Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Doogee X5 Max Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt320i
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
sajna el sem jutok odáig.
egyelőre azt szeretném, hogy lecserélem a 64-es twrp-t 32-re.
Ezt követően szeretnék 32 bittes androidot tenni twrp-ből, de nem tudom elindítani a twrp-t.
Nagyon bénázok? -
zsolt320i
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
még szükség van egy kis segítségre.
jelenleg TWRP 64 van fent a Needromról származó elvileg Clean gyári Rom-al.
Sajnos a Clean ROM- sem clean nagyon sok a reklám.
A needromon találtam egy új gyári ROM-ot ami elvileg reklám mentes, de ez 32 bites.
SP flash tool-al feltettem a 32 bittes TWRP-t, de nem indul el a TWRP, némi gondolkodás után ujraindul normál módban.
Mi lehet a gond és a megoldás?Thx!
-
st3v3np3t3r
nagyúr
mivel ekkora még az érdeklődés a készülék iránt, így újra előveszem dolgokat és újrafrissítem a blogot,letöltések, leírások stb...
-
zsolt320i
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
és melyik angol nyelvűt ajánlanád?
már nagyon idegesítenek a reklámok.. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
zsolt320i
üzenetére
100%osan sajnos nem...egy javaslat,részlegesen lehet azért magyarítani,csak angol is lesz,meg magyar is... vagy a zip-en belül a ro.product.locale lokalizációt ru-RU vagy en-GB-ről át kell írni hu-HU-ra a system/build.prop-ban ... gyári reset és elvileg magyar lesz valamennyire... az a baj hogy a tervezők nem számolnak az egyéb országok nyelvével,úgy vannak vele hogy angolul biztos tudnak...
-
zsolt320i
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
uhhh, a gyárit lehet vírusmentesíteni?
-
zsolt320i
senior tag
Milyen ROM-ot ajánlotok, ami megbízható?
Fontos a magyar nyelv! -
törölt tag
Köszi!
-
törölt tag
Sziasztok! A telómra már nem megy fel egy főzött rom sem, a twrp-vel mindegyik megáll 7-es hibaüzenettel. Hogy lehet ezt kijavítani? Előre is köszönöm!
-
zsolt320i
senior tag
Csinaljanak mar egy normalis magyar nyelvu romot!!!!
-
gyemipapa
senior tag
válasz
insyde5
üzenetére
Egyszerűbb lenne valami helyi lapban, médiában, face-n meghirdetni, mert más városból már a posta- vagy benzinköltség miatt sem érné meg, hiába adod ingyen.
Mondjuk azt sem értem, egy egész évig minek tartogattad, ha nem kellett, talán egy éve még kapósabb lett volna... -
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Azért nem fektetek több energiát az ügybe, mert semmilyen módón nem térül meg még ez sem. Gondoltam jót teszek valakivel. 1 éve áll a polcon. Ha valaki látja ír, ha törölnétek a hsz-t, így járt a fólia.

-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Rendben akkor megy a kukába. Köszi!.
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
EZ nem adás-vétel!!!! Ingyen odaadom! Gondoltam ha az adott mobil forumán "ajándékozom" el, hamarabb megszabadulok tőle.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Topikban nincs adás-vétel,szigorúan tilos! 
Alapelv III/0/16 -
ÜDV!
Igyen elvihető 1 db üvegfólia . Helyileg Debrecenbe átvehető. Ha kell postázom is, előreutalás után.
Üdv.
-
somagyik
csendes tag
Sziasztok!
Nem Pro, de x5 max!
Tegnap vettem használtan, megcsináltam rajta a visszaállítást, de nem tudok vele semmit kezdeni, mert elindítás, nyelv beállítás és hálózatellenőrzés után állandóan mentést szeretne visszatölteni, ami persze nincs, miközben én új telefonkánt szeretném konfigurálni.
Van valami tipp, mit kellene csinálnom, hogy új telefonként, tényleges alapbeállításokkal induljon el? -
törölt tag
https://www.needrom.com/download/september-rom/ Ezt a Romot használja valaki?
-
zsolt320i
senior tag
a 7-es android fertőzött?
https://www.androidweblog.com/update-doogee-x5-pro-android-7-stock-rom-firmware/
most a needromról van fent egy 6-os ami elvileg tisztított, de annyi reklám jön fel, hogy nem győzöm bezárni őket. -
zsolt320i
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
szeva!
engem érdekel ez a takarítás.
van részletes leírás róla? -
törölt tag
Számomra sokkal gyorsabb lett, nincs várakozás, akadás és egyből reagál mindenre. Ezek a hatosban állandóan megvoltak.
-
gyemipapa
senior tag
válasz
kispeter999
üzenetére
A gyorsaság különbségéről könnyű meggyőződni: Antutu benchmark.....
Nekem semmi gondom a 6-ossal, bár egy héten átlagban egyszer újraindul, vagy lefagy, viszont nincs malware....
Garis, de ezért nem vinném szervízbe, gondolom csinálnának egy szoftver frissítést, ami vagy segít, vagy nem, viszont minden feltelepített progim, beállításom stb. eltűnne, kezdhetném elölről a személyreszabást. -
törölt tag
Tapasztalatok a Lineage 14.1 android 7.1.2-vel.
Előnyök:
Vírusmentes!
Gyorsabb, mint a 6-os android.
A zenelejátszó működik.
A kamera működik.
Az ujjlenyomat olvasó működik.
A sim kártyát látja és lehet hálózatot választani, a telefonálás és az sms működik.
Az internet működik a sim kártyán keresztül és a wifin is.
Wifi működik.
GPS működik, navigáció megy, HereWeGo-val próbáltam.
Sd kártya működik.Hátrányok:
A simkártya névjegyeit nem látja, de sd kártyával át lehet vinni, utána működik és a telefonra menti az új névjegyeket.
A videó lejátszás a beépített programmal nem megy, csak hang van és nincs kép. Le kell tölteni egy másik lejátszót. Én kettőt próbáltam, a vlc player nem lett jó, de a XPlayer-el szépen működik.Javíthatatlan hibát nem találtam.
Ezúton is köszönet a sok segítséget!
-
Roby70
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Köszönöm gyári adatok vissza állítása után tiltottam minden gyanúsat meglátom...
Tűzfalban is bízom -
Roby70
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Véletlenül nem tudja valaki ,hogy a bekapcsoló és a hangerő gombokkal amikor bekapcsolom a 3 lehetőség közül melyiket kell választani a teljes vissza állításhoz?
Mert akkor megpróbálom a teljes legyalulást.
Sok android.snap és hasonló program települt és szerintem abból nem sokra van szükség
Köszönöm! -
Roby70
csendes tag
Oké köszönöm a válaszokat , sejtettem akkor marad a 6 os
Legfeljebb majd gyári visszaállítással próbálkozom hátha eltűnik pár rátelepült baromság -
-
Rogio
csendes tag
Nekem egyáltalán nem vált be. Párat kipróbáltam, de valahogy mindig belefutottam valami bugba. Pl:
- nem érzékelte a sim-kártyát
- nem csatlakozott WiFi-hez (pedig a jelszó jó volt, de az IP cím kérésnél elhalt)
- egyik sem volt magyar nyelvű (mondjuk nem akkora gond, de azért na...)
- rosszabb teljesítménye volt mint a gyári fertőzöttnek (akadozott a lapozás)
- ujjlenyomat leolvasó nem működött (ez még az elején volt)
- nem ébresztett az ébresztő, de amikor megnéztem, mennyi az idő (kb órával később), akkor elindult mégis. (teszem hozzá ezt a gyári rom is csinálja, ma pl 3 perccel később ébresztett, egy újraindítás után hetekig nem csinálja, de a 7-esen egyből!)
- (állítólag a kamera sem mindig működik, én 3-at próbáltam ki, 2-n tuti működött)
...Hirtelen ezek jutottak eszembe. Igaz fél éve nem kísérleteztem, sajnáltam rá az időt. Pedig mostanában szép számmal kerülnek föl 7-es droidok a NeedRom-ra. Ha valaki ajánl egy tényleg működőt, csinálok egy részletes tesztet/értékelést.
-
Roby70
csendes tag
Sziasztok!
Aki felrakta az android7-et ,annak hogy vált be? Írna tapasztalatot?
Vagy ha valaki tud olyat ami jól működik érdekelne
Köszi! -
törölt tag
A lineage 14.1 nem jeleníti meg a videók képét lejátszás közben, csak hang van. A vlc player is sötét képet muta. Tudja valaki hogy lehet megoldani?
-
hzsolee
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Köszi, megpróbálom.
-
hzsolee
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Ha nincs tárcsázó, akkor is bejön egy gombos felület a képernyőzárnál....asszem...
-
törölt tag
felpattintottam a lineage 7.1.1-et, utána a gapps és sd-kártyával átvittem a telefonszámokat is. A g.áruház nem tökéletes, az eddig valaha kipróbált appokat nem látom, akkor újraindul, de egyesével lehet telepíteni mindent. eddig nem találtam nem működő dolgot. Mondjuk a kamera csak a saját programjával működik, az áruházból letöltött progik nem tudják elérni. egyenlőre jó minden, köszi a sok segítséget, talán megszabadultam a gyári rom vírusaitól.

-
gyemipapa
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Új, még garis telefont adni a gyerkőcnek játszani? Az igen...

Erre egy ócska hibás teló is elég lett volna, akár 1-2 ezresért megvéve.
Persze magánügy, csak meglepődtem... -
-
hzsolee
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Kár. Gyerkőcnek jó lenne játszani, de nem akarnám, hogy felhívja a mentőket....
-
hzsolee
őstag
Hogyan lehet megoldani, hogy vészhívást se lehessen indítani? Tehát a "telefon" része ne működjön.
-
törölt tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
a twrp-ből is lehet factory reset-et csinálni? mert nekem a lineage és a gapps felrakása után hiába nyomom a "hangerő le + power" kombinációt, nem jön elő a régi menü, ahol a faktory reste volt. azt csak a rendszer indítása után tudom elindítani a rendszerből.
-
törölt tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Szia!
ezt a lineage verziót szedtem le: https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=752288&st=12860#entry66064636
és innen a twrp-t: https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=752288&st=11460#entry64253624
és az áruháznál kipróbáltam a pico és micro verziók összes itt található változatát: http://opengapps.org/
Szóval a névjegyeket vigyem át sd-kártyával, köszi a tippet!
Jó lenne, ha összejönne valahogy.
-
törölt tag
Félig működik a play áruház. egyenként tudok appokat telepíteni, de ha bemegyek a saját alkalmazások menübe az (email címem alapján), akkor újraindul az áruház. már kipróbáltam több félét is.
A telenor-os simkártyámon pedig nem látszanak a névjegyek.
Eddig nem találtam olyan rom-ot, amivel rendesen működne a telefonom. csak a gyári (fertőzött) rom működik rendesen.
lehet kidobom a kukába, egyszerűen nem ér ennyit ez a hulladék!
-
törölt tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Köszönöm! Ha te nem lennél, már napok óta teló nélkül lennék. Harmadszorra eltaláltam, hogy melyik ver. kell. Most tesztelem.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
üzenetére
a play áruház app kevés, kell hozzá a google play szolgáltatások, nem mindegy hogy melyikből milyen verziót raksz fel! próbáld a linkelt félét...
[link]
kiválasztás a rendszerhez
ARM - 32bites rendszerhez
ARM64 - 64bites rendszerhez
nem keverendő!7.1 és pico csomag
TWRP recoveryből kell flashelni
csak a micro vagy pico csomag fog működni, bár mindenhol a pico csomagot ajánlják...
-
törölt tag
Hogy lehet működésre bírni a google áruházat? a letöltött 7.1-es droidok szépem működnek, csak nincs áruház és nincsenek programok. manuálisan felraktam az áruházat, de nem indul el. mi lehet a baj?
-
törölt tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
És kösz, hogy ilyen hamar válaszolsz! Már azt hittem soha nem szabadulok meg a reklámoktól.

-
törölt tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Köszi a linket!
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
üzenetére
a mediatekes wiki oldal szerint csak 32bites(ARMv7) a MT6580-as proci...a doogee x5 max pro-ban meg 64bites MT6735-ös vagy MT6737-es proci van...tehát már a proci se stimmel...ugye a 64bites proci képes 32bites rendszer futtatására...viszont fordítva nem...meg a recovery is úgy van készítve hogy a rendszer procihoz igazodik, azaz az x5 max pro recovery-je nem fut x5 max-on, sem fordítva...x5 max-hoz csak ahhoz való recovery fog működni, ha te arraq raktál fel egy pro-ra való recovery-t érthető miért nem tölt be...
ahogy elnézem külsőre ugyan az, csak a bele más...
x5 max-hoz való recovery 4pda-n az eljárás ugyan az...fastboot vagy SPFT
-
törölt tag
A sima x5 max hány bites? A needrom-on honan tudom meg, hogy a twrp vagy a rom hány bites? (nem nagyon írják oda)
-
törölt tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
köszi.. a needrom-ról szedtem le a 7-est és ott írta a készítője, hogy 3.1.1 twrp kell hozzá. én megpróbáltam felrakni a 3.0.2-vel, fel is megy, működik szépen (gyors!) ,de néha villog. írtam a fickónak, azt mondta, hogy rossz twrp-t használtam, azért villog. ki szeretném próbálni a 3.1.1-el a 7-es droidot, hátha nem villog, de az a twrp felrakás után nem indul el. írtam neki a needrom forumba, de hetekig nem szokott válaszolni.
-
törölt tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
fastboot-al felrakom a twrp3.1.1-et, de utána nem indul a recovery... tudna valaki segyteni? honnan lehet sima x5 max -hoz való 3.1.1-et letölteni? a needrom-os twrp-k nem indulnak el, csak a régebbiek. azért kéne, mert amikor felraktam a 7-es droidot, villogott a kép, de a készítő azt írta, hogy twrp 3.1.1-el kell felrakni és akkor nem villog.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
gyemipapa
üzenetére
na, sajnos nem
megtetszett a képessége amit tudott, a kémkedéssel később szembesültem...az a jó hogy van rá custom rendszer, frissebb mint a gyári build...ami a 6.0 legelső kiadása...számomra ezek után az is kérdéses hogy valóban megkapja-e a biztonsági javításokat vagy csak a build.prop-ban van átírva és ugyan azzal a verzióval írják-e felül...mondjuk ami nem tetszett a telóban hogy az sd kártyát nem lehetett titkosítani... -
gyemipapa
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Abszolute egyetértünk, épp ezért próbáltam arra utalni, hogy nem érdemes egy telefonnál azon parázni, hogy a kínaiak tettek-e rá valami spyware-t stb, vagy nem. Ezért nem értetem, miért szabadultál meg tőle olyan gyorsan, annak ellenére, hogy saját bevallásod szerint sem akadályozott a telefon rendeltetésszerű használatában. Ráadásul gondolom előbb tájékozódtál, és csak azután vásároltad meg.
-
törölt tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
köszi... folyamatban van...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
üzenetére
kell hozzá fastboot driver, nyitsz egy rendszergazdai parancssort
a telefon fejlesztői menüjében az OEM Bootloader nyitást be kell kapcsolni
fastboot oem unlock-ez nyitja a bootloadert,ezzel páruzamosan csinál is egy userdata törlést
fastboot flash recovery "twrp.img" ez flashelia twrp-t
fastboot oem lock ez visszazárja a bootloadert
ez után recovery modeban indítod a recoveryt,wipe factory data.... -
törölt tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
köszi. most kiirta, hogy fastboot mode... most várni kell?
-
törölt tag
Sziasztok!
Letöltöttem a twrp 3.1.1-et, de az .img fájl mellé nincsen scatter.txt. A flash tool kéri a scatter file-t. Hogy lehet feltenni scatter.txt nélkül? -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
gyemipapa
üzenetére
véleményem szerint....
top hacker nem foglalkozik kishalakkal...nem éri meg neki,inkább a nagy halakra koncentrál
noob hackernek még nagy falat egy kishal, inkább IoT eszközökkel gyakorol....
de ezt ne vesézzük, nem olyan könnyű ez a hackelősdi mint ahogy sokan gondolják
-
gyemipapa
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Akkor nekem szerencsém van, 4 hónap alatt semmi, fent van noroot firevall, Malwarebyte, meg AVG. Mobilnetemet nem eszi semmi, zavaró jelenségek nincsenek.
Az meg, hogy milyen kínai vagy CIA vagy KGB szerverek lesik a telefonom, nem érdekel, tekintve, hogy ezek ellen úgy sincs mit tenni. Nincs illúzióm, hogy a bármennyire levédett magán- és céges gépeket megfelelő szervek és hozzáértő hackerek ha akarják, feltörik, úgy, hogy nem is tudunk róla. A mobiltelefonos lehallgatásról nem is beszélve. Nekem nincs titkolni valóm, szóval túlteszem magam rajta, vagy van a másik megoldás, hogy az ember nem használ informatikai és telekommunikációs eszközöket, ami lássuk be, a 21. században nehezen megvalósítható.A rossz hír Neked és mindenkinek, attól, hogy semmit nem veszel észre a telefonodon, vagy a számítógépeden, még nem jelenti azt, hogy biztonságban vannak az adataid.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
gyemipapa
üzenetére
állítólag már orvosolták a "hibát", legalábbis a doogee mobájl ezt írta a facebookon

megvettem a telót, bejöttem a topikba, elkezdtem olvasgatni....láttam az írásokat....lefutattam egy csomó víruskeresőt(eset mobile security,bitdefender,norton,malwarebyte,kaspersky) és mindegyik talált valamiben fertőzést... lekopogom, reklámok nekem sem voltak, viszont kérelten kínai szerverrel való kommunikáció annál több, ekkor a noroot firewall-t kipróbáltam(nem vagyok root párti),ehhez nem kell root, annyit csinál hogy egy vezérelt!szűrhető VPN kapcsolatra irányít át minden kapcsolódást a netre,így az app képes működni root nélkül, fogtam és tiltottam az appok kommunikációját...annyit kommunikáltak a fertőzött appok hogy 3 nap alatt elment 500MB mobilnetem :/ ami nem kevés.... aztán próbálgattam más rendszereket is a 4pda oldalról... az a jó hogy androidos appal könnyebb regisztrálni mint weboldalon...ott nem kell képkódra válaszolni

-
gyemipapa
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Nálad konkrétan hogy jelentkezett a gyári fertőzés, milyen tünetekkel? Milyen Antivirust, tűzfalat használtál?
Csak hogy tudjam, mire számítsak. Én egyenlőre hogy lekopogjam, tünetmentesen használom a telót. -
gyemipapa
senior tag
Ez ám a pörgős topik!

Ezek szerint senki nem járt még a telójával garanciális szervízben? Mindenki Kínából rendelt, csak én vettem MM-ban? -
st3v3np3t3r
nagyúr
üdv
mennyire igaz hogy a doogee megoldotta a malware fertőzést?
legalábbis a facebookon ezt állítják,hogy megoldották 
ebből mi fog kisülni a tömeges kémkedésen kívül
[link] magyarországra jön a doogee mobilgyártó 
-
Roby70
csendes tag
Nekem olyan február környékén volt utoljára frissítés, de amiket írsz nem produkálja működik nagyjából rendesen,már amennyire a DOOGEE-tól elvárjuk:-)
Mostanában a reklámokkal sem bombáz,vagy sikerült letiltani a megfelelő programot vagy észhez tért
-
gyemipapa
senior tag
válasz
doggosdream
üzenetére
"garantáltan"
Mégis manapság ki tudna ilyet 100% "garantálni"? -
gyemipapa
senior tag
válasz
Gedus30
üzenetére
Mondjuk ez furcsa, ha van android frissítés, elvileg minden telefonra kellene jönnie. Az én X5 Max-omra nem jött. Eddig reklámokat is megúsztam.
Viszont másoknál is előfordul, hogy 2-3 naponta újraindul?
Illetve előfordul, hogy esetenként bejövő hívásnál cseng, de nem engedi felvenni, kijelző sötét, és semmire sem reagál, csak akku ki-be segít. Volt, hogy nem is csengett, csak rezgett, és ugyanúgy lefagyott. -
Gedus30
csendes tag
Sziasztok. Bocs ha kicsit off de lenne egy "kis" problémám a telefonnal. Egyik ismerősnek kiírta hogy van új android frissítés, ő bizalommal rányomott a frissítésre, aztán boot loop, majd teljes sötétség. Most itt van nálam, recovery menü nem jön be, bekapcsolni nem lehet. Viszont a pc-n tudtam rá új romot telepíteni, de már próbáltam csak a preloadert frissíteni, aztán a romot, de ugyanaz. Se kép se hang. Lehet eldobni, vagy van még erre valami megoldás?
Most még feltettem tölteni hátha az aksi rossz, de ha töltőn van akkor se reagál semmire. -
doggosdream
újonc
Sziasztok, tudnátok linkelni nekem egy rom-ot X5 Max-hoz, ami garantáltan vírusmentes?
-
Roby70
csendes tag
válasz
gyemipapa
üzenetére
Enyém nem garis de nem szeretnék téglát gyártani belőle:-))
Valakinek van ötlete,hogy mitől lehet az,hogy be van kapcsolva az időzített bekapcsolás reggelre, de nem minden nap ébred fel a teló,random szerűen van hogy 3 napig bekapcsol után 2 napig meg nem,találkozott valaki ezzel vagy ötlet mitől lehet? Persze azon kívül .hogy DOOGEE

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Topikban nincs adás-vétel,szigorúan tilos!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)