Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- iPhone topik
- Macrodroid
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
-
Mobilarena
Doogee X5 Max Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
tedd fel a 08.29-es rendszert, majd utána a twrp 64bites recovery-t
CM13.0.2 x64 [link]
ez orosz nyelven indul, de átállítható magyarra, mindent pucolj a twrp-ben telepítés elött(dalvik/art cache,data,system,cache,internal) mielött neki állsz az érzékeny adatokról csinálj mentést. Vigyázni kell mert amit 64bites recovery-vel készített mentést csak 64bites recovery látja, a 32bites nem...kamera jó, újjlenyomat olvasó jó...sajnos a készülék adottságai miatt az sd kártya titkosítás ebben sem működik, mivel az alap kritérium 50mb/s olvasási sebesség, amit nem ér el a készülék még sdxc kártyával sem, sem egyébb tuninggal... viszont aki kedvet érez az 7.1.1-et is felteheti gyan erről a fórumról, de az csak 32bites...32bites rendszerhez twrp 32bites kell, 64bites rendszerhez 64bites recovery... erre figyelni kell, 32bites telepytett rendszeren a 64bites recovery nem indul el...
-
pch
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Hogy raktad fel?
pch
-
desolator
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Nem értem amúgy miért jó ez a doogee-nak. Csinálnak egy tök jó telefont, amit utána szétfertőznek gyárilag mindenféle malware-ral, hogy utána egy életre elmenjen egy átlaguser kedve a doogee telefonoktól.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
hzsolee
üzenetére
Én elköszöntem a gyári rendszertől, váltottam egy kicsit részben frissebbre és gondmentesre... 6.0.1/ASP16-10-01 64 bites
... És erre a doogee nem képes,de az is lehet hogy csak ennyire képes...az baj hogy ennyi fertőzött app egy gyári rendszerben nem véletlen,az is lehet hogy a bootimageben van egy hátsókapu amit nem lehet os alatt blokkolni...ha lehet is nem tudom hogy... -
hzsolee
őstag
válasz
SirKero
üzenetére
Én a gyári tárcsázóban nem találtam ilyen beállítást. True phone-t használok, abban van ilyen, de hiába kapcsolgattam mindig visszaváltott a szolgáltató alapértelmezett beállítására. Ezért a szolgáltató webfelületén kapcsoltam a nekem megfelelőre.
MÁS:
Az mitől van, hogy a kitett naptár nem követi az eltelt időt? Több napos eltérés is előfordul...Ma is még vasárnap van rajta. A "rendes" naptár pedig jól jár.Amúgy kicsit csalódás számomra ez a telefon x5 pro után, az ilyen, és hasonló dolgok miatt. Még jó, hogy nem adtam rajta túl
-
SirKero
őstag
válasz
gagyilovag
üzenetére
-
SirKero
őstag
üdv.
Hol találom a saját szám letiltása ( küldése) funkciót
-
desolator
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
És azt az egészet nyugodtan lehet tiltani? Amúgy nekem most sikerült törölni a fotat! Ramentem hogy frissítések eltávolítása és utána eltűnt maga az app is. Viszont a vezeték nélküli frissítésekkel egyből vissza is akart telepulni. Így Letiltottam azt is
-
desolator
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
A nooroot firewallal az a bajom, hogy az meg nem látja ezt a fotaprovider nevű appot. Mit kellene ott tiltanom?
Jah és ráadásul az újabb romokat már rootolni sem tudom. Hiába telepítem fel a twrpt, nem indul el. -
hzsolee
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
20170116 ez is, és eset, de mégsem...
-
-
hzsolee
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
desolator
üzenetére
Noroot firewall, nekem ez bevált [link]
Eddig 4 ismert fertőzött app van ami eddig ismert!:
ezek tilthatóak
Xender AdDisplay.AppAd.E
com.android.snap Android.Adware.GingerMaster.DK
Ezek nem tilthatóak!
FotaProvider Autoins.AL variant
MediaService(com.android.Pet.mediaproxy) Android.Adware.Yekrand.GY( ez ma jelentkezett nem olyan rég!)Hát, ezek után nagyon meggondolja az ember hogy használ-e gyári rendszert vagy át tér custom romra...
én 3 customot merek ajánlani
Cyanogenmod 13.0.2 ez 64bites,októberi biztonsági javítással és ez 6.0.1
vagy
LineageOS 14.1 ez 7.1.1 alapú, 32bites, van hozzá FingerPrint patchDe van már Xperia OSP portolt verzió, Cubot Manito-ról portolt verzió

Mondjuk én hardline ajánlatával nem vagyok megelégedve, mivel régi verziós rendszer nagyobb biztonsági kockázat, akinek egy csöppet is számít az hogy adatvédelem, vagy adatainak védelme, akkor az inkább az ellen tegyen hogy valaki megszerezze és ne az mellett hogy akárki hozzáférjen pont azért mert a rendszer biztonsági javítása elavult....
Én pont a frissítések miatt aggódom leginkább, nem fejlődik annyira gyorsan mint ahogy a google kiadja a biztonsági patcheket...bár pozitívum hogy az orosz fanok eléggé beindultak a custom romok terén, a gátat eddig az ujjlenyomat olvasó 7.1.1-es portolása okozta...
Kíváncsi leszek lesz-e válasz a Doogee Fórumán hogy mi ez a sok átverés a gyártó részéről...
túl sok a kéretlen reklámos alkalmazás, hamis specifikációk, megtévesztő reklám.... kár lenne ezt a jó hardverű telót így kukába dobni... nekem személy szerint tök jó lenne ha minden fontosat tudna....
ami eddig megvan ezekből:
belsőtárhely titkosítható,újjlenyomat olvasó,4G B20-al, modernek mondható 64bites processzor
ami hiányzik nagyon:
sd kártya titkosítási lehetőség, kicsit jobb minőségű kamera framework(a mostani gyalázatos, az N95 szebb képet készített anno
) -
desolator
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Jönnek is nekem a reklámok. És ahogy nézem root nélkül se tiltani se eltavolitani nem lehet :/
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Változások:
2017.01.05. Biztonsági javítás
Talán kicsi gyorsulásAmi nem változott:
Régi 6.0 build(mra58k)
32bit
Sim kártya eszközkezelő még mindig rossz -
desolator
senior tag
Jött új OTA frissítés. Most töltöm. 2017 01 16-os.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
*#4634# write imei
annak akinek az imeinél gondok vannak, csak gyári os alatt működik -
Zuri
tag
Sziasztok, meg tudja valaki mondani miért nem tudom a superSU-t telepíteni elvileg felraktam a TWRP-t be is jön csak amikor kiválasztam a fájt "instalation aborted"-et ír ki.
Illetve eléggé idegesítenek engem is ezek a malwarek....melyik custom romot éri meg leginkább rárakni(ezt az orosz oldalt néztem de nem értek oroszul
) na meg ugye addig amíg nem jó ez a TWRP nem is tudok telepíteni rá semmit 
Előre is köszi
-
majorgent
tag
Gari nem érdekel, csak már van egy kis folt a kameraképen.
-
majorgent
tag
Tisztitotta valaki már a hátlapi kamerát?
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Xtacska
üzenetére
Nem kell félni tőlük...elmondom neked hogy ők az elsők akik megcsinálták a nougatot az 5x max pro-ra ami 80-90%ban működik is hibátlanul, és meg tudták csinálni hogy az újjlenyomat leolvasó is menjen, kb.1-2hónap alatt, ha azt nézzük akkor még mindig jobb rátával vezetnek mint a doogee, aki fél év alatt nem volt képes a 40-50%os rendszert 80-90%ra feljavítani, nem hogy nem javítja, hanem butítja: 10.20es frissítés elvette a 64bites rendszert, a doze mode akkukímélő ki van kapcsolva!,szoftveresen feltuningolt hátsókamera(fizikálisan 5,szoftveresen 8Mpxl), nem lehet titkosítani az sd kártyát, gyenge hangminőség ami javítható lenne, meg stb...
Amúgy most a cubot manito rendszerét vették célba hogy portolják, és az 64bites maradt...
-
Xtacska
csendes tag
Hujuj, én egy orosz 4pda-t találtam csak, arra gondolsz? Nem biztos, hogy le merek google fordítozott oldalrol szedni nagyon bármi effelet, de ha szerinted megbízható, tehetek egy próbát.
Először szerintem megpróbálom a decemberi ofisol romot, aztán meglassuk.
Köszönöm! -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Xtacska
üzenetére
Custom rendszert próbáltál? 4pda-n akad pár darab, nekem tavaly óta van 5x max pro-m, agyon flashelem hetente szinte, de ilyenbe még nem futottam... Próbálhatsz még egy olyat twrp-be partíció backup, rizikós de egy format all, és gyári 20161226 vissza...valami kártevő lehet a ludas, ami az elavult verzió hibáit kihasználva hozzáférhetett a rendszerhez...sajnos kínában törvényileg kötelező a hátsókapuk és kémappok használata...ezeket csak úgy lehet kikerülni hogy kideríti valaki a kártékony appot és root jog mellett kitörli...erősen ajánlott védelmi app használata!
-
Xtacska
csendes tag
Kedves Mindenki!
Most már sokórás küzdelmem után egészen feladtam a viaskodást anyukám aliexpressről rendelt x5 max projával, és nem tudom, mi tart vissza attól, hogy mondjuk klopfolóval atomjaira csapkodjam ezt a... kedves kis készüléket. Ha azt mondjátok, hogy menthetetlen, onnastól semmi.
Előzmény: átvétel után 2-3 héttel elkezdett sz*rakodni a teló, bekapcs után nem reagált a tapira. Levettük a fóliát, kicsit jobban bekapcsolt, de minden alkalmazás leállt egymás után, mikor felállt a rendszer, mindenféle "ezmegaz leállt" üziket villogtatott folyton. Utána volt gyári reset, aztán hard reset, azóta már be se kapcsol. A kicsi kínaiak jó pénzért hajlandóak volnának persze kicseréli.
Szóval a flashtoollal sokadik próbálkozásra végig tudott futni a format után a flashelés, először nem tudom, melyik verzió, utána az ajánlott 2016.08.10.-es ROM.
Bootloop jön indításkor, root integrity check után meg a mellékelt ábra szerinti melegebb éghajlatra történő elküldésem következik be.
Kapjam elő a klopfolót, vagy még van valamilyen tippetek? Tuti, hogy még nem műveltem ki magam kellőképpen, bocsánat, ha turkálással elő tudnám szedni az okosságot korábbról, de így fél nap után már nagyon elegem van.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
hardline
üzenetére
Csak hogy tudd, tisztában vagyok vele, meg hogy tudd a vernee thor sincs nagyobb kategóriában még is megkapja a 7.x-et, ez hülye felfogás hogy alsó kategóriás teló nem kap frissítést, a samsung is frissíti a low cost telóit, ahogy a sony is, főleg havi szinten kötelező minden gyártónak már frissíteni legalább 1szer,mellékelve a biztonsági javító patchet...
Az ajánlott rom verziók már elavultnak számítanak, biztonságilag sebezhetőbbek mint a 12.26 vagy a sikeresen bevált 7.1.1 újjlenyomat szkenneres patchel...Neked kéne szivességet tenni azzal hogy nem az elavult és biztonságilag labilisabb kiadást ajánlgatod mindenkinek, amúgy meg mondj pár appot amiért célszerűbb az elavult 64bites kiadást használni mint a javítgatott 32bites frissebb kiadást? Én kipróbáltam jópárat a gyáriak közül, nincs érdembeni különbség semmiben a x32 meg az x64 kiadás között, semmivel sem jobb az akkuidő a 8.10,8.29ben mint a 11.23 vagy 12.26ban...ugyan úgy merül...ugyan azokkal az appokkal...most mivel már jó az FP a 7.1.1 custom rendszerben így ezt fogom tesztelni, és kíváncsi leszel jobb-e avagy rosszabb-e mint az általad istenített elavult gyári kiadás...
-
hardline
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Azzal azért tisztában vagy, hogy milyen árkategóriát képvisel a telefon? Csak mert nem úgy tűnik. Alsó kategóriában nem divat frissítéseket kiadni, főleg nem főverziókat. A nagy gyártóknál sem, nemhogy a kínai tucattelefonoknál, ahol az a lényeg, hogy a következő modell csak abban különbözik, hogy újabb droid van rajta, vagy 100mAh-val nagyobb az akku stb, csak cseréld az újabbra...
Tedd meg azt a szívességet, hogy nem ajánlgatod a bugos, hiányos és főzött romokat mindenkinek. Ha szeretsz kísérletezni, próbálgasd nyugodtan azokat, és ha lesz egy jól működő akkor azt oszd meg.
De így az lesz a vége, hogy mindenkit bátorítasz az újabb és szarabb romokra és csak szopni fog vele mindenki. Pedig alapvetően nem szar a telefon.
Nem véletlenül volt ajánlott 2 romverzió. Azok szinte kivétel nélkül mindenkinél jól működnek. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
kétlem hogy hibátlan
sajnos olyan android nincs amiben ne lenne hiba
amúgy nem a 64bit a hiba,hanem az hogy trehány a gyártó, egyre jobban letolja a frissítéseket és hibajavításokat, végre sikerült az orosz 4pda fan csoportnak megcsinálni 7.1.1 alá az fingerprint sensor támogatást, este ki is próbálom 
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Tedd fel a legutolsó 64bitest ami még jól müködött, és van egy jó és 64 bites rendszered. Sokaknál az aug. 10.-ei (8.10) hibátlan volt.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Hírhedt
üzenetére
Attól is függ hogy ki milyen appot használ,az email szinkron hogy van beállítva,mennyi app fut a háttérben...
A játék idő is irreleváns, mert egy township vagy candy crush kevésbé meríti az akkut mint eg, dead trigger2,unkilled, mortal kombat x vagy hasonló 3D-s játék...a telefonhívás fogyasztása is valamilyen szinten köthető a térerő minőségéhez...
Ha valakinek gond van az akkuidejével, mindenképp ellenőrize. a gsam battery monitor appal hogy mi eszi az akkuját...amúgy a doogee letiltotta a doze mode-ot a rendszerben, ismeretlen okból, alternatív megoldás lehet akkuidő javításra az orosz 4pda fórumon publikált portolt rendszerek, van 7.1.1 is fent ami elég ígéretes ha beindul és működni fog benne minden -
Hírhedt
csendes tag
Ujjlenyomat olvasó nálam szuper. Amikor nem olvas akkor én bénázok. Csak figyelni kell, hogy olvastatod be. Én direkt csináltam egyet teljesen függőlegesen, meg van egy úgy ahogy fogni szoktam. Ezek 1/1 működnek.
Merengek h visszaviszem nekik az aksi miatt, mert ez így vicc. Pedig nagyon imádom a jószágot. -
Hírhedt
csendes tag
Sziasztok!
A hosszú üzemidő mit takar pontosan? Az gondolom nem normális, hogy pici játék, pici net és 3 rövid telefon kevesebb mint egy nap alatt levitte maxról 30%-ra. Illetve éjszaka 15%-ot merült kb 7 óra alatt a semmitől. Net lekapcsolva természetesen. Amúgy szuper kis jószág, imádom, de többek között a hosszú akuidő volt az egyik fontos szempont. Utolsó darabos MM-es volt a doboz nem volt leragasztva, gonolom ki volt rakva és szétcseszték az aksiját. -
st3v3np3t3r
nagyúr
Mert nem is lehet,azért nem sikerült...
Amúgy kíváncsi leszek mikor jön az új frissítés,lesz-e újra 64bites rendszer, esetleg kapunk-e 6.0.1-et vagy netán 7.0-át...sz*r lenne ha megrekedne ennél a verziónál...sajnos elég sok még a hiba...amit hát nem igen igyekeznek javítani
-
Roby70
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Értem köszi, de nem sikerül automatára tenni,így marad a letöltött felvevő.
-
majorgent
tag
Ki melyik launchert használja?
-
-
bayer
csendes tag
Sziasztok!
Értesítési hang hangerőt Messenger, Viber esetén hogyan tudok változtatni? Halkítani szeretném. Előre is köszi. -
st3v3np3t3r
nagyúr
új 7.1.1 verziót publikáltak az orosz fan-ok 4pda orosz fórumon, #2917-es poszt, feltettem kipróbálásra, sajnos vannak hibái ennek is, laggol a megjelenítés(játékokban nem), 32 bites elvileg, újjlenyomat leolvasó nincs, kamera pocsék, de a wifi, mobilnet 2 sim kezelés jól működik. Kár hogy nem tudnak egy majdnem jól működő nougat-ot összehozni, mondjuk érthető miért, a megfelelő 7.x-es driverek hiánya miatt, szerintem a gyártó is ezért nem ad ki rá frissítést, bár a Vernee Thor-ra a M.A.D. team sikeresen majdnem hiba mentesen tudott csinálni 7.1.1-et...mondjuk egy ilyenből kéne portolni egyet az X5 Max Pro-ra
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Nem hiszem hogy bug, inkább egy android feature. Ugyanis ebben a pillanatban ezt kipróbáltam 3 másik más gyártótól származó telefonon (Xiaomi Mi4c-android 5.1.1, Lenovo a2010-android 5.1, Doogee X5-android 6.0), és mindegyiken le lehet húzni azt a függönyt amikor a képerözár rajta van!
(#1038) aprokaroka87 > Az én Snapdragon chipset-es Xiaomi-m is tudja. Meg volt MTK-s telóm ami nem tudta. Ezt inkább a gyártó teszi bele vagy veszi ki.
-
hardline
senior tag
válasz
Simsonboy
üzenetére
Szia,
bocs, már nem látogatom a topicot, mert december elején megváltam a telefontól.Hogy a kérdésedre is válaszoljak, mivel az én véleményemet kérdezted:
Szerintem egy átlag felhasználónak, aki bemegy a boltba megveszi a telefont és használja, tökéletesen megfelel a gyári rom. Stabil, gyors, hosszú üzemidő, és ha letiltod a xender és android.snap vackokat, akkor még reklám sem lesz.
A környezetemben 2 egyforma telefon volt, én kipróbáltam több verziót, végül visszatettem a gyári romot 0623. A másikon csak a 0810 verzió volt fent. Nagyon hasonló a két rom. A többi viszont kalap sz@r.
Azóta viszont írták többen, hogy jött OTA frissítés. Én már ezzel nem találkoztam.
A tanácsom az, hogy ha van kedved kísérletezni, akkor nyugodtan próbáld ki a különböző verziójú romokat, ha nem akarsz kínlódni, akkor tett fel azt, amelyiket a többség panasz nélkül használ.
Veszteni valód nincs, csak legyen mindig mindenről mentésed.Többet már valószínűleg nem írok ide, mivel érdemben nem tudok segíteni a készülékkel kapcsolatban.
További sok örömet a telefonhoz minden topiclakónak! -
desolator
senior tag
válasz
majorgent
üzenetére
A legfrissebb rommal nekem is települtek appok. Leszedtem mindent amit nem én telepítettem, köztük ami a hunyónak tűnt az a myapp, letiltottam a az ismeretlen forrásokból való települést a biztonság résznél és azóta megszűntek. Amúgy meg elmehet a doogee a k*va anyjába hogy ilyen romokat ad ki..
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Tudomásom szerint ezt az ősszes MTK chipsetes telefon tudja
-
hzsolee
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Hát ez csöcs... Köszi
-
hzsolee
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Köszi, nem tudtam róla. Hasznos lehet.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
nem tűnt fel senkinek a gyári hívásrögzítő funkció? hívás közben a 3pontos menü alatt található, mind2 fél hangját tisztán felveszi 3gpp formátumba... ma találtam meg...a funkció csak kézi, a rögzítés nem indul el automatikusan
-
hzsolee
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Azt hittem valami beálítási gond, mert a "sima" max-om is így működik....
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
hzsolee
üzenetére
nagyon valószínű hogy bug,mert elvileg nem lehetne lehúzni...jelenteni kell a doogee.cc community oldalán angol nyelven, aztán egyszer csak javítják remélhetőleg
a cm14.1el kapcsolatban annyit hogy elvileg a kamerahibát javították, nekem nem működött se a mobilnet,se a wifi.
kár hogy nincs más harcos szellemű user aki ért hozzá é nekiállna egy frissebb főzött rom összerakásához...mert ha a gyártóra várunk, addigra a hold is meg a mars is túlnépesedik

-
hzsolee
őstag
-
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Az jó valamilyen szinten, ugyanis az ember akkor ír fórumba ha valami gondja van a készülékkel. Ezek szerint mindenkinek jók szuperál.

-
Bl.Gyo.
őstag
Sziasztok. Látom pörög még a topik.

-
desolator
senior tag
-
bayer
csendes tag
Sziasztok! A telefonomon, ujjlenyomat olvasós feloldás után megjelenik egy recent apps című képernyő (rajta néhány app-al) az esetek kb. 50%-ában. Visszával, home-mal eltűnik, de örülnék, ha meg sem jelenne. Vki tudna segíteni? Előre is köszi.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Simsonboy
üzenetére
legfrissebb sp flash tool kell hozzá
mediatek vcom driver
letöltött fw, amit kicsomagolsz egy mappába
az sft-ben download only módban hagyod
az android scatter filet betallózod
teló kikapcs, akku pár másodpercre majf vissza
ráklikk download,kikapcsolt állapotban rádugod a gépre(csak akkor indul el ha a driver fent van!)
ha elkezdi a folyamotot akkor piros csík,majd lila, flash közben sárga lesz...
ha kész akkot ablakban megjelenik egy zöld pipa, lehúzod,bekapcs -
Simsonboy
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Nekem nem sikerül feltelepítenem a firemware-t. Esetleg tudnál tanácsot adni hogy tegyem fel?
-
RmegatEx
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy valakinek nincs-e eladó sorban lévő Doogee x5 Max pro telefonja. Kérem privátba írjon akinek lenne. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Simsonboy
üzenetére
mindenképp a legfrissebbet, biztonságosabb a használata mint egy korábbi verzió..sajnos vannak hibák, mindegyik verzióban, remélhetőleg január vége fele jönni fog egy javítás ami a legtöbb hibát javítja, ezen az oldalon lehet jelezni a hibákat, letölthető a gyártó által kiadott legfrissebb firmware...
ha lehet majd írjon erre valaki választ,köszi -
-
golyostoll58
csendes tag
Lassan 5 hónapja használom a kézüléket, teljes megelégedéssel, hiba nélkül. Minden olyan, mint az elején, amit írtak régebben, hogy legfeljebb 3 hónapot bír, nem jött be. Egyetlen hiány, amit jó néven vennék, egy értesítő led.
És az én hibám, amit még mindig nem tudok: ha pendrájvot haználok, a bedugás után előjön egy ablak, áttudok róla menteni a telóra, de vissza felé nem működik. Sem TC, sem más fajlkezelők nem látják - legalábbis nem mutatják - a külső memóriát. Gondolom beállítási hiba. Van valami ötletetek az ilyen egyszerű felhasználónak?
BUÉK mindenkinek -
st3v3np3t3r
nagyúr
a diskinfo app nagyon szépen feltérképezi azt a sok partíciókat...összeadva ezeket megkapjuk a teljes tár méretét
be kell pipálni hogy nem csatolt(unmounted) partíciókat is mutassa...eleve a userdata 11.6,system 2.7gb,cache 0.9gb,swap 0.9gb összmérete közel 16gb
ehhez még hozzájön a sok kicsi egyéb partíció mérete
-
Roby70
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Köszönöm igen találkoztam már ilyennel .hogy csak rövidebb SMS- fért 1 üzenetbe de ott lehetett állítani valamin és utána 160 karakter lett, de ezen a telon nem találtam meg.
Nektek mennyi szabad helyet ír a file kezelőben? Ha semmi extrát nem telepítettem mi foglalhat el kb 7.5gb-ot?köszi
Amúgy príma telefon szerintem!
Köszönöm az eddigi segítségeket!!!
-
Andris_2
aktív tag
Sziasztok! X5 Max-ra vonatkozik a kérdésem, de hátha itt is tudja valaki a választ....
Hívásnál ha a hívott fél felveszi, rezeg egyet a telefon (akkor is ha a hívás beállításoknál a "híváskor rezegjen" ki van kapcsolva. Ki lehet ezt valahogyan kapcsolni? Köszi! -
-
bulek
tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
A novemberi frissítés szintén rootolt állapotban történt.
Unroot hogy megy? Törlöm a superusert?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Goddess of Victory:Nikke
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HP omen 17-w131ng bontva
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

... És erre a doogee nem képes,de az is lehet hogy csak ennyire képes...az baj hogy ennyi fertőzött app egy gyári rendszerben nem véletlen,az is lehet hogy a bootimageben van egy hátsókapu amit nem lehet os alatt blokkolni...ha lehet is nem tudom hogy...

2-3 ilyen app csoport van...

) na meg ugye addig amíg nem jó ez a TWRP nem is tudok telepíteni rá semmit