- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Regisztralok most a mobil appon de valami pin t kér ,mi az a pin?
-
zelikocc
senior tag
válasz
kasza blanka #42839 üzenetére
Igen és igen.
De nézz csak meg másik szolgáltatót, ott mégdrágább... -
gabor9991
őstag
válasz
dredjudge84 #42845 üzenetére
Elhiszem, nekem is van egy ilyen megtartós csomagom lejárt hűséggel, kíváncsi lennék mit szólnának ha felhívnám őket hogy ha nem adnak a 200mb helyett ingyen +15GB adatot akkor elmegyek és a havi 1490 forintomat máshol költöm el.
Szerintem reggelig röhögnének rajtam
Ez annyira kevés pénz amit fizetek hogy már nekem lenne kellemetlen alkudozni.
Persze lehet hogy elsőre azt mondaná a megtartó ember hogy rendben van megkapom. -
ggabor02
aktív tag
Nagyjából 4-5 ezer kilométert autóztam az országban azóta. Így lett már egy kis tapasztalatom. Nem csak a lakás és a munkahely a problémás. És akkor még a VoWifi hiányról nem is beszéltem. Én nagyon boldog vagyok, hogy neked tökéletes, de ettől még nálam, valamint sok ismerősömnél szívás.
-
válasz
dredjudge84 #42840 üzenetére
Ez milyen csomag???
Amúgy ja, ez nagyon komoly ajánlat, vajon januártól van esély ilyesmire? Ha igen, maradunk a digivodaone vonalon. -
kasza blanka
aktív tag
válasz
dredjudge84 #42835 üzenetére
Szerbiával most mi a helyzet mobilnet terén? Kajak 50Ft/Mbyte? Jobban járok, ha kikapcsolom a határ előtt a mobilnetet?
-
válasz
dredjudge84 #42837 üzenetére
Ezért kell pl Telekomos kártyát tartani a másik sim helyen.
-
dredjudge84
őstag
Van egy olyan érzésem hogy arra játszanak hogy minél több ember önként adja vissza a kártyát aki viszont tűr annak valamikor a jövőben egyszer csak helyreáll a szolgáltatás minősége. De ez csak egy tipp. Ami a nagyobb gond hogy a telefonban lévő Vodafonos kártya is áldozatául esik a dolognak ugyanis amikor a mobilnet használhatatlan a Digi SIM kártyán olyankor a Vodafone kártya sem működik hiába váltom át.
-
ggabor02
aktív tag
válasz
kasza blanka #42826 üzenetére
Nálam is szívás van. Pár hónapos Mi12T telefonon sem megy a Volte. A családban a másik Redmi Note 10S-en sem. Vodafonos nosztalgiaként újból megjelentek a megszakadó hívások, elérhetetlenség, valamint a 10 éve nem hallott borzalmas minőségű 2G-s visszhangzó hívások, a saját hangom full hangerővel visszahallom, stb... A telefon merüléséről már nem is beszélek.
Át is szoktam teljesen a céges korlátlan Telekomos kártyára. Elkezdtem megadni azt a számot mindenkinek.Az Aktív 50-es kártyán a digis korszakban konstans 4-8 mega volt a sebesség a munkahelyen. Ezzel több a maximum, viszont nagyon hullámzik. Volt már 100 kilobit/sec is. Van olyan, hogy 10-20 percig egy weboldal sem tölt be. Szóval az is használhatatlan lett.
Szóval itt tartunk. Teljesen használhatatlan lett minden. -
zelikocc
senior tag
válasz
dredjudge84 #42831 üzenetére
sfdrakex rosszul tudja.
[link] [kép]
Azt már a jelenlegi díjcsomagok indulása óta tudjuk, hogy hibás a forgalomkövető és a külföldi mobilinternet forgalmát akkor is jelzi X összegként, ha a 3.5GB-on belül forgalmazol... szóval nem, nem lesz kiszámlázva.Amennyiben csomagod szerinti EU-ban leforgalmazható mennyiségen felül forgalmazol, abban az esetben igaz az, hogy kb 540 Ft/GB-ra jön ki az ára. Mármint a gyakorlatban. Az ASZF szerint 250 Ft/GB
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
dredjudge84 #42831 üzenetére
0,53 Ft/ megabájt.
-
dredjudge84
őstag
Tegnap voltam Szlovákiában. Érdekes hogy kb 100ft-tal nőtt az egyenlegem úgy, hogy nél hívtam senkit, és nem írtam senkinek. A mobilnet az ment. Most akkor nincs ingyen net az EU-n belül vagy hogy van ez?
-
válasz
kasza blanka #42826 üzenetére
Szerintem ezt nem nekem szántad...
-
dzf007
aktív tag
Benne is van, szám ellenőrzésekor díjjat számíthat fel... [kép] RCS..
-
kasza blanka
aktív tag
válasz
rothfb #42824 üzenetére
Nálam is pont ugyanez a helyzet.
Samsung A50 (egy 23 éves westel domino + a digi kártya ül benne), átállás óta sokkal gyorsabban merül akár készenlétben van, akár mobilnetezek (mazochista vagyok). Viber hívás hulladék, hol megy, hol nem. A sebesség perpill 6-9 mbit között ingadozik, de az 1-2 se ritka.Én az ár és a net miatt használtam, van olyan hónap, amikor átléptem az 5 GB-t, és talán 1-2x volt, hogy a 10-t is. Mire érdemes váltani? (Beszéd nagy része VOIP, telón minimális, a 200-ba beleférek mindig)
-
válasz
Lackooo84 #42812 üzenetére
"Mivel az a teló nem tudja a reaming volte-t a 2G meg sokkal jobban zabálja az akkut. Sajna ez van, mindenképp roaming volte teló kell hozzá."
Pont fordítva. A 2g sokkal kevésbé zabálja az akksit. De ez az információ teljesen irreleváns, ugyanis az, hogy a telefon nem tudja a roaming volte-t, az csak azt jelenti, hogy amikor hívás vagy hívás fogadás történik, levált 2g-re. De csak erre a rövid időre. Amúgy 4g-n lóg, a net is 4g-n megy, értelemszerűen. Szóval érdemben nem befolyásolja a roaming volte hiánya, így a 2g-s hívás a telefon akksiját. Semmilyen irányban. Ha viszont folyamatosan 2g-n lenne a telefon, az lenne a preferált hálózat, az megnövelné az akkumulátorról való működés idejét. Más kérdés, hogy a hívás felépülés hosszú és a hangminőség sokol rádiós lenne.
-
Lackooo84
nagyúr
Kimondhatjuk, h ez a voda lefedettség minden áruházban egy kalap trágya. Aldi lidl penny 1-2pálcika alig töltenek be az akciós újságok. Most a tescoban ugyanez. Digivel soha nem volt ilyen problémám.
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
MadMancs #42813 üzenetére
Az lehet, de a szolgáltatónak igen.
Milyen érdekes, hogy a Voda átállás után kezdtek el ilyen sms terjedni ( tömegesen ezek szerint)és természetesen 70 számra.
Lehet bármi (indok) amiért leszámlázz 21 Ftot amit senki nem fog megreklamálni hanem benyeli. Remélhetőleg csak 1x eset lesz belőle.Valóban ha csak RCS akkor sem kéne, hogy díja legyen úgy meg pláne, hogy a felhasználó nem is tud róla csak utólag.
-
MadMancs
veterán
válasz
eFeMeR74 #42811 üzenetére
Nem ez megint más.
Az emelt díjas téma. Ez meg normál sms, amit valamilyen szolgáltatás aktiválás okoz.
Tényleg vagy RCS, vagy valamilyen app garázdálkodik náluk a háttérben szintén valami aktiválással. Mindenesetre ez normál díjas sms. Ezzel nem érné meg csalóknak szórakozni mivel fortumoval ellentétben ebből egy fillér hasznuk se lenne.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Pityu89 #42798 üzenetére
Honor 50-el nem vettem észre semmit, de én tudom mi a bibi nálad. Mivel az a teló nem tudja a reaming volte-t a 2G meg sokkal jobban zabálja az akkut. Sajna ez van, mindenképp roaming volte teló kell hozzá. Azt azért nem értem, hogy miért baj, ha csak 20% marad a nap végére, hisz kibírja a napot, nem?
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
dzf007 #42810 üzenetére
Akkor még mindig divat az ilyen lehúzos dolog?
Nekem a Yettel Otthon netre jött éjszaka 3 körül, hogy előfizettem egy oldalon valami szolgáltatásra. Véletlenül néztem meg mivel a routerben van a SIM és csak netre használom. Ott nem 21 Ft volt szó
Megreklamáltam és letiltottam az online piacteret minden SIMről. Utólag tudtam meg van 10.000Ft keret amiből vonták volna a heti 599Ft a nem általam megrendelt szolgáltatásért. Gondolom ez is hasonló csak itt 21 Ft fizetsz a semmire, de ez több ezer usernél már jelentős összeg is lehet.
Pofám leszakad, hogy még mindig mennek az ilyen dolgok és a szolgáltatok sza.nak rá[kép]
-
dzf007
aktív tag
válasz
dredjudge84 #42803 üzenetére
Én meg sohasem küldtem a digi mobilról smst. Még is kiszámlázták..21 ft..🤣
-
drr
őstag
Elköszönök, az elhordozott számom pár perce már más szolgáltatónál van. További jó szórakozást és sok türelmet!
Szerettem a Digit, de ez már nem az ami volt...
Béke!
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG Ally
- iPhone topik
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bundle topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest