- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mildwood
tag
válasz
Keeperv85 #1407 üzenetére
Sztem minden játékban lehet találni olyat, ami valakinek nem tetszik. Viszont olyan dolgokat nem állítanék, amik nem igazak. Nincs fizika, sem sok tereptárgy, de amuk vannak azokat rendesen lökdösik a szörnyek meg te is, beleértve a hordókat. Kicsit súlytalan hatása van, de nincsenek a padlóhoz kötve. Furcsa mód én rendszeresen láttam kiégő lámpákat, szikrázó vezetéket, szétesett ajtót, igaz nincs tucatszám, de az, hogy nincs, nem igaz. A helyszíneket sem értem. Ha beleraknának havas meg esőerdős tájat akkor az lenne a baj, hogy nem realisztikus...könyörgöm. Mars- pokol. Ebből a két témából sztem nagyon jó változatos helyszíneket hoztak ki. De tény, hogy nem mindenki kenyere, mint ahogy semmi más sem.
-
mildwood
tag
válasz
mcwolf79 #1347 üzenetére
Igen, mindig vannak akik ilyenkor jönnek, hogy de nekik jó. Örülj neki, de van egy halom ember, akinek leesim 30ra az fps, kidobja a tálcára stb...engem az idegesít, hogy egy harmad annyiba kerülő kinzol egy hd 7870 szintű grafikus egységgel veri teljesítményben és minimum fps-ben a pc-t szinte ugyan olyan grafikával...reméljük a Vulkan API majd helyrerakja.
@hackeeeee
Az első napos vásárlást úgy értettem, hogy minimális kockázattal jár ha konzolon első nap.megveszed, mert valószínű hibátlanul végig tudod tolni legfeljebb kevés buggal, 1-2 fps droppal. -
mildwood
tag
Istenem, de örülök, hogy elpasszoltam a gépem. Mindenki szídja a konzolokat, pedig első nap már rég felejtős pc-re bármit is megvenni...a szupergyors hányingerkeltő lövöldéken(multi mászter rész) meg rts-en kívül nem látom értelmét egy félmilliós gépnek már sajnos...mert a pc előnye, hogy olcsóbb hw + sw, plusz szerelhető, de ha brutál gép kell, hogy első naptól tudd élvezni a játékot, cserébe párezerrel kevesebbet fizetsz, akkor nincs értelme. Ha az id nem volt képes kiadni ekkora problémák nélkül a játékot, akkor nem tudom mi lesz itt a játékiparban pc fronton...
Nem vitát akarok indítani, csak azt sajnálom, hogy érezhetően szarnak a pc-re.
-
mildwood
tag
Na toltam PS4-en pár órát. Első benyomásra nagyon király, a grafika nagyon király. Nem tudom, hogy orichalcos a patch-el játszotta-e végig, de nekem a töltőképernyők 20-30 mp-nél nem tartottak tovább. A PC-s verziónál panaszkodnak a lassú textúra betöltődésekre is, én eddig egyet nem vettem észre. 1-1 démon olykor kicsit beakadt, amikor egy bizonyos irányba akart menni, aztán adsz neki sotival és helyrejön
A dupla ugrás nem megy, gondolom késöbb kapom meg vagy nem tudom...a térkép megoldás tetszik, bár az elején nehéz hozzászokni, hogy hogyan tájékozódj rajta. Őszintén még sosem játszottam kontrollerrel fps-t a borderlands-en kívül pár órát...szóval eléggé haltam az elején amíg rá nem éreztem az ízére, de már elég könnyen bele lehet jönni. FPS drop-ot talán 1x érzékeltem, de nem igazán tudtam eldönteni, hogy mennyire ha esett le, mert pörögtek a dolgok...a kézifegyver nagyon hasznos és nekem, mint ultimate bénázó nagyon jól jött az elején, mert lőszert konkrétan vadászni kell ha nem tudsz már "fűrészelni" magadnak. A zene király, a hangulat szintúgy. Toljátok
-
mildwood
tag
Na én 576-ból szereztem be a speckó ps4 packot. Kaptam egy fasza kis IDDQD karperecet is, volt még egy UAC plakát meg két vasalható textíl logó a packban, meg persze a DLC kód. A játék első indítás elött 5,7 !! GB patchet töltött le úgy, hogy ugye ez Blu-ray amin rajta van az egész játék. Most asszonyt várom, hogy végre lelépjen és akkor beröccentem a tv-n az 5.1-el..
Addig nem akarom elrontani az élményt. Adtak amúgy fél áron még egy Doom-os Gamestart is. A játék leges legelejéből már leszűrtem(Bethesda..id intro meg az EULA elfogadó képernyő), hogy a hangerő a többi játékéhoz képest magasabb, legalább 1.5X a Diablo és Bloodborne-hoz képest, ami jót fog tenni a szomszédoknak
Ja és egy kézikönyv is volt a packban, frankó kis leírásokkal a szörnyekről meg fegyverekről. Ha valakinek nagyon kell ,bescannelhetem, de inkább jópofa mint hasznos...Folyt. köv...
Ui.: Ja a dobozos verzió borítójának a belsejét is érdemes meglesni, olyan retro modern keverék lett , akit érdekel készítek képet arról is.
-
mildwood
tag
válasz
laceszgamer #977 üzenetére
Amíg le nem lesz tiltva a kulcs...tudom hogy a g2a megbízható...de sztem a steam jóindulatán múlik sokszor, hogy nem törlik a játékokat...az isten tudja milyen maffia van már ezek mögött is...
-
mildwood
tag
Eeej ejj de lassan megy az idő...addig is kis spoilermentes olvasnivaló:
http://index.hu/tech/godmode/2016/05/13/magyar_kez_nyitja_ki_a_pokol_kapujat/
Hadd dagadjon a mellünk, hogy van magyar főnök is a csapatban
Vannak érdekességek benne, hohy is zajlik egy ilyen..
-
mildwood
tag
YEEEEEAAAAAAAAAH. A francnak kell így dícsérni, amikor 6-ig dolgozom
még egy ilyen hozzászólás és bezárok aztán hazasprintelek, kinyomom a telefont és szétpumpálom a kétlövetűt. Főnöknek meg hagyok egy cetlit, hogy kedden találkozunk(ha nem rúg ki
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Google Pixel topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Autós topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest