- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- iPhone topik
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamikomac
senior tag
válasz gjoco1 #47094 üzenetére
Elméletileg sima ügy lesz:
D. MELLÉKLET: MOBIL RÁDIÓTELEFON SZOLGÁLTATÁSOKRA VONATKOZÓ SPECIÁLIS
FELTÉTELEK
1.5.1.2 SIM-kártya csere
A Szolgáltató az Előfizetői (SIM) kártyát az Előfizetőnek fel nem róható okokból bekövetkezett meghibásodása, használhatatlanná válása esetén vagy amennyiben az Előfizetői (SIM) kártya programhibás, díjmentesen kicseréli.
A meghibásodott kártya jellemzője, hogy nem képes feljelentkezni a Szolgáltató hálózatára, esetenként a készülékkel sem működik együtt.
A Szolgáltató a cserét az előfizetői igény beérkezésétől számított 72 órán belüli határidővel vállalja.
Az Előfizető a SIM-kártya cserét személyesen a Szolgáltató Ügyfélszolgálatán kérheti. A Szolgáltató által működtetett ügyfélszolgálati irodák pontos címe a www.digi.hu oldalon elérhetők.[ Szerkesztve ]
Amit birtokolsz, az birtokba vesz.
-
-
baly81
aktív tag
válasz gjoco1 #47090 üzenetére
"Egyre nagyobb a gyanúm , hogy vagy megsérült berakásnál , vagy nagyobb feszültséget kapott a Honorba és kinyírta , vagy én megsértettem"
Próbálj meg bocsánatot kérni tőle, hátha úgy menni fog!Nem hiszem hogy egy meghibásodott SIM miatt köteleznének egy új szerződés kötésére. Biztosan adnak másikat, bár ahogy a mostani üzletpolitikájukat nézem, biztosan terelgetnének majd a csodafoshoz. Bármi legyen is a vége, légyszi írd be ide, hogy mi is okulhassunk az esetből!
Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos!
-
gjoco1
addikt
válasz snooze #47093 üzenetére
Természetesen mindenképpen . Az igen gáz lenne . . . .Velük szerződtem , így evidens , hogy a panaszom elintézzék . Mi az hogy menjek más szolgáltatóhoz ? Itt van náluk az összes otthoni cuccos . TV - Internet . . .
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
válasz slice14 #47086 üzenetére
Nem ott van a gond ez tuti , hiszen eddig ment két telefonomban gond nélkül . Sőt , háromba . Ez utána hasalt le , amióta betettem tegnap gy Honor 90 be . Onnantól egy telefonban sem működik .
Ma délelőtt egy spanom telfonjába beraktuk és ott sem jó .
Az ő kártyái ( Voda - Netfon ) működik a Honorban . .
Egyre nagyobb a gyanúm , hogy vagy megsérült berakásnál , vagy nagyobb feszültséget kapott a Honorba és kinyírta , vagy én mebsértettem .
Amit tancsoltok köszönöm , de ezen már túlvagyok . Ez volt az első szinte , hogy megnézzem . De mindek nézzem meg abban a telóban / telókba , amiben pikk pakk első berakáskor is ment .Ja , lehet roszul fogalmaztam az elején . .
Térerő sincs . Tehát telefonálni sem lehet . Halvány a térerő és hívást sem tudok kezdeményezni . Ha ezen a számon hívnak , csak a Telekomon keszetül átirányítva jön be a hívás . .[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Köszi glaci, 4Grider! Ez tényleg szívás. Akkor nem is tudok már SIM cserét kérni. Mit csinálnak ha valaki elhagyja a telefonját? Egyébként van alapja az időnkénti SIM cserének? Nekem azóta van, amikor bejött a mobil. Mondjuk ha másnál nincs ilyen internet problémája, lehet csak egyedi az enyém.
-
gjoco1
addikt
válasz 4Grider #47084 üzenetére
Sziasztok !
Segítségre lenne szükségem . . .
Tegnap átraktam a DIGI s kártyám egy újonan beszerzett telefonba és teljesen kuka lett a kártya . Először arra gondoltam tiltva van a kettes SIM , de vélhetően nem , mert megcserélem és ott sem megy . Átraktam az elsődleges telefonomba , amiben még ezelőtt teljesen jó volt . Átrakás előtt még telefonáltam róla az addig használt telefonnal és a Mobil net is jó volt . Most már ott sem jó . .
Leszedtem a polcomról egy tartalékos Samsungot , amiben szintén tökéletesen működött . Abban sem megy .
Teljesen kuka lett . . .
Szerintetek mi a gond ?
Mintha rémlene , hogy valamelyik telóm kiírta , hogy nincs regisztrálva a hálózaton . De erre nem vennék mérget .
Mi a megoldás , hogy tudjam használni ? Data csak azon van jeleleg . .Köszi a tanácsokat !
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz pinnacle #47082 üzenetére
Digi SIM cserét digi ügyfélszolgálaton kérhettél addig, míg be nem gyűjtötték mindenhonnan a digi SIM-eket. Mostmár csak arra van lehetőséged, hogy áthordozod a hívószámod a vodához hasonló díjcsomagra (egy év hűséget kell vállalni), így ott automatikusan új SIM-et kapsz.
-
glaci
őstag
válasz pinnacle #47082 üzenetére
Szia!
Nekem nincs vele gondom. Bár én álltalában mozgásban vagyok, úgyhogy alap, hogy sokszor elmegy és visszajön.
A Telekomnak kicsit jobb a lefedettsége, de nálam az is elmegy - majd visszajön, csak "jó helyen" kell járni hozzá.
Én nem cserélgetném állandóan a SIM kártyát. Először teszteld a SIM -et másik telefonban és a telefont is egy másik SIM -mel (ha van).
SIM cserét a Vodánál csak akkor kérj, ha áthordoztad hozzájuk a számodat. Amennyiben még mindig a DIGI a szolgáltatód, akkor a DIGI -nél tudsz ilyesmit kérni.[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Nektek nincs gondotok a mobilinternettel? Nekem az utóbbi hónapokban, állandó probléma, hogy elmegy a net, Budapesten is. Ha Telekomra váltok, azzal semmi gond. Régebben mondták, hogy időnként érdemes SIM cserét kérni. Lehet nekem is az kellene. Vodánál kérhetek SIM cserét?
-
Tacsika
aktív tag
Mejött
-
Tacsika
aktív tag
Halló!
Kaszásdűlőn megint nincs mobilnet
Mőr kezdem ezt unni -
pusi1981
aktív tag
válasz 4Grider #47074 üzenetére
Igen létezik, de pl az ingyenesen felhasználható adatmennyiség nincs feltüntetve ami pl az én esetemben (MobilMax) 3.5 Gb.
Valószínűleg a több roamingolhato adat miatt én is át fogom vinni a Vodához a kártyát.
Sokat tartózkodom Németországban ezért ez fontos szempont nekem. -
zelikocc
senior tag
válasz evbalazs #47071 üzenetére
Nálam sincs perc itt sem.
Csak a belföldi adat és a belföldi-roaming adat van itt.Viszont most megnyitottam a webes felületen és ott van perc, de csak 76... gondolom a tört hónap miatt... de akkor a net miért nem tört?
Na de csodafone... ki érti ezt
[kép][ Szerkesztve ]
-
pusi1981
aktív tag
Apropó roaming!
Akkor hogy is van ez?
Az eredeti digi mobilos előfizetéssel hogy megy most az adat roamingolás?
Fizetős minden megkezdett egység vagy itt is van egy adott keret amibe még beleférünk külföldön? -
evbalazs
csendes tag
-
zelikocc
senior tag
Anyum előfizetését áthordozom a vodához (több roaming adat miatt), majd pénteken lesz meg a hordozás.
A kérdésem: az appban csak az adatkeretet látom, a 200 percet nem. Én úgy gondolom látszódnia kellene a 200 perces keretnek is. Jól gondolom, vagy tévedek? Nektek hogy van?
Hívjam az ügyfélszolgálatot?
[kép][ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz KD6-3.7 #47066 üzenetére
A Digi mobilnak egy ideje nincs saját hálózata, a Vodafone hálózatán roamingol.
Szerk.:
Nincs többletköltsége, de ha zavarja, bármelyik Vodafone személyes ügyfélszolgálaton kezdeményezheti előfizetésének számhordozását a Vodafone-hoz, hasonló kondíciókú díjcsomagba, mint a Diginél (de egy év hűséggel). Ha a számhordozás lement, onnantól kezdve nem fog roamingolni.[ Szerkesztve ]
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok,
Távsegítséget kértek tölem, de köpni-nyelni sem tudtam.
Miért kell bekapcsolni a barangolást (roaming) opciót a telefonon, hogy legyen internet? Nem lesz igy többlet költség? Ha ez nincs bekapcsolva nem lehet netetni a telefonon.
Viberen akart képet küldeni és akkor kapta a figyelmeztést, hogy ez többletköltséggel járhat.Ezt a képet kaptam hozzá,
Az "R" betű lenne a roaming jele?
-
lac14548
aktív tag
válasz dzf007 #47055 üzenetére
Köszönöm a válaszokat mindenkinek aki próbált segíteni.
- Az adatroaming be volt kapcsolva
- A 4G (LTE) be volt kapcsolva
- Az APN beállítások jók voltak
- Térerő voltVégül valami módon eljutottam egy beállításhoz (samsung galaxy a21s):
Kapcsolatok - Mobilhálózatok - Mobilszolgáltatók - Automatikus választás
Itt kellett bejelölni, hogy automatikus legyen, így rátalált a DIGI-re és onnantól müködött.
De ezt biztos, hogy nem kapcsolta ki senki.Mindegy, most megy.
Köszönöm mindenkinek
/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
Atomixx
tag
Nálam se jó ügyfélkapun a forg. adat. Múlt hónapban is volt ilyen.
Bejelentettem a hibát, ezt az infot kaptam:"Rendszerünk információi szerint a hibajelenséget központi probléma
okozza, melyet illetékes kollégáink igyekeznek a lehető leghamarabb
elhárítani.A tapasztalt kellemetlenségekért szíves elnézését kérjük.
Megértését köszönjük!"[ Szerkesztve ]
<~>
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz Rodzser Mór #47059 üzenetére
Nálam működik.
Kiírja, hogy nincs mobil előfizetésem.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
zfer
csendes tag
a honlapon be sem lehet lépni
-
gabor9991
őstag
Elseje óta nálam sem jó.
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
A Digi ügyfékapu applikációjában a baloldali lenyíló menüben ha a Forgalmi adatokat választom, nem ad ki semmit. Azt írja, hogy a lekérdezés során hiba lépett fel, látogassak vissza később.
Korábban is ezt írta.
Ez a funkció nem működik másnál sem? -
akibor000
aktív tag
én ma kb 5perc alatt váltottam a digi30 csomagrol voda 30gb+ 200p beszéd tarifára.
-
lac14548
aktív tag
-
lac14548
aktív tag
válasz jobarat01 #47048 üzenetére
Hello,
Néhány napja nem megy a digi internet egy Samsung telefonon.
Minden alkalmazás "nincs internet" hibaüzenetet ad.Volt mostanában a Digi-nél valami probléma és az okozhatta?
A készülék nincs nálam, csak segíteni próbálok valakinek, így csak az elmondottakat tudom továbbítani, de hátha tud valaki így is segíteni, hogy mit próbáljak majd megnézni/beállítani rajta.
- Az adatkeret nem fogyott el.
- A mobilinternet be van kapcsolva.
- Semmiféle korlátozás nincs bekapcsolva, hogy mely applikációk használhatják a netet.
- Mobilinternet ki-be kapcsolás nem segített.
- Telefon újraindítás nem segített.Köszönöm,
/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
zelikocc
senior tag
válasz Lackooo84 #47030 üzenetére
Ha éppen a Digi 4G core hálózathoz közel történt az optikai kábel átvágása, akkor könnyen előfordulhatott, hogy csak a mobil szakadt le. Ha volt is más útvonal, akkor lehet, hogy túlterhelődött.
Nem olyan nehéz ezt elképzelni.
Az is lehet, hogy a voda és a Digi közötti összeköttetést érintette a szakadás, amit megint csak nem nehéz elképzelni.
Ez is bizonyítja, hogy fizikailag nem a voda szolgál ki minket, hanem a Digi, hiába roamingolunk a voda rádiós hálózatán.Sokan nem értik meg, hogy ez még mindig nem a voda. Nem vette át a Voda a Digit, nem vette át a Digi a vodát. Semmi közük egymáshoz azon kívül, hogy egy a tulajdonosuk és majd a közel jövőben egyenrangú félként fúzionálnak. Nem az egyik fogja bekebelezni a másikat.
Szokjunk már le erről a “amiota a voda átvette” dologról. -
-
Prien
addikt
Nekem betett a tegnapi roaming net leállás, meló után besétáltam és lemondtam. Amúgy sem volt egy sebességbajnok az utóbbi időben. 😔
Lett helyette inkább Telekom multisim a meglévő másik előfizumhoz.A kevés is több a semminél.
-
ACE-
addikt
Nekem megint nincs mobilnet, hálózat van, de adat nem jön rajta...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
gergo8080
csendes újonc
Sziasztok!
Az alkalmazásban másnak se jeleníti meg a forgalmi adatokat?
5 év alatt egyszer se sikerült leforgalmaznom 15gb mobilnetet.
Most sikerült. -
alef
csendes tag
válasz Thunderzolee #47028 üzenetére
Maximálisan egyetértek, én is ezen akadtam fenn (lásd #47019). A gyors tájékoztatás korábban se volt a DIGI erőssége, de amióta "tulajdonosváltás" volt, nemcsak az áremelés zavar, hanem a szolgáltatási színvonal romlása is (műszaki és emberi szempontokból egyaránt). De - ha jól néztem a korábbi beírásokat - akinek legalább 8-10 GB net kell havonta, és alkalmanként beszélni is szeretne, és nem akar/tud flottázni, annak még mindig a DIGI a legolcsóbb, legbiztosabb választás... :-(
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz energiezolee #47031 üzenetére
Igen, bocsánat. igazándiból nem akartam írni. Csak félóránként beleakadok valami hírbe és felcsesz, hogy mindent átsző a szájbahegesztett politika, a beteges pénz és hatalomvágy, az ellenfél totális megsemmisítése, ami ellene megy a normalitásnak.
Kérem a modit, törölje a 47029-es hsz-em.
-
energiezolee
aktív tag
válasz Rodzser Mór #47029 üzenetére
Ez már nagyon politikai téma, ami tiltott a fórumon, ha jól tudom...
Ettől függetlenül tetszett a hozzászólásod! Van benne igazság bőven.[ Szerkesztve ]
Üdv : Energie Zolee
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Thunderzolee #47028 üzenetére
Érdekes egy kábel lehet ami csak a 4G roamingot érinti.
The Truth is out there...
-
veterán
https://index.hu/belfold/2024/04/30/digi-vodafone-internet-leállás/
Átvágtak egy kábelt.
És ezt nem lehetett volna már reggel közölni?
He?
Milyen nyomorult féreg idióta marketinges az, aki nem engedi ki az ilyen információt már egyből az eset után, h leközölnék a nagyobb híroldalaknak, meg a saját weboldalukon is kint lehetne, ettől nem esik csorba a vállalat jó hírén, pontosan inkább attól, h az ügyfélszolgálatot kell hívogatni, mert még ehhez is hxlyék, h kiírják legalább a saját weboldalukra, és az ügyfélszolgálatos is csak annyit ismételget, h 3 napjuk van elhárítani a hibát, holott ez kxrvára nem érdekel, és nem is ezt kérdeztem.
Nem a félnapos fél országot érintő szolgáltatáskiesés zavar, hanem az, mennyire dilettáns módon kezelik a helyzetet.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
Esztergomban ismét van mobilinternet.
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
ates2
senior tag
9. Ker van net.
-
Tacsika
aktív tag
Óbuda feléledt
-
gul_lev7
csendes tag
Nálam is már rendesen megy!
-
Mr.Skynet
senior tag
Nálam elindult, újra van mobilnet
-
dr9
tag
válasz tutitibi #47021 üzenetére
Ilyesmi nem csak a román digi kártyáknál volt? Legalábbis nekem 2 román digi kártyám van. Egyik 2019, ahol van IMSI váltás még, másik 2021, ahol már nincs. Ez roamingra volt annó, amikor a digi csak a TIM-en keresztül tudta megoldani a roamingot. Valahol a SIM kártya beállításoknál, kell legyen egy opciód (iphoneon nem tudom, hogy ez hogy van, androidon direkt van a SIM beállítások app) "Change IMSI". Arra ráklikkelsz, és áaváltol National-ra. Legalábbis román digi kártyákon így ment, míg 2 IMSI-os volt.
cosmoT
-
alef
csendes tag
Én felhívtam a 1272-t egy félórája (10 perc csöngetés után vették fel). Kiderült, hogy ORSZÁGOS a probléma, és "már dolgoznak rajta". Hogy mikor lesz kész, nem tudják, de közölte az operátor, hogy a jogszabály szerint 72 órájuk van a javításra... De ha panaszbejelentést teszek, akkor a hiba elhárításának pillanatában küldenek erről egy sms-t. Akarok-e panaszbejelentést tenni, kérdezte. Én visszakérdeztem, hogy szerinte mi a sz.r-ért hívtam fel őket, ha nem ezért?! És megkérdeztem, hogy mi lenne, ha - mivel országos hiba van már reggel 8 óra óta - mi lenne, ha kiírnák a honlapra? Ők is jobban járnának, nem kéne a sok bejelentőt fogadniuk. Vagy ez rossz hírét keltené a cégnek (ami most már a Voda, azaz tulajdonképpen a 4iG)?! Na erre nem tudott mit mondani... Én meg szívom a fogam, mert telefonon rendeltem, 15 óráig kell telefonon visszaigazolnom az átvételkor applikációban, különben törlik, és csak imádkozom, hogy addigra meglegyen. És visszasírom Teszári Zoltánt, meg az általa gründolt régi DIGI-t. :-(
Én maradok DIGI-s mindezek ellenére, még a dupla árra emeléssel is sokkal olcsóbb, mint az (egymással kartellező) Voda-Telekom-Yettel hármas. -
klaya86
senior tag
Nos nekem van digi és voda (feltöltős) kártyám is. Digi nulla net. A Vodafone hasít. Elvileg ugye egy hálózat... Azt hiszem a héten kukázom a digis kártyát és átviszem vodához az előfizut.
-
Tacsika
aktív tag
sziasztok ha valakinél van már digi mobilnet szóljon kérem!
-
ates2
senior tag
fél BP-t körbejártam most, mindenhol offos a net, térerő legalább már van, de volt egy idő mikor az se.
-
cinober98
újonc
Köszi az infót. Én is reggel 8:30 óta nem látom a mobilnetet. Csak a Vodafone 2G-re hajlandó csatlakozni. Próbáltam manuálisan a 4G szolgáltatás kiválasztását, de nem enged regisztrálni a hálózatra.
Kicsit gáz, hogy se honlapon, se appon, se sms, se social értesítés nem volt.
Szia Uram!
-
RozvM
csendes tag
Tetszik amúgy, hogy ismételten megfelelően tájékoztat a DIGI és/vagy Vodafone a kiesett szolgáltatásról a közösségi médiában vagy a saját hálózatukon keresztül, mondjuk SMS-ben.
Ja várjunk...
-
veterán
Országos digimobil hiba van. Nálam pl csak 2g van. Amikor volt 4g, net akkor sem volt.
-
addikt
-
Mr.Skynet
senior tag
Lehet, hogy ez most országos probléma jelenleg Kisbéren vagyok (Komárom-Esztergom vármegye) és itt sincs adatkapcsolat... megyek Tatabányára és tovább BP-re de ahogy fentebb írták gyanítom ott se lesz semmi... lehet fejből navigálni megtippelve a forgalmat / duókat...
-
addikt
válasz dzf007 #46996 üzenetére
Legtöbbször Pesten használom.
Amit észrevettem:
- Ferenciek tere környékén ha sokan vannak akkor visszavált EDGE-re,
- 10. kerület Sibrik Miklós út környékén is rendszeresen visszavált,
- 18 került több pontján is alig van térerő, de legalább 4G-n csatlakozik.Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
Gerr'y
senior tag
Nalam se elerheto a adatkapcsolat.
Digis ugyintezovel bezeltem. Rogzitette a hibat es 72 oran belul visszajeleznek, hogy javithato-e. -
Rodzser Mór
senior tag
A szolgálatás nem elérhető, nincs térerő. Elég gyakran látom ezt a mobilimon. És nem azért, mert kilométerekkel arrébb lennék. Ugyanott van a készülék.
Vodafone legalja pont hu.
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Gyúrósok ide!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest