Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Be is futott a Honor GT Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Doogee X5 Max Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
Nekem is megerkezett Gearbestrol feher szinben. Csajom fogja hasznalni, de en lakom be elotte.
Az ujjlenyomat-olvasoval vagyok kicsit gondban, mert kb. 30%-os esellyel olvassa be az ujjamat. Masnal is elofordul hasonlo?
-
majorgent
tag
válasz
gagyilovag #598 üzenetére
Azért az is legyen beleszúrva hogy kell win 10-hez a drivert felrakni
Én ezt használtan segítségnek: https://www.webmaster442.hu/alairatlan-driver-telepitese/
-
desolator
senior tag
Hamarosan X5 max pro teszt az MA-n:
"Már teszt alatt van, nemsokára megjelenik belőle a cikkünk."
-
Bl.Gyo.
őstag
Azt vettem eszre hogy a 3 gomb kozul alul, a "vissza" gomb vagy neha nem erzekeli az erintest vagy mellé erzekel, a lenyeg hogy neha 3x meg kell erintenem hogy fogja az adast. Szerencsere nem olyan gyakori a jelenseg. Masnal volt hasonlo?
-
vipviform
senior tag
Tud valaki arról, hogy az iránytűt fel lehet éleszteni ezen a telón?
-
pch
senior tag
FEATURE!
A legördülő menübe ha a fogaskerék ikonon tartjátok az ujjatokat 5mp-ig meglepi lesz!
pch
-
geri
újonc
Másnál is fellépett olyan jelenség,hogy a telepített alkalmazások a főképernyőről random eltünedeznek újraindításkor?
-
Black_Raven
veterán
Ha valakit érdekel a Jófogáson vadi új Média Marktos Max Pro 29000- személyesen 27000 tegnapi hirdetés még megvan most kérdeztem
-
vipviform
senior tag
válasz
hardline #577 üzenetére
Én most szedtem le a temperált üvegfóliát, mert felül belevegősödött. Az előző telómon is már Nanoshine folyékony képernyővédőt használtam, nekem nagyon bevált. Olyan mintha semmi nem lenne rajta, ugyanakkor tökéletesen véd. A legolcsóbb hely, ahol megvehető az a gsmpalota.hu az Oktogon tér 3-ban, 2500 Ft.
-
Bandi7
csendes tag
-
hardline
senior tag
Üdv!
Tempered glass-t érdemes rendelni a telefonra? Felfekszik rendesen a kijelzőre? Érzékel rendesen érintést?
Mik a tapasztalatok? -
pch
senior tag
Mivel raktátok fel a 8.10-et?
infinixel?
Mert van benne valami multiakármi is.pch
-
Bl.Gyo.
őstag
"kiszedtem bekapcsoltam volna de semmi.
Majd töltőre raktam és továbbra is semmi."Ezeket olvasván gondoltam egyböl a akkufóliára, de ha elkezte tölteni akkor azon túl vagy. De ha 0%-on állt, akkor lehet nem is volt rajta fólia, mert lemerítette a teló az akkut. Nekem fólás volt, és 40% volt amikor bekapcsoltam elöször.
MÁS: Ha valaki feltette a legújabb 09.02-es ROM-ot a doogee.cc oldaról, az írja meg hogy esetleg van e változás. Pl. Proci még gyorsabb, valami változás a rendszerbe, stb. Én nem teszem fel, mert a 08.10. tökéletes most. De ha pl. 1.5-ös lett a proci (a sima MTK6737, 1.5Ghz-en megy), akkor felteszem.
-
pdroid
újonc
válasz
thexxxxx12 #565 üzenetére
Szerintem jól jársz vele. Nekem nagyon bevált... Egyedül a kijelzőt kell megszoknom mert az előző telómnak extra jó kijelzője volt.
-
thexxxxx12
csendes tag
Sziasztok,
gondoltam Microsoft Lumia 435-ről váltanék erre a gépre, igazán szimpatikus amit olvastam róla. Mennyire gyakori hardveres meghibásodás? Egy Lenovo már kihalt alólam az utóbbi két évben érintőképernyő hiba miatt és a Lumia is elkezdett vacakolni, nincs igazán kedvem befürödni egy újabb készülékkel. Túl nagy igényeim nincsenek. Telefonálás, messenger, fb menjen, kamera jó ha van.
-
Szigma70
addikt
Jéé!
Tényleg frissültViszont a régieket megtarthatnák.
-
fújifon
csendes újonc
Sziasztok!
Annyi kérdésem lenne,hogy a doogee oldalán fenn van van egy 09.02.-i ROM , hogy az jó vagy inkább töltsem le Needrom-ról 08.10-it ?
A válaszokat előre is köszi ! -
pdroid
újonc
válasz
desolator #555 üzenetére
Köszi. ..és valaki tapasztalt már ilyet? Szövegirásnál, messenger stb.. Nincs gond, csak pl a youtube lejátszásnál teljes képernyős módban.. Nézem a videót, rákoppintok a kijelzőre és nem akar feléledni, reagálni azonnal. Csak azért kérdem, hogy egyedi dolog vagy másnál is előfordult már? Próbálkozni rom telepitéssel egyenlőee nem szeretnék, nincs benne tapasztalatom.
-
pdroid
újonc
Sziasztok.
Most regisztráltam, jó ez a fórum. Pár napja gyűrök én is egy Max Pro-t, és eddig teljesen meg vagyok vele elégedve. Az akkuja kezd beállni, tegnap este is 70% körülre merült csak, pedig egész nap használom.
Egy dolgot viszont nem értek. Ha pl, youtube-ot nézek, vagy fut valami navigáció, akkor néha érzéketlen a kijelző..
Leteszteltem a kijelzőt a beállításokban és pontosan oda jelez ahova nyomok, épp hogy hozzáérek már veszi is az adást, de ha pl megy a gps, vagy a videolejátszó akkor olyan mintha "elaludna" a teló és csak harmadszorra érzékeli a koppintást..
Az előző telómon (lark) a fólia zavarta meg az érintéseket.. ezen nem tudom mi lehet..
A kezdőképernyőn, egyéb más alkalmazásoknál nem "alszik", ott simán érzékel...Valaki találkozott már ilyennel? Gondolkodtam, hogy frissitem a Rom-ot a legújabbra amit a honlapon feltettek, de mivel garis a készülék igy nem piszkálnám.. meg nem is csináltam még ilyet.
-
Gedus30
csendes tag
Nos döntöttem. Legyen, tánc
Lecsaptam erre a Gearbestes 94 dolláros ajánlatra. Ha Eu-ból jön akkor szerintem nincsen vám, valaki írta hogy neki is német raktárból simán megjött.
Kiváncsi vagyok mikorra ér ide. -
desolator
senior tag
Amúgy tudja valaki, hogy hol szervizeltetheti az MM az esetlegesen hibás készülékeket? Ők is a Wayteq-hez küldik vajon?
-
Gedus30
csendes tag
Hali. Lenne egy hülye kérdésem. Láttam most hogy a MM-ban 37-rt adják akciósan, és olvastam hogy vettetek is páran onnan. Viszont ugye német raktárról, ha van egy 10 ezerrel olcsóbban meglehet venni, már ha kapható. Kinek mi a véleménye, megéri-e a +10 ezer a garancia miatt, vagy mennyire szenvedős esetleg a kínaikkal garanciáztatni ha baja van.
Köszi
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
desolator #540 üzenetére
Na majd ha lesz idöm beleszerkesztem ezeket a tudnivalókat a topik indító hozzásszólásba, Rom-okkal (vagy 1-el
) driverekkel, magyarul, hogy ha valakinek kell a flashelés menete megtalálja ott mindíg.
ROOT-olást nem tudok, mert eddig sohe egyik telómat se root-oltam, ezt se fogom, egyszerüen nincs rá szükségem.
-
desolator
senior tag
válasz
majorgent #539 üzenetére
Needromon van leírás és hivatalos romok. A 08.10-esnél nem érdemes újabbat feltenni, mert gondok vannak velük:
Ez a menete (ha megszeretnéd őrizni minden adatodat, akkor a "userdata" mellől vedd ki a pipát a telepítés előtt):
Install ROM:
- Unpack FlashTools, and Click on Flash_tool.exe
- Select "scatter-Loading" and search MT6737M_Android_scatter.txt in ROM
- Wait file to be added into Flash Tool
- Select "Download Only" or if upgrade "Firmware upgrade"
- Turn off your phone, remove the battery (if the battery is removable) and replace it after some seconds (and don't turn on the phone).
- Press “Download” button to start
- and connect your phone into the computer via USB data cable.
- The process will start and a red progress bar will appear after color purple, yellow.
- And green circles display
- Finish !
- You can now safely disconnect your phone and turn it on. -
majorgent
tag
Üdv. Írna valaki egy összefoglalót s rom telepítésről?
Illetve lehet rootolni a telót valamivel? -
RmegatEx
csendes tag
válasz
Nosztalgia #537 üzenetére
Igen megoldottam végül igy, csak furcsa volt mert eddig egyik telom se allitotta vissza.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
desolator #532 üzenetére
Így van, nekem is bejön! Az hogy frissebb nem jelenti azt hogy jobb is. pl. lásd a 08.29-ben az ujjlenyomat olvasó lassúságát, és még kitudja mi, amit nem vettünk észre. Ha a 08.10-ben minden jó, nem tudom mire kell frissítés. Hogy lássák az emberek van support Doogee-éknál
. Az még mindíg rejtély hogy a needrom-osok honnan szedték a frissebb romokat
mikor hivatalosan a 08.10 elérhetö
-
desolator
senior tag
Na felbuzdulva rajtad én is feltettem a 08.10-es romot a doogee oldaláról. Nem látok én sem különbséget a 29-eshez képest, viszont tényleg gyorsabb lett az ujjlenyomatos feloldás. Olyan mint eredetileg volt a 06-os rommal. A proci is valóban 1250-en fut, így már minden hibátlan
-
Bl.Gyo.
őstag
Na, helyben vagyunk; 10 óra alvás után (igen, fáradt voltam
) , 4%-ot esett csak a töltöttség, 4G-s mobilnet aktív volt folyamatosan!
#majorgent - Ez engem is zavar, hogy angolra állítom, de egy teló ujraindítás után visszaáll magyarra (magyar SIM-kártya miatt). Jólenne valami ötlet rá, hogy azon maradjon amit beállítok.
-
majorgent
tag
Eddig megelégedéssel használom. Két apróbb problémám van csak:
1. Lehene hangosabb is. Telefonálásnál okés még, de zenehallgatásnál lehetne hangosabb.
2. Újraindításnál a nyelv mindig beállitódik németre. Telefon nyelvét beállítottam magyarra, mivel németországban vagyok német sim kártya van benn. -
RmegatEx
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyan gondom lenne,hogy ha kikapcsolom vagy újrainditom a telot akkor mindig rejtett lesz a telefon számom és ezt minden egyes alkalommal vissza kell állítanom. Ti nem tapasztaltatok ilyet? Az alap 20160623 as ROM van rajta.
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy mennyi időbe telik egy teljes 0-ról 100 %-ra töltés? Illetve, hogy átlagosan hány óra kijelző időre lehet számítani?! Tudom, ez mindenkinél máshogy alakul, de viszonyításnak jó lesz..
Köszönöm
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Szigma70 #517 üzenetére
Látszólag teljesen ugyan úgy néz ki a 08.29.-es mint a 08.10-es. De egyikben sem találtam kinai "motyót" . Nincs ilyen szinten külömbség, de viszont már elsöre feltünt az ujjlenyomat olvasó gyorsasága. Olyan mint a gyári 06.23-ason volt. Csak a 06.23.-as 1.1Ghz-en ment. Én se tudom miben másak, de megkérdeztem a feltöltöt kommentbe, hogy honnan vannak a 08.10.-nél frissebb ROM-ok, holott hivatalosan csak a 08.10 érhetö el, és még update se jött egyik Max Pro-ra sem OTA-n keresztül, hogy esetleg azt beleintegrálta (ahogy írtam itt korábban).
#desolator - Igen a "Firmware Upgrade" volt kiválasztva és mindent bepipálva hagytam. Nem volt semmi a készüléken ami miatt az userdata-ból kikellett volna vennem a pipát. Így szerintem alapos volt az egész. Legyalult mindent, és hivatalos legfrissebb ROM ment rá.
-
Szigma70
addikt
-
Bl.Gyo.
őstag
Egy kis infó: Meg van mi tartotta ébren a telóm... az ösrégi SIM kártyám. Beletettem egy új gyárilag micro méretü 4G-set, és avval elalszik szépen!
Másik, hogy feltettem a doogee.cc oldaról a 100% hivatalos 08.10-es ROM-ot kizárólag Firmware Upgrade opcióval a FlashTools-ba, és megy mint az álom. 1.3GHz-es a proci, és az ujjlenyomat olvasója is jó gyorsan oldja fel a telót. A 08.29.-nél lassú volt. Ez a legjobb eddig! Eszemben sincs frissíteni másra
. Gagyilovagnak is ajánlott feltenni, heheheh.
-
evi65
csendes tag
válasz
Nosztalgia #358 üzenetére
A messenger hibával mit tudok csinálni? Frissítés nincs rá. Ugyanúgy idétlen mókus /elvékonyodott robotszerű/ vagy mihez hasonlítható hangja van, ha beszélek rá, de ha videóhívást csinálok messengerből akkor nem, akkor jó! Nem értem
-
Bl.Gyo.
őstag
Na! Gyári visszaállítás megvolt. Hagytam egyböl magába 1 órát. Nem volt ébren. WiFi-re csatlakoz, frissítse a play szolgáltatásokat, hátha az után marad ébren a teló, állt még 1 órát úgy, nem volt ébren úgy se
!! Na most belerakom a SIM-et (elég régi, még én vágtam mini méretüre anno, még a 4G-t se tudja), úgy megnézem. Gyanakszom a SIM tartja ébren...
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
gagyilovag #511 üzenetére
Felteszed akkor? Lehet csak a "mókolt" ROM-okba fut a proci 1.3Ghz-en. Ez érdekelne.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
desolator #509 üzenetére
Hát ja... Még az se lehet, hogy OTA-n jönnek a frissítések, amit aztán lementenek a needrom-osok és beleintegrálnak a 08.10-es ROM-ba, és így lehet 08.29-es. De még OTA-n sejön semmi, szóval gyanús honnan van!
Lehet inkább ajánlatosabb feltenni a hivatalosat a doogee.cc oldalról!
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
gagyilovag #507 üzenetére
Nem, de ezen gondolkodom hogy ezt teszem fel ha nem oldódik meg a problémám. Érdekes hogy ez 08.10.-ei a hivatalos Doogee oldalon, de van frissebb is a needrom-on. Honnan szedhették öket, ha csak a 08.10-ei elérhetö eddig? Ez is érdekes...
-
gagyilovag
aktív tag
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Nosztalgia #501 üzenetére
9 napig tudsz várni még ha jó áron akarod megkapni, magyarból:
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Nosztalgia #502 üzenetére
Ja ok
. Az "ébren" a sima X5-ömön is ilyen, söt jobb, szinte nincs is ébren amikor a képernyö kivan kapcsolva. Jó az a 5.1, ha lenne Max Pro-ra is, azt tenném fel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest