Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sityupityu

veterán

válasz KillHates #6701 üzenetére

Gondolom az Air EU üzemmódban volt? Amikor megvettem és még az átállítás előtt voltam vele, akkor nekem dettó ugyanez volt, sokszor már 500 méteren belül jelet vesztett lakott területen kívül. A neten előtte sok videót néztem, volt akinek tovább ment, volt akinek csak addig míg nekem....Mindenesetre kicsit csalódott voltam. Bár még csak egy hete volt meg és előtte úgy voltam vele, hogy nem fogok belenyúlkálni, de végül is elhatároztam magam, hogy átállítom FCC-re mert a netes videók nagyon meggyőzőek voltak. Nem is bántam meg, kis túlzással hatótávban mintha egy másik drónt kaptam volna. Ugyanazon a helyen ahol korábban jelet vesztett az átállítás után ugyanazon a magasságon majdnem 2 km-nél fordultam vissza vele. Még nem vesztett jelet, de már gyenge volt és nem mertem vele tovább menni. A képszaggatás is (úgy, hogy nem is voltam messze vele) ismerős volt korábbról amit te is írtál, az átállítás ezt is megoldotta. Már csak ezért is érdemes volt átállítani, hogy stabilabb legyen nem csak azért, hogy messzebb menjen vele az ember.

Új hozzászólás Aktív témák