- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Melyik? Hogy a többi Doctor mind lerántotta volna a leplet, vagy hogy a szánkba rágták, hogy öregszik a Doctor?
Utóbbi szerintem már azóta megy, hogy pár száz évet lehúzott egyedül, míg azt hitte, hogy talán tényleg meg fog halni (impossible astronaut) és azóta hajtogatja, hogy ő már öreg (és azóta öregebb testben látjuk, ami először maszk, most idősebb színész...). -
jonnyjoker01
veterán
Én 3-kor néztem meg
Reggel 6-kor nem is tudtam úgy igazán felkelni ahogy kell
@eldrah: a torchwood nagyon klassz lesz, a 3. és a 4. évad úgy épül fel, hogy egy nagy sztori van, ami részekre van vágva. Nekem nagyon tetszett a sorozat, de inkább csak az űrlények drogja meg a minden ember halhatatlanságáról szóló évadok (ez a 3. és a 4.)
-
-
spammer
veterán
OFF:
Secret Diary of a Call Girl (ő a főszereplő) Régen láttam belőle 1-2 részt, annyira nem fogott meg, bár akkor még nem ismertem a kis Rose-t
További offot elkerülve: sorozatok topik
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest