Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Doogee X5 Max Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kis-attila
tag
válasz
st3v3np3t3r #1337 üzenetére
Zseniális. :-) Tré banda,ez tény. X5 pro...kihirdették májusban,hogy június végén jön a marshmallow. Aztán semmi. Felhasználók már olyat írtak nekik,hogy...bocs,ezt ti hirdettétek...nem mondta senki,hogy most azonnal de ha kiírjátok hivatalosan akkor legyen már! December második fele lett belőle. Egyébként említhetném az X5 Max Pro megjelenését is,alig csúszott két hónapot. Európai piacon így nem maradnak meg sokáig.
-
kis-attila
tag
válasz
st3v3np3t3r #1319 üzenetére
Mondjuk sírnék ha a pro-ban nem lenne B20. Aha,nagyobb akkutól meg ku...nehéz féltégla lett,vastagabb is. A sima pro sem egy könnyű kis valami de az meg...hagyjuk. Na,nem szeretnék én itt észt osztani,sajnálatomnak adtam csak hangot.
-
kis-attila
tag
válasz
st3v3np3t3r #1317 üzenetére
Ismerem,kezdetektől itt voltam úgy november végéig. Most olvastam vissza,érdekes lett. Ami tény,akkor nem volt semmi ami ár/értékben ezt tudta volna. Titokban reméltrm,hogy X5 Pro javított változata lesz,aztán nem lett az. Hardware alapján jó gép is lehetett volna,sajnálom,hogy a külső meg a gyér software elcseszte ezt az egészet. X5 pro-m van,semmi baja.
-
kis-attila
tag
válasz
desolator #1280 üzenetére
Pedig neked sokat köszönhet ez a max pro-s közösség. Sokáig olvastam én is ezt a fórumot,aztán írtátok a hibákat,kiderült,nagy,vastag és nehéz,Redmi 3s lett belőle. Barátnőmnek lett,egyszerűen nehéz féltéglát nem szerettem volna női kézbe adni. Igaz más az árcédula a Redmi 3s-nél de nem mertük ezt megvenni,hiába olcsó. Egyébként érdekes,X5 pro meg kifejezetten előnyére változott a marshmallow update hatására de látom,itt meg egyre roszabb. Sajnálom,hogy ez lett belőle.
-
kis-attila
tag
válasz
#43945728 #462 üzenetére
Szia!
Lehet,hogy igazad van,nem kétlem.Ellenőrzésképp épp most csináltam meg amit írtam is,találtam ilyen " össze-vissza " karakteres mp3-at.
Mp3Tag programot használok erre,ezen belül Eszközök->Beállítások->Címkék->Mpeg ... itt az UTF 16 helyett az UTF 8-at jelöltem ki majd simán elmentettem így a zenéket. Jó lett. Olyan mondjuk nekem nincs csengőhangoknál mint ami a Te képeden látszik.Elnézést,ennyit tudtam!
-
kis-attila
tag
válasz
kis-attila #209 üzenetére
Meglett!
-
kis-attila
tag
Szia!
Hogy is van ez a driver?USB-nél MTP eszközként beállítva a telefonon,USB hibakeresés bekapcsolva.
Ha ki akarom választani a drivert,ugyanazt írja ki mint neked.Válasszam ki MTP eszközként az előre telepített driverekből,oké de az melyik? Nekem ugyanazt csinálja.
Hol hibáztam? Melyik driver az? -
kis-attila
tag
Csak linkeltem amit találtam.
Nekem is erősen sántít az a teszt,sőt,nem is vagyok az X5 Max Pro ellen,lassan mi is veszünk egy ilyet.
27.000 körül megy mindenhol a Max Pro,sima X5 Pro 25 ezer körül. Oké a Max Pro 1,3-as proci 1,1 lett de együtt lehet ezzel élni,az a 2000 pont plusz érthető. Azt én se tudom,hogy azt az " elvárt " 35.000 pontot honnan szedte. -
kis-attila
tag
válasz
gagyilovag #38 üzenetére
Köszi a választ!
Na,az a " duplakoppos kijelző ébresztés" ... X5 Pro-ban van,fel is éled ha kell,ha nem. Vicc az,hogy van benne egy " slide up to unlock " nevű funkció is,flip tokon keresztül képes felébredni így is.
-
kis-attila
tag
válasz
gagyilovag #32 üzenetére
Szia!
X5 Pro fórumba is írtam ugyanezt de ismét aktuális a kérdésem mert egy sima X5-nél megint szív@s van.Azt szeretném tőled is megkérdezni,hogy hangereje,beszédérthetősége jó lett?
Téged is hallanak rendesen?
X5 és X5 Pro-nál ez nem sikerült túl fényesen,vásárlás előtt inkább kérdezek.Előre is köszi a válaszod!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Micro Four Thirds
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- EAFC 25
- Robot fűnyírók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jövedelem
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest