- iPhone topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AuraSync: Lehet, hogy nem jártál rosszul, mert kicsit félet az EU-s drón szabályozástól az AUTEL-el. Rebesgetik (volt itt a topicban is szó róla) hogy a drónok szoftverei egy közös adatbázisba fogják gyűjteni majd a telemetriát és csak olyanokkal lehet majd repülni amit ennek meg fognak felelni. Mivel a DJI az egyik nagy (ha nem a legnagyobb) drón gyártó így gyanítom, hogy majd ehhez fogják igazítani ezt az egészet.
Geller72: köszönöm
remélem az idő is ezt fogja igazolni.krx21: köszönöm
nem fog elmaradni. Még egyelőre a barátkozás és a bénázás szakaszát éljük 
Statikus: Igen
Csereszabatosak. Persze nem olyan sétagalopp a kamera csere, mint az Inspire-nél, de meg lehet olyani negyed óra alatt, persze nem a terepen, mert precíziós szerszámokat igényel. AUTEL EXPLORER a szoftver neve, nekem androidom van, de ha van IOS-re is. A drónhángerisek iPhone-al nyomták.
sityupityu: hát azért ma sikerült felakasztanom a házunk és a villanypózna közötti optikai kábelre
Igaz, hogy azt ÉN SEM láttam, mert olyan vékony (kb mint egy egér kábele) így bocsánatos bűnnek veszem. Olcsón megúsztam, a drón egy darabig vergődött amikor meglett a baj, majd érzékelte, hogy ebből csávából nem szabadul és leállította a motorokat. Szerencsére csak a garázsig kellett elmennem a kitolhatós aluminíum létráig.
Egy picit megkarcolta a tetejét a propeller mert az egyik karja behajlott, de semmi más baj nem esett. Szóval nem bolondbiztos, a kifeszített teregetőzsinór még mindig komoly veszély a villanymadaraknak és a motorosoknak is! 
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
remélem az idő is ezt fogja igazolni.
Csereszabatosak. Persze nem olyan sétagalopp a kamera csere, mint az Inspire-nél, de meg lehet olyani negyed óra alatt, persze nem a terepen, mert precíziós szerszámokat igényel.
Igaz, hogy azt ÉN SEM láttam, mert olyan vékony (kb mint egy egér kábele) így bocsánatos bűnnek veszem. Olcsón megúsztam, a drón egy darabig vergődött amikor meglett a baj, majd érzékelte, hogy ebből csávából nem szabadul és leállította a motorokat. Szerencsére csak a garázsig kellett elmennem a kitolhatós aluminíum létráig.
Egy picit megkarcolta a tetejét a propeller mert az egyik karja behajlott, de semmi más baj nem esett. Szóval nem bolondbiztos, a kifeszített teregetőzsinór még mindig komoly veszély a villanymadaraknak és a motorosoknak is!