Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomorski
őstag
válasz
Beretvás
üzenetére
Sőt, mi több, én pár hónapja az egyik gépemet kivontam a forgalomból és eladtam. Egy új gépre feltelepítettem a steam-et, majd alá a Doom-ot. Nemcsak a mentések maradtak meg, hanem a billentyűzet-beállításaim is. Ezek szerint akkor minden náluk van tárolva, nem nálam.
-
MK VII
veterán
válasz
Beretvás
üzenetére
Mindig ezt kapom a pofámba.

Pedig most vettem a Doom-ot.. Steam kulcs..Haver anno a Black Ops 2-öt vette a Tescoban dobozosan és a steam kulcsot aktiválta és neki engedi felvenni barátokat, nekem nem...
Nehogy már... Steam-hoz megy be a bevétel így is.. Nem értem ezt a faszságot.
(#2757) kriszpontaz
Böngészőből még opció sincs, hogy barát felvétele.És a Dán vásárlással kapcsolatban mi a vélemény?
Ejj f@sz kivan... Most felkúrt ez a dolog... Régóta úgy vagyok vele, hogy legyen egy jó ajánlat, hogy tudjak barátokat felvenni.. Erre bassza meg a CD galaxys-os vásárlást nem számolja steam vásárlásnak.. Csak arra lennék kíváncsi, hogy miért...
-
MK VII
veterán
válasz
Beretvás
üzenetére
Sajnos ez így van..

Overwatch-ot is azért vettem meg, mert ugye négy nap próba után az ötödik napon mikor nem tudtam játszani vele, már elvonási tüneteim voltak.. Bár 45%-os akcióba volt az is aztán ráharaptam..
Doom-ot sem vettem volna meg, hogy nem tudom, hogy milyen meg ez a nagy akció rábeszélt.
-
MK VII
veterán
válasz
Beretvás
üzenetére
Érdekes.
A VGA honlapján ott van a Vulkan támogatás szóval elvileg akkor kilőve, hogy nem megy 128bit-es kártyán.
Kutatok tovább.. -
MK VII
veterán
válasz
Beretvás
üzenetére
Áhh... Nekem NV?

Egy kölcsön GTX560-nal próbálkoztam, amúgy nem tűröm meg a gépemben az NV kártyákat..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Haver megkért, hogy teszteljem le a kártyát, mert nála valami gond volt vele aztán a Doomal próbáltam ki. Ennyi.. Kaptam is ki.
(#2681) atidzsiforc
Akkor az 1GB miatt volt a para.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Bittorrent topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Házimozi haladó szinten
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)