Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Doogee X5 Max Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
xianhu
csendes tag
Azt hiszem találtam valamit: Dual SIM Control
Egyelőre csak egy SIM kártyám van, és a free verzióban csak 3 szabályt lehet megadni, de szerintem ennyi elég lesz. -
Bl.Gyo.
őstag
Igen ez 3G, ugyan ez a helyzet nálam is. Elég régi a SIM kártya ami benne van szerintem azért. De van egy újabb sim-em is amin tudom hogy megy a 4G, avval majd kipróbálom. Ha avval megy a 4G akkor a régi sim-nek tudható be a "hiba". Külön kérni nem kell a szolgáltatónál a 4G aktiválását, mert egyszerűen csak beletettem egyszer egy sim-et egy 4G-s telefonba, a rendszer érzékelte hogy 4G-re menne fel de nemtud, majd 2 perc mulva jött egy sms hogy a 4G-t aktiválták, és indítsam újra a telefont. Megtettem, és megis jelent a 4G felirat felül. Ebben az esetben most ez nincs.
Jó sokszor leírtam hogy 4G
-
Bl.Gyo.
őstag
Szerintem jó ez. Spanyolból, 23.000 plusz szállítási díj 3.000 . EU-s, nincs VÁM, áfa stb.
Más: az ujjlenyomat olvasóval való feloldás mellett, jó a minta rajzolása is ha van, mert pl én munkába kesztyűbe nemigen tudnám ujjlenyomattal feloldani, a de képernyő érzékeli a kesztyűt, szóval olyankor jól jön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest