- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
Nem esett le, még reggel volt...
-
m3ss
veterán
a bal oldali kepek nagyon jok, nekem a fokep kevesbe tetszik. marmint hangulatra, pozra az is profi, de nem is tudom mi zavar...pl kozeliben a srac hajan a textura nekem kicsit fura, az a feny viszont jo, gondolom azert is raktad ilyen kozepre a holgyet. vagy a kollazs miatt meg vagtatok a kepen? megneznem olyan vagasban is, hogy tobbet latni a holgybol, kifutnanak a labai a jobb felso sarokba, es a bal alsoban lennenek a fejek. bar ugy lehet nem lenne 3:2. na mind1, csak egy eszrevetel
(#48159) Karima
jo lett. -
Real_Necro
veterán
Hát igen, mi sem bántuk meg, hogy profit választottunk.
Arra lettem volna csak kíváncsi, hogy pl ezeknél a fotóknál a díszlet választása, az öltözék, dekor stb, mennyiben a pár és mennyiben a fotós ötlete alapján valósul meg? Vagy ez múlik azon is, hogy a pár mennyire kreatív vagy megvalósítható ötletekkel áll elő? Érdekesnek tűnhet egy olyan jegyesfotó/esküvő/lagzi/kreatív fotó sorozat, ahol pl a vintage szál követi végig az egészet. Persze ehhez gondolom elég mélyen zsebbe kell nyúlni.
Nálunk a következő valószínüleg a kismama, majd a baba fotózás lesz, látva itt sok sok jó sorozatot ki nem fogjuk hagyni. Ha minden jól alakul.
-
Fejo
őstag
-
törölt tag
Koszonom
- horizont: a viztukor miatt tettem kozepre. Amugy nem szoktam. De majd keszitek cropokat, lehet tenyleg jobb lesz.
- fejek: megkaptam mashol is uezt
Sajna azon agyaltam h a gepvazat ne erjek a hullamok, mert elegge levittem a gepet vizfelszin kozelbe.
- a kapufas komponalas majdnem meglett, de a Nap pont felette van, vagy egy masik kepen a kapufa keresztbe vagta azt. Bekomponalni nem tudtam, vizkozelben voltam a vazzal es hullamzott.
Koszi az eszrevetelt, jovore hozok ujat
-
Chance
tag
Köszi az értékelést!
Az elsőnél szándékos a színvilág, kicsit Hawaii-Five-O-s hatást akartam kihozni belőle, mert szerintem ahhoz túl kicsi a kacsa, hogy egymagában elég téma legyen.A másodiknál sajnos közelebb nem tudtam menni, mert ez egy üvegház-szerű helyen készült és korlát választott el a növényektől. A színekhez viszont ahogy emlékszem, nem nyúltam. Csalós lehet, hogy nem az ég kékjét látod a háttérben, hanem egy kékes/zöldes háló volt kifeszítve mögöttük.
-
m3ss
veterán
klasszak. de az eskuvo fekete-feheren montazs az nagyon begyere.
hany kepet adtok at amugy egy atlag eskuvoi csomagban? mind ilyen fotos szempontbol is "ertekelheto" kep ?ertsd q*vajo. vagy vannak ilyen elkapottabb lakodalmas, templomos mittudomenmilyen kepek?
amugy durva, hogy mennyi helyszinen fotoztok, es valahogy mindig sikerul jo kompot talalni. ez elegge riszpekt
ti talaljatok a helyszineket, vagy a par? gondolom videken elotte nem nagyon van ido elmenni a helyszinre szetnezni, vagy igen?
amugy ez az utoljara linkelt kep fura minosegu/felbontasu, nalam szetesnek az arcok kicsit.
-
j.bravo
addikt
Nem azt írta hogy a kutya félelmetes, hanem hogy ő fél a kutyáktól (a mondata alapján akár a szobacirkáló méretű zsebkutyáktól is félhet) **
Marky21: nekem is tetszik!
**szerk.: nem akarom leszólni, közöttük is lehetnek kedves-szép-okos kedvencek, tiszteletben tartom ha valaki őket preferálja - de szerintem esetükben a kutyaság másodlagos, ők kutyaformájú kedvencek. A rendes kutyaméret a (nem törpe) tacskónál, beagle-nél kezdődik szerintem.
-
L4mie
veterán
Uhh! Fene a pofád
Bírom az ilyen hangulatú képeket ^_^ nagyon bejövős.
ohh, egy kis exif-et megsasoltam volna
Fejo: szokásos minőség, örülnék ilyent tudnék majd lőni, ettől független nekem a világító tornyosok jobban bejönnek főleg a BW, ND szűrös hatása van, de nem az volt ugye?
^_^ -
m3ss
veterán
jah. annyira en sem vagyok elajulva a kompotol, egyik szogbol zavaro dolgok voltak a hatterben, masik szogbol meg arnyekokkal volt baj. ilyennel meg ilyennel probalkoztam meg de nemannyira. de amugy nem is tudom mi a baj a kompoval, de azt latom en is ranezesre, hogy nem profi lotte a kepeket
talan mas latoszoggel kellett volna, vagy mas szogbol? fentrol vagy alulrol fotozva lehet izgalmasabb lenne? lehet egesz alakot kellett volna eroltetni tenyleg? amugy azt is csinaltam, de nem lett annyira jo.
-
-
gab.m
senior tag
13-as képnél elég fura a póz, nyakatekertnek tűnik az egész, hirtelen azt sem tudtam, hogy ez most hogy...
Az első képnél meg nagyon nem tetszik a retus. Nagyon erős a lágyítás, szembetűnő. Túl nagy a kontraszt a porcelánbaba bőr és a túlélesített szem (és közvetlen smink-környéke) közt.És mint mindig: persze csak szerintem.
-
m3ss
veterán
melyikre gondolsz fokuszeltolas alatt? szitakotonel tenyleg lehet kicsit keves a dof (vagy nem jo a fokusz), nem varta meg meg raallitok az isora meg rekeszre, bar mar asszem igy is iso540 korul volt. amugy legyes kompoval nekem sincs bajom, inkabb a szitakotossel
kaktusz(?) is felrefokuszalt? mondjuk eleg kicsi dof-ot hasznaltam, nagyban nekem is kicsit "mozog a kep", mintha bemozdult volna (1/60, f5.6) de neztem 1/320-as kepet ugyanerrol, es pont ugyanugy jojozott tole a szemem. lehet nagyobb dof kellett volna? -
gab.m
senior tag
Köszi a véleményt.
Éreztem én, hogy nem lesz az igazi a textúra, de gondoltam mielőtt kijelenteném, hogy ez a fajta utómunka egyáltalán nem való nekem, kipróbálom. Így már magabiztosan maradhatok az eddigi irányomnál.
Az FF magában, a textúra nélkül szerintem szép, tónusosra sikeredett, csak pont a textúra fakítja el.
Fel is töltöttem ezt flickrre: [link]Nem tudom, hogy érdekel-e valakit, de leírom
. A képet a telkünkön lévő lakókocsiban készítettem, két yongnuo vaku használatával. Miután elmentünk megcsinálni a naplementés képeket beültünk ide egy picit beszélgetni, átnézni a képeket, aztán jött az ötletem, hogy itt bent a kis tér miatt nagyon hatékonyan lehetne használni a két vakut. Az egyiket a mennyezetre irányítottam, a másikat egy diffúzorral oldalról a lányra, majd beállítottam a kívánt teljesítmény kombinációt, és ment a dolog. Nagyon jópofa volt így kísérletezni vakukkal, egyre inkább érzem úgy, hogy szeretnék ezzel a műfajjal is komolyabban foglalkozni..
-
kiskornel
addikt
"Ez 16-35-el készült, nem 50-essel" - akkor meg pláne közeli
'eddig is volt 100-asod?' - jaja
Bár ritkán használom, akkor se adom el. Ez olyan mint a Tokina 11-16. Szinte senki nem adja el, pedig sokan csak nagyon ritkán használják.
Szerintem tűéles... Makro... Megvizslatom másik kicsinyítő rutinnal...
-
gab.m
senior tag
Tetszenek a képek, nagyon. Profik vagytok, van stílusotok, ez tetszik. Egy kritikát mondanék, mégpedig, hogy nagyon elmentél Te is, és Ricsi is ebbe az úgymond művész irányba (valszeg nem jól fogalmazom ezt meg). Ez alatt azt értem, hogy sok olyan nagylátószögű, vagy éppen nem is feltétlenül nagylátós képetek van, aminél jó a kompozíció, gyönyörű a kép, stb. stb. és a pár is benne van, de ők relatíve nagyon picik a képben. Ezzel nekem csak az a bajom, hogy mint fotó jó, de tegyük fel, hogy ha én a párommal fizetnék nektek fotózásért, nem feltétlenül azt akarnám, hogy hangya méretűek legyünk a képen. Persze nem láttam a többi átadott képet, és biztos van rengeteg olyan, amin szépen a pár tölti ki a képkockát, meg a linkeltek között is van ilyen, csak az oldalra feltettek közül túlnyomórészben ilyen "kicsi" párok vannak.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 3
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők (1400 / 3424 / 6600 / 9575/ 11700 / 14600 expoval )
- Insta360 X4 akciókamera Invisible Dive Case
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. ( 777 / 3800 / 6400 expoval)
- Canon EOS M50 Mark II +18-45mm kit obi, CSAK 5680 expo !!!
- Mamiya RB67, az eredeti kiadas + Mamiya - Sekor objektiv
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest