- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stingy2
senior tag
válasz evbalazs #46795 üzenetére
Én is így értelmeztem, ahogy Te, ezért hívtam fel az üfszolt, elmondtam milyen csomagom van, majd konkrétan megkérdeztem, hogy ha Mo-ról az EU-ba, pl. Ausztriába szeretnék telefonálni, akkor az nekem mennyibe fog kerülni? Azért ennyire röviden és pontosan, hogy ne lehessen félreérteni.
Erre mondták, hogy a csomagban foglalt 100 percig nem kell fizetni. Aztán ha hülyeséget mondtak, akkor így jártam.INTJ
-
stingy2
senior tag
válasz zsolt_64 #46791 üzenetére
Nekem a legkisebb Digi Max flotta van. Csak neked, csak most megkérdeztem az üfszolt, hogy is van ez ezeknél a flottás csomagoknál: az én előfizetésemben 100 perc hálózaton kívüli hívás van, amit EU-ban is lebeszélhetek, majd ha az elfogy jön a 80Ft-körüli percdíj. Mondtam, hogy van a családban Talk1G extra is, ahol minden korlátlan elvileg, de erre nem mondhatott konkrétumot, mert nem a nevemen van az előfizetés. Tippelgetett még, hogy más csomagoknál hogy van, de ezt inkább nem osztom meg, mert nem erre vonatkozik. Ha van itt vkinek korlátlan és megkérdezi, akkor arról is lesz infó.
Amúgy ha nem vagy nagyon kényes a hangminőségre, akkor a Dellmont klónoknál 6Ft/perc körül van lengyel hívás.
[ Szerkesztve ]
INTJ
-
stingy2
senior tag
válasz qqcqqc #46774 üzenetére
" A februárban feltett csomagok meg nem a hivatalos ajánlatok voltak, azokat március 1-ig csak telefonon lehetett kérni, az üfsz-nél nem is lehetett elérni"- ez sem fedi a valóságot. Ezt feb. közepén hivatalos voda üfszol-on kaptam (nem partner üzlet) és ha akarok, azonnal köthettem volna.
Tényleg sok a kavar, de legalább ne fokozd .INTJ
-
stingy2
senior tag
válasz qqcqqc #46771 üzenetére
Sztem az volt a baj, hogy nem határozottan és konkrétumokkal mentél oda: ha azt mondtad, hogy "láttam a neten itt ott valami Digi flottát.." azzal simán lerázhattak, hogy 'mápedig olyan nincs.
Feltettem ide vmikor februárban a vodától kapott kinyomtatott lapot a konkrét flottás csomagokkal, árakkal. Ha azzal mentél volna be, hogy kinyomtatod, és mondod, hogy itt vannak a csomagok, és ebből kérem ezt és ezt, azzal többre mentél volna.
Ha pedig erre az ügyintéző azt mondja, hogy ilyen továbbra sincs, akkor kérsz vmi írástudót, lehet hirtelen eszébe jut, hogy hopp, jéé, hát tényleg van ilyen, nézd, megtaláltam...
Semmiféle digi dolgozókról meg családtagjaikról nincs szó. Kár is volt ide beírnod, mert csak még jobban megkevered azokat, akik így se értik mik a lehetőségek, pedig nem túl bonyolult:1, Van a DigiMax 6 flottás csomag, ami tulképp a régi voda flotta, csak nem emelték meg 22%-kal az árakat. (Én márc.06-án kötöttem át 3 előfizut, akkor még volt, bár kellett némileg noszogatni az ügyintézőt, és megemlíteni, hogy ha mégsincs, akkor KÜF, Agnatel, de ott a T-kom digitális jóllét csomagja is. Ha látják, hogy képben vagy, gördülékenyebb.)
2, Van a 4 Digi csomag Vodásított változata. Ugyanaz, mint a Diginél, csak pirosban .
Ennyi, nem túl bonyolult ez.
INTJ
-
stingy2
senior tag
-
stingy2
senior tag
válasz snooze #46602 üzenetére
Én ezt értem, de:
"Értesítjük továbbá, hogy 2024. március 1-jétől az egyedi flotta tarfiacsomagok esetében...
a KSH fogyasztói árindex alapján meghatározott inflációkövető 22,01%-os díjkorrekciót alkalmazzuk" [link]
Még egyszer leírom: a szerződést 2024.03.06-án kötöttem.[ Szerkesztve ]
INTJ
-
stingy2
senior tag
válasz Noukoum #46599 üzenetére
Az mondjuk elég mókás lenne, hogy 2024.03.01-től emelkednek a flotta díjak 22%-kal, és kötnek velem flottára 1 éves hűséggel 2000Ft-os havidíjjal szerződést 2024.03.06-án, majd ezt megemelik március közepén 22%-kal.
Amennyiben ezt meg mernék tenni, ahhoz lenne egy két szava a fogyasztóvédelemnek is. Gondolom, országosan nem csak én kötöttem ilyen szerződést márc.01. után.
Persze a szó elszáll, de ha minden ilyen reklamációnál előjönne, hogy az ügyintéző is megerősítette, hogy a havidíj 1 évig nem változik, ott azért ner ide, 4ig oda, elég jó érvelés kellene a voda részéről." jó lenne ha akik már többel rendelkeznek mint amit az ügyintézők mondtak, megosztanák a tapasztalataikat.": belépve az online fiókba ezt látom: [kép]
Mivel a szerződést 03.01 után kötöttem, ezért semmilyen érvvel nem tudják alátámasztani, hogy miért is nem az emelt árat kommunikálták szerződéskötéskor, 5 nappal az életbelépés után.[ Szerkesztve ]
INTJ
-
stingy2
senior tag
válasz 4Grider #46582 üzenetére
"Akik még át tudtak menni az egyéb, február közepétől jóval korábbi vodás flotta csomagokba" - ezt még ne tedd múlt időbe, ahogy fentebb írtam, még szerdán simán átmentem 3 előfizuval ezekbe.
Az ügyintéző nyilván nem ezeket ajánlotta, de felkészült voltam .#46583aldebaran akár a fenti DigiMax flotta (régi Voda) táblát is beteheted, mint az én példám is mutatja, van, akinek ott megfelelőbb csomagok vannak. Csak hogy legyen alternatíva.
[ Szerkesztve ]
INTJ
-
stingy2
senior tag
válasz zombei #46550 üzenetére
Nem digis számot (50-es) vittem. Van egy huszonéve meglévő számom, azt hordozom ide-oda.
2 évre visszamenően megnéztem, mennyi a havi mobilnet felhasználásom: nem éri el az 1 gigát, mert a nap nagy részében wifi mellet vagyok. Így teljesen felesleges lett volna többet fizetni egy olyan szolgáltatásért, amit nem használok.INTJ
-
stingy2
senior tag
Ma vittem be Voda flottákba 3 számot, és ezek már emelt árak. Ahogy elnézem, tök felesleges ölre menni, hogy KÜF v Digi/Voda flotta, mert hasonló csomagok hasonló áron vannak. Csak azért nem mentem a 4 gigás, áprilistól 3325 Ft-os KÜF flottába, mert ha a 2000Ft-os voda is bőven elég, akkor minek fizessek többet.
Arról is kár sztem vitát nyitni, hogy kinek jobb a hálózata: hiába jobb a Yeti, ha ahol én lakom és dolgozok, rossz a Y térerő, vagy fordítva.
Mikor kijött a hír, hogy megveszik a digit, vettem egy tuti 100 kártyát, és fél évig teszteltem, hogy amerre én járok, milyen a térerő. Mindenhol jó volt, és az árak is hangyafa...hajszálnyival jobbak, szóval nekem marad a voda. De azt is megértem, aki átmegy, ment máshová.[ Szerkesztve ]
INTJ
-
stingy2
senior tag
válasz djfantom #46537 üzenetére
Nincs. Bármily furcsa, pl. nekem is van KÜF regem .
"az érintett dolgozói- és flotta tarifával rendelkező számlás ügyfelek pedig április 3-tól az éves inflációkövető díjkorrekció és a Yettel általi egyoldalú díjcsökkentés végrehajtása következtében a tarifa havidíjakban 15,3%-os mértékű emelkedést tapasztalhatnak"
Infláció követő díjkorrekció - Yettel
ámúgy te vmilyen ügynök vagy[ Szerkesztve ]
INTJ
-
stingy2
senior tag
válasz djfantom #46534 üzenetére
Igen, és? Örülök, hogy örülsz, és elégedett vagy a KÜF-fel, mert minden bizonnyal sokat beszélsz és sok adatot használsz.
De én pl. mi a francnak fizessek havi 8000 Ft-ot olyan szolgáltatásért, amit nem használok ki? Van kb. havi 60 perc beszéd, meg 1-2 giga mobiladat használat. Ez most voda/digi csomagban 2000 HUF. Ha drágább csomagom lenne, csak locsolnám a pénzt az ablakon.
Sztem. mindenkinek az a legjobb csomag, ami a felhasználói szokásaihoz leginkább passzol.
Az 5g az első, amit kikapcsolok a telón.
Hát, ha mindenki tudja, biztos úgy van. Sok meló lehetett "mindenkit" megkérdezni.[ Szerkesztve ]
INTJ
-
stingy2
senior tag
válasz djfantom #46530 üzenetére
Ha jól számolom, ez díjkorrekció után 3500 körül lesz. Ennyiért Vodánál kapsz ex-digisként korlátlan beszélgetést minden hálózatba + 7giga adatot 1 év hűséggel, és már a díjkorrekció is benne van. Mondjuk az SMS egy huszas/db, de aki 2024-ben használja, meg is érdemli .
És ahogy írtad, az ár 4 giga adatot tartalmaz, a 7,13,24,50-es csomag drágább.#46531ACE- Igen, ahogy írod is, ott vannak még a lemásolt digi csomagok, akinek sok adat kell, ennyiért nem talál jobbat. Az meg majd kiderül, lassítják-e a netet. Diginél is belengették a 3/3 megát, én mégsem mértem 10 alatt szinte sose.
[ Szerkesztve ]
INTJ
-
stingy2
senior tag
"Mindenki előtt nyitva áll másik szolgáltató kapuja," - ne viccelj már . A Digi próbálta szétrobbantani a 3 nagy kartell árait (kb. mindenhol ugyanannyiért volt a hasonló csomag, és ne mondja senki, hogy azért, mert véletlenül pont annyi volt mindenkinek a ktg és a haszonkulcs ). Aztán a Digi beletenyerelt, ki kellett csinálni. Most mindenki hatra dőlhet, a fogyasztó meg szív.
Nemzetközi hívásnál sztem ismét voipozni kell, aztán elmehetnek a 76Ft-tal a sunyiba.
Emlékszem, régebben jártam Montenegróba, vmi 300Ft volt a hívás díja, a szállodai free wifiről meg 4 Ft-ért hívtam magyar mobilt, ami most olyan 6ft/ perc. És Dellmonthoz képest teljesen vállalható minőségben. Ilyen árak mellet max. üzleti hívásnál éri meg, ahol fontos a jó minőség, minden másra ott a whatsapp meg a voip.
Bocs, de fogyasztóként olyat leírni, hogy nem a 76 a drága. hanem az 5 az olcsó Háááát meg is érdemeljük, ami itthon van, de ez már nagyon off .INTJ
-
stingy2
senior tag
-
stingy2
senior tag
válasz bobalazs #45899 üzenetére
TUTI100+ feltöltőkártyás SIM kártya tarifacsomag
Én úgy csináltam, hogy rendeltem még régebben egy ilyen voda feltöltő kártyát neten ingyen. Pár napja bementem egy Voda partner üzletbe, és áthordoztam rá a Digimobil számom. Kb. 5 perc volt, 2 nap múlva Digi sim elnémul, Vodán megjelent az áthordozott számom. Öröm, boldogság.[ Szerkesztve ]
INTJ
-
stingy2
senior tag
Én most 2 évre visszamenőleg megnéztem az adatfelhasználásom, és havi 7-800MB. Mint látszik, szinte mindig wifi közelben vagyok. Leadtam a Digi junior kártyát, áthordoztam a számom feltöltős tuti100+ -ba. Az ajánlatokban rögtön kaptam 590Ft-ért 5Giga adatot 30 napra. Ha lejár veszek 5690-ért 1 évre havi 1gigát, ez 474Ft/hó. A havi nagyon max.60 perc mobil hívást megoldom voip-on 6Ft/perc áron, így a teljes költség kemény 834Ft/hó lesz.
Egyébként most, hogy újra használom a stuntcalls fiókot, pár nap után jött is az ajánlat: havi 3€ korlátlan belföldi mobil/vezetékes hívás. (ok, tudom, hogy csak addig korlátlan, amíg a Dellmontnak megéri .) Mondjuk nekem erre a 60 percre teljesen felesleges)#458284Grider két új ajánlatuk van. Az egyik korlátlan voda/ 50p egyéb beszéd 5G net 3e, a másik ugyanez 10G nettel 4e. (ezeknél ott van, hogy new). Van egy, ami lehet, hogy régi flottás csomag, nem tudom, de aki sokat beszél, annak tuti megéri: korlátlan beszéd mindenhova, 5G net 3,5e. Kb. ennyi. Ideadták a papírt, nem mondták hogy titkos .
A többi régi voda flottás csomag.[ Szerkesztve ]
INTJ
-
stingy2
senior tag
válasz zombei #45729 üzenetére
Semmi sincs ingyen. Huszonsok évig volt céges autóm, mobilom, laptopom, vezetői pozíció... Én majdnem az egészségemmel fizettem érte. Van, aki a családjával, magánéletével. 10 éve saját kocsim, telefonom, laptopmp van, és sokkal jobban érzem magam, hogy én fizetem, mint előtte, mikor "ingyen" volt. De kinek mi .
INTJ
-
stingy2
senior tag
Én nem kapkodok, 3 hét múlva március. Amennyiben a jelenlegi Digis feltételekkel lehet igényelni roamingmentes voda kártyát, akkor tényleg nix ugribugri, mert akinek ez megfelel, annak nincs ennél jobb csomag. Szerintem .
INTJ
-
stingy2
senior tag
Az a baj, hogy nem nézel utána, hanem gondolod. Akkor itt az Orange.ro árlistája.
Nézzél és csodálkozzál: mivel ott verseny van, ezért ad pl. akcióban 5€-ért korlátlan belföldi netet és beszélgetést, csak a roaming korlátozott, meg van benne vmi hozzáférés TV csatornákhoz. És ez akciósan 1900Ft, normál áron meg 11€ (4180), de asszem a hazai mocskos kartellárak mellett ezt is dalolva elfogadnánk. De mindegy is, hiszen ugye szted a Digi túl olcsó volt . (pedig van neted, ha ide írsz, akár tájékozódhatnál is .)INTJ
-
stingy2
senior tag
válasz dredjudge84 #45111 üzenetére
Az benne van, hogy pont olyan csomag lesz, mint a mostani Digi, az ár lehet kérdéses a megfogalmazás miatt, de én úgy értelmezem, hogy ugyanezek a digi csomagok lesznek voda alatt. Nemsokára kiderül.
INTJ
-
stingy2
senior tag
-
stingy2
senior tag
válasz mucsgyver70 #45087 üzenetére
Persze, ezért írtam, hogy mindenki maga mérlegelje, neki mi éri meg.
Nekem pl. jelen állapotában az 5G egy fillért nem ér, vowifi elméletileg Vodánál is van, Volte roaming meg márciustól off, ha kicseréled a digis kártyát vodára. (legalább is a tájékoztatóban benne van)[ Szerkesztve ]
INTJ
-
stingy2
senior tag
válasz #37698048 #45080 üzenetére
Azt ne felejtsd el, hogy a KÜF még inflakövető emelés előtt áll, így érdemes ezeket az árakat kb. 1,17-tel szorozni.
Amit írtál, KÜF Aktív 275+13G az most is 3830Ft, és lesz kb. 4400 emelés után. A Digi meg 3000 marad(200p+15G). A Digi márciusi csomagjához a KÜF 4 vagy 7G csomagja áll közelebb, de ezeknek szintén emelkedni fog az áruk, olyan 3300 és 3600 Ft-ra.
Sztem így már rosszabbak, mint a Digi, főleg ha márciustól kicserélik a kártyát, és nem roaming lesz.
Persze, mindenki eldönti, hogy neki mi éri meg.INTJ
-
stingy2
senior tag
Nekünk 2 csomag van: Digi Plusz és Junior. Ez 5000Ft lesz az új díjszabás szerint.
Látszik, hogy visszajött a Digi előtti jó öreg kartellezés, ugyanis kb az összes "olcsó" csomag ennyiből jön ki máshol is: Küf Aktív 2884Ft, a fenti Agnatel Yetis Szuper1 2636Ft.(amik még inflációkövető emelés előtt állnak) Lehet megint okoskodni, hogy kinek mi éri meg legjobban.
A percdíj igazán nem érdekel, mert a 200 perc asszonynak elég, akivel sokat beszél, annak feltetettük a Whatsappot, így ingyen van. Én havi szinten akár 30 percet is beszélek, azt is Voip-on vezetékesbe 2Ft, mobilba 5Ft percdíjon, - sőt olyan opciót is kaptam hogy havi 3€ korlátlan mobil/vezetékes beszéd -, a többi meg szintén ingyenes (Whatsapp, Telegram) szóval a Junior pont elég.
Most azon gondolkodom, hogy átmegyek kártyásba, és ott veszek 3 havonta megújuló 5G netet, ami most 4990/3 hó=1663Ft/hó + kártya 1 éves töltés 1000Ft= 83Ft/hó, így kijövök
kemény 1746Ft-ból havonta.
Vagy ott a minimalista csomag 1 évig megújuló 1 giga net 474Ft/hó + kártya 83Ft/hó és így havi 557Ft-ért megoldottam a kérdést. Igazából a nap 90%-át wifi közelben töltöm, szóval a mobilnet is irreleváns.
Ha a tényleges használatot nézem, akkor a két kártyás csomag kombinációja havi 2343Ft-ból kijön, ami még hangyafaroknyival olcsóbb is, mint amit most fizetek.
Csak az tart vissza a kártyás csomagoktól, hogy ha elvesztem/ellopják/lejár a kártya, akkor vissza lehet-e szerezni a számot? Mert elég sok helyre vagyok ezzel regelve, (2FA sms). Valamint ha hozzáadom a kieső ingyenes 200 perc miatti + díjat, akkor ugyanott vagyok, mintha nem csinálok semmit.
Eltekintve a fenti fillérszexualizálástól, az új Digi/Voda csomagoknál még így se találtam egyelőre jobbat, max. hasonlót, ha dobbantok vmelyik flottához, akkor az inkább 🖕 lesz a NER-nek, mint racionális üzleti döntés.[ Szerkesztve ]
INTJ
-
stingy2
senior tag
válasz domper2015 #40713 üzenetére
Akkor lehet, csak el akarják üldözni a felhasználókat. Legalább is nekem csak az ára, és a vowifi miatt van. Az ár már kezd lassan nem megérős lenni, vowifi nélkül meg itthon semmi térerő nincs. Ha így marad érzékeny(?) búcsút veszünk nemsokára. Persze ha ez a cél, akkor elérték
#40715kl122
régen is egy fostalicska lerázós ügyfélszolgálatuk volt, de az ár némileg kompenzálta a bunkóságot. Telekomot is sokan szidják, de én pl. mikor routing gondjaim voltak náluk sok csomagvesztéssel, akkor az üfszolos átkapcsolt vmi értelmiségihez, aki felfogta a problémát, és szinte azonnal beállította a routingot. No, ilyen segítség Diginél az életben nem volt.[ Szerkesztve ]
INTJ
-
stingy2
senior tag
válasz kiro76 #40709 üzenetére
Én arra tippelnék, hogy kiszórták a vowifi rendszerükkel nem kompatibilis telókat.
Itt van mellettem egy A52s, megy rajta a vowifi, és egy MI9T, amire úgy 1,5 éve mókoltam fel a beállításokat, és eddig működött tökéletesen, most pedig bármit csinálok vele, nem megy.
Én nem jelentgetek nekik. Nem gondolom, hogy ha vmi évekig tökéletesen működik, majd egyik napról a másikra nem, az a véletlen műve lenne. Ha meg szándékosan szivatnak, akkor minek szólni nekik, hiszen tisztában vannak veleINTJ
-
stingy2
senior tag
válasz djsunstealer #32450 üzenetére
Nekem ezzel a módszerrel sikerült Mi9T-n előcsalogatni a VoWifi-t: [link] (ha vótmá, akkor bocs)
[ Szerkesztve ]
INTJ
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- DIGI internet
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autóhifi
- DIGI kábel TV
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- E-book olvasók
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Eredeti játékok OFF topik
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest