi gépekkel BL oldalon, hogy a tower sok. Sokat lehetne spórolni egy egybe lappal. -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #57667 üzenetére
Ahogy Saccco is írta. Ha a legdrágább motorokat teszed a 6-osból, akkor kicsit jobb lesz a teljesítménye, mint a 716-osoknak. De nem annyival, hogy megérje (legalábbis nekem) azt a felárat. Plusz hamarabb ki is nyuvvadnak.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #57665 üzenetére
A súlykülönbség miatt a 19000kv-s 615 kb. partiban az erősebb 716-okkal, a 617 még túl is lép rajtuk. Csak a 617 nem bírja addig, mint a 716 és még drágább is.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #57656 üzenetére
Elég jó motor. Teljesítményben veri a 7es whoopokat, gazdaságosságban viszont nagyon nem.
-Ronnie- (#57657): Mennyi idős a gép? Gyári motorok vannak rajta?
Esetleg nem állítottad át 100-ról 70%-ra?
Az a furcsa, hogy oldalra megy csak előre nem. Ilyet nem csinál a motor.
Amúgy amikor elveszed a gázt, akkor a gyengébb motornak hamarabb kell megállnia. Ha nincs jelentős különbség a proppok megállása között, akkor vagy mind gyenge, vagy valami más a gond.
Van elfekvőben keveset használt, gyári motorom. Ha Pesti vagy letesztelhetjük.
De szvsz én cserélném (mint ahogy tettem is) az összes motort 8520-asra a BetaFPV-ből, mert attól igen meg tud táltosodni. Na meg a 65mm-es KK proppoktól.Peaceliker: 617-esre gondoltál utoljára?
-
Saccco
nagyúr
válasz
Azok nagyon jó motorok. Még Mr.Steele is megküldte egy körre. Valamint valóban jó drágák, de ez ilyen.
De akkor már miért nem az Unicornisok ereje kell?
Igaz ezek 617-esek.Hasonló motorok más gyártónál:
BetaFPV 615 19500kv - épp sold out
MMW 615 19000kv - ez még drágább -
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #57660 üzenetére
Ez 5-ös gép, csak elsőre volt rajta 4-es.
Amúgy ugyan úgy repül mindkettővel.
Ennyit tudnak a motorok meg az aksi. -
kriszbon
őstag
válasz
Jójó töredelmesen beismerem, hogy ez már egy 1000mA 65C Dinogy akkuval van mérve.
Azért raktam így be, mert én mindig tankot építek mindenből, így el is hiszitek hogy ennyi lett.
Persze lehetett volna könnyebb is, motorvédők, GPS+Baro+Magneto nélkül, meg ha nem [Ez] a kamera kerül rá.
Ja meg ha nem kellett volna alsó akkusra megcsinálnom, akkor akkuvédő sem kellett volna.
Felsőakkunál az 5-ös propok miatt a vezeték hátul nem fért volna el ahova terveztem, átalakítani meg már nem akartam oldalkivezetésre.Az első repülésről egy rövid [videó], mert képzeljétek elsőre tudott repülni.
-
Markizmark
addikt
válasz
Peaceliker #57637 üzenetére
Igen közben megolvastam a témát. Sajnos nem mindig lehet kiválasztani ezt a szállítási lehetőséget... így ez drágább játék lesz.
-
Markizmark
addikt
válasz
Peaceliker #57634 üzenetére
Azt hogy kell kiokoskodni? Jöhet pm-ben is.
-
Markizmark
addikt
válasz
Peaceliker #57628 üzenetére
Nézem nézem ... közben eszembe jutott a vám problémája is.
EU-n belül nem nagyon találok ilyen cuccokat normális áron.
(#57629) Jagi
-
Markizmark
addikt
válasz
Peaceliker #57624 üzenetére
Megtörtént. Amivel gond lehetett az a 800D, amit linkeltem az 008D. A 800D most is kapható, a 008D-nél drágábban. Videók és értékelések szerint jól használható a 008D.
-
Markizmark
addikt
válasz
Peaceliker #57622 üzenetére
Nem tudom, volt ilyen?
-
Baku
aktív tag
válasz
Peaceliker #57613 üzenetére
Perszehogy lebutul, viszont a navigációhoz elégséges, a kamera meg HD-t rögzít az sd kártyára ....
-
Baku
aktív tag
válasz
Peaceliker #57611 üzenetére
Ez oké, megvan, de eddig csak olyanról hallottam, hogy meg-meg hülyült az irányítás, de hogy drasztikusan csökkent a hatótáv, azt még nem....
Mindenesetre eggyel több ok, hogy felejtős a kamera wifije.... -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #57600 üzenetére
Igen, azt láttam, hogy neked ilyen volt benne, de fogalmam sem volt a teljesítményéről. Nekem az túl gyenge lenne akkor a 130-as vázba. Kihagyom, köszi a tájékoztatást! Szuper a szemcsi! Bár a DVR...
Alig várom már, hogy megjöjjön hozzá a TBS és a Spironet antenna! -
válasz
Peaceliker #57589 üzenetére
Zajos az ESC-d. Kondi, LCFilter a VTX elé megoldja, bár inkább utóbbi.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #57587 üzenetére
itt egy vidi a jelenségről
sosem volt még ilyen bajom, help -
Jackal2
senior tag
válasz
Peaceliker #57565 üzenetére
persze hogy reális.De pont most akarok akkumulátor tesztet csinálni, új vs. régivel, meg mindenféle márkával, Tattu, Infinity, Gaoneng, Dinogy.
Végre van egy akku gyilkos 2305-ös gépem, 5048-as proppal, lehet próbálgatni, mit bírnak.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #57547 üzenetére
Az fc-n előfordul, hogy kilazul kicsit a motorcsati műanyag a 2 tüskén. De még soha nem esett le nekem, semmi ilyen jellegű problémá nem volt még (egyik géppel sem).
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #57540 üzenetére
Ezek nem szoktak maguktól kihúzdni.
Az aksihoz gyárilag jst 2.0 kell (már ha olyan aksit veszel, az mert 1.25 elvileg nem tud leadni annyi áramot, de nekem lead).
A jst 1.25 meg a motorokon van és a kamerának is ilyen kell.
Ha whoop (hosszúkás) aksit veszel, akkor ki kell vezetni a tápkábelt is.
Én táraznék mindkettő csatiból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest