Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
p.riky22
csendes tag
Üdv. Leírnám azok részére akik kíváncsiak, az én eddigi tapasztalataimat.
1272-őt (DIGI) hívtam a témában, egy kedves hölgy azt mondta, hogy átkapcsol a Vodafonehoz, és az ottani kollegával megbeszélhetem az átállás részleteit.
Át is vette a hívást egy másik kedves hölgy, témában volt az információval, miszerint a Digiseknek szóló új ajánlatokról érdeklődöm és a Digi ügyfélszolgálatáról kapcsoltak át.
Teljesen korrekt volt, felsorolta a 4 NÉGY új csomagot, árakat, és hogy mit kell tudni róla.Ezek a következők:
Mobil Plusz 2990Ft/hó:
200 perc belföldi és nemzetközi EU irányba, illetve EU roaming helyzetben is lebeszélhető. Utána 10ft/perc belföldön és EU roaming helyzetben, és 76ft/perc itthonról nemzetközi EU irányba.
Belföldi SMS díj 19,05Ft/db
30GB belföldi adat, ebből 10GB felhasználható EU roaming helyzetben.Mobil Max 2990Ft/hó:
Lebeszélhetőség 0 perc, 10ft/perc belföldön és EU roaming helyzetben, és 76ft/perc itthonról nemzetközi EU irányba.
15GB belföldi és EU roaming adat
Belföldi SMS díj 19,05Ft/dbMobil Junior 1990Ft/hó:
Lebeszélhetőség 0 perc, 10ft/perc belföldön és EU roaming helyzetben, és 76ft/perc itthonról nemzetközi EU irányba.
10GB belföldi és EU roaming adat
Belföldi SMS díj 19,05Ft/dbNET AKTÍV 2490Ft/hó:
50GB belföldön, 0GB roamingban.
SMS/hívás nincs benne (csak adat kártya).Hozzáteszem, hogy leírás szerint nincs taglalva a csomagokra vonatkozó nemzetközi percdíj, ezt mindhárom ügyintéző csak tippelte akivel beszéltem.
5G elérhetőség nincs
10/10 mbps sebességkorlát marad
VoWifi: eltérő infót kaptam: telefonon 2 ügyintéző azt mondta, hogy nem vehető igénybe, személyesen meg azt mondta az ügyintéző, hogy minden vodafone csomagra érvényes a Vowifi még feltöltőkártyára is, tehát szerinte ezekre a csomagokra is érvényes, de leírásban ezt sem találta meg.
Hűség: 12 hónap vállalása esetén a fenti árak érvényesek, ha hűség idő nélkül kéri az ügyfél, akkor +490 ft rájön a havidíjra.Innen látható, hogy NEM a korábbi DIGI MAX Mobil Flotta ajánlatokkal rukkoltak elő telefonon. De személyesen már a csávó ezt akarta rám tukmálni, de miután felhívtam a figyelmét arra, hogy telefonon 4 lakossági csomagról beszéltek, és nem 6 csomag Flotta ajánlatról, levörösödött és azonnal elkezdte bújni a monitort és láss csodát megtalálta az "új hírt" és elkezdett az általam leírt csomagokról beszélni. Tehát vigyázni kell, hogy mit mond az ügyintéző, a DIGISEKNEK SZÓLÓ csomagokról kell faggatni.
Érdekesség a végére: amikor a 1270-et hívtam (vodafone ügyfélszolg.) akkor a korábbi hölggyel történt beszélgetésemhez képest a srácnak annyira új volt a dolog, hogy ő kért engem, hogy várjak, olvassa el az email, mert még most látja először. Én türelmesen megvártam hívásban, és "átnéztük" hogy milyen csomagról van szó, mit tartalmaz, mik a feltételek? Közben jegyzeteltem, majd megköszönte a türelmem és mondta hívjam vissza, visszavár ha döntöttem.
Viszont mindhárom esetben a fenti 4 csomagról kaptam tájékoztatást még ha nehezen is és annak ellenére, hogy a Max és Junior csomagok esetében az adatkeret kicsit nem stimmel, mintha fel lenne cserélve ez a kettő között.Na most ha ez így ebben a formában mégsem így van, akkor én is a kapott tájékoztatás alapján tévedek. Van esetleg valaki aki nem hasonló, hanem pontosan ezt az infót kapta a Vodafonetól? Sajnos sem ÁSZF-ben sem a holnapon, sem a DIGInél erről az ügyfél számára írásos forma nincs, de valahonnan lediktálták ezt nekem tehát csak tudnak a Vodánál valamit, még ha nem is mindenki. Ha valaki még érdeklődött és kapott infókat ezzel kapcsolatban, megköszönöm ha jelzi, és reméljük mihamarabb oszlik majd a káosz ebben a témában.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest