Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #57862 üzenetére
Látom te most nagyobbat építettél a szokásosnál, én meg kisebbet.
Elég jó a súlya, igaz se GPS se más kütyü, tehát nem is csoda.Nekem is az a gondom hogy a legutóbbi kisebb gépen a VTX02 nem továbbít hangot.
Igaz én nem hallgatni szoktam, hanem hogy a felvételen rajt legyen.
Volt már olyan VTX-em amin nem volt audio csatlakozás, de találtam hozzá leírást hogy hova is kellene kötni hogy továbbítsa a hangot, de ennél sajnos nem tudom melyik kivezetésre/lábra kellene kötni(már ha egyáltalán rá lehetne).Én már mintha említettem volna valamikor(vagy csak akartam?) hogy a Martian II szerű vázakban nem is annyira egyszerű elférni még kevés cuccal sem, hát még ha minden vackot belerak az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest