Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Be is futott a Honor GT Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Doogee X5 Max Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nosztalgia
tag
http://eud.dx.com/product/doogee-x5-max-pro-android-6-0-4g-phone-w-5-0-hd-2gb-ram-16gb-rom-852436380
Innen rendelt már valaki?
Vagy aliexpress?És itt 24 órán belül kiszállítják?
http://www.dx.com/p/doogee-x5-max-pro-android-6-0-4g-phone-w-5-0-hd-2gb-ram-16gb-rom-852436380#.V7sRYK2uFzk -
-
Milka 78
nagyúr
Nekem is kéne valamilyen flip tok.
-
Bl.Gyo.
őstag
Ezeket küldték a fennakadások miatt. Ennyivel kell beérjed.
Én még nem vettem tokot, mert gondolkodom melyik lenne jó nekem: szilikon, flip, vagy az a kihúzhatós. Szerintem vagy flip, vagy az utolsó lesz, mert elég jól néz ki a telefon (kitűnik a sok Samsung meg iPhone közül az tuti!), mert a szilikon eltakarja az egyéni megjelenését non-stop.
-
pch
senior tag
Ez a tinydeal se 100-as.
Jött ma egy csomag.
Na mi volt benne?
Tempered glass meg tok.pch
-
Milka 78
nagyúr
5 percen belül használd a szerkesztés gombot (szabályzatban) és ne 5 külön h.sz-ben küld el,ez nem chat szoba.
A 4g-s foglalat az micro sim és nem nano. -
xianhu
csendes tag
Azt hiszem találtam valamit: Dual SIM Control
Egyelőre csak egy SIM kártyám van, és a free verzióban csak 3 szabályt lehet megadni, de szerintem ennyi elég lesz. -
xianhu
csendes tag
válasz
Nosztalgia #288 üzenetére
Fel kellett rakjam a store-ból a Google billentyűzetet, ami pont úgy néz ki mint a default Android billentyűzet, de lehet benne szótárt letölteni... Állítólag jogi akadálya van hogy az Android bill. szótárakat támogasson
-
xianhu
csendes tag
Google féle default billentyűzet: azt mondja nincsenek szótárak (de telepíteni se tudok, egyet se ajánl fel). Néztem screenshot-okat, hogy listáznia kellene a beállításokban: milyen szótárt akarok leszedni.
-
xianhu
csendes tag
Olyat lehet, hogy telefonszámonként megmondom melyiket melyik SIM-ről hívja? Vagy olyat, hogy mindet SIM1-ről, kivéve ezt az 5-öt?
-
xianhu
csendes tag
válasz
Nosztalgia #234 üzenetére
Azt írják ebben a cikkben, hogy csak a SIM1 képes 3g/4g kapcsolatra. Egyik kártyám se nano SIM méretű (egyelőre, amíg ki nem cseréltetem): meg tudnátok nézni, hogy a SIM2-ben lehet-e 3g/4g netet használni?
-
xianhu
csendes tag
válasz
desolator #187 üzenetére
Nekem is fel kellett raknom az MTK driver csomagot (ráadásul ki kellett kapcsolnom a driver aláírás ellenőrzését ideiglenesen), hogy felismerje Debug módban a telefont (MyPhoneExplorer-hez kellett).
Furcsa, volt már MTK-s telefonom de ott elég volt a Google féle driver csomagot felrakni, és rávenni hogy azt használja. Itt ez nem segített
-
xianhu
csendes tag
válasz
Black_Raven #278 üzenetére
LOL
-
pch
senior tag
Na megrendeltem a touchscreent.
15,99 USD -be fájt.
Elvileg visszatéríti a tinydeal.
Amint megjön nekiállok a cserének.
Majd csinálok róla videót.Amúgy a telónak más baja nincs. Minden faszán működik vele.
Hangzása nagyon jó, mindkét oldalt.
Gyors nem reccen.Kde Connect-el is minden faxa miután megadtam a jogokat.
Szóval jó teló csak én kifogtam.
pch
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Milka 78 #270 üzenetére
"...nem töltöget le magától..."
Pár hsz.-el feljebb pont írtam hogy éjjel 1.3-1.5GB-ot letöltött valami mobilneten míg aludtam és magatehetetlen voltam
.
Alapjában véve nekem semmi gondom a telóval, ami volt az az akkus dolog, de csak azért mert sose volt ekkora kapacitású akkus telóm, és nem tudom mi a normális mi nem, a másik a 6-os androidban újonan bevezetett feature-k, ami megint csak szokatlan nekem a 4.2 , 4.4, és 5.1 után. 4G probléma pedig a régi sim-kártyám miatt volt, de egy másik kártyával tökéletesen ment az is. Érintőképernyője jó, olyan mint a sima X5-n. Nincs baj a telóval részemről!
Viszont én a Chrome-ot használtam a készüléken, gond nélkül futott, DE megadtam minden engedélyt a gyári böngészőnek, nem kér sokat, és vészes dolgokat, így működik az is jól... Chrome-ot töröltem is.
-
SirKero
őstag
válasz
gagyilovag #272 üzenetére
A csengő hangokkal nincs ez a gond csak az értesítési hang választásnál
-
spookei
csendes tag
és válasz (#265) Wallenberg-nek:
A régi SIM-eket nagyon sok esetben ingyen kicserélik a szolgáltatók új SIM-re, amit már a perforációk segítségével egyszerűen a kívánt méretre lehet "kitörni".
Személyi okmányokat, ügyfélszámot, esetleg ügyfélkódot vigyetek magatokkal a képviseletekbe: -
SirKero
őstag
válasz
Milka 78 #268 üzenetére
Természetesen nekem is a telefon memóriájában lévő Belsőtárhely->zedge->notification_sound mappában van a letöltött üzenet hang. De amit plusz oda másolok mp3 már nem jelenik meg a kijelölhető témák között ( csak ha a notification mappába másolom ) illetve amit ki tudok jelölni nem azt játsza le
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Nosztalgia #269 üzenetére
Van egy érintő hiba (kínai rendelés,talán a legelső volt),van egy gyanús érintő hiba ezen felül van ez a értesítési hang dolog amin dolgozunk.A kereső kidobálása az app hibája,az engedély adások az android sara,a 4g általánosan lefedettség és kártya hiba,az aksi meg behemót,lassan tölt,viszont lassan merül.
Nekem és másoknak pedig gond nélkül megy a teló.Van 4g,nem töltöget le magától,az aksi bitang és az érzékelés is jó,igaz nálam is túl érzékenynek tűnik középen ami egyedül tesztprogrammal tudta kimutatni,de 3-ból 1-nek sikerül az is annyira elhanyagolható (ami sem játék,sem normál használat,funkciók terén sem akadályoz a 100%-os felhasználói élményben).
Ha még is tré lenne ott a gari.Gyári visszaállítás?Baromi érdekes,mintha a droid megzavarodott volna,vagy megint az engedélyek kiosztás szórakzik (tippelek) volna.Én pl a te észlelésed során egyből ezzel kezdtem,hogy a hangokat teszteltem.A Zedge-re felmentem a notifactions hanganyagokra,letöltöttem az elsőt és megy
Pla a Lenovon (5-ös droid) volt hasonló problémám és ott nekem külön csinálnom kellett egy notifactions mappát,mert másból nem volt hajlandó beolvasni,lejátszani.Mind a belső,mind az sd memóriába létrehoztam a media/audio/notifications mappát,de irgalmatlan katyvasz volt mire elértem,hogy menjen.
-
Nosztalgia
tag
Hát elég rossz tapasztalatokat olvasok itt.
-
Milka 78
nagyúr
Nálam a ZEDGE a telefon memórián csinál egy mappát.Belsőtárhely->zedge->notification_sound.Az ott meglévő hanganyagok megjelennek nálam a menübe amit ki is tudok választani.
Nem tudom számít e ,de én az sd-t csak adattárolásra használom,nem csináltam tárhely cser/csatolás,nem tettem telepíthetővé. -
Milka 78
nagyúr
válasz
Wallenberg #262 üzenetére
Nézd meg valami screen test programmal,hogy rendben van e,jól érzékel.Párom gépe jól érzékel,de középen picit túl érzékeny.Hozzáteszem csak tesztprogrammal tudtam kimutatni.
Ujjlenyomatolvasót nem használjuk és a gyári keresőt használom ami itt jól működik.
Nekem pl a Dolphin volt a nyerő,de az mt procis motyóimon ki-ki dobál (Lenovo A7000-en jó,Asus Z300M párszor kidob,MXmini androidbox 1mp alatt kidob).Lehet át kéne másra állnod. -
Wallenberg
senior tag
válasz
Wallenberg #263 üzenetére
Ah, már megint kidobott a CM Browser.
Az időből meg kifutottam.
Nálatok az ujjlenyomat olvasó mennyire pontos?
Kártyát is vágatnom kell, mert a 2. SIM nano SIM.
Vagy a szolgáltató (Telenor) kicseréli a micro SIM-et nano SIM-re ingyenesen?
-
SirKero
őstag
-
Wallenberg
senior tag
válasz
Wallenberg #262 üzenetére
Doogee X5 Max Pro telefonom van.
Az akksi nálam egész jó, sokkal tovább bírja, mint az X5 Pro akksija.
A töltés viszont maga a csúcs. 54%-ról 2,5 óra alatt tölt fel 100%-ra. Nem a gyári töltővel, hanem egy másik 1A töltővel, mert a gyári is hasonló vagy még rosszabb eredményt produkált.
Tehát nem érdemes 0% közelébe meríteni, mert nagyon sokára tölt fel.
-
Wallenberg
senior tag
Sziasztok!
Engineer módban hogyan lehet és milyen értékekre érdemes kalibrálni vagy beállítani a kijelzőt?
Nálam az érintőkijelző elég makacs. Be van állítva a dupla koppintásos és a felfelé húzásos felébresztés, de nem nagyon akar engedelmeskedni.
Néha első és második érintésre sem veszi be a parancsot, néha azonnal és néha csak másodjára. A korábbi Doogee X5 Pro-nál ilyen gondok nem fordultak elő. Annak a kijelzője viszont túlontúl érzékeny volt.
A másik véglet.
Felül nem jelzi ki a kártya 4G hálózatát, pedig a kártya új, 4G-s és a korábbi Doogee X5 Pro telefonom azonnal jelezte azt.További gondom az, hogy a CM Browser böngésző 10 percenként kidob az internetről és automatikusan bezáródik.
Mit tegyek?
-
Bl.Gyo.
őstag
A 4G-s dolog: Kiderült, a SIM kártyám túl régi azért nem csatlakozik 4G-re. Most beletettem a telefonba egy 4G képes kártyát ugyan attól a szolgáltatótól, és fél perc alatt meg is jelent felül a 4G... méghozzá full térerővel! Vissza a másik kártya és csak H+ -t mutat. Nem baj, jó ez csak már tudom mi a baja.
Bal oldalt a 4G képes, jobb oldalon a régi általam mikró-vá szabott SIM:
-
Bl.Gyo.
őstag
Amúgy gyári töltő szettel 4 óra alatt feltöltötte 96%-ig, onnantól kezdve meg iszonyat lassan kússza fel magát 100-ra. majdnem 1 óra eltelt azóta, és most van 98%-on. Lehet tudni miért? Elötte is ez volt.
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
Black_Raven #257 üzenetére
Most ezt inkább nem "kommentelném"...
-
Black_Raven
veterán
-
M_o_g_y_i
őstag
Na de ez pont a biztonság ellen van!
Ha én nem akarom, hogy egy alkalmazás a DOLGÁN KÍVÜL mással foglalkozzon a telefonon, akkor megtiltom neki.
De erre meg el sem indul?(#253): google-s szinkronizációnak nem sok köze van az interneten való böngészéshez, szóval ez nem lehet ilyenre "ok"
(#255) DarthFader: szóval a 6-os droid eleve olyan, hogy belekényszeríti a felhasználót, hogy követhessék, ez oszt' igen...
A kamerának sincs abszolút köze a böngészéshez úgy vélem.
G.ci egy húzás ez, akárhonnan is nézzük! -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Black_Raven #250 üzenetére
Ja, én is észrevettem hogy paranoiásan mindenhez engedélyt kér. Manapság kicsit túlzásba viszik ezt a "biztonság" dolgot olyannyira hogy a felhasználó élménye jelentősen romlik. Ennyire azért nem kéne.
Lehet lesz rá portolt 5.1-es android
, azt akkor fel kell tenni ha nagyon szórakozik.
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
Black_Raven #250 üzenetére
F@sza...
A böngésző pl. mi az anyjáért akar a névjegyekhez hozzáférni?
Azt meg végképp nem értem, hogy az OTA miért nem megy root után?
Amúgy a HTC-m is felajánlotta már a 6-ra frissítést, de ilyen "tapasztalat" után nem fogom felrakni... -
M_o_g_y_i
őstag
Én tudom hol kell, csak nem AKAROM megadni az engedélyeket.
De egyáltalán WTF ez?!?
Nem az enyém lesz a telefon, szóval annyira nem fogok ezen görcsölni, csak épp idegesítő a dolog.
Olyan, mintha szándékosan "rákényszerítené" a júzert, hogy márpedig igenis engedélyezze a hozzáférést a névjegyekhez, kamerához, helyadatokhoz...
Ajándék lesz a telefon, ha ilyen b.zi a gyári böngésző, akkor leszedem a fenébe.
Root, és megy a helyére valami. -
-
M_o_g_y_i
őstag
Böngésző: nem engedélyeztem bizonyos hozzáféréseket, de így a felbukkanó értesítés után el sem indul.
Ez mi a fenéért van?
Majd megy rá másik alkalmazás (pl. Firefox), de azért ez "érdekes". -
Black_Raven
veterán
Már most is olyan.A Play áruháznak, és Google Play Szolgáltatásoknak mindegy hogy mit állitasz be.De a rendszeralkalmazásoknak is.Nekem az x5 pro 600mb- zabált be az első nap anno és szintén mobilnetből.Azt hittem szétrobban a fejem, aznap vettem 1gb-t.Jobban járnál ha éjszakára wifin hagynád, akkor lakmározhatna kedvére.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Black_Raven #243 üzenetére
Hahaha hát ez aranyos volt!
Remélem ez a Google nem lesz olyan mint a Microsoft, hogy tök mindenegy hogy a termékeiben kikapcsolod a frissítést, AKKOR IS frissíteni fog! Erőszakos.
-
Milka 78
nagyúr
A teló valóban baromi sokáig tölt,kell neki az 5 óra.24%->54% majd 2 óra.Viszont azt vegyük figyelembe,hogy 4000-es aksi.
A Lenovo A7000 2900-as aksi és 1-2 óra alatt a legrosszabb esetben is koppra tölt,ellenben 8mag,Mali 760mp2 és 5.5-colos.Az én telóm több mint 3 óra folyamatos pokemonozással (képernyő minimumon,de folyamatosan bekapcsolva,4g,gps) 100%->58%. Ugyanez a Doogee-val 54%->26% ami nem rossz főleg,hogy fel sem volt normálisan töltve.
Sokáig kell tölteni,de sokáig is bírja.Frissítés ügyileg nálam sincs semmi 20160708 a verziószámom.Esetleg ha nem bízik valaki a telóba akkor állítson be adatkorlátot.
-
Milka 78
nagyúr
notifactions mappába berakod,de egyszerűbb ha letöltöd a ZEDGE appot ahol rogyásig van csöngés,üzi hang meg minden.Onnan letöltöd a kiválasztott hangot,majd emlékeim szerint hozzáférést kell adni az appnak (ezt meg fogja kérdezni).Ezek után ha bemész a hangbeállításokhoz (ahol kiválasztod a médiatárolót) már be lesz tárazva az általad letöltött hanganyag(ok)
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Black_Raven #240 üzenetére
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
gagyilovag #238 üzenetére
Nekem KELL hogy non-stop bekapcsolva legyen, mert interneten kommunikálok mindenkivel, és velem is Ők! Évek óta így nyomom, eddig nem volt hasonló sem a többi telefonjaimon. De remélem most az éjszaka alatt kiélte a letöltési kényszerét a telefon örökre, és nem lesz többet. Ha igen, keresgélhetek megoldás után. Szerencsére ha elfogy 100%-ba az adatom, akkor is csak lelassítanak, szal lesz netem, ezért se akadtam ki most. Meg itthon van WiFi. De miért tűnt el a Google keresősáv?! Nem mint ha hiányozna, csak ha ez a változás történt a rendszerbe, akkor más is lehet még, amiről nem tudok.
Szerk.: Eszembe jutott miért tűnt el a keresősáv: Mert tegnap letiltottam a Google App-ot teljesen
. Nem kell. De még mindíg nem értem minek kellett 1.5GB adatmannyiség.
-
Bl.Gyo.
őstag
Hát, "szeretem" amikor történések vannak a telefonomon amíg alszom
. Este lefeküdtem, 80%-on volt a készülék... Ma reggel felkelek, 10%
. Mondom mi a faaa... . SMS-t is kaptam a szolgáltatómtól, hogy az adatforgalmam 80%-a elfogyott; Tehát valami az éjszaka alatt töltött le folyamatosan. Kb. 1.5GB-ot ellőtt a telóm a 2GB havi adatforgalmamból, csodás
. Csak nem tudom mire. Újraindítottam a készüléket csakúgy, szoktam ha hülyeségek történnek a telefonokon, azt eltűnt a Google keresősáv a képernyő tetejéről. Nézem a rendszer verzióját, de ugyan az van rajta mint volt, szóval fogalmam sincs mi van, de remélem nem fordul elő mégegyszer, mert nem lesz jó így. Nem semmi.
Itt látszik hogy szépen folyamatosan, egyenletesen, gyorsan merült a telefon:
Itt látszik hogy az adaforgalmam használata hirtelen megugrott:
Itt meg hogy nincs Google keresősáv:
Ja, és most rádugtam a gyári töltő + kábel kombót, kiváncsi vagyok mennyi ideig tölti...
-
SirKero
őstag
Valakinek ötlet,hogy az üzenetekhez hogy tudok saját hangot rendelni
-
Black_Raven
veterán
Jól tudtad teljesen mindegy mikor és hogyan töltöd az akksit, és mivel nem kell kisütni mint a régi akksikat nem is kell nullára meriteni.Összevissza töltöm én is, az sosem baj, annyi hogy lehetőség szerint 15% alá csak akkor viszem ha nem tudom tölteni.De egy biztos, a korlátlan számú hosszú időn keresztüli nullára merités igenis ront az élettartamán.Természetesen ez rád a 2db lemeritésedre nem vonatkozik.De akkor mondom az enyémet, 2 éve engem sem érdekelt, mindennap kikapcsolásig meritettem és a negyedik hónap után rohamosan esett az üzemidő.A hatodik hónapnál már délután 3-4körül töltenem kellett.Akkor néztem utána és sok helyen írták hogy nem jó az akksinak.De az hogy havonta pár alkalommal becsúszik az nem gond.Itt a huzamosabb időn van a hangsúly.Tehát biztos hogy nem kell venned másik akksit.Mai napig nekem is becsúszik, csak nem csinálok rendszert belőle.
-
Nosztalgia
tag
teszt
http://www.irodalmibableves.hu/doogee-max-pro-hany-zenes-kvarc-orad/ -
gagyilovag
aktív tag
Én is több forrásból tudom,hogy a litium aksi halála a teljes lemerítés.
Általában van benne védelem,hogy tökre ne merülhessen,de sokat árt neki.
Az ajánlott 20%körüli töltőre dugás,de ne menjen 5% alá.
Én ezt az irányt követem,és bevált.
Na lehet neked van igazad,de amikor bejöttek a Li aksik,mindig a lelkünkre kötötték készülék vásárláskor,hogy ne merítsük teljesen le. -
xianhu
csendes tag
Autóban kicsit furcsa ez a fenti USB csati a töltőkábel miatt
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Black_Raven #228 üzenetére
Úgytudtam több forrásból, hogy tökmindegy hogyan s mikor töltjük a mai akkukat. Akár kikapcsolásig lemerülhet akárhányszor nem befolyásolják az élettartamát. Más mobilos fórumon is megerősitették, meg szakemberek akik ezek gyártásával foglalkoznak stb. De mindegy, ha nem lesz jó az akku, rendelek másikat amint lehet kapni hozzá külön. De szerintem nem lesz baja, a sima X5-ösömmel is ugyanígy csináltam (azaz össze vissza) 9 hónapon át, és még ma is úgy bírja mint újkorában, szóval a tapasztalat mást mond...
-
Black_Raven
veterán
Ügyes vagy, a li-ion akksinak egy halála van ha LEMERITIK.utána ne csodálkozz ha 3hónap múlva a többiek töltögetik 2-3naponta, te meg fél naponta.Mert ha most kinyirod mit vársz tőle később.Ha nincs benne luk, nem szabad teljesen lemeriteni.Luk=20% alatt lemerül percek alatt(lásd vernee thor).Akkor érdemes pár alkalommal nulláról 100-ra tölteni, hogy eltünjön a"luk".Elején érdemes oda figyelni rá, később meghálálja.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Black_Raven #226 üzenetére
Hát eddig 2x töltöttem, és mind a kétszer 1%-ról...
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Black_Raven #222 üzenetére
És evvel nem rontottam az akkun hogy így töltődött most: 2A nem gyári, 6 óra, stb. Aggódom miatta
-
gagyilovag
aktív tag
válasz
Black_Raven #222 üzenetére
Ez így igaz!
Minden telefonomnál tapasztaltam,hogy a kb a 3.feltöltés után produkálja a legjobb üzemidőt. -
gagyilovag
aktív tag
válasz
Wallenberg #221 üzenetére
-
Wallenberg
senior tag
Ma délután én is vettem egy Doogee X5 Max Pro telefont az MM-ben.
Egy apró kérdés: Hogyan, milyen kóddal tudok belépni az Engineer módba?
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Black_Raven #219 üzenetére
Ja, nekem se tetszik ez a 6 óra. Remélem nem vágom haza az akkumulátorát a telónak így 2. nap
. Még nem is lehet kapni hozzá külön. Fura mert minden más telót gyorsan feltöltött. Lehet kifeküdt a 4000-es akkutól, azt lead 500mA-t. Franc tudja. Huawei töltő egyébként.
Sőt, fél órája 97%-on áll a teló, nem megy feljebb úgy hogy folyamatosan rajta van. A töltő csak épphogy langyos most. A telefon hátulja is langyos.
-
Black_Raven
veterán
A hat óra töltés nem oké, az tuti nagyon sok.Abból kell kiindulni hogy 1A-s töltővel 4 óra a töltés.Tabletem 4600mAh és max 4óra szokott lenni ha 1A(nem nulláról)Gyárival 2 óra(2A).4g-t mindenképp nézd meg máshol is, mert ha nem megy, a sim túl régi.(enyém 5 éves sim és 4g-s T-s).
-
Bl.Gyo.
őstag
Durva. 13:00-tól töltöm 1%-ról, és most 19:00-kor van 96%-on. 2A-essel. Egyáltalán nem is használtam közbe semmire! 6 óra töltés...
Kövi töltésnél kipróbálom a gyári töltő + kábel kombóval. Hátha nem szereti a jelenlegi töltőt.DarthFader
Na majd kiderül ha megyek távolabb valamerre. A lefedettségi térkép szerint itt van beltéri 4G, és emeleten vagyok, nincs árnyékolás... -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Black_Raven #214 üzenetére
Igen. Előnyben részesített 4G. Ezeket is csekkoltam, minden 4G-re van állítva. Végülis nem fontos a 4G nekem, minek az adatkorlát mellett. 3G bőven jó, nem fontos cserélni, csak hamár 4G-s a teló...! Köszönöm azért.
-
Bl.Gyo.
őstag
needrom.com-on fent van 3 hivatalos frissítés a telóra ( ITT ) Junius 23.-a óta, ami az én rendszerem dátuma, de a telefon naprakész-t ír.
-
kis-attila
tag
válasz
kis-attila #209 üzenetére
Meglett!
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Milka 78 #208 üzenetére
Én már a felénél hagytam volna őket a francba! Már ott hogy hitegetnek, igérnek, és semmi, de még csak nem is informálnak mi van, mindezt többször eljátszva. Ebből nem lesz üzlet. Én is szenvedtem a vám-olás miatt, jól elhúzodott, lehet náluk is tényleg ez volt, de akkor megkéne tanulniuk mint online shop hogy hogyan kezelje azokat a helyzeteket, amikor valami nem úgy megy ahogy tervezték, hogy a vevők ne álljanak el tőlük. Amatőrök! Ő bajuk lesz. Lényeg hogy vége, és a telefonod is megvan, méghozzá nem tőlük! Happy End.
-
Bl.Gyo.
őstag
Igen ez 3G, ugyan ez a helyzet nálam is. Elég régi a SIM kártya ami benne van szerintem azért. De van egy újabb sim-em is amin tudom hogy megy a 4G, avval majd kipróbálom. Ha avval megy a 4G akkor a régi sim-nek tudható be a "hiba". Külön kérni nem kell a szolgáltatónál a 4G aktiválását, mert egyszerűen csak beletettem egyszer egy sim-et egy 4G-s telefonba, a rendszer érzékelte hogy 4G-re menne fel de nemtud, majd 2 perc mulva jött egy sms hogy a 4G-t aktiválták, és indítsam újra a telefont. Megtettem, és megis jelent a 4G felirat felül. Ebben az esetben most ez nincs.
Jó sokszor leírtam hogy 4G
-
kis-attila
tag
Szia!
Hogy is van ez a driver?USB-nél MTP eszközként beállítva a telefonon,USB hibakeresés bekapcsolva.
Ha ki akarom választani a drivert,ugyanazt írja ki mint neked.Válasszam ki MTP eszközként az előre telepített driverekből,oké de az melyik? Nekem ugyanazt csinálja.
Hol hibáztam? Melyik driver az? -
Milka 78
nagyúr
válasz
Nosztalgia #207 üzenetére
Kis izelitő a fajtájukból.
Az MM-ben (Árkád)19.30-kor még volt,én is hoztam belőle egy fehéret.37 és a rendeléstől számított 30 percen belül kézben volt. -
Milka 78
nagyúr
válasz
Nosztalgia #205 üzenetére
Ez kb ugyan olyan zugcég mint a Pruemobil,kell a francnak a nyűg.
-
Nosztalgia
tag
Óránként esik az ára.
35999
http://androidmobilmarket.hu/termek/doogee-x5-max-pro-dual-sim-8gb-fekete-okostelefon/ -
xianhu
csendes tag
Vodafone hálózaton H+ feliratot látok - ez nem 4G ha jól sejtem. Mit csinálok rosszul (újraindítás megvolt)?
-
Milka 78
nagyúr
Na srácok megvan a teló!
Elsőre nálam is csak 3g-t tudott a teló,de újraindítással már megy a 4g (Voda).
Win7x64 elsőre felismerte a telót,de lehet csak azért mert MT procis Lenovo A7000 telóm és ott már telepítettem drivert.
Érintésre makulátlanul reagál,nem kell a fóliát sem leszednem.
Egyéni csörgésese baj sincs nálam amit hozzárendelek egy számhoz az ott is marad.Próbáltam Zedge-ével és simán a ringtones mappával is.
A teló hangerejét felhúzom majd,de pl a WP640 sem volt hangosabb,viszont az ezzel ellentétbe elnémult ha leraktam az asztalra.
Beszéde hangerővel sincs különösebb gond,tisztán,érthetően lehet hallani mindent mindkét fél számára.
A teló gyors,folyamatos,1 óra nyomogatás után jók a benyomásaim.
Viszont a duplakoppot hol találom,metr így elsőre nem szúrtam ki?Mellesleg a Pruemobil-t messze kerüljétek,mert egy hazug tolvaj csaló banda aki 3 hétig hazudozott,hitegetett (holott tudták,hogy szülinapra lesz),hogy rossz szín,beszállító,holott valószínű nem akarták 39-ért odaadni (44-re emelték az árát).
Este 7-kor megrendeltem az MM-be,2 percel később visszaigazoltak,majd újabb két perc múlva jelezték,hogy fáradjak be a készülékért (Árkád) és csak 36 volt ami igen baráti ár ezért a telóért. -
gagyilovag
aktív tag
válasz
gagyilovag #200 üzenetére
Megoldva.
Telefonon az usb hibakereső bekapcs(fejlesztői lehetőségek)
Telefon rádug-telepít adbdriver installer-eszközkezelő-ismeretlen eszköz törlése-telefon újra bedug-(ekkor mtp-ként jelenik meg az eszköz)illesztőprogram frissitése-illesztőprogram keresése a számítógépen-választás a számítógépen található illesztőprogram liistából-itt kiválaszt az usb mtp-okés jőn világosság
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest