Hirdetés
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- VoLTE/VoWiFi
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
Új hozzászólás Aktív témák
-
s912
aktív tag
Egyrészt nincs magáól visszatöltődő HP.. Neked kell keresned. vagy glory kill után dobja a HP-kat.. Ez nehezíti valamelyest a játékot.. COD, BF, MoH.. Senkinek nem szeretnék a szívébe taposni, de azokban a játékokban nagyon eltévedni NEM tudsz.. Doom-ban (hacsak nem használod a térképet) minden további nélkül. Asszem' úgy van, hogy az ember alkotta létesítmények vízszintesen terülnek szét, míg a pokol démonai által "alkotta" létesítmények függölegesen nagyobbak.
-
Ragnar_
addikt
Nekem is tetszett a doom3, de ez is jó, a nehézsége (meglepő módon
) a nehézségi fokozattól függ. Inkább hasonlít a régi doomokra, sőt kicsit néha az arenashooterekre (Q3) pörgősebb a játékmenete, láncfűrész 'stratégiai' fegyver, érdemes a megfelelő helyzetekben használni, és valóban olyan nem nagyon van, hogy fedezékből megcsinálom a pályaszakaszt gyakorlatilag állandóan mozgásban kell lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux kezdőknek
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Eredeti játékok OFF topik
- Gurulunk, WAZE?!
- BestBuy topik
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- VoLTE/VoWiFi
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- iPad topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bocsi tudom hülye prediktív szövegbevitel, de nem tudtam kihagyni, még ha szar poén is...

Remélhhetőleg a következő rész is hasonló lesz, kb. mint a Wolfensteinnél, ott is kaptunk egy korrekt folytatást.