- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- iPhone topik
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
dzf007
aktív tag
Most tettem rá figyelmes hogyan Digi mobil alkalmazás a második sim kártyánál nem mutatja az aktuális telefon forgalmat. Digi Max csomag 30 GB. De mivel most kint voltam Szlovákiába és használtam a mobilnetet így forintba írja ki az aktuális forgalmat ami a weboldalon megjelenik, de az alkalmazásba nem. Vajon mi lehet a hiba? Alkalmazás újra telepítve mind a két telefonon, ez nem oldotta meg a problémát. A digi azt válaszolta, hogy náluk minden rendben van, mert letesztelték.
-
zelikocc
senior tag
válasz
dredjudge84 #43844 üzenetére
Már írta hogy iPhone 12 mini ami eSIM képes.
-
dredjudge84
őstag
Azt ne felejtsétek el, hogy e-sim képes telefon kell hozzá!
-
Székesfehérvári ipari park az M7 mellett, munkahely. A digis mobilnet a vodás átmenet óta értékelhetetlen lett sajnos, így bő 4 év használat után megváltam a Digi Mobiltól.
Minden jót a maradóknak! -
Srácok. Ausztriába megyek holnap.
Ha az alkalmazásban be van kapcsolva a roaming és a telefonban az adatroaming, plusz a mobilhálózatok beállításaiban az automatikus hálózatválasztás, akkor van még valamilyen teendőm ha átlépek a határon és telefonálni, sms-ezni és mobilnetezni szeretnék?
Csatlakozni fog a megfelelő hálózatra és minden ok lesz? -
Lackooo84
nagyúr
Tegnap is párszor el-el tűnt a volte, főleg késő este. Ilyen korábban sosem csinált a telóm, nemtom mit cseszekednek ezzel is... Vodás a 2. sim, azzal semmi gond.
-
Lackooo84
nagyúr
Másnál is offos a digi volte?
-
dzf007
aktív tag
Akkor se jobb..Másik sim only 2G...Eddig jó volt, elmúlt 2-3 hétben lett rossz. Mert a munkahelyen ugyanolyan jó. Majdnem maximális térerő beltérbe és megvan a 10/10 általában, de 8/8 biztos..
-
dzf007
aktív tag
Én már hibajegyet nyitottam..Digi fele kell jelezni, majd továbbítják a Vodának..Jó sokat kérdeznek.. [kép]
Sebesség teszt többet mond ezer szónál... -
4Grider
nagyúr
válasz
dredjudge84 #43824 üzenetére
Nekem nincs gondom a saját telefonjaimon a VoLTE roaminggal, és külföldön sem szokott többnyire jó kisülni abból, ha helyi SIM mellett a hazai kártyával ugyanazon a hálózaton roamingolok.
-
4Grider
nagyúr
válasz
dredjudge84 #43819 üzenetére
Talán azért, mert éppen nem ugyanazt a sávot használják. Nagyon nem mindegy ui. hogy a 700 MHz-es sávot használja éppen az adott sim, vagy a 800, 900, 1800 vagy 2100 MHz-est, mivel utóbbi a toronytól távolodva már el is tűnik a 2100 MHz-es jel, míg a 700 MHz még vígan elvan közepestől jobb térerővel.
-
kanyi51
senior tag
válasz
dredjudge84 #43821 üzenetére
Nem , nem Te vagy, ez a 2 nyomorult kártya nem birja egymást sajna.Én is szopok velük.
-
tutitibi
senior tag
válasz
dredjudge84 #43819 üzenetére
melyik kettőn ?
-
dredjudge84
őstag
Akkor megnyugodtam hogy nem én vagyok a hülye, ugyanis én olyat vettem észre, hogy nem mindig egyforma a térerő a két kártyán.
-
Bogyi007
veterán
Tegnap különvettem a Vodafoneos és Digis Simet a Samsung A52s 5G telefonomból - Vodafone SIM maradt a telóban és a Lenovo tablet kapta a Digis Simet - és csodák csodájára megszűnt mindkét kártyán a térerő problémám...
Ezek szerint egy készülékben összeakadtak...
-
zelikocc
senior tag
válasz
dredjudge84 #43806 üzenetére
Az összes iPhone-on iOS 17-től és sok Xiaomi telefonon megy már. Minden előfizetéssel.
Valóban nincs még hivatalosan bejelentve és nincs még hivatalos Vodafone profil a készülékekben.
Előbbi két készülékkel azért működik, mert már nincs náluk szükség szolgáltatói profilra.A kedvedért csak most csak neked beletettem az iPhone XS-embe egy Vodafone feltöltő kártyát: [kép]
Hívás közben repülő módban: [kép] -
4Grider
nagyúr
válasz
dredjudge84 #43806 üzenetére
Szerinted. Néhány telefonmodellen már működik. Mint ahogy a yettelnél is csak néhány Samsung modell esetén működik, a vodánál pont azokon még nincs hozzá profil.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- ZIDOO médialejátszók
- GTA VI
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest