Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Be is futott a Honor GT Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Doogee X5 Max Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fulár
senior tag
Üdv!Vennék a telóra üvegfóliát.Nem tudtok olyan magyar webshopot ahol esetleg kapható?
Ebay stb felejtős.
Köszönöm! -
SirKero
őstag
Mostanában nálam is megjelentek a reklámok. Ha gyári rom van rajta akkor is le lehet valahogy ezeket tiltani vagy fel kell tenni a 08.10-es romot
-
megalo
csendes újonc
Az "intelligens energiatakarékos" funkciót az akku menüpont alatt érdemes bekapcsolni?
Fontos, hogy továbbra is megkapjak minden értesítést alvó módban (viber, face, jófogás, alixpress, stb...)Lehet tudni mit és hogyan szabályoz?
Köszönöm
-
BáLiNt^->
csendes tag
Sziasztok!
Ma vettem ilyen telefont, de nem kapcsol be sajnos, töltőre dugva sem. Mit kezdjek vele, vigyem vissza holnap?
köszi:
Bálint
-
Compika
aktív tag
Én a 08.29-ei romot használom és eddig semmi probléma vele az ujjlenyomat egy pillant alatt nyit
-
hardline
senior tag
Én most teszem fel a 0829-es romot, megnézem tényleg lassú e vele az ujjlenyomat olvasó. Nekem a 0623-al sem volt lassú, de a 0810-es romot tettem fel ettől függetlenül az ajánlások miatt. Próba cseresznye.
-
Gedus30
csendes tag
válasz
majorgent #779 üzenetére
Végül is ami feltűnt hogy a galéria kicsit akadt, plusz az érintő kijelző mintha talán gyengébb lett volna de összességében semmi különösebb eltérés, az ujjlenyomat olvasót nem használom szóval azt nem tudom rosszabb lett-e. De vissza tettem a 8.10-t egyenlőre azt használom.
-
Bl.Gyo.
őstag
Látom elég halott a készülék tesztje alatt lévö topik. Akkor ezt nem fogják bezárni, mert ez megy... még.
-
-
débé
csendes tag
Szervusztok!
Sehogy sem találom a hívószám megjelenítés beállítását! Tudnátok segíteni, hogy hol érem el!
Kösz,
débé -
Bl.Gyo.
őstag
Kamera lencse belül tiszta (értem, nem a külsö üveg, hanem konkrétan a kis lencse)? Nézd meg alaposan napfénybe. Lehet van valami nagyobb darab porszem odakerült. Ez könnyen lehet, mert nekem is eléggé kezdett porosodni a kamerája, habár a képen nem látszik semmi. Miniatür porszemek. Az hogy zoom-olásnál nincs ott, nem számit ugyanis nem optikai zoom az, hanem digitális, szóval a kép közepébe nagyít bele szoftveresen, és így lemarad a folt mert pl. az oldalt van.
-
Barni
újonc
Sziasztok! Már több mint egy hónapja tulaja vagyok egy Doogee X5max Pro telefonnak. És mostanában az a tünet áll fent hogy belépek a kamerába és van egy 1-2 cm-es folt a képen és ha fényképezek akkor is de ha zoomolok akkor nem. Ilyenkor mi lehet a megoldás ?
-
Bl.Gyo.
őstag
megalo - nekem is a szögletes telók jönnek be jobban, de sajnos nagyon sokat átnéztem ezek közül, és valamiben nem volt megfelelö: vagy rossz kamera, vagy régi típus/SoC, android, vagy szériahibás, sürün meghibásodó stb. sokat szemezgettem anno a Doogee Dagger DG550-el (kijezö meghibásodás egy idö után), meg a Blackview alife S1-el (szériahiba hogy nem megy a hátsó kamerája), ezek igaz szögletes telók, bejönnek. Inkább feláldozom a külsöt a belsöért (amúgy a Mi4c gyönyörü! Igaz gömbölyded kicsit, iPhone 6-os beütés). A Max Pro fele-fele, Nexus 5 koppintás.
Szigma70 - Köszi! Volt neked is Mi4c-d? Megilyesztesz avval hogy: "Nem fenékig tejfel ott sem az élet sajna, erre készülj fel."
-
Szigma70
addikt
Sok szerencsét az újj telóhoz, használd megelégedéssel.
Nagyon sokat olvasok, a MI4C topikot is kivégeztem anno ,
Nem fenékig tejfel ott sem az élet sajna, erre készülj fel. A szebb forma, a súly, a hardver erőssége valóban amellett szól. Mást nem tudnék felhozni mellette.
Mégegyszer, használd hosszan megelégedéssel.
-
megalo
csendes újonc
Értem.
Én meg a Verne Thor és a Doogee között gondolkoztam, aztán a forma miatt döntöttem a "tégla" mellett.
Kifejezetten hányingerem van a szabvány szappanos dobozoktól, mindig is a szögletesebb mobilok jöttek be. Szinte alig-alig van normális külsejű teló, főleg az alsó árszegmensben. Nekem kifejezetten tetszik, hogy vaskosabb, jó kézben tartani. A kamerájára mondanám hogy csalódás, ha nem olvastam volna róla kritikákat. Azonban tényleg jó lenne, ha legalább az átlag alsó-közepét hozná minőségben. Ez az egy fájó pontja van. Az üzemidő pedig kifejezetten remek.A következő telómnál is az akksi méretre és a szögletességre fogok első körben figyelni + remélhetőleg majd a fényképezője is jobb lesz.
-
Bl.Gyo.
őstag
A Xiaomi tudása (MIUI rendszer), erös hardvere, értesítö LED az elölapon, de föleg a kamerája ami gyönyörü képeket készít, nem olyan vaskos mint a Max Pro igaz csak 3000-es akkuja van a Xiaomi-nak, méghozzá mind ez 45 ezres áron garival újonan, másnapra a kezembe volt, mondom ezt nem hagyom ki. Kifejezetten zavart hogy ilyen súlyos, és oriási telefon érzetet keltett a kezemben a Max Pro, pedig 5colos, mint a Xiaomi. Olyan érzésem volt mint ha 5.5-öst fognék, amit meg nem szeretek már.
Amiben a Max Pro jobb a Xiaomi-nál az az akku üzemidö, jobb RAM kezelés, 6-os gyári android, B20-as 4G (Xiaomi-n nem is megy a 4G, csak a 3G, mert nincs B20) mindez elég olcsón.
Nagyon is sajnálom a Max Pro-t, mert nagyon jó készülék, megis tartanám, de felesleges lenne. Még megtartom kicsit, míg nem ismertem ki a Mi 4c-t...
-
akaroly
újonc
A needrom-ról nekem sem jön le a 08.10-es.
Viszont találtam két alternatívát itt:
https://cloud.mail.ru/public/7xjU/qXoKv2q7L
https://cloud.mail.ru/public/GQbU/w44jJkR7c
(Nagyon lassan jön kb egy óra kell neki.)Ezek ebből az orosz fórumból származnak: http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=759601&st=860.
A fórum a "mi" telónkról szól, szóval érdemes belenézni!
A vírusmentességre garanciát nem tudok vállalni. Nem próbáltam! Sőt a telefonom is még rendelés alatt van. -
fújifon
csendes újonc
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem .
Azt, hogy a vonatos wifihez jól kapcsolódjon és be is tudjak vele jelentkezni azt , hogy lehet ?
Mert sajnos az probléma, hogy egyszerűen vagy a kapcsolódással már problémái vannak, vagy a máv bejelentkező oldalát nem tölti be. és nem értem miért..Otthon tök jól megy csak a vonaton nem csatlakozik a wifihez.. bár néhanapján sikerül, de nem gyakori.Ötletek ?
Előre is köszönöm a válaszokat ! -
Bl.Gyo.
őstag
Sziasztok! Sajna kikell lépjek a Max Pro táborából, mert tulaja lettem egy Xiaomi Mi4c telónak! Sajnálom a Max Pro-t mert nagyon jó kis készülék, és nincs 1 hónapos se
. Eladásra bocsájtom, hibátlan...
Követem a fórumot csak mivel nem használom már nem fogok tudni sokat hozzáfüzni, és ha valaki érdekel a topik gazda jog, írjon, és én meg megbeszélem egy adminisztrátorral hogy váltsa át az illetöre a dolgot.
-
e=mc²
őstag
válasz
Szigma70 #753 üzenetére
Ezt biztos nekem akartad irni?
Nekem unlock screen lag gondom van, de amiket olvastam, azok nem megoldas szamomra.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
gagyilovag #754 üzenetére
Sajna ez a 08.29.-es már, ami ugye nemigazán jó!! Eltüntették a 08.10.-est totál...
Nekem meg van az eredeti zip fájl amit a doogee oldalarol szedtem le, majd feltolom google drive-ra, es belefoglalom az összefoglaloba is...
-
Szigma70
addikt
Nemrégiben igértem valakinek a beragadt process miatti aksimerülés problémára, mikor nem megy alvóba a telefon, a lehetséges megoldást.
Most ráakadtam:
https://www.orduh.com/google-play-services-battery-drain-fix/
"Google csinálja a problémat, amire jelenleg frissítés hiányában nincs jobb megoldás, mint a következő:
- Play Szolgáltatások frissítés törlése
- Manuális vissza frissítés apk -val a legújabb verzióra
- Beállításokban a Google biztonsági mentés kikapcsolása
Ha lehet, mindezt net nélkül, az első két művelet között újraindítással." -
nokri
csendes tag
jelenleg a needrom-ról sem lehet a 08.10-est letölteni...a többit bezzeg igen...
felraknátok valami közös helyre, mert sehol nem találom...
-
megalo
csendes újonc
A feltett kérdéseimre köszönöm mindenkinek a választ.
A még annyi lenne, hogy nektek is csak az egyik hangszóró nyìlásból jön hang? Valami 3D soundról ìrnak az akksi alatti részen, de tök mono. Kamu lenne vagy csak nekem nem szól?
-
Fulár
senior tag
Sziasztok!Leírná nekem valaki,hogy a bánatba tudok Romot frissíteni(gyárit)a telón?
Az Sp flash tool kell hozzá?
Nagyon hálás lennék egy részletes leírásért.A Doodge honlapjáról letöltöttem a Romot.Egy Zip fájl jött le.Ebben a Zip-ben található az Sp Flash Tool Progi is. -
hardline
senior tag
Srácok, honnan érdemes most rendelni?
Unokatesómnak megtetszett a telefon, és rendelni akar, de minél olcsóbban.
Én Gearbestről vettem de most nincs eu raktáron, tinydealen sem látok.
Ötletek? -
megalo
csendes újonc
Lefuttattam a malwarebytes-t és két fenyegetést talált:
- Finesearch.apk
- com.gengyu.beautysnap.apkGondolom root kellene hogy eltávolítsam őket.Többek közt bankolok is a telómon. Foglalkozzam velük? Valós fenyegetést jelentenek?
A ROM 2016.07.08.-as és az MM-ben vettem, tehát nem valami aliexpres-es kalózkodás.
Mit szóltok hozzá?
-
e=mc²
őstag
Ugy gondolom, hogy az en problemam is szoftveres eredetu lehet, de 3 kulonbozo rommal sem valtozott a helyzet. Es hasznalat kozben latszik a hatranya, hogy nem csak a felebredesbol (ujjlenyomat, power gomb) var 4 masodpercet mire bekapcsol a kep, hanem a telefonalas vegen ujra bekapcsolaskor is. Ez rettenetesen zavaro. MTK tools-ban ezt nem lehet valahol allitani?
-
pch
senior tag
Az enyém durvább volt
(van videó is róla ha érdekel)
Waytech megcsinálta bár a javítás minőségével nem vagyok megelégedve.
Inkább megcsináltam volna magamKonkrétan a ragasztás olyan 20%-os és mindig vissza kell nyomkodni a touchscreent a helyére.
Ha lesz időm szétszedem és megcsinálom korrekten.pch
-
Bl.Gyo.
őstag
Kíváncsiságból rákerestem YouTube-on a Max Pro hibáira, és egyedül touchscreen problémák vannak, meg egy darab az elölapi kamerával, és annyi!
A videóban a srác egyenes vonalakat húz az ujjával, de a képernyö nem egyenes vonalakat mutat sok helyen! Ott kommentbe valaki azt írta hogy neki is ugyan ez volt a baj, de egy ROM frissítéssel jó lett neki.
Kipróbáltam az enyémen ugyan úgy az egészet, és a bal felsö saroknál van kicsi érzékelés probléma (használat közben is felfigyeltem rá), a többi részen hibátlan:
-
Bl.Gyo.
őstag
Felkerült a doogee.cc oldalra is a 08.29.-es. Sajna csak az az egy van ott, a 08.10.-es eltünt. De a 29.-ei is már 1 hónapos, lehet már nem lesz több ahogy elnéztem az eddigi frissítési ciklusokat (pár napok).
-
Fulár
senior tag
Nem a Droid 6.0 sajátossága.Telenon és Launcher függő.Van amelyiken lehet,van amelyiken pedig nem.
OTA-n mindig sokkal később érhetőek el a frissítések.Ez viszont szinte minden gyártó minden készülékén így van.De sajnos arra is van példa bőven,hogy OTA.n egyátalán nem érkezik meg semmiféle frissítés. -
megalo
csendes újonc
Ez az újabb Android sajátossága? LG L65 4.4 alatt a zárképernyőre is lehetett widgetet kirakni/cserélni. Ez azért volt jó, mert egy gombnyomásra, belépés nélkül is hozzá lehetett jutni infókhoz. Pl időjárás vagy rövid hírek, árfolyamok, ki mire használta. A jelenlegi óra is csak egy widgetnek tűnik. Tényleg nem cserélhető?
Még 2 kérdés.
- Nem a legújabb ROM van a gépemen. Ha van OTA funkció és be is van kapcsolva, akkor miért nem frissíti?- Van két karc a kijelzőmön, de nem tudom eldönteni, hogy a fólia alatt vagy felett. Elég szabályos, párhuzamos csíkok. Remélem nem az üveg, de addig nem akarom leszedni a fóliát, míg nem jön meg a rendelt edzett üvegfóliám. Tapasztaltatok ilyet? A két karcnál törik a fény, kicsit csillog is. Dühít, mert új a telóm és ezzel soha a büdös életbe nem fogom tudni visszavinni az MM-be. De remélem csak túlreagálom, majd kiderül idővel.
-
megalo
csendes újonc
Hogyan kell megváltoztatni Android 6.0 alatt az kezdőképernyőn widgetet?
Ott szeretném megváltoztatni, ahol a belépési mintázatot is kéri. Korábban telómon 4.4 alatt ment, de mióta ez a Doogee van nem tudom hogyan kell. Peif szeretném lecserélni az órát és kirakni egy normális időjárás widgetet.
-
vipviform
senior tag
Erről a fülesről beszéltem: http://www.extremeaudio.hu/marley-smile-jamaica-fulhallgato-je041?utm_source=arukereso&utm_medium=cpp&utm_campaign=direct_link
bocsi, hogy nem direkt linkeltem, de most siettem...
-
vipviform
senior tag
válasz
desolator #715 üzenetére
Eszembe jutott néhány gondolat hangügyben. Ez és sok más telefon nem Hi-Fi torony. Ne várjunk csodákat, főleg mp3 hangoktól. A mi kis telónk szerintem tök jól szól, ha a füles is jó. Én egy középkategóriás Marley-t használok, teljes megelégedésemre. Rádugtam egy profi Sony fülest is hát azért az jobb volt, de nehogy már a füles többe kerüljön, mint a teló...
-
e=mc²
őstag
válasz
john_silver #719 üzenetére
Paypalnal a sajat bankod mindig jobban valt! Altalaban kozeparfolyamon tortenik a konverzio. Viszont par nap lesz amig a tenyleges terhelesi osszeg felirodik, addig csak zaroljak a szamlan. Ez elterhet az arfolyamingadozasok miatt par forinttal.
-
john_silver
csendes tag
válasz
majorgent #713 üzenetére
Köszönöm, közben én is láttam, meg is rendeltem, nem gond, hogy fehér, édesanyámnak rendeltem fehéret és nagyon megtetszett. Árban ugyanott vagyok mint az előző rendelésnél, mert most nem PayPal-lal fizettem, hanem a netkártyámmal és a bankom jobban váltott mint a PayPal, 26.890 Ft lett.
-
gagyilovag
aktív tag
Na nekem nem volt problémám,de halgattam rátok és letiltottam a:
com.android.snap
És láss csodát megszűntek a reklámok
Nem mintha olyan sűrűn lettek volna,de már egyáltalán nem dob be ha az alkalmazásokban matatok -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Szigma70 #709 üzenetére
Szerintem ezt a topikot hamarosan lezárják az illetékesek, mert egyszer láttam hogy egy telefon topikot bezártak mert arról elkészült egy teszt, ami alá ugyan úgy lehet kommentelni. Az lenne a legjobb, ha az itt lévö összes hozzászólást belefüznék az ottaniba, hogy meglegyen minden eddigi tapasztalat/infó, és akkor ez mehetne a levesbe.
Addig marad ez a topik azoknak akiknek már megvan a telefonjuk, a tesztes topik meg akiknek nincs és fikázzák. Legyen minden csoportosítva
! Nem nagy gond 2-t olvasni még, nem érkezik annyi hozzászólás hogy ne lehessen követni.
A többi idövel eldöl majd, én nem tudok többet tenni.
Egyébként jók voltatok a tesztes topikba hogy megvédtétek a Max Pro-t, ahogy olvastam a korai divatos fikázós kommenteket (alaptalanok, észrevettem hogy mindegyik mobil tesznél ez a divat), kicsit felháborodtam rajtuk, akartam is írni de Ti megelözetek és leírtatok mindent helyettem is!
-
majorgent
tag
Van olyan android app ami lejátsza a helyben tárolt zenét is és youtube-t is?
-
majorgent
tag
Amugy tudom javasolni bluetoothos fülhallgató használatát zenehallgatáshoz. Sokjal jobban szól mint madzagossal.
-
IMGM6
tag
válasz
john_silver #705 üzenetére
A tinydeal-n van, de csak fehér és egy kicsit drágábban.
-
Szigma70
addikt
Sajnálom azért azt a másik topikot, kicsit félre siklott ott a móka.
Nem azért vettem a gyereknek ezt e készüléket mert nem tudtam volna drágábbat , márkássabbat venni, hanem mert a gyerek fej még nem mindenben racionális.
Őket nem az érdekli, hogy meddig és hogyan fog működni, hanem , hogy most mit tud.
Nekem mint szülőnek kell ezt kontrollálnom, és a lehetőségek között a leg optimálisabb , kompromisszumos lehetőséget megtalálni.
Erre ez a készülék tűnt a legjobb választásnak.Eddig bejött.
-
Szigma70
addikt
Kedves topikgazda
Most mi lesz, 2 topikot kell majd mazsolázni?
Vagy ez marad annak akinek van is ilyen telefonja, a másik meg a kibices topik? -
Gedus30
csendes tag
Üdv. Végig próbáltam az összes romot, de csak a 08.29-l jó a kamera. Sebaj egyenlőre marad ez, most már az aksi idő is rendben van. Majd ha lesz valami újabb, esetleg ota frissítés, kipróbálom azt.
-
desolator
senior tag
válasz
john_silver #705 üzenetére
Ezek szerint már nincs, ahogy utánam írták.
-
desolator
senior tag
válasz
Szállító76 #702 üzenetére
Gearbest-en van eu raktáros.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest