Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
zsolt_64
senior tag
válasz
rothfb #45613 üzenetére
Szerintem te valamit nagyon benéztél, és azt a szót szvsz le sem írtam hogy felesleges.
Csak azon értekeztünk itt egy másik fórumtárssal, hogy lehet élni tv csomag nélkül sőőt... (meg hogy milyenek a műsorok stb)
Semmilyen véleményt nem nyilvánítottam azokról akik előfizetnek tv csomagra, úgyhogy nem is értem hogy miért rontasz nekem, lángoló pallosként hadonászva a FELESLEGES kifejezéssel.
De ha visszaolvasol azért sem FELESLEGES a tv csomag mert akkor szegény anyám ülhetne a sötét tv képernyő előtt.. -
válasz
zsolt_64 #45612 üzenetére
Nem az. Tudod hány idős házaspár vagy egyedül élő van, akik naphosszat nézik a tv-t, de nem neteznek, nincs is netjük. Azt sem tudják mi az a streaming.
Ja és akkor még nem beszéltem azokról, akiknek azért nincs vezetékes netjük, mert mobilnettel operálnak és amire nekik kell, arra az is jó. Mondjuk nem torrenteznek.
Te magadból indulsz ki. Próbálj meg általánosan gondolkodni. Teljesen felesleges arról győzködni valakit, hogy valami amit te nem használsz, az felesleges. Én sem járok Ifával, de nem mondom, hogy felesleges. Vagy nem használok SUV-t, mert szerintem rondák, de nem mondom, hogy felesleges, van akinek az jön be. Remélem érthető. Én ezt a részemről befejeztem, főleg, hogy ez a Digimobilos fórum. -
zsolt_64
senior tag
válasz
rothfb #45602 üzenetére
Azért nagyon nem ugyanaz a kategória a vezetékes net és valamilyen tv-csomag
Tv csomag nélkül elvagyok (sőŐt a tv csomag lemondás határozott életminőség-javulást okozott) a jó minőségű vezetékes net viszont kell, munka és lassan életszükséglet...Úgyhogy az összehasonlítás értelmetlen. De még az is lehet hogy van olyan előfizető aki tvcsomagot vesz, de internetet nem (mingyárt ott van az anyám aki 80+ évesen nem internetezik...)
-
DarkByte
addikt
válasz
kw3v865 #45607 üzenetére
Nyilván, mindent meg lehet oldani. Tech-savvy emberként gáz is lenne ha nem így lenne.
Ezt fent mind az átlag user szemszögéből írtam. Nem jó irányba megy ez az egész sajnos, ahogy az egész világ sem
Nem kell velem egyetérteni, én így gondolom. Inkább le is zárom, ennyire nem akartam off-olni.Amúgy az hogy alig néznek az emberek TV-t szerintem a tartalmon jól le lehet mérni. Szerintem leginkább azért van ez a sok reality és házi gyártású műsor a rendes filmek helyett, mert ennyi nézővel lehetetlenség reklámbevételből kitermelni a vetítési díjakat.
-
trec12
addikt
válasz
rothfb #45605 üzenetére
"Csak mert te használsz vezetékes netet."
Honnan tudod, hogy mit használálok meg mit nem...
"Tudod, sokan otthon is csak mobilnetet használnak ám.."
Nem. Nem tudom.
Nem akarok találgatni, de a digi előfizetőinek döntő többsége, mondjuk 80 feletti % biztosan tv-zik."
Dehát mégiscsak találgatsz...
"Sokszor nem értem, hogy ha valaki valamit nem használ, akkor az miért lesz szerinte globálisan alapvetés."
Nem állítottam ilyent....meg én sem értem
"És ezt nem csak ezzel a témával kapcsolatban nem értem."
A pszichológia tudománya biztosan segít ebben...Kis egoizmus talán?
-
DarkByte
addikt
válasz
csaszi75 #45598 üzenetére
Azért az internetet se magasztaljuk az egekbe.
Igen, lehet rajta jó dolgokat találni, de azért ezt is elárasztotta a filléres raklapon gyártott Netflix tartalom, az influenszer tömkeleg akik tkp. ugyanúgy celebek csak ők valami cég vackát tarháljak neked. Ha nem vagy előfizetve minden második megszakításnál nézheted a kormány propagandát ugyanúgy. Ha ebbe beleuntál olvashatod ahogy mindenki megpróbálja megmagyarázni a másiknak a közösségi médiában hogy miért hülye amiért a másik sapka van rajta. Az internet összenyitott mindenkit egy kocsmába. Próbálnál normálisan ismerkedni? Sok sikert a Tinder korában, legalább is férfiként kinézve a húsbolt ablakából.
Ha esetleg olvasnál valami médiát kattinthatod végig a rengeteg sütielfogadó ablakot, meg nézheted a hat millió reklámot.
Keresők egyre használhatatlanabbak, szponzorált dolgokat adják csak fel.
Mindezek tetejére minden próbál kendőzötten, óvatosan, patika mérlegen kimérve, PC módon fogalmazni amitől már néha feláll a hátamon a szőr.
És még erre jön most az AI generált tartalom rengeteg hogy végképp elárassza a gyenge minőségű tartalom az egészet és meg se tudd mondani mi valós még egyáltalán.Én kezdek kiábrándulni az internetből és ezt az újkori trendet kiszolgáló tech cégekből is
Pedig 2000 körül nagyon szerettem fórumozni. Az is igaz hogy közben öregedtem is nem keveset, már nem vagyok tizenéves tini.
De minden folyamatos zuhanásban van színvonalban valahogy. -
válasz
trec12 #45604 üzenetére
Csak mert te használsz vezetékes netet. Tudod, sokan otthon is csak mobilnetet használnak ám.
Nem akarok találgatni, de a digi előfizetőinek döntő többsége, mondjuk 80 feletti % biztosan tv-zik. Sokszor nem értem, hogy ha valaki valamit nem használ, akkor az miért lesz szerinte globálisan alapvetés. És ezt nem csak ezzel a témával kapcsolatban nem értem. -
trec12
addikt
válasz
Amint megszünteti a Digi a 6e forintos 2019-es csomagot nálam is csak a net marad. Abból is elég lesz az 500-as (de a havi kiadás így is több lesz hiába csak net "hála" a sorozatos emeléseknek). Minden háttérműsort vissza lehet nézni valahol a neten amiket nézek. Valóságshow-k és társai számomra is egy idegen világ szintén...
-
válasz
zsolt_64 #45597 üzenetére
A digi egyik alapszolgáltatása a tv. Emellett van internet és telefon. Meg még a mobil.
Az, hogy vannak, akik nem néznek tv-t, nem releváns azoknak, akik néznek. És még mindig többen vannak, akik tv-znek. Lehet élni tv nélkül? Lehet. De ezzel az erővel lehet élni net nélkül is, meg mobil nélkül is. Ha leromlana a net szolgáltatás és ezt beírnád méltatlankodva (akadozna, leállna, stb), gondolom egy olyan válasz, hogy én nem használok vezetékes netet, nem lenne számodra lényeges. Sőt teljesen érdektelen lenne. -
zsolt_64
senior tag
válasz
Jah lehet sőŐt : pár hete az asszony elkisérte édesanyját vidékre 1 orvosi kezelésre és 2 éjszakára megszálltak 1 panzióban, ahol persze volt tv a szobában és rajta a 12 királyi csatorna. Teljesen kiakadt hogy milyen minősíthetelen szívonalú műsorok vannak megspékelve eszméletlen mennyiségű idióta reklámmal..
A realytik meg csak arra jók hogy bizonyítsák hogy mindig van lejjenn, meg undorítóbbtéma tényleg befejezve
-
csaszi75
senior tag
válasz
zsolt_64 #45597 üzenetére
Jah, lehet TV nélkül élni. 15 éve nincs nálunk sem TV előfizetés.. Nem is hiányzik. Minden van streamingen.. Mindig jókat mosolygok, amikor a kollégák/ismerősök ecsetelik, hogy épp mi történik egy-egy reality-ben.. valóságshowban.. stb.. műsorokban. S nem értik, hogy fogalmam sincs, miről beszélnek, amikor imádják vagy gyűlölik az adott műsort
-
zsolt_64
senior tag
válasz
rothfb #45596 üzenetére
"Miközben a tv minősége, bitrátája kb a harmadára csökkent. Én megoldottam ezt a problémát. Kb 8 évvel ezelőtt lemondtam MINDEN tv előfizetést, majd némi türelmi idő után felszámoltam az antennaerősítőt is, így a 12 királyi csatorna se fogható már. És képzeld el senkinek nem hiányzik bocs az offért
-
válasz
kanyi51 #45595 üzenetére
Minek is nem tudok örülni? 2 éve 12 500-at fizettem azért amiért májustól elvileg kb 26-27 ezret kell(ene) (egy digimobil kártyát már visszamondtam). De így is kb 24 ezret fogok fizetni.
Ez két év alatt 100%-os emelés összességében tv-internet-telefon-mobil. Miközben a tv minősége, bitrátája kb a harmadára csökkent. És ennek nem örülök? Hát nem. -
yanna
addikt
Bravó, nyírjátok egymást... Abszurdisztán jól teljesít... 🤮
-
-
riki
senior tag
válasz
#37698048 #45572 üzenetére
Szerintem ,még idén beszántják. Migrálják a digi simeket ,még be sem kell majd menni az ügyfélszolgálatra .Csak azoknak, akik nem akarnak élni a lehetőséggel, a többieket simán átvezetik a voda rendszerébe. Lesz gondolom 3 hónap türelmi idő, azt annyi. Mostanában érdekesen zajlanak a dolgok, inkább erőből, mint felhasználó érdekéből.
-
DarkByte
addikt
válasz
zsolt_64 #45552 üzenetére
Én szimplán azért mondtam fel mert mellette van egy Yettel-es flottás SIM-em, aminek így már az adatkeret díjazása ugyanott van (25GB-ra vetítve), viszont sokkal erősebb a hálózat, 5G, most már VoWiFi is van, telefonból kidobhatom a második SIM-et, a kényszer roaming-al se kell kínlódni (telefon készenléti ideje nőtt is emiatt érzésre).
Szép volt jó volt a Digi Mobil, de látszólag nem arra megy az egész hogy megérje ezzel bohóckodni. Kár érte, első napon hoztam ki, de felesleges ütlegelni a halott pacit.
(aki valami csoda ajánlatra vár a Voda merge kapcsán az majd készüljön a felébredés sokkjára szerintem) -
kovacss72
aktív tag
válasz
#37698048 #45567 üzenetére
A 3 közül nálunk az egyik routerben van. A 2. az én telómban csak internetre használva (mellette céges kártyán beszélek.) A 3. a fiamnál, akinél szintén az internet a lényeg. Van egy domino -s kártyája is, ha meg beszél róla, akkor a hívószámkijelzés le van tiltva. Így ezt a számot nem ismeri, nem hívja senki.
Nekünk ez így tökéletesen megfelel, mégha ez nem is mindenkinek megoldás. -
törölt tag
válasz
4Grider #45566 üzenetére
Nem azon van a hangsúly, hogy ki milyen fantázia névvel illette a szolgáltatását.
Amúgy pedig nem csörög mindenkinél, ha letiltod a 2G-t és kikapcsolod a VoLTE-t.
Akinek csak bejövő hívása van (és elvétve havonta 1-2 kimenő) annak egy dual sim-es telefonban jó az adatmegosztó + prepaid kombó. A hwsw-n is van egy fószer, aki ezt reklámozta anno agyba főbe....(most tudodki néven írogat, korábban itt is fórumozott killerlala néven) -
kovacss72
aktív tag
válasz
Nálunk a családban 5 db Digi előfizetés volt, ebből:
- 1 db 50 GB -os adatkártya. Ez routerben volt otthoni használatra, de a Voda hálózatán sokszor használhatatlan. (Itt csak a Telekomnak van megfelelő lefedettsége.) Lemondva.
- 1 db 200 perc + 15 GB, ebből 200 perc sokszor kevés, internethasználat 0. Márc.1. -től ezt lemondjuk, helyette KÜF kb. ugyanannyiért, de több perc kerettel, másodperc alapon.
- 1 db 200 perc + 15 GB, ebből max. 100 perc és max.2 GB kihasználva. Lemondva.
- 1 db szinte csak családon belüli beszélgetés, és max. 4 GB. Márc.1-től lemondjuk.
- 1 db 200 perc + 15 GB, ebből 0 perc és max.4 GB kihasználva. (Van mellette céges előfizetés). Lemondva.1480 -at, illetve 1250 -et még megértek havonta, de a dupláját már nem.
Helyettük, otthoni Telekom előfizetés mellé, Magenta 1 -be bevonva:
korlát mobilinternet + 80 perc, 3 db SIM kártyával nálunk kivált 3 Digis előfizetést. Itt havonta + 500 Ft a különbség árban, a minőség egyértelműen jobb, az internet pld. 5G -s korlátlan. 2 évet aláírva ráadásul 8/256 -os A54 -et adtak 80 -ért, havi részletre.1 megy a KÜF -be, 1 talán marad. Lényeg, hogy nem (sokkal) fogunk többet fizetni a Digi új árainál, viszont minőségibb szolgáltatást kapunk.
-
tibor23
senior tag
Nálunk pl egy kedves ismerős digi előfizető kártyája van. Ha át lehetne iratni saját névre, talán még maradna, mivel az asszony megszokta az olcsó használatot. Viszont a jelentős drágulás és a fizetési hercehurca miatt semmiképp nem érdemes megtartani. KÜF számunkra jobb opció innentől kezdve, még akkor is ha saját előfizetés lenne a digi. 4GB (7GB) net nekünk bőven elég, a beszélgetés meg ott olcsóbb, és kiesik az EU hívás is, ami egy jelentős előny volt.
-
zsolt_64
senior tag
Na pont ezt mondom, én megvárom a március 1-et, migrálok a vodába, mert a roaming és a 2G engem is bosszant, aztán még lehet tovább menekülni. 1 csomóan viszont kihagyják ezt... nem értem ezt a pánikrohamot
Pont most néztem speedtest : 9,97/7.68 ez nekem elég is... a 2G na az jó xar , lassú a hívás és torzít is rendesen... -
Nagya21
addikt
Hali!
Én általában havi 15-18Gb használok el.
A vodás karin van 7 Gb, szal olyan kéne ami 10-15Gb ad mondjuk 1500cáé akkor cserélném a digit, de a voda is 3500cáé ad megújuló 10Gb-ot.
Szal nagyon úgy néz ki, hogy ez a havi 30gb 3000-ért még mindég nagyon jó ajánlat.
Üdv Nagya -
ACE-
addikt
válasz
Ha valaki keveset használja, akkor simán megfelelő lehet egy Telekom feltöltős SIM 5 Giga nettel 4ezer Ft-ért. Ha csak havonta 2.5 Gigát használ el belőle, akkor már csak 2ezer/hó és nem 3ezer. De én a DIGI előtt spórolósan simán megvoltam 1 Gigával is, akkor még már csak havi ezer alatti összeg... Ez azért volt jó mert 1000-1500 Ft, de 15 Gigáig nincs komromisszum, és ott volt a 200 perc telefonálás is, ha kell (én pl. azt sem nagyon használom ki jelenleg sem). Ezért megérte a plusz kiadást, de 3ezernél már az ember meggondolja... viszont nagyon hozzászoktam, szóval ezért még marad, aztán majd meglátjuk. Nekem mondjuk nem volt gondom a roaming-al, de én leginkább Budapesten vagyok, lehet ez is számít...
-
nyitom
aktív tag
válasz
A mobilszolgáltatás egyre rosszabb így roomingolva , több telefonnál is eljátssza nem egyszer hogy hírtelen megszűnik a szolgáltatás pár másodpercre vagy nem csöng ki ugyanott ahol bőven van lefedettség Úgyhogy ezért fontos mielőbb váltani ráadásúl a digi már csak virtuális szolgáltató aminek már rég elengedte a " kezét" a 4ig. Arról nem is beszélve hogy nem vonják össze a szintén már csak a nevében papíron létező vodával, hanem "beszántják". Vagyis így is úgy is vagy átmegyünk q 4ig hez vagy más szolgáltatót kell választani. Itt már nincs miért időt húzni, max. meg kell várni a 4ig ajánlattételét ami az ő állításuk szerint nemsokára esedékes.
-
zsolt_64
senior tag
Őszintén szólva nem értem ezt a korai pánikmenekülést a Digi-től.
1. Nem lesz március 1.-én világvége csak áremelés (nincs nagy különbség egyébként)
2. Senki nem akarja megvárni a vodába való migrációt ?
3. És ha az sem jó akkor még mindig lehet átszerződni...
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- JBL PartyBox 200 használt bluetooth hangfal! Erőteljes hangzás!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest