Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
A vizsga szerintem jó lenne. Egy online fizetőset eltudnék képzelni én is. Igaz én csak tesztre kaptam , és egy hazahívó gomb funkcióját ha nem ismerem az nem hiszem hogy hatalmas gond.. hiszen a kijelzőtől haza tudom hívni, no meg manuálisan. Szóval baleset veszélyről szó sem lehet az esetemben. mert ilyen 50-100m-es távban reptettem kizárólag a szántón.
DjI drón képzést láttam már 140.000Ft körül. -
Csabee.
nagyúr
Kölcsön kaptam a drónt, csak kb 50perc repülés van a drónban, és az is nagy mezőn ahol 1km-re semmi nincs
csak ez feltűnt amikor próbálgattuk. Azért nem olyan mint a vezetés, mert ott részt vettem oktatáson és gyakorlaton, itt meg nem.. És pont ez "zavart meg" hogy nem akartam magasra repülni, de a gombot megnyomva mint a rakéta kilőtt felfelé
Így mindig megszakítottam a drón hazatérését és manuálisan szálltam le vele a kijelző gombját használva.jozsi252: Köszönöm ez jogos. Nekem tényleg csak azért volt furcsa mert 15m-ről szerettem volna hogy vissza térjen, erre meg felrepült 50m-ig.. (holott olyan magasságba nem is szerettem volna repülni vele)
de teljesen érthető a dolog. Köszi szépen. -
Csabee.
nagyúr
Sziasztok!
DJI Mavic Mini -nél olyan jelenség van hogy ha megnyomom a távirányítón hogy a kezdőponthoz repüljön vissza, akkor felrepül jó magasra a drón... :S mi lehet a gond?
-
Csabee.
nagyúr
Üdv,
Én tegnap eladtam a Spark-omat. Idén sajnos kb 20x lett volna lehetőségem használni, de az időjárás nem volt túl kegyes, így mindösszesen 2órácska repülés jutott a drónból.. Akkor is egyszer nekifújta a szél a tujának..
Ti sokat tudtatok idén repülni? Valószínű jövő tavasszal térek vissza egy Mavic pro 2-vel, amit már nem fog elfújni a szél vélhetőleg..
Esetleg van tudomás más új modellről Mavic-ből? Gondolom az alsó kategóriás drónik is frissülnek majd.. vagy rosszul gondolom?
-
Csabee.
nagyúr
Na ugy tűnik nekem lesz egy eladó sparkom fly more comboval.. megvettem de ahányszor használni akartam állandóan fújt a szél. Ez tényleg 10/10 alkalommal ez volt.. egyszer a tujába is sikerült belerepülnöm, de szerencsére működik hibátlanul. Felétek nem fúj a szél vagy mi? 😃
-
Csabee.
nagyúr
Üdv,
Valaki használ szivargyújtós töltőt akksi töltésre? Kb mennyi idő alatt tolja fel az akkut?

Geller72 : Az lesz, visszaolvasok, most leltem a topicra.
-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Minaz az FCC és CE mód? Mit jelentenek? Mi a különbség?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Tesla topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen autót vegyek?
- TP-LINK routerek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pár év múlva újra tesztelek egy majdani modellt. Jó repkedést mindenkinek és köszi a helpet!
csak ez feltűnt amikor próbálgattuk. Azért nem olyan mint a vezetés, mert ott részt vettem oktatáson és gyakorlaton, itt meg nem.. És pont ez "zavart meg" hogy nem akartam magasra repülni, de a gombot megnyomva mint a rakéta kilőtt felfelé
Így mindig megszakítottam a drón hazatérését és manuálisan szálltam le vele a kijelző gombját használva.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)