- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Hát, valahol igazad van, de ugye, a piac diktál, mi meg igyekszünk lépést tartani.
Én pl mindenből használtat veszek, és időnként beesik egy-egy jó ajánlat.2nd i7 2600 + gtx 970 egyelőre mindent visz, fullHD-ig, szóval, egy darabig, nem kell bántanom a gépet. Az előző 7950-emet, pár hó híján, két éve vettem, 120 fontért, jelenleg, 90-ért el lehet adni. Szal, 30 fontot fizettem, egy kariért, 2 év használatra.
Ilyen szinten, ha hajlandó vagy pár lépéssel lemaradni, hosszú távon, fenn tudsz tartani egy, elfogadható minőségi szintet.
-
törölt tag
Tudtommal nem lehet, de ne aggódj, nem vészes a különbség.
Mikor a stuff kijött, egy 7950-el high-en toltam, közben beficcent egy gtx 970 és rámentem ultra-ra.
Na hát, nem sok különbség jött át.Ok, ha egy pontra irányítok, és csinálok egy képet, ezzel, majd azzal a karival, akkor, ha egymás mellé helyezem, van különbség, de amúgy, szerintem, ennek játék közben, sok jelentősége nincs.
Szubjektív vélemény volt. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged