Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Doogee X5 Max Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Kb az elsők között szereztük be a telót Augusztusban az M.M-ből.Minden gyári rajta,a pénzünket sem lopta el a kártyáról,nem jelentek meg kínai titkosügynökök sem...egyedül az android.snap-et kellett letiltani és azóta is stabilan használható a ketyere
-
Milka 78
nagyúr
Köszönöm!
-
Milka 78
nagyúr
Más kapott már ota frissítést?Augusztus 20-án vettük és semmi sem jött rá (MM-es vásárlás,ha jók rémlik 7 havi rom-al)
-
Milka 78
nagyúr
Skacok mi a a bánat ez a com.android.snap alkalmazás sajnos leállt?Minden előjel nélkül elkezdte dobálni ezt a teló
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Atomcsirke #309 üzenetére
Üzemidő bitang nálunk majd 2 napot bír,pedíg megy a pokemon rajta ezerrel,ellenben lassan tölt fel (4-5 órát elvan).GPS nálam pontos,jól működik.
-
Milka 78
nagyúr
Nekem is kéne valamilyen flip tok.
-
Milka 78
nagyúr
5 percen belül használd a szerkesztés gombot (szabályzatban) és ne 5 külön h.sz-ben küld el,ez nem chat szoba.
A 4g-s foglalat az micro sim és nem nano. -
Milka 78
nagyúr
válasz
Nosztalgia #269 üzenetére
Van egy érintő hiba (kínai rendelés,talán a legelső volt),van egy gyanús érintő hiba ezen felül van ez a értesítési hang dolog amin dolgozunk.A kereső kidobálása az app hibája,az engedély adások az android sara,a 4g általánosan lefedettség és kártya hiba,az aksi meg behemót,lassan tölt,viszont lassan merül.
Nekem és másoknak pedig gond nélkül megy a teló.Van 4g,nem töltöget le magától,az aksi bitang és az érzékelés is jó,igaz nálam is túl érzékenynek tűnik középen ami egyedül tesztprogrammal tudta kimutatni,de 3-ból 1-nek sikerül az is annyira elhanyagolható (ami sem játék,sem normál használat,funkciók terén sem akadályoz a 100%-os felhasználói élményben).
Ha még is tré lenne ott a gari.Gyári visszaállítás?Baromi érdekes,mintha a droid megzavarodott volna,vagy megint az engedélyek kiosztás szórakzik (tippelek) volna.Én pl a te észlelésed során egyből ezzel kezdtem,hogy a hangokat teszteltem.A Zedge-re felmentem a notifactions hanganyagokra,letöltöttem az elsőt és megy
Pla a Lenovon (5-ös droid) volt hasonló problémám és ott nekem külön csinálnom kellett egy notifactions mappát,mert másból nem volt hajlandó beolvasni,lejátszani.Mind a belső,mind az sd memóriába létrehoztam a media/audio/notifications mappát,de irgalmatlan katyvasz volt mire elértem,hogy menjen.
-
Milka 78
nagyúr
Nálam a ZEDGE a telefon memórián csinál egy mappát.Belsőtárhely->zedge->notification_sound.Az ott meglévő hanganyagok megjelennek nálam a menübe amit ki is tudok választani.
Nem tudom számít e ,de én az sd-t csak adattárolásra használom,nem csináltam tárhely cser/csatolás,nem tettem telepíthetővé. -
Milka 78
nagyúr
válasz
Wallenberg #262 üzenetére
Nézd meg valami screen test programmal,hogy rendben van e,jól érzékel.Párom gépe jól érzékel,de középen picit túl érzékeny.Hozzáteszem csak tesztprogrammal tudtam kimutatni.
Ujjlenyomatolvasót nem használjuk és a gyári keresőt használom ami itt jól működik.
Nekem pl a Dolphin volt a nyerő,de az mt procis motyóimon ki-ki dobál (Lenovo A7000-en jó,Asus Z300M párszor kidob,MXmini androidbox 1mp alatt kidob).Lehet át kéne másra állnod. -
Milka 78
nagyúr
A teló valóban baromi sokáig tölt,kell neki az 5 óra.24%->54% majd 2 óra.Viszont azt vegyük figyelembe,hogy 4000-es aksi.
A Lenovo A7000 2900-as aksi és 1-2 óra alatt a legrosszabb esetben is koppra tölt,ellenben 8mag,Mali 760mp2 és 5.5-colos.Az én telóm több mint 3 óra folyamatos pokemonozással (képernyő minimumon,de folyamatosan bekapcsolva,4g,gps) 100%->58%. Ugyanez a Doogee-val 54%->26% ami nem rossz főleg,hogy fel sem volt normálisan töltve.
Sokáig kell tölteni,de sokáig is bírja.Frissítés ügyileg nálam sincs semmi 20160708 a verziószámom.Esetleg ha nem bízik valaki a telóba akkor állítson be adatkorlátot.
-
Milka 78
nagyúr
notifactions mappába berakod,de egyszerűbb ha letöltöd a ZEDGE appot ahol rogyásig van csöngés,üzi hang meg minden.Onnan letöltöd a kiválasztott hangot,majd emlékeim szerint hozzáférést kell adni az appnak (ezt meg fogja kérdezni).Ezek után ha bemész a hangbeállításokhoz (ahol kiválasztod a médiatárolót) már be lesz tárazva az általad letöltött hanganyag(ok)
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Nosztalgia #207 üzenetére
Kis izelitő a fajtájukból.
Az MM-ben (Árkád)19.30-kor még volt,én is hoztam belőle egy fehéret.37 és a rendeléstől számított 30 percen belül kézben volt. -
Milka 78
nagyúr
válasz
Nosztalgia #205 üzenetére
Ez kb ugyan olyan zugcég mint a Pruemobil,kell a francnak a nyűg.
-
Milka 78
nagyúr
Na srácok megvan a teló!
Elsőre nálam is csak 3g-t tudott a teló,de újraindítással már megy a 4g (Voda).
Win7x64 elsőre felismerte a telót,de lehet csak azért mert MT procis Lenovo A7000 telóm és ott már telepítettem drivert.
Érintésre makulátlanul reagál,nem kell a fóliát sem leszednem.
Egyéni csörgésese baj sincs nálam amit hozzárendelek egy számhoz az ott is marad.Próbáltam Zedge-ével és simán a ringtones mappával is.
A teló hangerejét felhúzom majd,de pl a WP640 sem volt hangosabb,viszont az ezzel ellentétbe elnémult ha leraktam az asztalra.
Beszéde hangerővel sincs különösebb gond,tisztán,érthetően lehet hallani mindent mindkét fél számára.
A teló gyors,folyamatos,1 óra nyomogatás után jók a benyomásaim.
Viszont a duplakoppot hol találom,metr így elsőre nem szúrtam ki?Mellesleg a Pruemobil-t messze kerüljétek,mert egy hazug tolvaj csaló banda aki 3 hétig hazudozott,hitegetett (holott tudták,hogy szülinapra lesz),hogy rossz szín,beszállító,holott valószínű nem akarták 39-ért odaadni (44-re emelték az árát).
Este 7-kor megrendeltem az MM-be,2 percel később visszaigazoltak,majd újabb két perc múlva jelezték,hogy fáradjak be a készülékért (Árkád) és csak 36 volt ami igen baráti ár ezért a telóért. -
Milka 78
nagyúr
Nem én a pruemobiltól rendeltem.Valószínű a bolt is úgy szerezte be mint te és ezért a 3 hetes átfutás.Ellenben vicces,hogy az MM-be más beérkezett,nekem meg még mindig semmi hír.
Tegnap azt mondták,hogy ma megkapják (erről megint semmi hí) és holnap,legkésőbb holnap után kihozzák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Kés topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest