- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomorski
őstag
válasz
Beretvás #2992 üzenetére
Sőt, mi több, én pár hónapja az egyik gépemet kivontam a forgalomból és eladtam. Egy új gépre feltelepítettem a steam-et, majd alá a Doom-ot. Nemcsak a mentések maradtak meg, hanem a billentyűzet-beállításaim is. Ezek szerint akkor minden náluk van tárolva, nem nálam.
-
MK VII
veterán
válasz
Beretvás #2756 üzenetére
Mindig ezt kapom a pofámba.
Pedig most vettem a Doom-ot.. Steam kulcs..Haver anno a Black Ops 2-öt vette a Tescoban dobozosan és a steam kulcsot aktiválta és neki engedi felvenni barátokat, nekem nem...
Nehogy már... Steam-hoz megy be a bevétel így is.. Nem értem ezt a faszságot.
(#2757) kriszpontaz
Böngészőből még opció sincs, hogy barát felvétele.És a Dán vásárlással kapcsolatban mi a vélemény?
Ejj f@sz kivan... Most felkúrt ez a dolog... Régóta úgy vagyok vele, hogy legyen egy jó ajánlat, hogy tudjak barátokat felvenni.. Erre bassza meg a CD galaxys-os vásárlást nem számolja steam vásárlásnak.. Csak arra lennék kíváncsi, hogy miért...
-
MK VII
veterán
válasz
Beretvás #2752 üzenetére
Sajnos ez így van..
Overwatch-ot is azért vettem meg, mert ugye négy nap próba után az ötödik napon mikor nem tudtam játszani vele, már elvonási tüneteim voltak.. Bár 45%-os akcióba volt az is aztán ráharaptam..
Doom-ot sem vettem volna meg, hogy nem tudom, hogy milyen meg ez a nagy akció rábeszélt. -
MK VII
veterán
válasz
Beretvás #2701 üzenetére
Érdekes.
A VGA honlapján ott van a Vulkan támogatás szóval elvileg akkor kilőve, hogy nem megy 128bit-es kártyán.
Kutatok tovább.. -
MK VII
veterán
válasz
Beretvás #2682 üzenetére
Áhh... Nekem NV?
Egy kölcsön GTX560-nal próbálkoztam, amúgy nem tűröm meg a gépemben az NV kártyákat..
Haver megkért, hogy teszteljem le a kártyát, mert nála valami gond volt vele aztán a Doomal próbáltam ki. Ennyi.. Kaptam is ki.(#2681) atidzsiforc
Akkor az 1GB miatt volt a para.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged