Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Doogee X5 Max Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glatius
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem tudom milyen néven bujkálhat, ezért kérdeztem.
Rootolva nincs, tehát csak frissítéssel férkőzhetett be a nyomorult. -
Soulles
aktív tag
Sziasztok,
új telefon vásárlása esetén ajánlatos a gyári rendszer cseréje (malware gyanú miatt) ?
Ha igen milyen alternatívák vannak teljes magyar nyelvű támogatással?Köszönöm!
-
Glatius
őstag
A com(.)android(.) snap alkalmazás letiltására van valakinek ötlete, ha nincs ott az alkalmazások listájában?
Nekem nem X5 van, hanem T5 de nagyon dühít.... -
gyemipapa
senior tag
-
bulek
tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Nem tudtam (RR 5.8.2), 404 volt a 4pda és a needrom linkje. Bár lehet ugyanaz volt, mert orosz filemegosztó volt mindkét link. Még az a fura, ha rootolom su 2.92 rc, nem indul el a rendszer. Alapból rootolt a crDroid, de réginek írja a superusert
-
bulek
tag
Tegnap eljutottam odáig, hogy nekiálljak a telepítésnek. Letöltöttem mind a 4 romot (Cr 3.4, Aokp béta, és Lineage, RR 5.8.3).
A Resurection Remix 5.8.3-t nem tudtam kipróbálni, nem jut túl a boot animáción.Erre panaszkodott más is a needroomon.
A maradék hármat mind felraktam. Sajnos egyikben sincs magyar nyelv, csak angol, orosz. A beállításokban a nyelveknél beállítható a magyar nyelv. A rendszer kecert lesz (van, ami magyar és van ami angol), de a gyári program angol marad. Azok viszont, amiben van magyar nyelv, természetesen már magyarul kommunikálnak (pl, face, google alkalmazások).
Egy hetet lesz tesztelve, ha anyám így elboldogul vele, akkor marad, ha nem, akkor megy vissza a legutolsó gyári+tűzfal. -
Roby70
csendes tag
Sziasztok!
Most néztem az e-buy on 3000 körül vannak az aksik,gyári új. De gondolom az sem jobb mint amit adtak hozzá.
-
hzsolee
őstag
válasz
marci13
üzenetére
Én alin vásárolok általában, de akkut még nem vettem. Gondolom ebay-en is van. Az a baj, hogy amit az értékelésekben olvasok nem túl biztató. Aki műszeres méréssel támasztja alá a véleményét az kevesebb kapacitásról számol be mint amit a leírásban ígérnek. Szóval lehet belefutok egy még gyengébb újba, mint a gyári használt...
-
marci13
újonc
Sziasztok
Ti találkoztatok az alábbi problémákkal? Ha igen, milyen megoldások vannak?Akkumlátor túlhevülés-> távolítsa el-> visszarakás után 50%-60%ot merül
Csak úgy magától kikapcsol, azt írja h 0%on van, hiába van pl 90-en, visszakapcsolás után is 90-en van, de azonnal kikapcsol
Van valami megoldásotok?
-
Sanya200
csendes tag
Sziasztok van egy kis gond.
Állandóan leáll a google play szolgáltatás folyamatosan dobja fel a hibaüzit.Találtam hozzá megoldást.Törölni kéne a cash-t meg van olyan hogy manage space.De ahogy a manage space-re lépek egyből megint előugrik a hibaüzi és nem lehet egyszerűen emiatt továbbmenni.Próbáltam már mindent,ezenkívűl is.Factory reset nem segít,a google fiókot nem lehet eltávolítani mert ahogy a menüben a google-re kattintok lefagy ugyanúgy a hibaüzenetttel.Mi mást tehetnék még?Rakjak fel custom romot rá?Vagy mit?Egyszerűen így kezelhetetlen a telefon az állandó hibaüzik miatt de megcsinálni se lehet.
[link] -
-
gyemipapa
senior tag
válasz
dani2007
üzenetére
Isten ments! Én is rendeltem, de ha megjön, mielőtt felteszem, a gyári műanyagot leszedem.
Egyrészt csúnya lenne, másrészt gondolom a kijelző érzékenysége is romlana, harmadrész olyan, mint:
szőnyeg, szőnyegre védőszőnyeg, és a védőszőnyegre újságpapír, ne kopjon a védőszőnyeg.
-
-
gyemipapa
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Köszi, ezt nem tudtam, megint tanultam valamit. Akkor a laptopok akksijai is 3,7 voltos cellákból állnak? Mert azok is Li-Ionosak.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
gyemipapa
üzenetére
a mobilok akkuja 1cellás...ha zárlatos lesz,akkor olyan lesz mint sgy kispárna

amúgy igen, nem mind1 ikor melegszik,főleg amilyen meleg volt mostanság nem is csodálom...kint az utcán nekem is melegebb a telóm,ilyen körülmények között normális...viszont az akkunak nem nagyon tesz jót sajmos...
-
gyemipapa
senior tag
-
nferro
csendes újonc
Sziasztok!
Túlmelegedéssel kapcsolatban nincs valakinek tippje?
-
gyemipapa
senior tag
válasz
dani2007
üzenetére
Névjegyek program - összes névjegy- névre egyet rákoppint, jobb felül az üres csillagra rákoppint, akkor teli csillaggá válik, és máris a kedvencek közé került. Nekem is időbe telt, míg rájöttem.
3 hónapja állítottam be, és most megint keresgélnem kellett, hogyan is kell. -
dani2007
újonc
Hali.
Nem tudom hogyan kell a tel könyvben a kedvenceket beállitani......
Segítene valaki? -
nferro
csendes újonc
Sziasztok!
Van egy kis gondom a x5 max pro készülékemmel. Többször (waze használata közben) akku túlmelegedést jelzett és forró volt a készülék. Akku probléma lenne vagy valami más? Amúgy nekem az akksi az elejétől fogva max. 1 napot bír, gyári töltővel töltve, általában 30%-ról már töltöm és nem nyomogatom a telót egész nap. Tud valaki segíteni?
Mezei felhasználóként nem értek a fejlesztői menühöz, ilyesmihez, ezt kérlek, nézzétek el nekem.Köszi: nferro
-
gyemipapa
senior tag
válasz
Szállító76
üzenetére
Én ugyan Mediamarkt-ban vettem 35-ért, így garim is van, még csak 4 hónapja használom, de hasonlóan pozitívak a benyomásaim. Nekem is 3-4 napot bír, igaz, keveset használom, napi átlag 5 perc telefon, és két feltöltés között a képernyőidő nem több másfél óránál, viszont a wifi állandóan meg, ahogy a tartózkodási hely is mindig be van kapcsolva. Viszont nekem úgy van beállítva, hogy este 10-kor ki, reggel 6-kor bekapcsol. Fényképezni nem szoktam vele, de egy telefon egyébként sem profi, művészi fotók készítésére való. REklámok még nem jöttek, igaz tűzfallal amit csak lehet, bekorlátoztam. Szóval nem bántam meg.
-
Szállító76
tag
Srácok. Közel 10 hónap használat után csak annyit mondok, hogy ennyi pénzért kb. 20000 ft-ért zsír.
Nincs reklám fagyás stb. 3-4 nap akksi idő az Fb. pörög rajta
kell ennél több?!
Egyedül a kamerája nem az erőssége, nappal elfogadható képet csinál a többi fotózásra van másik.
Remélem még hónapokig így marad.
-
bulek
tag
Bocs a láma kérdésért. A jelenlegi, gyári 32 bites rendszert csak 32 bites twrp-vel tudom menteni? Azért kérdem, mert, ha vmelyik custom rom(64bit) nem jönne be, vissza tudjam tenni a mentett gyárit.
-
gyemipapa
senior tag
válasz
dani2007
üzenetére
Hogy nincs sörnyom, az semmit nem jelent, nyilván a sör befolyt a telefonba, és a száradás után akicsapódott ásványi anyagok valahol a nyomtatott áramköri lapon zárlatot okoztak, illetve egy ellenállás érétékét módosították. Az is szép, hogy működik.
A telefonok még a vizet sem szeretik, és velünk ellentétben a sört kifejezetten gyűlölik.
Feltételezem, a balesetet követően rögtön kivetted az akksit, szétkaptad a telefont, és hajszárítóval mentetted a menthetőt, víz esetén így szokott esély lenni, a sör, kóla stb. az gáz. -
dani2007
újonc
Sziasztok.
Sör folyt a telefonomra képernyő kicsit foltos de ami a nagyobb baj hogy száradás után valami android helyreállítás után HALK lett a mikrofon. Alig hallanak. Néztem a mikrofonnál nincs sör nyom a képernyő is a másik felén foltos.
Van valami tippetek? -
gyemipapa
senior tag
Szerintem már az is szép dolog, hogy a teló egyáltalán felismeri, gyanítom, kevés a szufla amennyit a teló tud adni, hogy megfelelően meghajtsa a kamerát, ilyenhez azt hiszem, Y kábelt szoktak használni, amivel plusz áramot tudnak a hardvernek adni. És akkor még mindig nyitott a kérdés, a szoftver androidos-e, és megfelelően kompatibilis a verziója is?
Itt elég részletesen leírják azOTG-vel kapcsolatos tudnivalókat, variációkat, mely szerint ez eléggé telefonfüggő is, melyiknél miként lehet kihasználni az OTG funkciót.Ha nincs túl messze a szekrény a számítógéptől, javaslok egy USB hosszabbító kábelt vagy kettőt, több méternél ugyan van szufla veszteség, de hátha...
-
nokri
csendes tag
-
gyemipapa
senior tag
Gondolom a hardvert felismeri, de a szoftver nem teljesen kompatibilis, egyáltalán megfelelő verziójú android szoftvert adtak hozzá? Mert akkor mennie kellene.
Én netbookkal használok ilyet Windows alatt, nagy ritkán ha szükség van rá, nekem -ha már endoszkópos kamera- a telefon kijelzője kicsi lenne. Mondjuk én még "klasszikus endoszkópként" soha nem használtam, csak szekrény mögé, mosdó lefolyóba, kocsi műszerfal mögé, nehezen hozzáférhető helyekre stb... -
nokri
csendes tag
sziasztok!
vettem egy 2m-es endoszkópos kamerát, melynek az alapprogramját (Camerafi [AN97]) felismeri a telefon, érzékeli is hogy egy kamera van csatlakoztatva, a LED-ek világítanak, de képet nem mutat. Ha PC-re kötöm ott szépen működik minden.
Mit tehetek, esetleg van valakinek és más programmal használja?
-
törölt tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Bitdefender, eset, kaspersky, avg, comodo, 360, cm security, antivirus security2017, mc cafe, hi security. Ezeket mind futattam de egyik se jelzett semmilyen kártevőröl. Beletelt egy kis időbe. De így már nyugodt vagyok.
-
pch
senior tag
Frissített már valaki?
Vélemény?
Mi változott vagy mire volt a frissítés?pch
-
törölt tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Én telepitettem és az avastott futattam rajta de nem talált semmit!
-
törölt tag
Ha ékezetes sms-t küldök pár szó után már kiirja, hogy 2. sms-t írom! Mivel orvosolható ez a hiba?
-
zsolt320i
senior tag
https://www.needrom.com/download/x5-max-pro-firmware/#comment-357993
erről mit lehet tudni?
-
zsolt320i
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
öööö
na ebből nem értettem semmit.
dobsz egy linket ahonnan le tudom tölteni? -
zsolt320i
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Lineage 14.1 x64 ezt használja valaki?
Mert én feltettem, de nem volt Magyar nyelv benne?
Én néztem be vmit? -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
zsolt320i
üzenetére
A cyanogen mod projectet abbahagyták...végleg, így ugye frissítés sem érkezik a hivatalos cm buildokhoz...helyette mások elkezdték a LineageOS projectet a cyanogenmod mintájára,de tamogatási kör még kicsi,kevés eszközre fejlesztik...a legtöbb cm vagy lineage alapú romok nyelvi támogatása 100%-os, azokban vannak fordítási hibák amiket forrásból építettek újra,nem pedig a hivatalos buildet módosították...
-
zsolt320i
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Thx a válaszokat!
A multilanguagel az a bajom, hogy beállítod a Magyar nyelvet de nem változik semmi.
Próbáltam Lineage 14.1 x64, crDroid v3.4 x64-el de sajnos a fent említett szitu volt jellemző mind a kettőnél.
Próbáltam a Clean Mod (TWRP) -ot ami a hívatalos tisztított változata, de az dobált a GSM hálózatot
A Cyanogen-el mi történt, hogy nem jelennek meg frissítések? -
st3v3np3t3r
nagyúr
meg tegyük hozzá,hogy az uccsó frissítés is csak 32bites...ami a valós teljesítmény rovására megy...szeptember-október a vízválasztó...a kémkedős rendszeren,meg a hw hibákon kívül nem lenne rossz teló az x5 max pro...meg a támogatása is lehetett volna jobb...ez a kategória (malware és spyware mentesen) irodai felhasználásra nagyon tökéletes lehetett volna...de a dudzsi még ezt is elszúrta önerőből...
amúgy lineage 14.1ből is érdemes mindig a legfrissebb kiadást használni, az FP is rendesen működik nougat alatt
-
Rogio
csendes tag
válasz
zsolt320i
üzenetére
Hi!
Igazság szerint ez még januárban volt, akkor fagyasztották be a CM fejlesztését, és indult meg a Lineage projekt.
Azóta annyi változott, hogy kijött a Doogee-től az utolsó frissítés, ami szerintem messze a legjobban optimalizált ROM, gyorsabb, mint a többi, jobbak az érzékelők, jó a fogyasztás optimalizálása... Ugyanakkor fertőzött, és nagyon-nagyon régi (asszem lassan másfél éves) biztonsági frissítéseket tartalmaz. Jelenleg én ezt használom (tisztítva), nem nagyon volt mostanában időm másra lecserélni, tesztelgetni.
Ellenben "orosz barátaink" rendbe rakták az akkor még nem működő Lineage rendszert. Ez azért jó, mert a CM alapvetően tetszett volna (kinézetre, viselkedés szempontjából), csak nagyon bugos volt. Ha van időd, próbáld ki a Lineage 14.1-et, az a CM javított, frissített változata. Ha a letisztultabb Android a te világod, akkor pedig a Resurection Remix-et, a kettő kb ugyanaz. Bár nem írták, hogy többnyelvű-e (utaltak rá, hogy a szokásos nyelvek vannak), de rengetegen panaszkodtak az oroszra, szerintem megkönyörültek a világnak.

Illetve én szívesen kipróbálnám a crDroidot, nagyon látványos, érdekes menüelgondolással. Szerintem nézz meg 1-2 Youtube videót, melyik ROM hogy néz ki, ha tetszik valamelyik, próbáld ki bátran.Az akku-idő pedig (tapasztalatom szerint) úgyis 3-4 nap után áll be optimálisra, akkor érdemes nézni, hogy mennyit "vesztettél" a gyári ROM-hoz képest. Nálam legrosszabb esetben sem volt több 20%-nál, az pedig már teljesen mindegy, hogy 2,5 vagy 3 nap után kell tölteni.
-
Rogio
csendes tag
válasz
zsolt320i
üzenetére
Még januárban volt fönn a telefonomon az is, de nekem tüske volt a körmöm alatt...
Itt tudod elolvasni az összefoglalómat róla
-
zsolt320i
senior tag
Használja vlaki a Cyanogen OS-t?
Ha igen, hogyan bánik az akksival, gyorsabban meríti mint a gyári OS? -
Roby70
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült a kamerát kipucolni? Az érdekelne mennyire bonyolult vagy nyugodtan neki kezdhetek

-
pch
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Körbefújom púrhabbal

pch
-
pch
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Szerintem már nem garis.
Ha kicsavarozom le lehet pattintani a hátsó részét?
Vagy hogy fújjam ki?pch
-
marci13
újonc
Sziasztok
Láttam, másnak is gondot okoz a kamera tisztasága. Valaki meg tudná nrkem mondani, hogy hogyan kell kitisztítani?
Köszönöm
-
-
pch
senior tag
Üdv!
Kamera lencsét tisztítottatok már házilag?
pch
-
Rogio
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Amiért szerintem rengetegen végtelenül hálásak vagyunk!

De mivel frissítés sem érkezett a telefonra, nincs is "szükség" újabb tisztító scriptre...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
marci13
üzenetére
megkerestem az ominózus appokat a twrp recovery fájlkezelőjében,átírtam egy needromos cleaner scriptet...majd először a saját telómon teszteltem(anno) majd mikor kész lett,és gond nélkül tette a dolgát,felraktam.
De mivel már rég nem ez a *fütty* telóm van,így már nem foglalkozom a technikai részével...
-
Rogio
csendes tag
Nem akartam szét-offolni a bluetooth-os kérdést, de ez engem is érdekelne. Elég sok új 7.1.2-es frissítés van most fönn a Needrom-on, és néha elfog a nosztalgia, hogy ki kéne próbálni valami újat megint...
Annak idején a Resurection Remix nagyon tetszett, gyors volt, szép, de sok minden nem működött még rajta. Az 5.8.3-on állítólag már mindent kijavítottak. Én azt próbálnám ki először.
Ezzel szemben a Lineage-et messze elkerülöm, a CM-ben nagyon belevertem a csúfot, az szerintem használhatatlan volt hosszú távon. Lehet a Lineage jobb már, de akkor sincs kedvem még csak próbát sem tenni.
Az AOSP/AOKP ha jól tudom (de javítsatok ki, ha tévedek) közel gyári droidok, teljesen letisztult, mindenféle extra csili-vili nélkül. Valami ilyesmit kellett volna a Doogee-nak is kiadnia.
A CrDroidot szerintem egyszer próbáltam már, de semmilyen emlékem nem maradt róla, se jó, se rossz. Viszont Needrom-on azt írják "multilanguage", és hogy "all bug fixed". Ez mondjuk elég dicséretesen hangzik, egy próbát nekem tuti megérne!
Szóval ha baromi sok időm lenne, én ebben a sorrendben próbálnám ki:
1. RR (ha nem multilanguage, akkor kuka)
2. crDroid (ezt szerintem tesztelném egy hétig, majd megírnám a tapasztalatokat)
3. AOSP/AOKP (ezeket "ismerjük", a kérdés, hogy mennyire szaggat)
...
998. Vissza a mostani gyári rendszer tisztítva (végül is, csak 1-2 órát lőttem el az életemből a fölösleges tesztelgetésekkel, elvagyok vele, néha 5-10 perccel később szól az ébresztő, na és akkor mi van
)
999. Lineage (csak mert bennem tüskét hagyott az öreganyja) -
bulek
tag
Mi most a legjobb/frissebb custom rom erre a telefonra, ami bug mentes? A telefon bírja a 64bitet, mtk Enginerben a kijelző típusa otm....
Ezeknek ennyi a telepítése:?
1. twrp 64 bites felrakása
2. sd kártyára másolás
3. install
4. wipe -
Rogio
csendes tag
válasz
üzenetére
Hello!
A headset/kihangosító/okos-karkötő kombinációval én is szívtam nem keveset. Nem tudom segít-e, de nekem akkor oldódott meg a problémám (az okos karkötő nem volt hajlandó párosodni), miután bekapcsoltam a "Tartózkodási hely" funkciót. Nem tudom, mi köze hozzá, de akkor jöttem ár (konkrétan kiírta az app), amikor egy nem gyári app-hoz akartam csatlakozni a karkötővel. Innentől kezdve a bluetooth "meggyógyult".
A headset/kihangosító páros még szokta csinálni, hogy csatlakozás után nem megy át adat, de ilyenkor szétkapcsol magától. Utána ha újra megpróbálom párosítani (beállítások/bluetooth-nál), akkor másodszorra szokott sikerülni.
Szóval nekem úgy jött le, hogy a "Tartózkodási hely"-nek lehet köze a bluetoothoz is, érdemes bekapcsolni, ha ilyen eszközöket használsz. Nem hiszem, hogy sokat segít, szerintem nálad más jellegű a probléma, de egy próbát megér...
-
törölt tag
Helló, segítséget kérnék. Több bluetooth eszközöm van (Fülesek, meg egy okos óra) Mindegyik tökéletesen felcsatlakozik a telóhoz, tökéletesen használhatóak, külön-külön és együtt is akár. Mindaddig, amíg le nem csatlakoztatom őket. Akár bluetooth kikapcsolásával, akár az adott egyik eszköz leválasztásával. Innentől kezdődnek a problémák.
A fülesek visszacsatlakoznak, de nem veszik át a hívásokat. Beállításokban megszemlélve az tapasztalható, hogy "média hang" bebibálható, beviteli eszközként használható, de a "telefon hangja" nem pipálható be....
Az okos óra nem hajlandó egyáltalán sehogyan sem visszacsatlakozni.
Mindezen probléma megszűnik újraindítás után, majd ismét előjön az első lecsatlakozást követően....
Ötlet valakinek??
-
hzsolee
őstag
válasz
gyemipapa
üzenetére
De mint a képeken is látszik én a proról beszélek, és abba is raktam be. Az gyárilag talán 1800, a telefon neg már 1,5 éves.
Itt van pár kép a max mágneses kombóról:Valamint beledugtam a qi vevőt is, de az fordított usb. Azért az látszik, hogy elég jól rásimul.
A prónál 4,5 óra alatt nyomott bele 85%-ot. A max-nál azért kivárni mire telenyomja a 4 ezres aksit nem kis idő. Szerintem maradj a mágneses elgondolásnál

-
hzsolee
őstag
válasz
hzsolee
üzenetére
Azért veszteség van bőven. Két órai töltés után több mint 2 ezer ment bele.
Ez annyiban vicces, hogy simán kábelel 1600-1700-el tele szokott lenni. Most meg tart 38 %-nál. (Ja a telefon lement nullára, kikapcsolt és bekapcsolás nélkül töltöm)
Rámértem, a kijelzője kb 32 fokos, a hátlap ~37. Na, ezek után mindenki döntsön maga....
Még majd teszek fel egy képet a mágneses töltődugaszról hogyan néz ki a telefonban, aztán befejeztem
-
gyemipapa
senior tag
válasz
hzsolee
üzenetére
Nekem közel két hónapja problémamentesen teszi a dolgát, reklámos problémák sem jelentkeznek, hála a tűzfalnak és a vírusirtónak. Eddig jók a tapasztalataim.
A Qi szerintem ennél is megoldható, csak itt valszeg a hátlap éléből kell majd lecsiszolni a szalagkábel helyét.. -
-
hzsolee
őstag
válasz
hzsolee
üzenetére
Na még pár kép. A hőméréssel még adós vagyok

Így fényképezve brutál dudornak néz ki, de tapintásra nem érzem. A burkolatot sem kell feszegetni, simán enged ennyit. A csati pedig nem megy beljebb, de a burkolat vastagságával pont jó. A mágneses kábel ebből a szempontból rosszabb, mert annál mindig volt egy bütyök ami elakadt ebben abban....
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

kell ennél több?!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)