Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
-
Mobilarena
Doogee X5 Max Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kssblzs
újonc
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Igen, volt egy zip, csak már nem lehet letölteni.
-
pch
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Gapps benne van?
Most ugye 32 bites van fent.
Akkor először recovery 32 bit majd recovery csere 32=>64?SPFlashTool-al felmegy? (nincs winfos otthon)
pch
-
st3v3np3t3r
nagyúr
-
pch
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Ami fentvan a CM 14.1v2 32bites 7.1.1 az jó? vagy azzal miújság?
pch
-
pch
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Akkor miért nem 100%-os?
pch
-
kssblzs
újonc
Sziasztok!
Jelenleg egy root-olt CyanogenMod 13.0 van az X5maxPRO telefonomon, amit TWRP-vel tettem fel.
Sok helyen olvasni, hogy CyanogenMod telepítés után nagyon halk lett a csengőhang. Hát nálam is. Már állítgattam a mixer_paths.xml-t, nem változott. 1-2 helyen írták /device/etc/sound könyvtárat, de nálam nincs ilyen. Bármit próbálok, nem segít. Jár valaki hasonló cipőben?
Üdv.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
LineageOS 14.1 x64 Stabil verzió,1 hibája van,az ujjlenyomat olvasó még nem jó
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Sajnos takarított rendszeren nem működik az ota frissítés
de akinek kell a februári update.zip az szóljon és megosztom...sikerült frissítés elött root nélkül kimentenem -
st3v3np3t3r
nagyúr
Én ma raktam fel fastboot-tal egy 64bites reco-t, meg boot-ot, elsőre ment:
Bootloadert nyit
Flash reco
Flash boot
Bootloader visszazár
Akku ki,be
Vol+ power majd recovery mode...
Mivel régi gépem van,meg elpártoltam a winfostól linuxra, és csak 32bites fut rajta, linuxra már nincs 32bites sp flashtool ami működik, csak 64bites, így muszály volt fastboot-ot megtanulnom használni...nem enged minden partíciót flashelni, de a fontosabbak igen... -
kikkan
újonc
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Nem jó így nem bootol be,folyton újraindul,pedig bootloader kinyitva reco felírva(write).Flestoolal vissza kellet raknom a romot 11.23.
Win 7 van a gépen,driverek jók.
11.23-12.26 rom indul csak el normálisan a régebbi romoknál szétesik a kép de betölt.
Mindegyik rom-ra fel lehet rakni TWRP recot? -
st3v3np3t3r
nagyúr
Rávettem magam újra a próbára...
Tesztalany: LineageOS 14.1 x64, igen, 64bites 7.1.1
Elsőre nem látja a sim kártyákat,van rá megoldás (kaito373 segített a 4pda-n, tippje az volt hogy a 06.23-as TWRP-s Altrom.ru féle modemet tegyem fel,működik
)Ha tuti és "stabil" akkor felteszem a blogba, telepítési leírással
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Milyen rendszered van? Minden driver fent van?
A hibát az okozza hogy a nem áll át a telefon download módba.
Alternatív megoldás:
Fastboot flash
Fastboot drivert felteszed,bootkor a fastboot mode-ot választod, nyitsz egy parancssort egy azon mappaban legyen a fastboot.exe, meg a recovery.imgFastboot oem unlock(ezzel nyitod a bootloadert)
Követed a telón kiírtakat(elvileg vol+ a nyitás)Fastboot flash recovery recovery.img(ezzel indítod flasht)
Ha végzett akkor zárd visszaFastboot oem lock
32bites reco csak 32bites boottal indul, ha 64bites kell akkor kell a 64bites reco meg egy 64bites boot.img(pl.08.29-es kiadásé) -
kikkan
újonc
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Helló mindenkinek nekem kellene egy kis segítség eme telefonnal kapcsolatban.
A problémám az lenne hogy nem tudom telepíteni a TWRP recot,vagyis flastool felteszi de nem indul el-gondolkodik egy darabog majd elindul az android betöltése,újraindítás után pedig az alap reco jön be-A rom 11.23 ennél régebbi romot sem hajlandó elindítani csak csíkos kijelzővel.Mi lehet miért nem akar összejönni. -
st3v3np3t3r
nagyúr
Nagyon jól tudom, csak hát ki tudja valójában milyen célból echo-za az alapértelmezett átjárót! Ez a malwarerrel teli rendszer csak ne echo-zon semmit
majd én eldöntöm
amúgy nincs fennakadás, simán látja a netet attól függetlenül hogy tiltottam a tűzfalban. De mellesleg, a Cyanogen alapú rendszerek meg miért nem echo-zák?
mert pl. cm13.0.2 meg a 14.1 ben az android rendszer nem echo-za a D.G.-t...mondjuk... -
pch
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
7-es porton vélhetőleg azt ellenőrzi van-e net.
A 7-es port csak egy echo port mint egy ping.
[link]pch
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Minden router újracsatlakozáskor próbálkozik a 7-es porton valamivel... Most szűröm ki az IP-ket, hogy mi az ami barátságos, és mi kínai
gyarapszik a lista 
Amúgy új csoport próbálkozik a nettel kommunikálni(BSPTelephonyDevTool-os csoport,47.88.191.101:80-alias Alibaba

Nem hiszem el hogy nem képesek kitakarítani, vagy ilyen rosszul menne a Doogee-nak hogy kénytelen reklámokkal bombázni az usereket hogy filléres pénzhez jusson?! csak ezzel az a baj hogy több ügyfelet veszít mint pénzt nyer rajta
-
pch
senior tag
Nah frissítés megvolt.
Érezhetően gyorsabb.
Most ment minden újra fel és újra beállítottam minden alkalmazás engedélyét.
Nem kis meló
Viszont továbbra is hiányolom a főoldalon a jobbra swipe google-t
Egyelőre egyszer akart kimenni a 7-es porton a rendszer.pch
-
hzsolee
őstag
Apróság, de zavar. Továbbra sem értem miért nem a valós napot írja ki ha kiteszek egy naptár modult. Tegnap frissítettem majd újra megpróbáltam, kitettem a modult. De ma még mindig a tegnapi dátumot mutatja. Kipróbálná valaki, hogy nála is ez a helyzet?
-
pch
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
THX!
5.1628-al felment.
pch -
pch
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
20170116-os honnan lehet leszedni?
doogee oldalán nem láttam.pch
-
hzsolee
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
És tényleg.

-
hzsolee
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Nekem 20170116-van, de nem talál új ota frissitést...azt írja naprakész.
-
majorgent
tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Azért jó lenne ránézni egy másik tipusu telóra amin ugyanilyen android van, hogy ott is futnak e "kéretlen"kommunikáciok. Lehet ez az új androidik nyűgje.
-
pch
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Hát ha benne van a malware ugyanúgy akkor nem frissítek.
pch
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Flash toollal felteszel egy rendes kiadást ,20170116-ot ami nincs kitakarítva,majd egyenlőre ota-n letöltöd
majorgent,Rogio a com.android.snap meg a xender továbbra is benne van, rádásul nincs frissítve,a kéretlen kommunikásiók továbbra aktívak,annyiban változott a dolog hogy bekerült jó pár felelsleges google-s app,most megint frissíthetem a takarító scriptem
én személy azt várom hogy az oroszok megcsinálják végre a 64bites 7.1.1et
hogy minden működjön ami kell -
majorgent
tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
És mi a helyzet a fertőzéssel?
-
pch
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Hogy és honnan lehet felrakni?
08.10-es van fent. -
majorgent
tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
32 bites?

-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Frissítették a Launcher3-at Google stílusra
Új appok: Drive,Duo,Fotók,Play Filmek,Play Zene,TalkBack,Youtube,ChromeBillentyűrezgés lágyabb lett
Kisebb gyorsulás is érezhető -
st3v3np3t3r
nagyúr
A februári frissítés részletei:
271.13MB
2017.02.17.-ei kiadás
Minor bug fixesEnnél több részletet nem fogok tudni kideríteni csak a telepítés után, ugyanis képfájlban van a javítás és patch eljárással írja felül a meglévő fájlokat, az hogy mit tartalmaz pontosan, jó kérdés
-
pch
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
A doogee oldalon még nincs fent.
pch
-
Rogio
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Már vártam a frissítést. Az elmúlt pár hónapban rendre jött frissítés. Ha lesz időm, kipróbálom én is!
-
-
desolator
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
malware mentes vajon?
-
SunyaMacs
aktív tag
válasz
Black_Raven
üzenetére

-
Black_Raven
veterán
válasz
aytukabozs
üzenetére
Tessék magyar[link]
-
SunyaMacs
aktív tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Attention: Newer models will be added later.
De ha visszaolvasol itt ez nem is meglepő.
-
aytukabozs
addikt
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
A bácsi kántszpíkingliss, de max lefordítom neki én (ha nem hosszú
)Merre lehet olyan? Mert ITT nincs

-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
aytukabozs
üzenetére
Már nem alap tartozék a leírás, de angol nyelvű elvileg letölthető hozzá
-
aytukabozs
addikt
Sziasztok,
egy idősebb családtag kapott egy sima x5 maxot.
De nem tud túllendülni rajta hogy nincs hozzá kezelési útmutató.
Magyar forgalmazásban bárhol adnak egyáltalán ilyet? -
kis-attila
tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Zseniális. :-) Tré banda,ez tény. X5 pro...kihirdették májusban,hogy június végén jön a marshmallow. Aztán semmi. Felhasználók már olyat írtak nekik,hogy...bocs,ezt ti hirdettétek...nem mondta senki,hogy most azonnal de ha kiírjátok hivatalosan akkor legyen már! December második fele lett belőle. Egyébként említhetném az X5 Max Pro megjelenését is,alig csúszott két hónapot. Európai piacon így nem maradnak meg sokáig.
-
Black_Raven
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Valamit összekeverhettek, mert a Romokat kellett volna kipucolni, nem a fórumot.

-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
customer114
üzenetére
Ki?
Mit? 
Amúgy most nézegettem a doogee fórumát, elég szép nagy takarítást csináltak azok között akik malwarerrel kapcsolatos dolgokat írtak...
működik a kínai cenzúra
nagyon kipucolták a fórumot 
-
customer114
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Ezt Yoda írta?
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Black_Raven
üzenetére
-
Black_Raven
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Ez az, éjszaka "bitcoin-t bányászik" ez fantaszkusan jól hangzik.

(beszéld meg vele hogy, adja le a hasznot.
) -
snipr
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Köszi, ahogy látom a blogodban meg is találok minden szükségest az átálláshoz (ha jól sejtem kell egy 32>64bit twrp, majd mehet fel a cm). Ha lesz időm meglépem ezt, inkább legyenek ismert biztonsági hibái, mint ismeretlen valamik futkosnak a háttérben

-
st3v3np3t3r
nagyúr
Milyen linuxot használsz? Én Linux Mint 18.1 alatt be tudtam csatolni mint képfájlt, de azon túl semmerre :/ invalid file system-et írt ki a 20170116-os system.img-re
Snipr: ezt észre vettem én is, de eddig csak töltéskor vettem észre hogy a háttérben járkál valami 1 GHz-en...
2esélyes... Vagy a töltés vezérlő nincs optimalizálva, vagy egy hátsókapun bitcoin-t bányászik a telefon valakinek...sajnos a kernel szintű kommunikációt a noroot firewall nem tudja blokkolni
éjjeli töltést lehet célszerű lenne kikapcsolt állapotban csinálniCustom rendszerből amiben minden működik az CM13.0.2 64bites 6.0.1 , csak régi a biztonsági javítás ideje :/
-
snipr
aktív tag
Én most épp azzal küzdök, hogy "valami" eszi az akksit... éjfélkor leszedtem 100%-on a töltőről, reggel 8ra 92% volt, a BBS azt mondta 33%-ban ébren volt a telefon és 1Ghz-el ketyegett, a kernel wakelock fülön látszott is másfél óra wakelock (PowerManagerService wakelock), de a partial wakelocks fülön írt számok meg sem közelítették ezt az értéket (mintha volna valami, ami itt nem látszódik)
Ha ki akarnám dobni a gyári rendszert, akkor melyik az a custom rom, amit leginkább érdemes volna kipróbálni? Amit leginkább használok, az a mobilhálózat adatkapcsolattal meg gps... ha ezeket kezeli stabilan az már oké...
Köszi!
-
SunyaMacs
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
-
st3v3np3t3r
nagyúr
-
SunyaMacs
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Black_Raven
üzenetére
Ja...nézegeti az eddig elcsent adatokat

-
Black_Raven
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Nincs ideje rá

-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Black_Raven
üzenetére
Az is lehet hogy nem...mivel nem minden készülék fertőzött, legalábbis a dudzsi fórum oldalán nem olvastam rá panaszt csak az X-es szériban...
Nem tudom hogy a gyártó miért nem takarítja ki :/ -
Black_Raven
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Lehet nem is a Doogee pakolja az ajándékokat?
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Black_Raven
üzenetére
-
Black_Raven
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Kis érdekesség[link]
-
kis-attila
tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Mondjuk sírnék ha a pro-ban nem lenne B20. Aha,nagyobb akkutól meg ku...nehéz féltégla lett,vastagabb is. A sima pro sem egy könnyű kis valami de az meg...hagyjuk. Na,nem szeretnék én itt észt osztani,sajnálatomnak adtam csak hangot.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
kis-attila
üzenetére
Az X5 Max Pro valóban javított változata a X5 Pro-nak:
X5Pro / X5 Max Pro
MT6735P 4x1GHz x64 / MT6737 4x1.3GHz x64 +33%-kal nagyobb teljesítmény
2400mAh / 4000(3500*)mAh +70(55*)%-kal több kapacitás
5+2 / 8+8(5+5*) kamera
LTE / LTE+B20
5.1 / 6.0
- / ujjlenyomat olvasóAkár hogy is nézem, javítottak az elődhöz képest, ha nem is sokat... Amúgy igen, a szoftveres mizéria sokat ront a készüléken :/ A csillagozott adatok felelnek meg a valóságnak, bár a gyártó kicsit hazudik a specifikációk terén,itt-ott sajnos... Meg hát a rendszer sem úgy néz ki mint ahogy hirdetik a weboldalon :/
-
kis-attila
tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Ismerem,kezdetektől itt voltam úgy november végéig. Most olvastam vissza,érdekes lett. Ami tény,akkor nem volt semmi ami ár/értékben ezt tudta volna. Titokban reméltrm,hogy X5 Pro javított változata lesz,aztán nem lett az. Hardware alapján jó gép is lehetett volna,sajnálom,hogy a külső meg a gyér software elcseszte ezt az egészet. X5 pro-m van,semmi baja.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
kis-attila
üzenetére
Sokunknak nem tetszik...
Én például a képességei miatt vettem anno, 64bites proci, 2giga ram, ujjlenyomat olvasó,erős akku,5ös kijelző
Erre kiderül hogy: már a gyári rendszer vírussal fertőzött, a kamera specifikáció hazugság, 8+8megapixelesnek hirdetik,meg hogy csodálatos képeket lehet vele készíteni
na persze,plusz, night mode az nincs, pedig hirdetik ezt a funkciót is, de valójában csak 5+5-ös, az akku 4000mAh helyett is valójában csak 3500-as, a GPU-t is 10%-os túlhajtással használja a telefon, az akku fedél alatt ott a 3D sound embléma, ahogy az oldal on is, de magyarázza meg valaki hogy 1 hangszóróval hogy lehet 3D-s hangot szimumlálni 
Ezt viszont nem próbáltam... USB OTG-n keresztül PowerBank-ként is lehet használni

Amiben nem hazudott a gyártó: az ujjlenyomat olvasó valóban 360fokban képes olvasni és más funkciókra is képes,2GB RAM+16GB ROM,Dual SIM(Micro+Nano), 4G(B20-al), strapabíró ház,android 6.0, 64bites 4magos proci,
-
kis-attila
tag
válasz
desolator
üzenetére
Pedig neked sokat köszönhet ez a max pro-s közösség. Sokáig olvastam én is ezt a fórumot,aztán írtátok a hibákat,kiderült,nagy,vastag és nehéz,Redmi 3s lett belőle. Barátnőmnek lett,egyszerűen nehéz féltéglát nem szerettem volna női kézbe adni. Igaz más az árcédula a Redmi 3s-nél de nem mertük ezt megvenni,hiába olcsó. Egyébként érdekes,X5 pro meg kifejezetten előnyére változott a marshmallow update hatására de látom,itt meg egyre roszabb. Sajnálom,hogy ez lett belőle.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
gagyilovag
üzenetére
-
gagyilovag
aktív tag
Kolléga csütörtökön kapta kézhez,az x5max pro-t,és neki nem jelentkezett semmi reklám,pedig fel is készítettem rá lelkiekben,hogy mi vár rá
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
majorgent
üzenetére

Más: kicsit böngésztem a doogee community oldalát, és az tűnt fel hogy az X szérián kívül más szériánál nem jelentkeznek a malware-ek...egyre sanszosabb hogy itt más lesz a háttérben, nem a gyártó...az adups oldalán volt egy hír,miszerint sérülékenységet találtak a frissítő appban ami támadható volt...kíváncsi lennék hogy egy format all orvosolhatná-e ezt, biztos valamelyik rejtett partíción bújhat meg valami ami nem oda való, kitudja

-
majorgent
tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Vagy a fülem rossz, vagy a lányom hangos

-
majorgent
tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Volt úgy is hangosítva, de nem volt elég
persze telefonáláshoz elég volt, de médiához néha nem. -
bulek
tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Na feltettem a scriptet, majd kiderül pár nap alatt, hogy mi a pálya!
A Polaris Office viszont leáll rendszerindítás után, ha futtatni akarom akkor is -
-
majorgent
tag
Üdv. Én a 8.10-es romot használom, nekem nincs gondom vele. Nincsenek reklánok, sem hirtelen feltelepülő appok. Amire én használom tökéletesen jó (gps, netezés, telefonálás) amikor vettem ennyi pénzért nem volt jobb alternatíva). A készülék sokaknak vastag, bár én épp ezt szeretem benne, hogy legalább meg lehet fogni. Nem csúszós. A kamera szar, ha szetettek fényképezni, akkor ez a teló felejtős. Akksi jól bírja nálam, de én nem is nyúzom játékkal. Az ujjlenyomat olvasót inádom, jól működik, gyors, pontos. A teló halk kicsit, én ezt egy volume booster progival orvosolom, illetve zenehallgatásnál a power amp-t használom. Hirtelen ennyi.
-
ther
aktív tag
Sziasztok!
Páromnak keresek telefont, szembe jött velem ez a készülék is. Mielőtt felteszem a kérdéseimet, úgy gondoltam, hogy átolvasom az utolsó oldalt, így rövid úton meggyőződtem arról, hogy nem szeretnék ilyen telefont vásárolni. Különösen st3v3np3t3r két kommentje ([1290] [1292] adta fel a kenetet erre a vásárlási szándékomra.
Ettől függetlenül, ami érdekelne, már csak kíváncsiságból is, hogy a fogása milyen a telefonnak (kicsúszik az ember kezéből)?
Illetve hogy hasonló árfekvésben legalább 2GB RAM/16GB ROM dual sim telót amit MO-ról lehet vásárolni tudtok-e ajánlani?
Köszönöm

-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
kispeter999
üzenetére
Azért is étezheted lassúbnak mert nincs normálidan optimalizálva, az animáció sebesség x1, x0.5re állítva gyorsul némileg, a 13.0.2 64bites a gyári csak 32...esetleg a 08.29-es CleanModot is kipróbálhatod...sajnos a 7.1.1 normális verziójára várni mell még, de a 32bites 7.1.1 a GPS-en kívül minden jó, a 64bitesben még szinte semmi...
Ha valaki reggelni szeretne a 4pda oldalra,azt az androidos klienssel tegye, ott nincs képes kérdés, és reg után minden letöltés működik,még az is ami reg nélkül 404-es hibát dob
-
Black_Raven
veterán
válasz
kispeter999
üzenetére
A fejlesztői beállitásokban átállitottad a 3 animációt? Mert akkor begyorsul
Ablakanimáció, Áttünésianimáció, Animációmérete 1=>0.5-re. És javul a helyzet 
-
kispeter999
csendes tag
Feltettem a CM 13.0.2 custom romot, érezhetően lassú, sokszor kell újraindítani, appok néha erroroznak (bár ez a gyári rendszerrel is előfordult) és sok hiányossága is van. De legalább nem vírusos. Meg nem telepít fel random appokat. Meg nem küld infot a kínaiaknak
Kicsit nehézkes a telepítése de ajánlom. Várom hogy az android 7-es verzióban kijavítsanak dolgokat. Addig marad fent ez és viselem hibáit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Alkoholista nevelde
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Tesla topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyaralás topik
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

majd én eldöntöm

Bocs a vakriasztásért.Csiganeten vagyok nem tudtam megnyitni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)