Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• DarkByte

addikt

válasz zsolt_64 #45552 üzenetére

Én szimplán azért mondtam fel mert mellette van egy Yettel-es flottás SIM-em, aminek így már az adatkeret díjazása ugyanott van (25GB-ra vetítve), viszont sokkal erősebb a hálózat, 5G, most már VoWiFi is van, telefonból kidobhatom a második SIM-et, a kényszer roaming-al se kell kínlódni (telefon készenléti ideje nőtt is emiatt érzésre).

Szép volt jó volt a Digi Mobil, de látszólag nem arra megy az egész hogy megérje ezzel bohóckodni. Kár érte, első napon hoztam ki, de felesleges ütlegelni a halott pacit.
    (aki valami csoda ajánlatra vár a Voda merge kapcsán az majd készüljön a felébredés sokkjára szerintem)

• kovacss72

aktív tag

Nálunk a családban 5 db Digi előfizetés volt, ebből:

- 1 db 50 GB -os adatkártya. Ez routerben volt otthoni használatra, de a Voda hálózatán sokszor használhatatlan. (Itt csak a Telekomnak van megfelelő lefedettsége.) Lemondva.
    - 1 db 200 perc + 15 GB, ebből 200 perc sokszor kevés, internethasználat 0. Márc.1. -től ezt lemondjuk, helyette KÜF kb. ugyanannyiért, de több perc kerettel, másodperc alapon.
    - 1 db 200 perc + 15 GB, ebből max. 100 perc és max.2 GB kihasználva. Lemondva.
    - 1 db szinte csak családon belüli beszélgetés, és max. 4 GB. Márc.1-től lemondjuk.
    - 1 db 200 perc + 15 GB, ebből 0 perc és max.4 GB kihasználva. (Van mellette céges előfizetés). Lemondva.

1480 -at, illetve 1250 -et még megértek havonta, de a dupláját már nem.

Helyettük, otthoni Telekom előfizetés mellé, Magenta 1 -be bevonva:
    korlát mobilinternet + 80 perc, 3 db SIM kártyával nálunk kivált 3 Digis előfizetést. Itt havonta + 500 Ft a különbség árban, a minőség egyértelműen jobb, az internet pld. 5G -s korlátlan. 2 évet aláírva ráadásul 8/256 -os A54 -et adtak 80 -ért, havi részletre.

1 megy a KÜF -be, 1 talán marad. Lényeg, hogy nem (sokkal) fogunk többet fizetni a Digi új árainál, viszont minőségibb szolgáltatást kapunk.

• ACE-

addikt

Ha valaki keveset használja, akkor simán megfelelő lehet egy Telekom feltöltős SIM 5 Giga nettel 4ezer Ft-ért. Ha csak havonta 2.5 Gigát használ el belőle, akkor már csak 2ezer/hó és nem 3ezer. De én a DIGI előtt spórolósan simán megvoltam 1 Gigával is, akkor még már csak havi ezer alatti összeg... Ez azért volt jó mert 1000-1500 Ft, de 15 Gigáig nincs komromisszum, és ott volt a 200 perc telefonálás is, ha kell (én pl. azt sem nagyon használom ki jelenleg sem). Ezért megérte a plusz kiadást, de 3ezernél már az ember meggondolja... viszont nagyon hozzászoktam, szóval ezért még marad, aztán majd meglátjuk. Nekem mondjuk nem volt gondom a roaming-al, de én leginkább Budapesten vagyok, lehet ez is számít...

• nyitom

aktív tag

A mobilszolgáltatás egyre rosszabb így roomingolva , több telefonnál is eljátssza nem egyszer hogy hírtelen megszűnik a szolgáltatás pár másodpercre vagy nem csöng ki ugyanott ahol bőven van lefedettség Úgyhogy ezért fontos mielőbb váltani ráadásúl a digi már csak virtuális szolgáltató aminek már rég elengedte a " kezét" a 4ig. Arról nem is beszélve hogy nem vonják össze a szintén már csak a nevében papíron létező vodával, hanem "beszántják". Vagyis így is úgy is vagy átmegyünk q 4ig hez vagy más szolgáltatót kell választani. Itt már nincs miért időt húzni, max. meg kell várni a 4ig ajánlattételét ami az ő állításuk szerint nemsokára esedékes. :))

Aktív témák

Hirdetés