Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: Nyomás utána! Konkurenciát kapott a Watch D2
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KillHates
üzenetére
Gondolom az Air EU üzemmódban volt? Amikor megvettem és még az átállítás előtt voltam vele, akkor nekem dettó ugyanez volt, sokszor már 500 méteren belül jelet vesztett lakott területen kívül. A neten előtte sok videót néztem, volt akinek tovább ment, volt akinek csak addig míg nekem....Mindenesetre kicsit csalódott voltam. Bár még csak egy hete volt meg és előtte úgy voltam vele, hogy nem fogok belenyúlkálni, de végül is elhatároztam magam, hogy átállítom FCC-re mert a netes videók nagyon meggyőzőek voltak. Nem is bántam meg, kis túlzással hatótávban mintha egy másik drónt kaptam volna. Ugyanazon a helyen ahol korábban jelet vesztett az átállítás után ugyanazon a magasságon majdnem 2 km-nél fordultam vissza vele. Még nem vesztett jelet, de már gyenge volt és nem mertem vele tovább menni. A képszaggatás is (úgy, hogy nem is voltam messze vele) ismerős volt korábbról amit te is írtál, az átállítás ezt is megoldotta. Már csak ezért is érdemes volt átállítani, hogy stabilabb legyen nem csak azért, hogy messzebb menjen vele az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest