Hirdetés
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
Doogee X5 Max Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kis-attila
tag
válasz
desolator
üzenetére
Pedig neked sokat köszönhet ez a max pro-s közösség. Sokáig olvastam én is ezt a fórumot,aztán írtátok a hibákat,kiderült,nagy,vastag és nehéz,Redmi 3s lett belőle. Barátnőmnek lett,egyszerűen nehéz féltéglát nem szerettem volna női kézbe adni. Igaz más az árcédula a Redmi 3s-nél de nem mertük ezt megvenni,hiába olcsó. Egyébként érdekes,X5 pro meg kifejezetten előnyére változott a marshmallow update hatására de látom,itt meg egyre roszabb. Sajnálom,hogy ez lett belőle.
-
zzzn
csendes tag
válasz
desolator
üzenetére
Kösz az infót!
Megvizsgáltam és utána is néztem más fórumokon. A 0810-es az utolsó olyan rom, amelyiken a systemui tiszta volt. Onnantól a november 20 körüli kiadásig mindegyikben System-UI Andr/Dropr-FY található.
A november 20-i kiadástól kezdve a vírusirtók már nem hozzák fel találatként, de ha többeteknek is folyamatosan csatlakozik a netre, akkor ezek a surmók biztosan írtak bele valamit... Mindenesetre elküldtem az imént kivizsgálásra a Kaspersky-nek, hátha...
Egy biztos, nagyon utána fogok nézni a következő Chinaphone-omnak. A sunyi Doogee-val kapcsolatos bizalmam a padlón van, de nagyon sok fórumon lehet találkozni háborgókkal.
Marad tehát nálam a CM 13.0.2.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
desolator
üzenetére
Köszi az infót
majd beleírom a blogba a systemui-t meg a launcher3-at,android rendszer-t még pluszba,a vez.nélk. frissítés már tiszta a APDUS részéről, v5.5 alatti verziók voltak fertőzve a közlemény alapján, azt hiszem ez most v5.7nél jár...Ma délután megint ellenőriztem a router logját, elvétve akad benne DoS attack
ST scan, meg 1-2 DoS attack
DP scan... De mégse annyira masszív a DoS mint a gyári rendszerrel... Elég szétszórtak az ip címek helyeiMás: netgear router tulajoknak szól, újabb sezhetőséget azonosítottak a netgear routerek szoftverében [link]
-
hzsolee
őstag
válasz
desolator
üzenetére
Még nem telepítettem. Talán megértettem. Most be van kapcsolva a vpn. Fenn lett egy "kulcs", és a hozzáférési naplóban piros sávban jelezte is már a android.snap és a fotaprovider próbálkozását tiltott megjegyzéssel. A zöld pipa kell, mert például nem akart a böngésző sem kapcsolódni.
Hát érdekes kapcsolódási próbálkozások vannak... Mindig kell futnia, vagy ha csak netet kapcsolok? Ha a középső gombot hosszan nyomva "félredobom" akkor sem fut tovább a háttérben? -
hzsolee
őstag
válasz
desolator
üzenetére
Oké, köszi. Perpi 8 bejegyzés elé tettem X-et. A launcher3-ból kettő is van, és van egy pár amiről fogalmam sincs mi lehet. A többi elé aminek legyen net elérése akkor mehet a két zöld pipa?
Szerk:
Jah, és cseréld a gyári launchert egy novára vagy ami szimpi neked.
Aha, mint írtam nem nagyon értek a dologhoz, és így már a harmadik vagy negyedik csoport felé tartok...
Megtaláltam az áruházban asszem. Ha telepítem, mi fog változni, mit kell rajta mókolni. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
desolator
üzenetére
sajnos igen, azt én is észre vettem, hohy feloldás után 1-2másodpercig csak fekete a képernyő, ami még a bajom hogy az sd kártya nem titkosítható, meg a formázás belső tárhelyként nem működik, ha leformázom belsőnek az sd-t, csak twrp-ben újratörölve működik, meg a tárhelyet össze kéne adnia, de akkor is 16gigát ír ki, hiába a plusz 64giga
ez amúgy 6.0 hiba, a 6.0.1ben javították, amit persze a gyártó 99%kal azért nem ad ki mert a kémkedéshez szükséges appokat újra kéne írnia 6.0.1-re, meg a 7.x-et is valószínű ezért nem fogják kiadni rá, mert abban már van speciális adatvédelmi opció ami megtagadja az appoknak hogy a személyes adatokhoz hozzáférjenek...tehát ezeket a verziókat csak egyedileg készített rendszerként lehet feltenni, a cm13.0.2 meg a 7.1.1 elérhető customban, a 13.0.2 64bites októberi patchel, a 7.1.1 32bites de az már decemberi patches -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
desolator
üzenetére
Utánanéztem az IP-k nek ahova csatlakozik (sorba).
[IP 2 - Hong Kong @ Baidu Hong Kong Limited Administrator]
[IP 3 - USA @ Akamai Technologies, Inc]
[IP 4 - China @ Chinatelecom Group Beijing Ltd, Co]
Namost a kinai csatlakozás az erösen gyanús méghozzá egy csomó rendszer cucc is felvan sorolva benne a képeden, meg az amazon is kivéve ha telepitve van az app-ja.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
desolator
üzenetére
Én is feltettem a sima X5-ösömre a 6-os androidot, és egy idö után elöjöttek a teljes képernyös reklámok... random megjelennek. Elöször messengerben amikor megakartam nyitni egy beszélgetést, hopp egy reklám. Mondom nem hiszem el hogy a facebook is ezt kezdte el csinálni. Azt rájöttem hogy a doogee 6-os rendszere miatt van. Szerencsére az 5-ös android még tiszta a sima X5-re szerintem fel is teszem azt rá. Csalódás a doogee ilyen szempontból.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
desolator
üzenetére
Noroot firewall, nekem ez bevált [link]
Eddig 4 ismert fertőzött app van ami eddig ismert!:
ezek tilthatóak
Xender AdDisplay.AppAd.E
com.android.snap Android.Adware.GingerMaster.DK
Ezek nem tilthatóak!
FotaProvider Autoins.AL variant
MediaService(com.android.Pet.mediaproxy) Android.Adware.Yekrand.GY( ez ma jelentkezett nem olyan rég!)Hát, ezek után nagyon meggondolja az ember hogy használ-e gyári rendszert vagy át tér custom romra...
én 3 customot merek ajánlani
Cyanogenmod 13.0.2 ez 64bites,októberi biztonsági javítással és ez 6.0.1
vagy
LineageOS 14.1 ez 7.1.1 alapú, 32bites, van hozzá FingerPrint patchDe van már Xperia OSP portolt verzió, Cubot Manito-ról portolt verzió

Mondjuk én hardline ajánlatával nem vagyok megelégedve, mivel régi verziós rendszer nagyobb biztonsági kockázat, akinek egy csöppet is számít az hogy adatvédelem, vagy adatainak védelme, akkor az inkább az ellen tegyen hogy valaki megszerezze és ne az mellett hogy akárki hozzáférjen pont azért mert a rendszer biztonsági javítása elavult....
Én pont a frissítések miatt aggódom leginkább, nem fejlődik annyira gyorsan mint ahogy a google kiadja a biztonsági patcheket...bár pozitívum hogy az orosz fanok eléggé beindultak a custom romok terén, a gátat eddig az ujjlenyomat olvasó 7.1.1-es portolása okozta...
Kíváncsi leszek lesz-e válasz a Doogee Fórumán hogy mi ez a sok átverés a gyártó részéről...
túl sok a kéretlen reklámos alkalmazás, hamis specifikációk, megtévesztő reklám.... kár lenne ezt a jó hardverű telót így kukába dobni... nekem személy szerint tök jó lenne ha minden fontosat tudna....
ami eddig megvan ezekből:
belsőtárhely titkosítható,újjlenyomat olvasó,4G B20-al, modernek mondható 64bites processzor
ami hiányzik nagyon:
sd kártya titkosítási lehetőség, kicsit jobb minőségű kamera framework(a mostani gyalázatos, az N95 szebb képet készített anno
) -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
desolator
üzenetére
nem kell rajta gondolkodni, mert tény hogy vannak benne.... a snap és a xender tuti(ezek tilthatóak!),egyes külföldi fórumok szerint még talán a systemui meg a launcher is, ajánlom figyelmedbe a nonroot firewall-t vagy root jog esetén a droidwall-t,mind2 nagyon jó tűzfal app, ezzel blokkolhatóak az appok internetre való csatlakozása...én az előbbit használom és nincsnek reklámok, amúgy needromon van egy 08.29-ei build ami ki van pucolva...
amúgy a gyártónak újra működik az oldala, szeritem lelkiismeret furdalás nélkül írhattok oda hogy a malware appokat tüntessés el meg legyen sűrűbb update...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
desolator
üzenetére
Szia! DND Call Blocker-t töltsd le a Play áruházból...ingyenes, nem kell hozzá root! és magyar fejlesztés

Más! Kedves orosz fórumozók elméletileg sikeresen portolták a CM14.1(32bites,7.1.1)-et, leszedtem, ha lesz egy kis időm, felteszem és letesztelem...ha sikeresen vizsgázott és a legtöbb funkció jó működik akkor megosztom mindenkivel... Sajnos köztudott hogy a gyártó nem nagyon ereszti el magát frissítések terén,hibák meg még akadnak bőven, ahogy én észre vettem és tapasztaltam...
Ha lesz valami új fejlemény majd írok(ha tudok
) -
Rogio
csendes tag
válasz
desolator
üzenetére
Én kb 3 hónapja vettem a telót, egy hete raktam föl a 11.23-as romot.
A tapasztalataim először pozitívak voltak, de tegnap végül csak visszaraktam a 8.10-est.Ami tetszett a 11.23-ban, hogy valamit optimalizálhattak a launcher-en, mert sokkal gyorsabbnak, gördülékenyebbnek tűnt. Érzetre tényleg egy picit gyorsabb volt, lehet csak beképzeltem, de szerintem így volt.
Végül azért cseréltem vissza, mert piszkosul zabálta az aksit. Másfél napot alig bírt ki, előtte a 3 napot hozta. A végső döntést a 32 bit hozta meg, gyorsan föltettem Aida64-et, meg Antutu-t, futtattam teszteket...11.23:
- érzetre gyorsabb (nehéz megmagyarázni)
- fölül kiszedték a Google kereső sávot (engem speciel zavar, egy üres holt tér lett ott)
- csak 32 bites
- Antutu-n 27495 pont lett
- "Paralell Space" app saját gyorsmenüt kapott a beállításoknál (nem volt rá túl nagy szükségem)
- kb másfél nap alatt merül
8.10:
- 64 bites
- Antutu-n 29083 pont.
- jól bevált működik faszán
- kb 3 nap üzemidő -
zzzn
csendes tag
válasz
desolator
üzenetére
Érdemes más véleményt is megvárni, mert lehet, hogy csak az én telefonommal van gond. Kizárólag a 8.10-i változattal működik az enyém alapból jól.
Újrakalibrálás után jobb lett, de azért nem teljesen jó.Más problémát viszont nem tapasztaltam. A ujjlenyomat olvasás elég gyors.
Ma még kalibrálgatom, ha holnapig nem jó akkor visszaállítom.
-
vipviform
senior tag
válasz
desolator
üzenetére
Eszembe jutott néhány gondolat hangügyben. Ez és sok más telefon nem Hi-Fi torony. Ne várjunk csodákat, főleg mp3 hangoktól. A mi kis telónk szerintem tök jól szól, ha a füles is jó. Én egy középkategóriás Marley-t használok, teljes megelégedésemre. Rádugtam egy profi Sony fülest is hát azért az jobb volt, de nehogy már a füles többe kerüljön, mint a teló...

-
goop
őstag
válasz
desolator
üzenetére
Csendben jegyzem meg, ezt nem árulja az itt is hirdető cég, azt pedig árulta. Mindenki gondoljon amit akar. Én spec egy Ulefone paris boldog tulaja vagyok, nézd meg azt a tesztet, szénné van alázva, ehhez képest a januári utolsó 5.1 javítás óta, full hibátlan a telefon, és ezt most teljesen komolyan mondom. A 6.0 droid az más, ott még kell egy javítás, de amúgy teljesen jól használható most is.
Ez a max pro telefon ennyiért teljesen rendben van. -
pdroid
csendes tag
válasz
desolator
üzenetére
Köszi. ..és valaki tapasztalt már ilyet? Szövegirásnál, messenger stb.. Nincs gond, csak pl a youtube lejátszásnál teljes képernyős módban.. Nézem a videót, rákoppintok a kijelzőre és nem akar feléledni, reagálni azonnal. Csak azért kérdem, hogy egyedi dolog vagy másnál is előfordult már? Próbálkozni rom telepitéssel egyenlőee nem szeretnék, nincs benne tapasztalatom.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
desolator
üzenetére
Na majd ha lesz idöm beleszerkesztem ezeket a tudnivalókat a topik indító hozzásszólásba, Rom-okkal (vagy 1-el
) driverekkel, magyarul, hogy ha valakinek kell a flashelés menete megtalálja ott mindíg.ROOT-olást nem tudok, mert eddig sohe egyik telómat se root-oltam, ezt se fogom, egyszerüen nincs rá szükségem.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
desolator
üzenetére
Így van, nekem is bejön! Az hogy frissebb nem jelenti azt hogy jobb is. pl. lásd a 08.29-ben az ujjlenyomat olvasó lassúságát, és még kitudja mi, amit nem vettünk észre. Ha a 08.10-ben minden jó, nem tudom mire kell frissítés. Hogy lássák az emberek van support Doogee-éknál
. Az még mindíg rejtély hogy a needrom-osok honnan szedték a frissebb romokat
mikor hivatalosan a 08.10 elérhetö -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
desolator
üzenetére
Hát ja... Még az se lehet, hogy OTA-n jönnek a frissítések, amit aztán lementenek a needrom-osok és beleintegrálnak a 08.10-es ROM-ba, és így lehet 08.29-es. De még OTA-n sejön semmi, szóval gyanús honnan van!

Lehet inkább ajánlatosabb feltenni a hivatalosat a doogee.cc oldalról!
-
Szigma70
addikt
válasz
desolator
üzenetére
Neked mikor még nem változtattad, akkor kb. milyen messziről érzékelt?
Mert nálam már kb 6-7cm ről emelkedett az érték. Hívás fültávolságban, meg jóval a megadott értékek felett van, már ezres tartományban is talán.Merre emeled az értékeket?
Olvasom a needromon, hogy nálad a frissítésed óta lassult az ujlenyomat kioldás.
Nálam ez pillanatok alatt történik, és számomra is sokszor hihetetlen biztonsággal. Sokszor direkt rápróbálok, mert el sem hiszem, hogy zárva volt a teló
Nálam az arány kb 30/28., és csak egyetlen egyszer van felvéve az ujnyomom.Az ébrenlétet megnéztem én is, mintha nálam is ébren lenne a teló, viszont nem merül

Szerintem itt valami bug van a szoftban.
Nálunk az 5-6 óra képernyőidő simán kijön a telóból. Persze az sem mindegy, hogy ezalatt a képernyőidő alatt mi is fut túlképp, és hát nálunk biza játék. Így én azt gondolom, ha a gyerek csak simán böngészne, vagy viberezne ugyanennyi kép.idővel, akkor ez akár 7 óra is lehetne.
Én maradok a 06. havi softnál, mert nálam semmi hibája nem jött elő, ellenben a ti frissitettetekhez képest. Ahogy olvasom, gyorsabban merül, lassabb az ujnyomat olvasás, stb.
Akkor minek frissítsek?
@Pch
Bas..ák meg! Mondjuk csak fehér van
Ennyit simán megér. Ez magyar garis? -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
desolator
üzenetére
Hát köszi! Akkor nálam nem kóser valami. Még mindíg 15-20% esés. Még az intelligens energia takarékosságot is bekapcsoltam az akkumulátor menüpont alatt, de semmit nem számít.
Valaki írt valami TWRP meg cache törléseket stb. a problémámmal kapcsolatba. Azokat hol lehet megtenni, hogyan, és miért van köze ahoz hogy non-stop ébren van a teló?
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
desolator
üzenetére
Na a helyzet vátozatlan, folyton ébren van még mindíg. A WiFi-nék énis észrevettem hogy folyamatosan bekapcsolva mutatja holott kivan kapcsolva. Csináltam rá egy bekapcs WiFi, kikpcs WiFi, és utána már abbahagyta. Bug-nak néz ki. Az ébrenlét esetében sajnos nem bug lehet mert míg alszom 7-8 órát, addig közel 20%-ot esett a semmire! A sima X5 ilyenkor max 3-4% esett. Eggyütt kell élnem ezzel akkor, és reménykedek hogy a következö frissítésekben ez kivan javítva. Vagy gondolkodok még az elözö verziók felrakásán is, de még várok hátha valamelyik újba már megoldódott.
Azt viszon tényleg nem értem hogy ugyan ez a rendszer más telefonján nem csinálja azt amit az enyémen. Desolator egy kérdés, neked mennyit esik az akku %-a miközben alszol 7-8 órát?
-
Ferike81
senior tag
válasz
desolator
üzenetére
Neki az x5 proval semmi baja. Nem kellett még semmit mókolni rajta. Nem akar Ő profi fotókat, de ettől azért jobbakat szeretne, viszont amit Bl.Gyo. linkelt képeket azok azért jobbak mint az X5 pro képei. Na még agyalok rajta, hogy legyen-e csere. Meg még hátha találok valami mást telefont is. Köszönöm a válaszokat!
-
Bandi7
csendes tag
válasz
desolator
üzenetére
Ez a leírás csak a TWRP-t flasheli.
A felette lévő válasz:
Yes, it's possible. You must install alternative recovery, for example TWRP (if You understand Russian Language please read this post).
After it download from this site firmware for TWRP. In custom recovery go to Wipe and check only Cache Dalvik/АРТ & Cache & System. After it make Wipe. Reboot Recovery again and install firmware.
Szerint TWRP-vel lehet flashelni direkt ahhoz készített firmwaret adatvesztés nélkül, ilyen firmware pl ez: http://altrom.ru/2016/09/01/doogee-x5-max-pro-20160829-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%B8%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-twrp/ ami a 4pda.ru hozzászólás google translate fordítása alapján ilyen módosításokat tartalmaz:
Magamtól tettem hozzá, a build.prop alapértelmezés orosz nyelv és az időzóna, Moszkva, hozzáadott multi-player és multiplayer mód, eltávolítjuk sort az OTA frissítés. Az eltávolított alkalmazások: Térképek, kínai billentyűzet és alkalmazások OTA. Kísérletileg eltávolítjuk a szépség-üzemmód lefolyó kamra ...
Viszont én flasheltem úgy Needromos teljes firmwaret, hogy a userdatát nem írtam felül, így az alkalmazások, beállítások megmaradtak.
-
hzsolee
őstag
válasz
desolator
üzenetére
Hát lejárt a 2 éves szerződésem, újrakötöttem drágábban és "netstoppal" Mondjuk ezt nem tudtam, csak most, hogy már másodszor kellett vennem plusz adatot, és felhívtam az ügyfélszolgálatot.
"Az opcióban foglalt belföldi adatmennyiség felhasználását követően a sebesség 0/0 Mbit/s-ra korlátozódik a számlázási ciklus végéig, internetezésre a Netinfo oldalon történő kiegészítő adatopció vásárlásával van lehetőség." -
xianhu
csendes tag
válasz
desolator
üzenetére
Nekem is fel kellett raknom az MTK driver csomagot (ráadásul ki kellett kapcsolnom a driver aláírás ellenőrzését ideiglenesen), hogy felismerje Debug módban a telefont (MyPhoneExplorer-hez kellett).
Furcsa, volt már MTK-s telefonom de ott elég volt a Google féle driver csomagot felrakni, és rávenni hogy azt használja. Itt ez nem segített

-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
desolator
üzenetére
Feltettem az Open Camera-t, nem csinál olyan zajos képeket, és még éles is aránylag a kép, nekem megfelelő.
2 dolog:
- Hol tudom megnézni az éppen futó alkalmazásaimat, és csak a telepített alkalmazásaimat? 5.1-nél csak bementem az alkalmazásokba, jobbra-ballra húztam és ott volt minden a helyén. Itt meg egybe van minden mindennel. 6.0-ás feature lenne ez?
- A RAM telitettségét megtaláltam, 1.9GB ír össz-nek ugye, és azt írja hogy 6-700 MB szabad, és csak a facebook meg a messenger van fent. Talán a 64bit-es rendszer miatt, az mindenhol többet eszik.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
desolator
üzenetére
Na rájöttem hogy csinál egész éles képeket... a kamera beállításainál lehet állítani az élességet a legmagasabbra, mert alaból közepesen van amivel már nem olyan jók a képek. Sajnos nem jegyzi meg ezt a beállítást, és a kamera újraindításával visszaáll közepesre
. A teszfotókat itt magas élességgel csináltam.Ezt a beállítást nagyon nem használtam egyik telómon se, ezért kipróbáltam az X5-ön hogy magasra állítottam az élességet, és csináltam fotót, megilyedtem volna ha avval is lehetett volna ilyen képeket lőni így. "Szerencsére" úgy is f..s volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

korábbi verziókban nem volt jelen... Most acip12.1-et tesztelem, 32 bites 7.1.1 2017-01-05.-i ASP-vel...kamera f#s,gps f#...de ezen kívül eléggé ígéretes
ST scan, meg 1-2 DoS attack
DP scan... De mégse annyira masszív a DoS mint a gyári rendszerrel... Elég szétszórtak az ip címek helyei
ez amúgy 6.0 hiba, a 6.0.1ben javították, amit persze a gyártó 99%kal azért nem ad ki mert a kémkedéshez szükséges appokat újra kéne írnia 6.0.1-re, meg a 7.x-et is valószínű ezért nem fogják kiadni rá, mert abban már van speciális adatvédelmi opció ami megtagadja az appoknak hogy a személyes adatokhoz hozzáférjenek...tehát ezeket a verziókat csak egyedileg készített rendszerként lehet feltenni, a cm13.0.2 meg a 7.1.1 elérhető customban, a 13.0.2 64bites októberi patchel, a 7.1.1 32bites de az már decemberi patches