Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Hogy ez eddig nem jutott eszembe.

Az lesz az. Köszi. -
MK VII
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Bármikor... Menüből vagy játékból... Ha tálcára teszem akkor vissza már nem tudok lépni..
-
MK VII
veterán
Skacok... Lehet, hogy volt már téma, de mit lehet csinálni az ellen a probléma ellen, hogy amikor ALT+TAB-bal kilélpek utána egyszerűen kifagy a játék és már nem lehet visszalépni...
Sokáig nem volt fent a játék, de tegnap feltettem, hogy játsszak, és ez fogadott.. Ha nem teszem le tálcára akkor semmi gond. -
MK VII
veterán
válasz
pomorski
üzenetére
Remélem nem értettél félre. Nem rosszból írtam ,hogy, ha nem láttál akkor felejtsd el.. Sok minden nem láttam még én sem.

Igen pont arra gondoltam.

Viszont amit előttem a kolléga írt, hogy akkor már érdemes vezeték nélkülit venni..
Én még kiegészíteném annyival, hogy, ha ritkán használnád akkor szerintem nem érdemes bolti árat fizetni érte.. Aprón nagyon sok van eladó..
Pl amit linkeltél vezetékes az 4000ft szinte újan.
Vagy vezeték nélkülit is ki lehet fogni jó áron akár 10 alatt is. -
MK VII
veterán
válasz
pomorski
üzenetére
Szia..
Ha még csak nem is láttál kontrollert akkor felejtsd el... Lehet játszani a Doom-ot is vele, de alapvetően fps játékokat nem kifejezetten kontrollerrel játszanak...
Ha semmi gyakorlatod nincs benne akkor csak bénáznál vele.
Egyébként Xbox-os kontrollert kell venned, mert azokat lehet normálisan kalibrálni a játékokhoz... -
MK VII
veterán
válasz
ashiaor666
üzenetére
Ez mi?
Mármint milyen játékmód? -
MK VII
veterán
válasz
zsolti1debre
üzenetére
Próbálkozhatsz vele... Lehet, hogy hozzád közelebb áll a hangulata.. Számomra nem annyira.
-
MK VII
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Na igen...
Nem egy CoD.
Ez ilyen agyatlan lövölde, feszültség levezetés gyanánt. Tényleg nem kell benne többet keresni. -
MK VII
veterán
válasz
zsolti1debre
üzenetére
A multi egy rakás kalap kaki... Egy perc energiát nem érdemel.
Alig van játékos és azoknak a fele is csaló, a másik fele meg M16-tal jött ki anyjából és bárhol vagy leszed egy ravaszhúzással... Persze, ha te lövöd akkor a pálya összes ammo-ja nem elég, hogy leszedd a hp-ját. -
MK VII
veterán
RX460 topikban már irtam a memória gondot neki.
Biztos hardveres a gond... -
MK VII
veterán
válasz
Ghostman78
üzenetére
Frissíts Intel IGP drivert. [link]
Különben meg nem tudom.. Csak találgatni tudok.. DVGA nélkül bármi lehet... -
MK VII
veterán
válasz
Ghostman78
üzenetére
Visual C++ telepítve legyen a legújabb. Direktx, net keretrendszer is friss legyen..
Gép újraindítás is helyrehozhatja.Illetve itt egy videó, hogy, hogy tudod megoldani.
-
MK VII
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Legyél figyelmes. Múlt héten láttam valahol megint 67%-os akcióban. Talán a cd galaxisban.
Én is még tavaly 4700ft-ért vettem. -
MK VII
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Esetleg próbálj meg egy régebbi drivert.
Nekem a 16.11.4-es van fent. Ezzel a játékaimnak semmi gondja.. Minden rendben. -
MK VII
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Helló.
Nekem akkor csinált ilyet amikor pentiummal próbáltam a Vulkan-t. Aztán vettem egy i5-öt és ment rendesen..
Viszont valami nem kóser amúgy sem, mert anno Vulkan/Ultra beállításokkal szépen ment, most meg, ha Ultrára akarom tenni akkor ugyan ez a crash fogad.
Át kell írni .local fájlban egy értéket és visszaáll OpenGl-re. -
MK VII
veterán
Sikerült.. Megtaláltam..
-
MK VII
veterán
Skacok..
Olyan balesetem volt, hogy beállítottam Vulkan alatt az Ultra minőséget és kifagyott a játék... Újra belépve sincs semmi más csak fekete képernyő meg az fps meg ilyen adatok.
Furi, mert ment eddig szépen..
Mit kell átírni a cfg-ben, hogy vissza tudjam állítani High-ra? -
MK VII
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Tudom, hogy nem nagy összeg és meg is tettem volna már...
Viszont nem garantálja semmi, hogy utána aktív lesz a barátok felvétele opció..
De az előző hozzászólásomban is mint írtam, a topiktárs steam-on keresztül vette a Doom-ot ami bőven több mint 5 dollár és mégsem aktív neki..
Részemről a steam szopkodjon le... Tuti, hogy valami el van baszva rendszer szinten náluk.. -
MK VII
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Hmmm..
Érdekes.. Akkor lehet, hogy fel kell tölteni 5 dollárt a steam pénztárba?
Majd kipróbálom. -
MK VII
veterán
Na.. Még jó, hogy megvettem a játékot...
Nem tudok multizni vele.
A Pentiumomat nem támogatja.
Juppijjééé..
Procicsere a qva anyád.. -
MK VII
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
-
MK VII
veterán
válasz
Beretvás
üzenetére
Mindig ezt kapom a pofámba.

Pedig most vettem a Doom-ot.. Steam kulcs..Haver anno a Black Ops 2-öt vette a Tescoban dobozosan és a steam kulcsot aktiválta és neki engedi felvenni barátokat, nekem nem...
Nehogy már... Steam-hoz megy be a bevétel így is.. Nem értem ezt a faszságot.
(#2757) kriszpontaz
Böngészőből még opció sincs, hogy barát felvétele.És a Dán vásárlással kapcsolatban mi a vélemény?
Ejj f@sz kivan... Most felkúrt ez a dolog... Régóta úgy vagyok vele, hogy legyen egy jó ajánlat, hogy tudjak barátokat felvenni.. Erre bassza meg a CD galaxys-os vásárlást nem számolja steam vásárlásnak.. Csak arra lennék kíváncsi, hogy miért...
-
MK VII
veterán
Illetve annyi még, hogy én a CD galaxys-nál vettem meg a Doom-ot.. Ilyenkor nem számolja steam-os vásárlásnak? Mármint a barátok felvétele miatt.. Azt hittem, hogy, ha steam-os játék akkor legalább annak veszi a vásárlást.. F@szom.. Pont ezért is vettem volna meg, hogy barátokat tudjak felvenni.. Erre nem engedi még mindig, mert nem költöttem el 5 dollárt a kibaszott steam-on...
Vicc..
-
MK VII
veterán
Skacok..
Haver Dániában él jelenleg és megvenné a Doom-ot..
A kérdés az, hogy régió szerint lehet ezt vásárolni? Tehát, ha Dániában veszi meg azzal itthon tud majd játszani? -
MK VII
veterán
válasz
Beretvás
üzenetére
Sajnos ez így van..

Overwatch-ot is azért vettem meg, mert ugye négy nap próba után az ötödik napon mikor nem tudtam játszani vele, már elvonási tüneteim voltak.. Bár 45%-os akcióba volt az is aztán ráharaptam..
Doom-ot sem vettem volna meg, hogy nem tudom, hogy milyen meg ez a nagy akció rábeszélt.
-
MK VII
veterán
No..
Nem tudtam kihagyni ezt a nagy 67%-os akciót.. Megvettem én is.
-
MK VII
veterán
válasz
Beretvás
üzenetére
Érdekes.
A VGA honlapján ott van a Vulkan támogatás szóval elvileg akkor kilőve, hogy nem megy 128bit-es kártyán.
Kutatok tovább.. -
MK VII
veterán
Sajnos nem sikerült az új Vulkan-nal sem.
Valamit kell még külön állítani vagy engedélyezni a videó kártyánál?
Nem tudom mi lehet a baj..
-
MK VII
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
16.10.1-es Crimson van fent.
Vga topikban ajánlották, hogy tegyen fel a legfrissebb Vulkan-t. Feltettem, de azóta még nem volt alkalmam kipróbálni. -
MK VII
veterán
válasz
Ragnar_
üzenetére
Skacok.. Mit rontok el?
Beállítottam a Vulkan módú futtatást a játékon belül és azonnal hibaüzenettel bezár a játék és utána el sem indul.Ez alapján a leírás alapján már visszaállítottam egyszer OpenGL-re, de azóta elpusztult pár agysejtem.. Hogy tudom szerkeszteni a .local fájlt? Egyszer már megcsináltam, de most az istennek nem jövök rá..
Illetve még annyi, hogy egy 4GB-os RX460-on állítottam be a Vulkan módot, de képtelen úgy futtatni? Mi lehet a gond?
-
MK VII
veterán
válasz
Beretvás
üzenetére
Áhh... Nekem NV?

Egy kölcsön GTX560-nal próbálkoztam, amúgy nem tűröm meg a gépemben az NV kártyákat..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Haver megkért, hogy teszteljem le a kártyát, mert nála valami gond volt vele aztán a Doomal próbáltam ki. Ennyi.. Kaptam is ki.
(#2681) atidzsiforc
Akkor az 1GB miatt volt a para.
-
MK VII
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Ja igen.. A VGA lemaradt.

GTX560
Nem indul a játék.. Egyből a crash ablakot dobja fel ahogy indítanám.A leírást köszönöm.. Ahogy hazaértem átírom.

(#2554) Ragnar_
Neked is köszi.
-
MK VII
veterán
Skacok. Bekapcsoltam a Vulkan-t a játékon belül viszont a kártyának ami jelenleg a gépemben van (kölcsön kártya) annak nem tettszik.. Azóta nem is indul a játék..
Van esetleg olyan parancsindító ami OpenGL 4.5-öt visszaállítja? Nem szeretném újratelepíteni az egész játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új belépő a Honornál
- Filmvilág
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hálózati / IP kamera
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- Bomba ár! Asus BR1100F Convertible - Intel N6000 I 8GB I 128SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari!
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest