Új hozzászólás Aktív témák

• KillHates

félisten

AuraSync: Lehet, hogy nem jártál rosszul, mert kicsit félet az EU-s drón szabályozástól az AUTEL-el. Rebesgetik (volt itt a topicban is szó róla) hogy a drónok szoftverei egy közös adatbázisba fogják gyűjteni majd a telemetriát és csak olyanokkal lehet majd repülni amit ennek meg fognak felelni. Mivel a DJI az egyik nagy (ha nem a legnagyobb) drón gyártó így gyanítom, hogy majd ehhez fogják igazítani ezt az egészet.

Geller72: köszönöm :R remélem az idő is ezt fogja igazolni.

krx21: köszönöm :R nem fog elmaradni. Még egyelőre a barátkozás és a bénázás szakaszát éljük :D

Statikus: Igen :K Csereszabatosak. Persze nem olyan sétagalopp a kamera csere, mint az Inspire-nél, de meg lehet olyani negyed óra alatt, persze nem a terepen, mert precíziós szerszámokat igényel. AUTEL EXPLORER a szoftver neve, nekem androidom van, de ha van IOS-re is. A drónhángerisek iPhone-al nyomták.

sityupityu: hát azért ma sikerült felakasztanom a házunk és a villanypózna közötti optikai kábelre :W Igaz, hogy azt ÉN SEM láttam, mert olyan vékony (kb mint egy egér kábele) így bocsánatos bűnnek veszem. Olcsón megúsztam, a drón egy darabig vergődött amikor meglett a baj, majd érzékelte, hogy ebből csávából nem szabadul és leállította a motorokat. Szerencsére csak a garázsig kellett elmennem a kitolhatós aluminíum létráig. :B Egy picit megkarcolta a tetejét a propeller mert az egyik karja behajlott, de semmi más baj nem esett. Szóval nem bolondbiztos, a kifeszített teregetőzsinór még mindig komoly veszély a villanymadaraknak és a motorosoknak is! :D

Új hozzászólás Aktív témák