- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McLaca
őstag
válasz DarkByte #12962 üzenetére
Ugyanezzel a profillal oneplus 6-oson is megjavult. Pedig már elgondolkodtam, hogy felbarkácsolom a oneplushoz való profilfájlokat, hátha.
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
McLaca
őstag
válasz DarkByte #13435 üzenetére
Ha a víz ingyen lenne, akkor se hagynám nyitva otthon a csapot a kádban, csak mert megtehetem.
Dicséretes (én is hasonlóan gondolom), de nem is hinnéd, mennyien gondolják másképp. Valahogy a korlátlanság korlátlan igényeket is generál a törzsfejlődés viszonylag alacsony fokán megrekedt ösztönlényeknél.
De hogy kicsit on is legyen, nálam 1-je óta szépen lassan gyorsul a tempó, a korábbi 10/4 már nem ritkán 12-13/5, 80%-os térerőnél is.
Nem tudom, merre lehet az antenna, de még a fürdőben is van DIGI 80%-on, míg Telekom 4G csak az erkélyen, ott is ritkán. Beltérben még 3G se mindig. Miskolc, Avas tető.
Ezzel szemben a belváros kültérben is elég bizonytalan, 3-4/1-2. Viszont a héten Tiszaújváros-Miskolc-Alsóörs vonalat bejártam, mindenhol volt valamilyen szinten DIGI (Cellmapper rögzített), Alsóörsön viszont csak kültérben, vagy ablak közelében volt inkább használható.Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
McLaca
őstag
Sziasztok,
kicsit más téma: a márciusi mobilos hívásrészletezőmben van egy SMS, amit én biztosan nem küldtem el, két okból sem: egyrészt nem küldök SMS-t ezer éve, másrészt ha mégis, akkor sem a digis SIM-ről. A címzett szám a vodafone-os 7177844 és állítólag éjjel 1:27-kor küldtem rá üzenetet. Előfordul, hogy olyankor még ébren vagyok, de ha mégsem, akkor a telefon repülő üzemmódan van. A szám nem hívható fel, és rákeresve mások, más szolgáltatónál is tapasztaltak ilyen éjjeli SMS-eket. Adalék, hogy játszadoztam az RCS beállításokkal az SMS alkalmazásban néhány hete, lehet, hogy épp akkortájt, aminél elvileg időnként történik SMS küldés. Na de miért pont éjjel és miért pont egy vodafone-os számra? A számra rákeresve, mások is tapasztaltak ilyet, más szolgáltatónál is.
Nem gondolnám, hogy valamit összeszedett a telefon, mert soha semmit nem telepítek "csak úgy", mailből, netről, akárhonnan, meg úgy egyáltalán, hónapok óta az emag appját leszámítva, semmilyen appot nem telepítettem a telefonra.Bármi ötlet?
-
McLaca
őstag
válasz 4Grider #41227 üzenetére
Nálam sincs ott elküldött üzenetként, és nekem is telekomos SIM az alapértelmezett üzenetküldő. Akinek Telekomról, Yettelről ment el az SMS, valószínűleg nem használnak két SIM-et. Én még mindig az RCS azonosítási funkciójára gondolok, csak miért 70-es számra...? Egy OP 9 pro-ban van a SIM.
-
McLaca
őstag
Korábban olvastam valakitől, hogy telefonon is le lehet mondani a digimobil előfizetést, másoktól meg azt, hogy "leadták a SIM-et", de gondolom, személyes felmondáskor sem kötelező a SIM-et visszaadni, úgyis csak lelövik a szolgáltatást, a SIM-mel meg nem tudnak semmit kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest