- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- Garmin topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
Kölcsön kaptam a drónt, csak kb 50perc repülés van a drónban, és az is nagy mezőn ahol 1km-re semmi nincs
csak ez feltűnt amikor próbálgattuk. Azért nem olyan mint a vezetés, mert ott részt vettem oktatáson és gyakorlaton, itt meg nem.. És pont ez "zavart meg" hogy nem akartam magasra repülni, de a gombot megnyomva mint a rakéta kilőtt felfelé
Így mindig megszakítottam a drón hazatérését és manuálisan szálltam le vele a kijelző gombját használva.jozsi252: Köszönöm ez jogos. Nekem tényleg csak azért volt furcsa mert 15m-ről szerettem volna hogy vissza térjen, erre meg felrepült 50m-ig.. (holott olyan magasságba nem is szerettem volna repülni vele)
de teljesen érthető a dolog. Köszi szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csak ez feltűnt amikor próbálgattuk. Azért nem olyan mint a vezetés, mert ott részt vettem oktatáson és gyakorlaton, itt meg nem.. És pont ez "zavart meg" hogy nem akartam magasra repülni, de a gombot megnyomva mint a rakéta kilőtt felfelé
Így mindig megszakítottam a drón hazatérését és manuálisan szálltam le vele a kijelző gombját használva.