- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
AuraSync: Lehet, hogy nem jártál rosszul, mert kicsit félet az EU-s drón szabályozástól az AUTEL-el. Rebesgetik (volt itt a topicban is szó róla) hogy a drónok szoftverei egy közös adatbázisba fogják gyűjteni majd a telemetriát és csak olyanokkal lehet majd repülni amit ennek meg fognak felelni. Mivel a DJI az egyik nagy (ha nem a legnagyobb) drón gyártó így gyanítom, hogy majd ehhez fogják igazítani ezt az egészet.
Geller72: köszönöm
remélem az idő is ezt fogja igazolni.krx21: köszönöm
nem fog elmaradni. Még egyelőre a barátkozás és a bénázás szakaszát éljük 
Statikus: Igen
Csereszabatosak. Persze nem olyan sétagalopp a kamera csere, mint az Inspire-nél, de meg lehet olyani negyed óra alatt, persze nem a terepen, mert precíziós szerszámokat igényel. AUTEL EXPLORER a szoftver neve, nekem androidom van, de ha van IOS-re is. A drónhángerisek iPhone-al nyomták.
sityupityu: hát azért ma sikerült felakasztanom a házunk és a villanypózna közötti optikai kábelre
Igaz, hogy azt ÉN SEM láttam, mert olyan vékony (kb mint egy egér kábele) így bocsánatos bűnnek veszem. Olcsón megúsztam, a drón egy darabig vergődött amikor meglett a baj, majd érzékelte, hogy ebből csávából nem szabadul és leállította a motorokat. Szerencsére csak a garázsig kellett elmennem a kitolhatós aluminíum létráig.
Egy picit megkarcolta a tetejét a propeller mert az egyik karja behajlott, de semmi más baj nem esett. Szóval nem bolondbiztos, a kifeszített teregetőzsinór még mindig komoly veszély a villanymadaraknak és a motorosoknak is! 
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED monitor topic
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Robotporszívók
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rövid kedvcsináló előzetest kapott a Marathon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- HP omen 17-w131ng bontva
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
remélem az idő is ezt fogja igazolni.
Csereszabatosak. Persze nem olyan sétagalopp a kamera csere, mint az Inspire-nél, de meg lehet olyani negyed óra alatt, persze nem a terepen, mert precíziós szerszámokat igényel.
Igaz, hogy azt ÉN SEM láttam, mert olyan vékony (kb mint egy egér kábele) így bocsánatos bűnnek veszem. Olcsón megúsztam, a drón egy darabig vergődött amikor meglett a baj, majd érzékelte, hogy ebből csávából nem szabadul és leállította a motorokat. Szerencsére csak a garázsig kellett elmennem a kitolhatós aluminíum létráig.
Egy picit megkarcolta a tetejét a propeller mert az egyik karja behajlott, de semmi más baj nem esett. Szóval nem bolondbiztos, a kifeszített teregetőzsinór még mindig komoly veszély a villanymadaraknak és a motorosoknak is!