Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
Kölcsön kaptam a drónt, csak kb 50perc repülés van a drónban, és az is nagy mezőn ahol 1km-re semmi nincs
csak ez feltűnt amikor próbálgattuk. Azért nem olyan mint a vezetés, mert ott részt vettem oktatáson és gyakorlaton, itt meg nem.. És pont ez "zavart meg" hogy nem akartam magasra repülni, de a gombot megnyomva mint a rakéta kilőtt felfelé
Így mindig megszakítottam a drón hazatérését és manuálisan szálltam le vele a kijelző gombját használva.jozsi252: Köszönöm ez jogos. Nekem tényleg csak azért volt furcsa mert 15m-ről szerettem volna hogy vissza térjen, erre meg felrepült 50m-ig.. (holott olyan magasságba nem is szerettem volna repülni vele)
de teljesen érthető a dolog. Köszi szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Peugeot, Citroën topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Extraflame pellet kályha
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
csak ez feltűnt amikor próbálgattuk. Azért nem olyan mint a vezetés, mert ott részt vettem oktatáson és gyakorlaton, itt meg nem.. És pont ez "zavart meg" hogy nem akartam magasra repülni, de a gombot megnyomva mint a rakéta kilőtt felfelé
Így mindig megszakítottam a drón hazatérését és manuálisan szálltam le vele a kijelző gombját használva.