Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Íme, a One UI 8
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
zsolt_64 #45552 üzenetére
Én szimplán azért mondtam fel mert mellette van egy Yettel-es flottás SIM-em, aminek így már az adatkeret díjazása ugyanott van (25GB-ra vetítve), viszont sokkal erősebb a hálózat, 5G, most már VoWiFi is van, telefonból kidobhatom a második SIM-et, a kényszer roaming-al se kell kínlódni (telefon készenléti ideje nőtt is emiatt érzésre).
Szép volt jó volt a Digi Mobil, de látszólag nem arra megy az egész hogy megérje ezzel bohóckodni. Kár érte, első napon hoztam ki, de felesleges ütlegelni a halott pacit.
(aki valami csoda ajánlatra vár a Voda merge kapcsán az majd készüljön a felébredés sokkjára szerintem) -
kovacss72
aktív tag
válasz
Nálunk a családban 5 db Digi előfizetés volt, ebből:
- 1 db 50 GB -os adatkártya. Ez routerben volt otthoni használatra, de a Voda hálózatán sokszor használhatatlan. (Itt csak a Telekomnak van megfelelő lefedettsége.) Lemondva.
- 1 db 200 perc + 15 GB, ebből 200 perc sokszor kevés, internethasználat 0. Márc.1. -től ezt lemondjuk, helyette KÜF kb. ugyanannyiért, de több perc kerettel, másodperc alapon.
- 1 db 200 perc + 15 GB, ebből max. 100 perc és max.2 GB kihasználva. Lemondva.
- 1 db szinte csak családon belüli beszélgetés, és max. 4 GB. Márc.1-től lemondjuk.
- 1 db 200 perc + 15 GB, ebből 0 perc és max.4 GB kihasználva. (Van mellette céges előfizetés). Lemondva.1480 -at, illetve 1250 -et még megértek havonta, de a dupláját már nem.
Helyettük, otthoni Telekom előfizetés mellé, Magenta 1 -be bevonva:
korlát mobilinternet + 80 perc, 3 db SIM kártyával nálunk kivált 3 Digis előfizetést. Itt havonta + 500 Ft a különbség árban, a minőség egyértelműen jobb, az internet pld. 5G -s korlátlan. 2 évet aláírva ráadásul 8/256 -os A54 -et adtak 80 -ért, havi részletre.1 megy a KÜF -be, 1 talán marad. Lényeg, hogy nem (sokkal) fogunk többet fizetni a Digi új árainál, viszont minőségibb szolgáltatást kapunk.
-
ACE-
addikt
válasz
Ha valaki keveset használja, akkor simán megfelelő lehet egy Telekom feltöltős SIM 5 Giga nettel 4ezer Ft-ért. Ha csak havonta 2.5 Gigát használ el belőle, akkor már csak 2ezer/hó és nem 3ezer. De én a DIGI előtt spórolósan simán megvoltam 1 Gigával is, akkor még már csak havi ezer alatti összeg... Ez azért volt jó mert 1000-1500 Ft, de 15 Gigáig nincs komromisszum, és ott volt a 200 perc telefonálás is, ha kell (én pl. azt sem nagyon használom ki jelenleg sem). Ezért megérte a plusz kiadást, de 3ezernél már az ember meggondolja... viszont nagyon hozzászoktam, szóval ezért még marad, aztán majd meglátjuk. Nekem mondjuk nem volt gondom a roaming-al, de én leginkább Budapesten vagyok, lehet ez is számít...
-
nyitom
aktív tag
válasz
A mobilszolgáltatás egyre rosszabb így roomingolva , több telefonnál is eljátssza nem egyszer hogy hírtelen megszűnik a szolgáltatás pár másodpercre vagy nem csöng ki ugyanott ahol bőven van lefedettség Úgyhogy ezért fontos mielőbb váltani ráadásúl a digi már csak virtuális szolgáltató aminek már rég elengedte a " kezét" a 4ig. Arról nem is beszélve hogy nem vonják össze a szintén már csak a nevében papíron létező vodával, hanem "beszántják". Vagyis így is úgy is vagy átmegyünk q 4ig hez vagy más szolgáltatót kell választani. Itt már nincs miért időt húzni, max. meg kell várni a 4ig ajánlattételét ami az ő állításuk szerint nemsokára esedékes.
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Windows 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest