Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Drenadar
veterán
akkor nem csak én jártam most úgy hogy a mibilinternetem azt írja hogy nincs szolgáltatás? bp. 13. ker.
-
goodace
csendes tag
válasz
opium999
üzenetére
Mert alapvetően működik, ezért nem éreztem szükségét a váltásnak. De van egy olyan érzésem, hogy ezek az anomáliák némi nyomásgyakorlás jelleggel sűrűsödni fognak. Aztán mikor elég sokan átváltanak Vodára, hirtelen meg is szűnik a kedvezményes tarifa, meg a Digi is. Piaci verseny...
-
Debilon
addikt
Nekem egy ideje így működik már sajnos 🙁 autóban zene digi kártyáról menne, de levált "E" netre, és megáll az egész, nem is vált vissza km-ek múlva sem. Csak az segít ha vissza valtom a netet a vodas kártyára
Ugyanott a voda kártya 4g-n hasít
-
-
Lackooo84
nagyúr
Tatabányán eselett a 4G hálózat, se net se volte nincs csak gsm.
-
klaya86
őstag
Hali. Azoktól kérdeznék, akik váltottak Vodafonera. Van valami előnye a digihez képest? Nekem igazából 1 problémám van a digivel, mióta a voda megvette, hogy néha, akár fullos térerő ellenére is elmegy a mobilnet. H vagy E betű van a térerő ikon mellett. Ez a Vodafone-nál is is ilyen? Illetve a voda tartja az 5mbit /s korlátot vagy ez is egyenlőre csak papíron van?
-
evbalazs
csendes tag
válasz
koppasz1986
üzenetére
Azzal számolj, hogy jelenleg tartozol nekik (11 nap arányos havidíja - 1096Ft + 80Ft forgalmi díj erre + 150Ft forgalmi díj a következő havi számla alapján = 1326Ft), így ha nem fizeted be a számlát éjfélig, akkor kiszámlázhatják az 570Ft-os késedelmi díjat + nem tudom, hogy kamatot kérnek/kérhetnek-e, ha igen, akkor nyilván azt is.
Ezután még pár héten belül jön majd egy számla, amiben a tört havidíjat fogják jóváírni, aztán valamikor a májusi havidíjra is sztornó (a március havi sztornószámlát nekem 04.01-jén csinálták meg, talán neked ez máj. 1-2 lesz) + végelszámoló, de nekem pl. a 03.11-i számhordozásra még mindig nem állították ki az elszámolószámlát, ami után tudnám igényelni a visszatérítést, talán a napokban megcsinálják és akkor "küzdhetek" még a visszatérítésért.
Én azt javasolnám, hogy a 3070Ft-ot fizesd be és majd igényeld vissza tőlük az 1744Ft.ot, ne kelljen emiatt még pluszban fizetni. -
koppasz1986
aktív tag
Látom vannak itt páran túlfizetéssel, de mi van az ellenkezőjével? Én nem fizettem még be az e havit és 11től eljöttem számhordozással, de nem változtattak a számlán, ugyanúgy 3070ft-ot mutat mindig, sőt még májusra is mutatja 3140 ft. Hát biztos nem fogom befizetni.
-
fradi81
veterán
Hali, vajon miért küldi még a digi a 0ft-os számlákat amikor már le vannak mondva a simkártyák? Vagy nekem kéne törölni azt a szerződés számot az ügyfélkapuban?
-
4Grider
félisten
válasz
snooze
üzenetére
Valószínűleg úgy vannak vele, hogy a mészáros banknál indított utalásuk költsége ettől nagyobb, a bankkártyára való visszafordítás során is többe kerül az ember, mint amit visszafordítanak, így csuklóztatni akarnak.
Az más kérdés, hogy nincs igazuk, az ügyfél által használt fizetési móddal kellene nekik elszámolni. -
snooze
veterán
na,uraim,akinek tulfizetése van,ehhez tartsa magát!röhejes lett a digi!de jo,hogy léptem innen,igaz majd mennek a süllyesztöbe..
"Társaságunkhoz beérkezett megkeresését köszönettel megkaptuk a benne foglaltakat megvizsgáltuk és az alábbiakról
tájékoztatjuk.A felmondott szerződés egyenlegén a korrekciós számlák kiállítását követően 312,-Ft túlfizetést tartunk nyilván.
A túlfizetés összegét személes ügyfélszolgálati irodánk egyikén visszaigényelheti.
Az okozott kellemetlenségért szíves elnézését kérjük, megértést és türelmét köszönjük!"
-
snooze
veterán
nektek müködik a digi applikácio?
-
Bennyboy
őstag
Sziasztok! Van 2 sim kártya az előfizetésnél és azt szeretném megtudni, h ha szeretném lemondani az egyiket akkor azt le kell adni személyesen vagy csak elég telefonon intézni? köszi
-
xray_
tag
Digis stick-et meg lehet tartani ha átmegyek Digi Net Aktív 50-ről Vodafone NetActive50-re? Azzal használnám tovább...
-
cs1rk3
tag
Sziasztok van 2 előfizetéssem és csak egy egyiket szeretném lemondani . Telefonon megoldható hogy csak az egyiket mondjam le?
-
vbbb
őstag
Sziasztok! Van rá mód, hogy lekérjem a részletes híváslistát szám alapján. Tehát milyen számok lettek hívva a telefonról? A készülékhez nem férek hozzá.
-
-
viktor.80
csendes tag
Sziasztok
Épp Ausztriában vagyok és nem megy a mobilnetem.
Otthon minden rendben működött, volt net, de ahogy átjöttem a határon roamingolt Magenta T hálózatra van térerő de nincs net.
Mi lehet az oka, mi a megoldás?
Az apn jól van beállítva ahogy a digi oldalán van és otthon működött rendesen.
Kérlek segítsetek. Köszi -
I02S3F
addikt
Sziasztok! Kizárólag mobilinternet érdekelne telefonra. Ár/érték arányban van jobb a Diginél?
50 gigás csomagot láttam 2500ftért. Az baró volna!
-
snooze
veterán
röhejes ez a digi..kettö hete mentem át a vodához,és a mai napig nem tudták lezárni a számlákat,tulfizetésem van,és még azt irja,hogy 15.éig fizessem be a már befizetett havidij-312ft-ot,ami 2108ft..vicc..
-
koppasz1986
aktív tag
-
4Grider
félisten
válasz
koppasz1986
üzenetére
Vodától?
-
dzf007
senior tag
válasz
koppasz1986
üzenetére
Ott volt valami gond, vagy nagyon sokan hordoztak... Nekem 6 nap volt, személyesen üzletkötői ügyintézéssel!
-
koppasz1986
aktív tag
Na csak két hónap kellett és sikerült a számhordozás a netfonehoz
-
S-eye
senior tag
Épp most UK-ben vagyok. 3.5GB roaming jár ilyenkor, igaz?
-
MDanny
senior tag
Akkor viszlát, ma lemondtam az összes DIGI Mobil előfizetésemet, a hölgy marasztalni próbált a Vodafone-nal, de nem és kész.

-
gg07
tag
A Vodafone NET AKTÍV csomagot 2490Ft, mikor lehet majd kötni?
Csak adatkártyára lenne szükségem. -
baly81
aktív tag
válasz
qqcqqc
üzenetére
Lehet nem 100% egyértelmű, de ott van.
"de milyen adatot szeretne velem egyeztetni egy olyan cég (a Voda), akivel nem állok semminemű kapcsolatban?"Szóval, ezek szerint a Vodafone hívogatja a Digis ügyfeleket.
Már csak azt kelle megnézni az ASZF-ben, hogy az adatok kiadása jogszerű e a Digi részéről, mert ezt nem tehetné meg másik szolgáltató felé, ha nincs belefoglalva az ASZF-be. Rá kellene lesni a GDPR-os részre...
-
baly81
aktív tag
válasz
qqcqqc
üzenetére
Szerintem, kicsit te érted félre...
Olvasd el még 1x a #46904-et! Benne van minden!
Az, hogy közös a tulaj, még nem jelenti azt, hogy én a Vodával (is) szerződésben vagyok. Még mindig csak a digivel / jogutódjával vagyok konvencióban. Így nincs létjogosultsága Vodafonnal történő adategyeztetésnek. Ebből indulj ki!
Ja, a Voda hívott, és nem a hetvenes előjelből következtetek erre.. -
válasz
baly81
üzenetére
Kicsit túlgondolod a dolgot. Az, hogy 70-es számról hívnak, az még nem jelenti, hogy a Voda hív, hívhat bármely direkt marketing cég, amelyik 70-es számokat használ, és a Digi megbízásából hív.
És persze használhatja a Digi is, hisz nekik már nincs aktív mobil szolgáltatásuk, és a Vodával közös a tulaj., így onnan vannak már a mobil hívószámaik. -
baly81
aktív tag
válasz
evbalazs
üzenetére
Köszi a választ! Már én is rákerestem, mindig ez az első...
Csak az a furcsa, hogy kiemelte, hogy a Digi megbízásából hív... A Vodával soha nem volt kapcsolatom, kerültem őket mindig. Tudom, hogy lassan egy cégé olvad össze, de milyen adatot szeretne velem egyeztetni egy olyan cég (a Voda), akivel nem állok semminemű kapcsolatban? Mert hogy a telefonálásuknak ez lett volna a lényege... Ugye, adatot nem szoktunk egyeztetni ha már szerződésben állunk valakivel, főleg nem telefonon. Ha nem állunk szerződésben, akkor meg nincs milyen adatot egyeztetni!
Kicsit elbaszarintott így az egész megközelítése a dolognak, főleg úgy, hogy nem is a Digis, hanem a Telekomos számomon hívtak! -
evbalazs
csendes tag
válasz
baly81
üzenetére
https://www.kihivott.hu/telefonszam/06704648830
A hozzászólások alapján megbízható, de nem újkeletű, tehát nem a Digi miatt van, hanem már évekkel ezelőtt is ezzel a számmal adategyeztettek, hosszabbítottak szerződést.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Motoros topic
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- 3D nyomtatás
- Steam topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hardcore café
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(egyébként más oka is van de most lényegtelen)

Nem tudom mi a terv, de érdekes...

15 GB jár, nem a junior csomag.