Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Doogee X5 Max Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
RmegatEx
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van-e valakinek eladósorban lévő x5 max pro telója? Nekem nagyon bejött és szeretnék venni a páromnak is.
Én annó külföldről hoztam be, de most nincs annyi időm várni

Esetleg ha belfoldon tudtok olyan helyet ahol lehet kapni nem horribilis áron azt is megköszönném.
-
gxyb
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy x 5 pro-t.
Beállítgattam, közben rádugtam a töltőt. Itt már meglepődtem mert nem töltött csak ment lejjebb a töltöttségjelző.
Lemerült teljesen, töltést nem veszi fel se a gyári se másik töltővel.
Mi lehet a baja? Akku hibás gyárilag?
Köszönöm! -
vipviform
senior tag
Sziasztok, talán jól jön vásárlás előtt...
Magánszemélyek részére érkező küldemények vámkezelése
Vámmentes küldemények
Az Európai Unió (EU) tagországaiból érkező küldemények vámszempontból belföldi küldeményeknek számítanak, így ezek a küldemények nem esnek vámkezelés alá. Ez alól kivételt képezek azok a küldemények, amelyek az EU területéről érkeznek, de harmadik országból (EU-n kívülről) származnak (pl. USA-ból származó küldemény Németországon keresztül érkezik).
Vámmentesnek minősülnek továbbá azok a küldemények is, amelyek az EU-n kívülről érkeznek, de az értékük nem éri el
- magánszemélytől érkező küldemény esetében a 45 eurót,
- külföldi jogi személytől érkező küldemény (ún. rendelt áruk) esetében a 22 eurót.
Ezen küldemények vám és ÁFA mentesek.
Vámköteles, vámeljárás alá vont küldeményekA Magyar Posta az előző bekezdésben foglaltak alá nem tartozó küldeményeket a Nemzetközi Posta Kicserélő Központ (NPKK) küldeményforgalmát ellenőrző Vámhivatalnál köteles bemutatni, nyilvántartásba vetetni. A vámnak történő küldemény-bemutatás során, illetve a vámkezelés során bármikor a vámhatóság a küldeményt tételes vámvizsgálatnak is alávetheti, ami a küldemény felbontását és tartalmának ellenőrzését jelenti.
A küldemények vámkezelését (1.000 euró értékig) a Magyar Posta jogszabályi (28/2004 (IV.29.) PM rendelet) felhatalmazás alapján automatikusan, az illetékes vámszervvel közreműködve látja el.
1000 euró vagy ennél magasabb összegű küldemény behozatali vámkezeléséről a címzettnek rendelkeznie kell: írásbeli felhatalmazása alapján megbízza a Magyar Postát a küldemény behozatali vámkezelésével, vagy a címzettre területileg illetékes vámszervnél intézkedik a küldemény vámkezeléséről. Az ilyen értékű küldemények kezelése megegyezik a kereskedelmi forgalomban érkező küldemények vámkezelésével, így ez esetben további információkat itt alál.
A vámkezelések alapját a küldemény tartalom, illetve annak igazolható összege határozza meg. Az előzőek miatt a vámkezeléshez elengedhetetlenül szükséges az alábbi dokumentumok bemutatása:
- Számla árumegnevezéssel,
- Banki átutalásról igazolás, kivonat (internetes fizetés esetén, ún. rendelt áruk esetében)
- Ajándék esetén a feladó általi írásos értéknyilatkozat, melyben megjelöli az általa
küldött küldemény értéket. /Nem formanyomtatvány, a feladó által írt és aláírt
nyilatkozat/
A vámkezelések felgyorsítása érdekében a fenti dokumentumokat célszerű már a feladónak a küldeményhez, vagy a küldemény postai kísérőokmányaihoz csatolnia.A dokumentumok hiányában a Magyar Posta (NPKK) a küldemény vámhatóság felé történő bejelentése után felveszi a kapcsolatot a magyarországi címzettel, a dokumentumok postázása érdekében. A dokumentumokat a postavamugynokseg@posta.hu e-mail címre is továbbíthatja. Ez a dokumentum bekérési procedúra természetesen lelassíthatja a küldemények vámkezelését, így címzett részére történő kézbesítés, átfutási idő meghosszabbodik.
A Magyar Posta kizárólag a fenti dokumentumok megérkezése után tudja kezdeményezni vámkezelést!
Tájékoztató a vámteher összegéről:
A Magyar Posta küldeményforgalmát ellenőrző vámhatóság a hatályos vámjogszabályok alapján állapítja meg az egyes küldeményekre kirótt vámterheket. A vámterhek megállapítása során különbséget kell tenni a magánszemélytől érkezett és az ún. rendelt áruk között.
Magánszemélytől magánszemélynek érkező küldemény
0-45 euró között vámmentes/vámeljárás alá nem tartozó küldemény
45,1 -150 euró között vámmentes, de 27 % ÁFA terheli a küldeményt
150,1-700 euró között 2,5% vám + 27% ÁFA kerül felszámításra
700,1-999 euró között kereskedelmi vámtarifa* + 27% ÁFA terheli a küldeményt
1000 euró és ezen érték felett kereskedelmi vámtarifa* + 27% ÁFA terheli a küldeménytMagánszemély által megrendelt áru (cég-magánszemély reláció)
0-22 euró között vámmentes/vámeljárás alá nem tartozó küldemény
22,1 -150 euró között vámmentes, de 27 % ÁFA terheli a küldeményt
150,1-1000 euró között kereskedelmi vámtarifa* + 27% ÁFA terheli a küldeményt
1000 euró és ezen érték felett kereskedelmi vámtarifa* + 27% ÁFA terheli a küldeményt* kereskedelmi vámtarifa: jogszabály alapján egyes áruk, árucsoportok külön kategóriát képeznek, a vám mértéke kategóriánként változó 0-12%-ig terjedhet.
Vámmal terhelt küldemények kézbesítése
A Magyar Posta a vámkezelés során a küldeményhez ún. CN23 számú vámáru-nyilatkozatot csatol. A CN23 nyomtatványon feltüntetésre kerül a kiszabott vámteher összege is. A küldeményhez csatolásra kerül továbbá a vámteher összegéről kiállított feladóvevény nélküli készpénz átutalási megbízás (sárga csekk) is.
A küldemény abban az esetben kerül kézbesítésre, ha a címzett a vámterhet és a postai vámügynöki szolgáltatás díját megfizeti. A vámteher befizetésének igazolásául a Magyar Posta ún. számviteli bizonylatot állít ki, melyen feltüntetésre kerül a vámteher összege, az érintett küldemény postai azonosítószáma (ragszáma) és a készpénz átutalási megbízás azonosítószáma.

-
xgbcx
tag
Vásárolt már valaki innen (árukapuból) telefont? Elég jó áron van, csak a bolt nagyon noname nekem.
-
Szállító76
tag
válasz
Szállító76
üzenetére
Köszi a választ. Úgy néz ki megoldódott ez csinálta problémát [link] Új fényképnél meg minden letöltésnél megjelenő kis kör se kikapcsolni se eltüntetni nem tudtam.Ment a kukába.Van helyette másik. Egyébként nálam a 8.29 rom van fent és eddig hibátlan
Egyedül a Wifi van mindig bekapcsolva (de a 8.10 romnál is ez volt a baj) hiába van kikapcsolva. Állítólag ez az android 6.0 hibája de így is el megy 3-4 napot 
-
xgbcx
tag
Hali! Gondolkodom ennek a telefon megvételén, viszont elég vegyes véleményeket olvasok itt-ott, ami picit elbizonytalanít. Ami érdekelne, hogy a képernyő fényereje tényleg annyira gyenge, mint ahogy többen tapasztalták?
-
hardline
senior tag
Root+Wakelock detector és meglátod mi tartja ébren.
-
Bl.Gyo.
őstag
Hát az bizony nem régi az új. Annyit próbálj meg hogy kiveszed a készülékböl, és nem teszel bele sim-et egyáltalán. Nézd meg úgy hogy alszik-e vagy nem. Ha nincs változás, nincs több ötletem, talán idövel egyszercsak elmúlik hirtelen mint ahogy jött. Én is mindent végig zongoráztam mire rájöttem a sim problémára. Azóta már nincs meg a telefon, nincs több tapasztalat...
-
Bl.Gyo.
őstag
A folyamatos ébrenlétet nekem az ösrégi sim kártyám okozta, mióta kicseréltem újra azota aludt amikor kellett. csak tippként írom ha megint elöjönne csekkold.
Nem lehet hogy lefrissült a rendszered titokban a háttérbe a 10.20-asra amiröl itt most szó van? És azért oldódott meg a problémák?
-
Gedus30
csendes tag
Nálam a legújabb rommal semmi gond, sőt a kamera is tökéletesen működik, és a mobilnet is szalad. Mondjuk vettem egy doogee y300-t szóval ez eladó sorba került...
-
desolator
senior tag
Ahogy nézem az itteni meg a needromos hozzászólásokat, levonható a következtetés, hogy eléggé felejtős a legújabb rom is. Továbbra is maradhat a 08.10-es az ajánlott verzió.
-
Évi87
csendes újonc
Sziasztok. Nemrég kértem segítséget,hogy nem megy a kamera, és a telefont valami ébrentartja, így hamar lemerül. Mindent próbáltam amit csak lehetett, semmi nem segített. Feladtam ,úgy gondoltam hogy elviszem szervízbe aztán túl adok rajta. Tegnap viszont feltűnt,hogy az aksim kibirta a napot, és még félig van. Megnéztem és a teló szunyókál amikor kell. Szuper, egy gonddal kevesebb. Ma csak úgy próbaképpen megnéztem a kamerát, hátha magától helyrejött az is. És láss csodát működik. Nem tudom,hogy de minden jó. Remélem így is marad mostmár
))) -
Szigma70
addikt
Nálam még mindíg az alap 6. havi soft van fent. A gyerek nyúzza a telót, sztem nincs valamire való játék a playen és a virágboltban ami még nem járt a telefonon.
2 hónap alatt semmi gond. Se lassulás, se felugró reklámok, se fagyás, se ujraindulás. se semmi. Az ujnyomat olvasó villámgyors, és pontos, a képernyőérintés is jól működik.Ami hibát feltudok róni neki, az a telefonhívás hangminősége. Ez sajnos nem a legjobb , de még a határon belül van. A másik, hogy a hangszórója a gombnyomásnál, hangkiadásnál néha pattan egyet. Jahh, és egyszer elfelejtett ébreszteni, de ebben nem vagyok biztos, hogy nem elállítgatás volt a tettes.
Összességében sztem megérte az árát. A gyerek boldog, a teló teszi a dolgát, nekem nyugtom van, nem kell bűvőlni, néha ránézek, konstatálom, hogy minden ok. és mehet tovább a nyűstölés.
Szóval alap softal is minden ok.
-
Merlini
tag
0829-es romról frissített nekem is erre.
Érintés érzékelési zavar nálam nem jelentkezett, pedig a Playből feltelepítettem több mint 100 programot.
Másnap a Wifi-ről leválva jött a fekete leves.
Azóta a mobilinternet, még 0810 ROM felrakása után sem működik.
-
Franklin
addikt
válasz
Szállító76
üzenetére
Használsz vmi fényerőszabályzó vagy hasonló programot? Pl. Soft Buttons Lite, Bluelight Filter, Gesture Launcher, Echo Notification Lockscreen, Lux Auto Brightness, Lux Lite, Twilight
-
desolator
senior tag
A needromon mások is írtak touch screen gondot a legújabb (10.20) romnál. Ezek szerint nem egyedi eset a tiéd.
pl:
"The multitouch seemed good after restarting but as I kept using the phone it got shitty again. I dont recommend this update, I'm going back to the previous version." -
zzzn
csendes tag
válasz
desolator
üzenetére
Érdemes más véleményt is megvárni, mert lehet, hogy csak az én telefonommal van gond. Kizárólag a 8.10-i változattal működik az enyém alapból jól.
Újrakalibrálás után jobb lett, de azért nem teljesen jó.Más problémát viszont nem tapasztaltam. A ujjlenyomat olvasás elég gyors.
Ma még kalibrálgatom, ha holnapig nem jó akkor visszaállítom.
-
desolator
senior tag
Az elvileg valami MTK-s cucc. Szerintem nem káros. A 08.10-es firmware volt eddigi tapasztalatok alapján a legmegbízhatóbb. Az újról még nem nagyon vannak tapasztalatok.
Figyelni nem nagyon kell semmire a snap letiltásán kívűl. Talán még ha szoktál zenét hallgatni érdemes felhúzni az mtk menüben a fülhallgatón keresztüli telefon hangerőt.
-
pietrrr
aktív tag
A rendszeralkalmazások közötti legalsó, csirkelábas alkalmazást is érdemes letiltani? Tudja egyáltalán bárki, hogy mire való?

Tegnap vettem a telót, édesanyámé lesz, de pár napig még én használom, beállítgatom meg belakom neki. Van valami fontos dolog a snap letiltásán kívül?
Nekem is rögtön feldobta a frissítést (20161020), de nem vettem eddig észre semmi hibásan működő dolgot. Mikre kell itt különösen figyelni?
Köszi a segítséget előre is!

-
Sedance
csendes tag
Hali,
"com.android.snap" leállt hibával találkozott már valaki és sikerült érdemben megoldani esetleg?

Google-t én is használom/használtam de nem leltem gyógyírt a hiba elhárítására, sőt a hiba okára sem.Másrészt a készülék órája megáll időnként.. itt a problémát az újra indítgatás megoldja, de amikor ébresztenie kellene és nem teszi, már késő :/
Ha valaki tudja a megoldásokat, ne tartsa magában.
Köszönöm előre is. -
zzzn
csendes tag
Nálam amióta települt a 1020-as frissítés, azóta érintés érzékelési zavarai lettek a telefonnak. Más is tapasztalt hasonlót?
Ma reggel pl. képernyő kioldás után magától nekiállt lapozni össze-vissza és csak a home gomb megnyomására hagyta abba.
Erősödő késztetést érzek a 8.10-i rom visszatelepítésére, de ma még küzdök inkább.
-
zzzn
csendes tag
A 1020-as rom twrp flashelése után valamiért a gyári recovery maradt rajta. Nem hittem a szememnek, még egyszer felflasheltem a twrp-t, de tényleg a gyári recovery maradt rajta...
-
desolator
senior tag
Reméljük felkerül majd vagy a doogee vagy a needrom oldalára. Hogy mások is letudják húzni.
-
zzzn
csendes tag
Friss 0829-es romról nekem elkezdte letölteni. Ezt írja:

-
desolator
senior tag
Most már ugyanúgy naprakészt ír..
-
desolator
senior tag
Igen, gondoltam, hogy ott jött. De nekem sem jelzett semmit. Pedig gyári 08.10-es rom van rajta.
Lehet most valami fog történni. Mert eddig azt írta, hogy "telefon naprakész" viszont most meg hálózati kapcsolódás sikertelent ír. Vagy pedig egyszerre minden fórumozó próbálja lekérni az ota szerverüket és összeomlott
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pietrrr
aktív tag
Nem tudtok esetleg valami Media Marktos akcióról a közeljövőben? Kellene a hazai garancia, de jó lenne kicsit olcsósítani a telót

-
desolator
senior tag
válasz
gagyilovag
üzenetére
Lehet, hogy tényleg benyeltem valami malware-t. Mert a facotry reset óta nekem is megszűnt. Mondjuk az azért tényleg felvet kérdéseket, hogy a stock rendszerbe miért tesznek bele egy ilyen beautysnap appot??
-
desolator
senior tag
válasz
gagyilovag
üzenetére
Factory reset megoldotta a problémát.
-
Bl.Gyo.
őstag
Lehet ezért olyan olcsóak ezek a telefonok (+olcsó anyaghasználat miatt is), mert a hirdetések amik a ROM-ba vannak gyárilag, készülék többszörösét hozzák vissza a Doogee-nak: pl. sikeresen felugró ablakonként 10dolcsi. A rendszer erröl küld ki értesítést, így nyomon tudják követni. Egy telón hányszor ugrik fel, és hány telót adtak el világszerte, így elég jól jár a cég. Csakhát legközelebb senki nem fog Doogee-t venni ha eljátsza a bizalmát a vásárlóknak.
Csak én fejemböl pattant ez most ki, mert látom egyre több mindenki szenved ettöl a hirdetés felugrálástól, ezen a készüléken. Sima X5-ön nem volt semmi, 1 évig használtam egyetlen belakott rom-al.
-
desolator
senior tag
válasz
gagyilovag
üzenetére
Igen, meghagytam és így nem is jött be

Délután újratolom az egészet. Csak már annyira be van lakva, hogy nem akartam, de úgy tűnik kénytelen leszek

-
desolator
senior tag
válasz
gagyilovag
üzenetére
Lehet az lesz. Ráhúzom megint a jelenlegi 8.10 -es romot..
-
gagyilovag
aktív tag
Akkor rendesen beszedtél valamit.
új room csere szerintem megoldja,és utána tiltani a com android snap.
root alkalmazás telerakja minden nemkívánatos szarral a telefont -
desolator
senior tag
Rootoltam a telefont, letöröltem a beautysnap-ot, letiltottam egy csomó ismeretlen appot root joggal és még mindig jönnek fel reklámok! Leszedtem most ezt az ad free for android nevű appot amit írtál az xda oldaláról. Ezen kell valamit konfigolni, vagy csak feltelepítem és kész?
szerk: Közben rájöttem, hogy kell használni.
-
desolator
senior tag
-
megalo
csendes újonc
Valaki segítsen a rootolásban. Magyar leírás kellene lépésről lépésre.
Köszönöm!
-
desolator
senior tag
A com.android.snap mindenkinek fent van és az egyértelműen reklámokat okoz. Azt tiltani kell. A másikra is azt írják több fórumban, hogy reklám app. Az viszont az enyémen nincs fent. Nem tudom, hogy előfog-e jönni. Mint írtam, nekem 2 hónapja van meg a telefonom és eddig egy darab nem volt. Tegnap óta meg folyamatosan felugrálnak minden alkalmazás közben. Mióta elvettem a betekintési engedélyt néhány "com.mediatek" -es alkalmazástól meg a kínai jeles rendszerapptól, azóta egyenlőre nem jöttek be. De ez még csak 10 perce történt, szóval még nem teljes az örömöm. Rootolni ez a needromos leírás alapján lehet:
http://www.needrom.com/download/root-super-su-2-78/
-
megalo
csendes újonc
Ezek a reklámok mindenkinek előjönnek idővel?
Én a Mediában vettem itthon, engem is terhelni fognak vagy csak a kínai importos telók ilyen idegesítőek?
Mint korábban írtam, a malwarebytes nekem is talált(két érdekes rendszeralkalmazást:
Attól függ hol nézem a neveket, a következő 2 applikáció a gyanús.- com.android.snap (com.gangyun.beautysnap.apk)
- search / FineSearch.apk (com.cooee.widget.searchwidget:magic)Szóval mire számítsak? Ha az ithon vásárolt is elkezdi, az elég gáz szerintem.
Letiltottam mind a két appot és biztonság kedvéért a jogosultságoktól is megfosztottam Őket. Újrainítás utá sem aktív, de azért leszedném. Rootolni hogyan lehet?Köszi mindenkinek.
-
desolator
senior tag
A rendszeralkalmazások között a lista legalján van egy kínai betűs alkalmazás. Annak volt "betekintési engedélye" vagyis a leírás szerint "az alkalmazás kiemelhet bizonyos értesítéseket". Na ezt most elvettem tőle és "kényszerített leállítással" leállítottam. Sajnos letiltani nem lehet magát az alkalmazást és minden újraindítás után újraindul

Remélem ez okozta a reklámokat. Nemsokára kiderül. -
desolator
senior tag
Nekem is megjelentek a felugró reklámok egyszer csak. Két hónapja megvan a telefon és eddig nem jött egy sem elő. Mi a franc történhetett most? Megőrülök már tőlük! A com.snap-os rendszeralkalmazás le van tiltva már a kezdetektől. Root nélkül sehogy nem lehet ezeket megszüntetni?
-
Évi87
csendes újonc
Nem,az Aida nem jelez. De arra már rájöttem, hogy a battery doctor humbuk. Minden telót 1000 mAh- nek làt. A 8.10 -es rom ma került fel,eddig 8.29 volt. Az akut még nem tudom megoldotta e, de a kamera nem javult meg. Mitől lehet ,hogy kikapcsolt képernyővel is ébren marad a teló?
-
hardline
senior tag
Gondolom nekem szántad a kérdést.
Az ikont hozzá tudod adni bármelyik rom verzióban. Lehúzod az értesítősávot, ott pedig fent a fogaskereket hosszan nyomva tartod (kb 5 másodpercig). Ezzel aktiválod a beállítások menüben a "Kezelőfelület hangolót", ahol testre szabhatod mit szeretnél látni a lehúzható értesítő sávon, vagy mi neki a neve. Szóval ott kirakod az ikont és nagyjából kész is. -
Évi87
csendes újonc
Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni. Egy hónapja vettem egy Doogee x5 max pro-t. Azt 3 . napon vissza is vittem, mert nem volt jó az érintőképernyő. Kaptam egy másikat, de ennek most nem megy a kamerája, nem tud csatlakozni, és hamar merül. A Battery Doctor-t feltelepítve meglepetés ért, hogy az akku kapacitás 1000 mAh , ami ugye elvileg 4000 kellene legyen. Már mindent próbáltam, nincs több ötletem. Szervízbe sok ideig ülne ,és nincs pót teló. Valakinek valami ötlet?
-
nokri
csendes tag
Hol tudom a fooldali google keresosavot kikapcsolni/eltavolitani?
-
rtzmp
aktív tag
Sziasztok!
Próbáltátok már a képernyőtükrözést pl. MiraScreen-nel? Megtaláltátok a menüpontot, ahol ez elérhető? Tegnap sikertelenül keresgéltem a beállítások között.
-
Dermesztő
aktív tag
Üdv! Én is csatlakozom a táborhoz!
2 Napja vettem egyet. 
-
hardline
senior tag
válasz
gagyilovag
üzenetére
Én eddig márkától függetlenül így csináltam, mármint akku nélkül flasheltem. Régebben a leírásokban is ezt olvastam, hogy sim, microsd, akku legyen kivéve. Nem tudom mi jelentősége van ennek, de így szoktam meg.
-
Jee1897
csendes tag
Sziasztok!
1,5 honapja van nalam a telo. olyan problemaba utkoztem h a telefon jobb szelen nyomasra recseg a kijelzo. elengedte vna a ragasztas? mit lehetne vele tenni?
-
hardline
senior tag
válasz
gagyilovag
üzenetére
Én akku nélkül szoktam gépre dugni és úgy flashelem. Akkut csak akkor teszem vissza, ha már lehúztam a gépről.
-
gagyilovag
aktív tag
válasz
gagyilovag
üzenetére
Na visszaraktam a 8.10-et,a szokott módon csatlakotat,akku visszatesz,de semmi,menet közben kivettem az aksit,és elindult a flashselés,meg csinálta szépen.megfordult a sorrend
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hardline
senior tag
válasz
gagyilovag
üzenetére
Nálam fél napot bírt a verzió.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Sorry, tudom szabályzat ellenes, csak célra vezetöbb ha a topikjában tudatom ezt a társakkal, hátha valaki akar venni egy hibátlan készüléket barátnönek, tesónak, stb.

-
-
Bl.Gyo.
őstag
Nekem eladó a Max Pro-m, hibátlan állapot! Akit érdekel, írjon privit.
-
gagyilovag
aktív tag
Ma feltoltam a 8.29 rom-ot.

Majd jelzem,ha valami nem stimmel vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)))

Idegesítő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Topikgazdaként hirdetünk?